Lees de Officiële Beschrijving

Media Design School - The Institution

De Media Design School is een van de toonaangevende universiteiten voor media en design in Duitsland. Het vormt in alle relevante gebieden van het materiaal uit de jeugd van morgen. Studenten profiteren van de bijzondere nabijheid van de Media Design Hogeschool voor Economie.

De MD.H onderhoudt nauwe De contacten met bedrijfsleven met de nadruk in de media en is lid van de Vereniging van Particuliere Universiteiten (VHP). In VPH meer dan 40 vooraanstaande Duitse private universiteiten worden georganiseerd.

De MD.H een van de grootste particuliere aanbieders van cursussen en trainingen op het gebied van nieuwe media, games, mode, media en communicatie en IT. Het bedrijf ziet zichzelf als een drijvende kracht. Bij de ontwikkeling van de offertes, de universiteit altijd beschouwd als de de huidige en toekomstige vraag op de arbeidsmarkt, En alle bestaande aanbiedingen worden voortdurend aangepast aan de nieuwe eisen.

ondersteuning

De Media Design School of Design en informatica GmbH is de Sponsoring voor de Media Design School, De Media Design School of Design en informatica heeft drie studiegebieden: Berlijn, München en Düsseldorf en hun hoofdkwartier in Berlijn. De rector van het Media Design School is Hartmut Bode, kanselier van MD.H is Arnim Zubke.

De dochteronderneming Media Design Academie van Onderwijs en Vorming GmbH is de drager, opgericht in 2014 Private Media Design Fachoberschule design (Md.A-FOS)

Officieel erkend en geaccrediteerd

Aangezien de 01. April 2004 is het prive-Media Design School of Design en informatica overeenkomstig § 123 para. 1 Berlin Wet op het hoger onderwijs, in samenhang met § 70 par. 1 van de Wet op het Hoger Onderwijs en sinds 10.05.2010 goedgekeurd door de Staat ook vanuit gecertificeerde Science institutioneel. De reaccreditation door het Science vond plaats op 2015/10/19.

Om de internationale vergelijkbaarheid van diploma het reguliere re-accreditatie van opleidingen van MD.H gedragen door het Centraal Evaluation and Accreditation Agency (Zeva) te vergemakkelijken. Alle cursussen van MD.H zijn succes geaccrediteerd.

Het leiden van de Media Design School

Dichter bij het bedrijf

München, Düsseldorf en Berlijn behoren tot de media en design hoofdsteden van Duitsland. In gezamenlijke projecten met toonaangevende uitgevers, agentschappen, productiebedrijven en andere bedrijven, leren de leerlingen de praktijk.

Dichter bij de pols van de media, design en informatica

Nauwelijks industrie verandert zo snel als de media, vormgeving en informatica-industrie. Daarom MD.H hun curricula en programma's aan de nieuwe eisen van de markt continu aanpast.

Dichter bij Praktijk

De professoren en docenten van MD.H gewerkt en werken met succes in de praktijk. Dit zorgt ervoor dat studenten verwerven actuele en relevante kennis die hen in staat stelt om professioneel succes.

Dichter bij de professoren

Aan de MD.H is er geen massale hoorcolleges. De kleine seminar groepen en de goede bereikbaarheid van de faculteit maken direct contact tussen studenten en docenten veilig.

Dichter bij de Jobs

Nabijheid van het bedrijfsleven is ook dicht bij potentiële werkgevers. De MD.H helpt leerlingen individueel over hun eigen carrière service.

Studeren aan MD.H

De Media Design School heeft een totaal van zes Bacheloropleidingen aan. De cursussen Media Design, Media en Communicatie Management Fashion Management, Fashion Design en Digital Film Design - Animatie / VFX afgestudeerd met een Bachelor of Arts. Het programma eindigt met de Game Design Bachelor of Science.

de drie Masteropleidingen Media Design, Game Design en Media and Communications Management sluit elk met een Master of Arts.

Iedere aanwezigheid van cursussen Media Design School zijn geaccrediteerd door het Centraal Evaluation and Accreditation Agency (Zeva).

Training en opleiding

De beste onderwijs - juist deze bewering heeft MD.H. In aanvulling op het universitaire onderwijs neemt zeer succesvol het Media Design University Trainen met IHK afstuderen voor de media designer voor digitale en gedrukte door.

Avondonderwijs voor werkende mensen en dat vindt plaats tijdens de zomervakantie Media Kamp voor jong van hart die willen om hun talent te testen voor mediaprofessionals, completeren het aanbod van MD.H.

Uw toekomst - onze missie

Het plannen van uw toekomst in het ontwerp en de mediawereld? Zeer goed! We hebben ook. Al meer dan 25 jaar, hebben we studenten met onze expertise en ervaring in een van de meest opwindende takken van de huidige - en de toekomst. En waar is business, media en design elkaar ontmoeten: in de creatieve bolwerken München, Berlijn en Düsseldorf.

De training vindt plaats in nauw verband met de docent. Regelmatige beoefening van projecten en een stage Om verbinding te maken met het bedrijf al tijdens hun opleiding hier en het bevorderen van het teamwork van onze deelnemers. Over het algemeen, de Media Design universiteit telt 43 hoogleraren. De overgang naar de professionele wereld begeleid bij elke plaats van de Career Dienst van MD.H.

Studies naast hun werk

Dus als u op zoek bent naar een nieuwe professionele geaardheid of een goede opleiding voor hun volgende carrièrestap, zijn wij de juiste mensen. Wij bieden de best mogelijke theoretische en praktische bepantsering. Onze Plus: waardevolle contacten in de werkende wereld die wachten op aanbevelingen van ons; , De wens om zijn gemotiveerde studenten om professioneel en persoonlijk vooruitgang; en voor studenten die niet tevreden zijn met de eerste beschikbare cursussen, maar met de beste.

locaties

De Media Design School is vertegenwoordigd in Berlijn, München en Düsseldorf met hun eigen opleidingscentra met een totale oppervlakte van 12.000 vierkante meter. De sites zijn uitgerust met een uitgebreid, kwalitatief hoogwaardige media-technologie, u. een in Berlijn en München via professioneel uitgeruste video en opnamestudio's. Het aantal plaatsen is een totaal van 1400 (WS2014 / 2015). De aanwezigheid fasen van beroepsmatige cursussen worden gegeven op de respectievelijke locaties.

Opleidingen te volgen in:
  • Duits

Deze school biedt ook:

BA

Media Design School

Met intensive care door de leerkrachten in kleine studiegroepen, maar vooral door het toepassen van wat ze hebben geleerd om echte uitdagingen van de ondernemingen. Onze ... [+]

Hoe leer ik bij de MD.H?

Met intensive care door de docenten in kleine studiegroepenMaar vooral door de toepassing van het leren op specifieke problemen van bedrijven. Onze ervaren docenten / professoren en docenten / docenten uit de praktijk zal je kennis en vaardigheden te helpen verwant oefenen en voortdurend te ontwikkelen:

In seminars met actuele case studies, rollenspellen, oefeningen, discussies en presentaties. Praktisch projectmodules. Deze variëren van concept tot ontwerp en de productie van websites, social media campagnes, tv-commercials, radiospotjes en brochures In internationale workshops met deskundigen uit alle mediasectoren. Feiten Duur: 7 semesters Type: Full Time Credit Points: 210 ECTS Graad: Bachelor of Arts (BA) Release dates: 1 oktober Locaties: München, Düsseldorf, Berlijn Hoe zal ik MD.H student / in? ... [-]
Duitsland München Düsseldorf Berlijn
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Media Design School

Visualisaties, animaties en VFX zijn een integraal deel van de film, televisie en reclame-industrie. In de televisie en gedrukte reclame Vrijwel alle producten die op de ... [+]

perspectieven

Visualisaties, animaties en VFX zijn een integraal deel van de film, televisie en reclame-industrie. in de Televisie en gedrukte reclame Vrijwel alle producten die op de computer. De game-industrie is voortdurend het aangaan van de Digitale Film Ontwerper / binnenkant. De toepassingsgebieden voor animatie en VFX altijd veroveren nieuwe industrieën. De vraag naar geschoolde professionals is groot - en de stijgende!

Een ander argument voor de keuze van de studie, zijn zeer goede mogelijkheden om opdoen in het buitenland. Londen, Los Angeles, Vancouver en Shanghai zijn hier de meest populaire sites, De juiste locaties voor uw toekomstige aanbiedingen MD.H de opleiding Digital Film Design - Animatie / VFX in Berlijn en München.... [-]

Duitsland München Düsseldorf Berlijn
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Media Design School

In zeven semesters de in aanmerking komende leraren ontluikende mode-managers en mode managers zorgen voor een uitgebreide en brede expertise in business management, prod ... [+]

Wat doet de MD.H?

In zeven semesters de in aanmerking komende docenten geven ontluikende Fashion managers en mode managers een uitgebreide en brede expertise in beheer, Producten en brand management met de nationale en internationale Textiel- en mode-industrie set focus. Ook belangrijke taalkundige en culturele studies vaardigheden worden aangeleerd. De hands-on projecten en de Praktikumssemester dienen voor het verbreden en verdiepen van de kennis en ervaring die essentieel zijn voor de leiders in de mode beheersgebied zijn.

Studenten van MD.H krijgen gratis toegang tot de wereldwijde trend informatienetwerk WGSN tijdens de studie.

Het interdisciplinaire eisen van Media Design School komt in de uitvoering van een aantal cursussen en projectmatig werken samen met de vertegenwoordigers van de cursussen "Fashion Design" en "Media en Communicatie Management" uitgedrukt.... [-]

Duitsland München Düsseldorf Berlijn
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Media Design School

De Media Design School heeft 25 jaar ervaring in het onderwijs. In alle media en design gebieden, biedt state-of-erkende opleidingen. Keuze uit drie locaties in de media ... [+]

Daarom MD.H!

De Media Design School heeft 25 jaar ervaring in het onderwijs. In alle media en design gebieden, biedt state-of-erkende opleidingen. Keuze uit drie locaties in de media en mode bolwerken Berlijn, Düsseldorf en München. Deze combineert een goede locatie in de stad, moderne voorzieningen en vele manieren om de studie van flexibiliteit te maken.

Feiten Duur: 7 semesters Type: Full Time Credit Points: 210 ECTS Graad: Bachelor of Arts (BA) Release dates: 1 oktober Locaties: München, Düsseldorf, Berlijn In een paar stappen naar de studie

De beslissing tot toelating is een persoonlijk gesprek, een proeve van bekwaamheid en een schriftelijke aanvraag. Dit is mogelijk op elk moment. Daarnaast zijn vrij werk ingediende monsters uit verschillende Spaces. Voorwaarde is de algemene universiteit, de technische hogeschool of een gelijkwaardig erkende.... [-]

Duitsland München Düsseldorf Berlijn
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Media Design School

"De mode geeft je niet ontsnappen." - Dus dat het brengt Karl Lagerfeld to the point. Mode is een uitdrukking van de tijdgeest, en eist door de ontwerpers en ontwerpers e ... [+]

Hoe wordt de cursus opgebouwd?

De cursus bestaat uit 7 semesters. De 5e semester is een semester.

Wat doet de MD.H?

"De mode geeft je niet ontsnappen." - Dus dat het brengt Karl Lagerfeld to the point. Mode is een uitdrukking van de tijdgeest, en eist door de ontwerpers en ontwerpers een hoge sociaal-culturele en ecologische bewustzijn.

in de Fashion Design cursus wordt geplaatst op de mediale transformatieprocessen van de mode in aanvulling op een praktische en systematische uitwisseling van prototype ontwikkeling en collectie design, speciale aandacht. Studenten ontwikkelen van de methodologische basis voor wetenschappelijke en conceptuele werken, en een uitgebreid contextuele kennis in de mode en design theoretische scala aan marketing en mode management. Het zal kennis om nieuwe technologieën in de interface design, industrieel kleding ontwerpen, textielproductie en visuele communicatie en hun impact op het productieproces van kleding en de kleding zelf te verlenen. Speciale focus ligt op het ontwikkelen van een bewustzijn van ecologische en sociale verantwoordelijkheid het ontwerp, de productie en communicatieproces van de mode.... [-]

Duitsland München Düsseldorf Berlijn
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Media Design School

Met de nodige technische en creatieve armor en de juiste contacten om het te maken in de beste ontwikkelstudio's. Beide bieden de MD.H. En nog veel meer. Dus is over het ... [+]

Naar het volgende niveau!

Met de nodige technische en creatieve armor en de juiste contacten om het te maken in de beste ontwikkelstudio's. Beide bieden de MD.H. En nog veel meer. Dus gaat over de Programming Artificial Intelligence op de "Schedule". Dit zal u in wat gezelschap al snel in een hogere (spel) levels.

Feiten Duur: 7 semesters Type: Full Time Credit Points: 210 ECTS Graad: Bachelor of Science (B.Sc.) Release dates: 1 april 2016 (Düsseldorf) | 1 oktober Locaties: München, Düsseldorf, Berlijn Daarom Kansen!

Contacten, contacten, contacten - vooral in de media-industrie, ze zijn de alfa en omega Goed dus als je niet hoeft te beginnen vanaf nul als een beginner / maar bestaande interfaces kunnen de arbeidsmarkt ten goede komen, Net als bij de carrière dienst van MD.H, dankzij een schat aan activiteiten en contact services, de professionele ontwikkeling van studentenleiders en alumni / stimuleert afgestudeerden.... [-]

Duitsland München Düsseldorf Berlijn
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands