Media Design School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Media Design School - The Institution

De Media Design School is een van de toonaangevende universiteiten voor media en design in Duitsland. Het vormt in alle relevante gebieden van het materiaal uit de jeugd van morgen. Studenten profiteren van de bijzondere nabijheid van de Media Design Hogeschool voor Economie.

De MD.H onderhoudt nauwe De contacten met bedrijfsleven met de nadruk in de media en is lid van de Vereniging van Particuliere Universiteiten (VHP). In VPH meer dan 40 vooraanstaande Duitse private universiteiten worden georganiseerd.

De MD.H een van de grootste particuliere aanbieders van cursussen en trainingen op het gebied van nieuwe media, games, mode, media en communicatie en IT. Het bedrijf ziet zichzelf als een drijvende kracht. Bij de ontwikkeling van de offertes, de universiteit altijd beschouwd als de de huidige en toekomstige vraag op de arbeidsmarkt, En alle bestaande aanbiedingen worden voortdurend aangepast aan de nieuwe eisen.

ondersteuning

De Media Design School of Design en informatica GmbH is de Sponsoring voor de Media Design School, De Media Design School of Design en informatica heeft drie studiegebieden: Berlijn, München en Düsseldorf en hun hoofdkwartier in Berlijn. De rector van het Media Design School is Hartmut Bode, kanselier van MD.H is Arnim Zubke.

De dochteronderneming Media Design Academie van Onderwijs en Vorming GmbH is de drager, opgericht in 2014 Private Media Design Fachoberschule design (Md.A-FOS)

Officieel erkend en geaccrediteerd

Aangezien de 01. April 2004 is het prive-Media Design School of Design en informatica overeenkomstig § 123 para. 1 Berlin Wet op het hoger onderwijs, in samenhang met § 70 par. 1 van de Wet op het Hoger Onderwijs en sinds 10.05.2010 goedgekeurd door de Staat ook vanuit gecertificeerde Science institutioneel. De reaccreditation door het Science vond plaats op 2015/10/19.

Om de internationale vergelijkbaarheid van diploma het reguliere re-accreditatie van opleidingen van MD.H gedragen door het Centraal Evaluation and Accreditation Agency (Zeva) te vergemakkelijken. Alle cursussen van MD.H zijn succes geaccrediteerd.

Het leiden van de Media Design School

Dichter bij het bedrijf

München, Düsseldorf en Berlijn behoren tot de media en design hoofdsteden van Duitsland. In gezamenlijke projecten met toonaangevende uitgevers, agentschappen, productiebedrijven en andere bedrijven, leren de leerlingen de praktijk.

Dichter bij de pols van de media, design en informatica

Nauwelijks industrie verandert zo snel als de media, vormgeving en informatica-industrie. Daarom MD.H hun curricula en programma's aan de nieuwe eisen van de markt continu aanpast.

Dichter bij Praktijk

De professoren en docenten van MD.H gewerkt en werken met succes in de praktijk. Dit zorgt ervoor dat studenten verwerven actuele en relevante kennis die hen in staat stelt om professioneel succes.

Dichter bij de professoren

Aan de MD.H is er geen massale hoorcolleges. De kleine seminar groepen en de goede bereikbaarheid van de faculteit maken direct contact tussen studenten en docenten veilig.

Dichter bij de Jobs

Nabijheid van het bedrijfsleven is ook dicht bij potentiële werkgevers. De MD.H helpt leerlingen individueel over hun eigen carrière service.

Studeren aan MD.H

De Media Design School heeft een totaal van zes Bacheloropleidingen aan. De cursussen Media Design, Media en Communicatie Management Fashion Management, Fashion Design en Digital Film Design - Animatie / VFX afgestudeerd met een Bachelor of Arts. Het programma eindigt met de Game Design Bachelor of Science.

de drie Masteropleidingen Media Design, Game Design en Media and Communications Management sluit elk met een Master of Arts.

Iedere aanwezigheid van cursussen Media Design School zijn geaccrediteerd door het Centraal Evaluation and Accreditation Agency (Zeva).

Training en opleiding

De beste onderwijs - juist deze bewering heeft MD.H. In aanvulling op het universitaire onderwijs neemt zeer succesvol het Media Design University Trainen met IHK afstuderen voor de media designer voor digitale en gedrukte door.

Avondonderwijs voor werkende mensen en dat vindt plaats tijdens de zomervakantie Media Kamp voor jong van hart die willen om hun talent te testen voor mediaprofessionals, completeren het aanbod van MD.H.

Uw toekomst - onze missie

Het plannen van uw toekomst in het ontwerp en de mediawereld? Zeer goed! We hebben ook. Al meer dan 25 jaar, hebben we studenten met onze expertise en ervaring in een van de meest opwindende takken van de huidige - en de toekomst. En waar is business, media en design elkaar ontmoeten: in de creatieve bolwerken München, Berlijn en Düsseldorf.

De training vindt plaats in nauw verband met de docent. Regelmatige beoefening van projecten en een stage Om verbinding te maken met het bedrijf al tijdens hun opleiding hier en het bevorderen van het teamwork van onze deelnemers. Over het algemeen, de Media Design universiteit telt 43 hoogleraren. De overgang naar de professionele wereld begeleid bij elke plaats van de Career Dienst van MD.H.

Studies naast hun werk

Dus als u op zoek bent naar een nieuwe professionele geaardheid of een goede opleiding voor hun volgende carrièrestap, zijn wij de juiste mensen. Wij bieden de best mogelijke theoretische en praktische bepantsering. Onze Plus: waardevolle contacten in de werkende wereld die wachten op aanbevelingen van ons; , De wens om zijn gemotiveerde studenten om professioneel en persoonlijk vooruitgang; en voor studenten die niet tevreden zijn met de eerste beschikbare cursussen, maar met de beste.

locaties

De Media Design School is vertegenwoordigd in Berlijn, München en Düsseldorf met hun eigen opleidingscentra met een totale oppervlakte van 12.000 vierkante meter. De sites zijn uitgerust met een uitgebreid, kwalitatief hoogwaardige media-technologie, u. een in Berlijn en München via professioneel uitgeruste video en opnamestudio's. Het aantal plaatsen is een totaal van 1400 (WS2014 / 2015). De aanwezigheid fasen van beroepsmatige cursussen worden gegeven op de respectievelijke locaties.

Locaties

München

Address
Claudius-Keller-Straße 7
81669 München, Beieren, Duitsland

Düsseldorf

Address
Werdener Straße 4

40227 Düsseldorf, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Berlijn

Address
Lindenstraße 20-25
10969 Berlijn, Berlijn, Duitsland