NBS Northern Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

preambule

De NBS Northern Business School School of Management en veiligheid is een door de staat erkende universiteit in particulier bezit, gevestigd in Hamburg.

Dit model is een referentiepunt en een benchmark voor het handelen van alle leden van de universiteit. Het biedt oriëntatie en veiligheid, maar toont ook recht en de verantwoordelijkheid. Studenten, docenten, werknemers en bedrijven - - Bij constant is gebruikt, alles komt samen in college groepen realiseren zich dat ze bijdragen aan een goede baan: jongeren geven een hoogwaardige academische opleiding die hen in staat stelt om goed te overleven in de samenleving, deze aan te passen en individueel tevreden te zijn. Academisch onderwijs kan dit alleen bereiken als zij uitgelijnd om zowel het huidige onderzoek en aan de echte problemen van de economische praktijk. Bijzonderheid van de universiteit is om het curriculum te maken, zodat het verandert levensomstandigheden van studenten behoeften.

Kern van de universitaire studenten. Docenten en het beheer van haar verantwoordelijkheid voor deze op de hoogte zijn. De docenten zien zichzelf als mentor en docent van de studenten. Ze stellen de studenten om verantwoorde, tolerante en sociale actie in het kader van kritische reflectie - ook door voorbeelden van deze kenmerken. Ze geven de studenten de vaardigheden om wetenschappelijk werk. Lage afstand tussen docenten en studenten, wederzijds vertrouwen en eerlijkheid in de omgang vormen de basis voor een goede werkrelatie en zijn een voorwaarde voor coöperatief onderzoek.

Taak van het universitaire bestuur is om het organisatorisch kader voor het onderwijs partnerschap en efficiënt te bieden. Aan studenten en docenten zullen open en gemotiveerd worden ontvangen. In deze klantgerichte oplossingen worden gezocht.

Alle leden van de universiteit respecteren de vrijheid van wetenschap, onderzoek en onderwijs. Gemeenschappelijke waarden zijn eerlijkheid, waardering, respect en onafhankelijkheid.

Onderwijzen en leren

De universiteit biedt een gekwalificeerd onderwijs in een aantrekkelijke leeromgeving tijdens de bouwfase als de belangrijkste taak. De hier aangeboden cursussen is afgestemd op de behoeften van de Noord-Duitse economie. De universiteit biedt daarom eerste praktische cursussen op het gebied van bedrijfskunde en security management. Op de middellange termijn wordt verlengd het aanbod om technische en industriële engineering.

De docenten erkennen semester evaluaties als een belangrijk element voor continue verbetering en accepteren prestatiebeloning. U wilt dicht bij de studenten. Studenten werken in kleine groepen; aldus ontstane is een belangrijke parameter voor een korte periode van de studie.

De universiteit biedt studenten voor hun medewerking een eigentijdse ondersteuning van Web-based hulpmiddelen en na verloop van tijd zo verhoogt hun flexibiliteit. In aanvulling op de technische kwalificaties van de studenten, de universiteit zorgt voor aanbiedingen om hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Dus deze carrière voor verantwoorde activiteiten en verdere academische programma's in aanmerking komen.

De universiteit stimuleert een leven lang leren door part-time opleidingen. Met de implementatie van soortgelijke programma's in de inhoud zowel full-en part-time opleiding de basis voor een aanpassing van de studie perioden worden toegepast op de individuele situatie.

Het onderwijzend personeel moet continu worden ontwikkeld, zodat zij in staat is om zowel de inhoud als de methode van de vooropgestelde vorderingen te voldoen.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits

Bekijk BBA's » Bekijk BA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Betriebswirtschaft (Bachelor Of Arts) - Full-time

Campus Voltijd 7 semesters September 2018 Duitsland Hamburg

De full-time opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. [+]

De full-time opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. Dit programma wordt aangeboden op de NBS twee keer modellen, in full-time in de loop van de dag voor de middelbare school afgestudeerden en technische school afgestudeerden en vrijdagavond en zaterdag voor professionals en stagiaires. Het bijzondere voordeel: U kunt de tijd model te veranderen tijdens de studie. Dus u bent van harte welkom om de cursussen in het werk time model bij te wonen en zo voort te zetten je studie snel tijdens een lange stage. Het beroepsonderwijs opties Graduate economie en business courses hebben een uitgebreid inzicht in het bedrijf en begeleiden van planning, beheer en controle, ze leiden medewerkers en beslissingen nemen op personele aangelegenheden. Professionele en sociale vaardigheden, organisatorische vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken zijn essentieel. U moet de onderlinge afhankelijkheden tussen de verschillende afdelingen kennen en kunnen, indien van toepassing, de resulterende respectieve problemen te classificeren en de nodige strategische beslissingen te nemen. Door haar brede basiskennis MBA's kunnen snel kennis maken met de organisatie en workflows worden. Ze zijn vaak interdisciplinaire dus werken. Zijn taken kunnen dus alle sectoren zijn in de meest uiteenlopende economische en dienstverlenende bedrijven. De getrainde zakelijke beheerders kunnen toewijzen aan de tevredenheid van de tewerkstelling van deze beide ondernemingen een breed vakgebied of kunnen worden gebruikt in zeer gespecialiseerde business units. Door te kiezen voor twee gebieden van expertise, hebben de studenten de... [-]

Betriebswirtschaft (Bachelor Of Arts) - Part Time

Campus Deeltijd 8 semesters September 2018 Duitsland Hamburg

De deeltijd-opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de Hochschule Wismar, University of Applied Sciences - Technology, Business and Design. [+]

De deeltijd-opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de Hochschule Wismar, University of Applied Sciences - Technology, Business and Design. Met de Bachelor of Arts (BA) van de Hochschule Wismar kans op een baan hebben in het bijzonder ten dienste focal points ook vanwege het aanbod van verschillende zeug en de bijbehorende gevarieerde professionele toepassingen zeer goed. Dit programma wordt aangeboden op de NBS twee keer modellen, in full-time in de loop van de dag voor de middelbare school afgestudeerden en technische school afgestudeerden en vrijdagavond en zaterdag voor professionals en stagiaires. Het beroepsonderwijs opties de bacheloropleiding in Business Administration biedt een verscheidenheid aan professionele en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Door de inhoud geleerd na het afstuderen in staat zijn economische problemen op te lossen. De overdraagbaarheid van de technische inhoud van de studie in uw directe werkomgeving zorgt ervoor dat onze praktische aanpak. De staat universitair diploma om een ​​cross-industrie qualifier, die opent een hoge mate van flexibiliteit in verdere professionele leven. Het programma stelt u in staat om meer academische opties na te streven naar een promotie, maar bereidt u zo uitgebreid voorafgaand aan de aanname van verantwoordelijkheid in het midden- en hoger management. De inzetbaarheid van de afgestudeerden is aan de NBS altijd in focus. Dit wordt ondersteund door bijvoorbeeld de geïntegreerde vrije seminarprogramma. Denk je van een academische carrière na? Neem voor hun eerste release profiteren van onze wetenschappelijke publicatie serie! inhoud De Bachelor of Arts in Business Administration gemedieerd door toepassingsgericht onderwijs een... [-]

Betriebswirtschaft (bis) Competentie Veld Immobilienmanagement - Full-time

Campus Voltijd 7 semesters September 2018 Duitsland Hamburg

De full-time opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. [+]

De full-time opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. Dit programma wordt aangeboden op de NBS twee keer modellen, in full-time in de loop van de dag voor de middelbare school afgestudeerden en technische school afgestudeerden en vrijdagavond en zaterdag voor professionals en stagiaires. Het bijzondere voordeelU kunt de tijd model te veranderen tijdens de studie. Dus u bent van harte welkom om de cursussen in het werk time model bij te wonen en zo voort te zetten je studie snel tijdens een lange stage. Het beroepsonderwijs opties Graduate economie en business courses hebben een uitgebreid inzicht in het bedrijf en begeleiden van planning, beheer en controle, ze leiden medewerkers en beslissingen nemen op personele aangelegenheden. Professionele en sociale vaardigheden, organisatorische vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken zijn essentieel. U moet de onderlinge afhankelijkheden tussen de verschillende afdelingen kennen en kunnen, indien van toepassing classificeren van de resulterende respectieve problemen en de voorbereiding van de nodige strategische beslissingen. De vastgoedsector als een sector-specifieke Business Administration richt haar focus op alle fasen en levenscycli van commerciële, residentiële en speciale eigenschappen. De betekenis van de huisvesting en vastgoed-industrie wordt geïllustreerd door het feit dat ongeveer de helft van het bruto vaste activa vastgebonden in de Bondsrepubliek Duitsland voor de vastgoedactiviteiten. De boom op het terrein in Hamburg wordt geïllustreerd door de stijgende huren en onroerend goedprijzen. Dit maakt de Hanzestad voor de wereldwijde beleggers steeds interessanter,... [-]

Betriebswirtschaft (bis) Competentie Veld Immobilienmanagement - Part Time

Campus Deeltijd 8 semesters March 2018 Duitsland Hamburg

De deeltijd-opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de Hochschule Wismar, University of Applied Sciences - Technology, Business and Design. [+]

De deeltijd-opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de Hochschule Wismar, University of Applied Sciences - Technology, Business and Design. Dit programma wordt aangeboden op de NBS twee keer modellen, in full-time in de loop van de dag en op vrijdagavond en zaterdag voor professionals en stagiaires. Het beroepsonderwijs opties de bacheloropleiding in Business Administration biedt een verscheidenheid aan professionele en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Door de inhoud geleerd na het afstuderen in staat zijn economische problemen op te lossen. De overdraagbaarheid van de technische inhoud van de studie in uw directe werkomgeving zorgt ervoor dat onze praktische aanpak. De staat universitair diploma om een ​​cross-industrie qualifier, die opent een hoge mate van flexibiliteit in verdere professionele leven. Het programma stelt u in staat om meer academische opties na te streven naar een promotie, maar bereidt u zo uitgebreid voorafgaand aan de aanname van verantwoordelijkheid in het midden- en hoger management. De vastgoedsector als een sector-specifieke Business Administration richt haar focus op alle fasen en levenscycli van commerciële, residentiële en speciale eigenschappen. De betekenis van de huisvesting en vastgoed-industrie wordt geïllustreerd door het feit dat ongeveer de helft van het bruto vaste activa vastgebonden in de Bondsrepubliek Duitsland voor de vastgoedactiviteiten. De boom op het terrein in Hamburg wordt geïllustreerd door de stijgende huren en onroerend goedprijzen. Dit maakt de Hanzestad voor de wereldwijde beleggers steeds interessanter, een goed ontwikkelde internationale communicatievaardigheden is daarom van groot belang. De inzetbaarheid van de afgestudeerden is aan de NBS altijd in... [-]

Betriebswirtschaft (bis) De Bevoegdheid Gebied Van De Economische Psychologie

Campus Voltijd 7 semesters September 2018 Duitsland Hamburg

De full-time opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. [+]

De full-time opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. Dit programma wordt aangeboden op de NBS twee keer modellen, in full-time in de loop van de dag voor de middelbare school afgestudeerden en technische school afgestudeerden en vrijdagavond en zaterdag voor professionals en stagiaires. Het bijzondere voordeelU kunt de tijd model te veranderen tijdens de studie. Dus u bent van harte welkom om de cursussen in het werk time model bij te wonen en zo voort te zetten je studie snel tijdens een lange stage. Het beroepsonderwijs opties Graduate economie en business courses hebben een uitgebreid inzicht in het bedrijf en begeleiden van planning, beheer en controle, ze leiden medewerkers en beslissingen nemen op personele aangelegenheden. Professionele en sociale vaardigheden, organisatorische vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken zijn essentieel. U moet de onderlinge afhankelijkheden tussen de verschillende afdelingen kennen en kunnen, indien van toepassing classificeren van de resulterende respectieve problemen en de voorbereiding van de nodige strategische beslissingen. Deze bevoegdheid vervoerd psychologische bevindingen over economische kwesties op het gebied van marketing en human resources. In aanvulling op het gebied van de bevoegdheid Wirtschaftspsychologie kies je studie met marketing of Personnel Management, een ander specifiek business management en krijgen de kwalificaties voor de professionele activiteiten in human resources afdelingen, marktonderzoek en marketing of in HR en het beheer van adviesbureaus. De inzetbaarheid van de afgestudeerden staat aan de NBS altijd in focus. Dit wordt ondersteund... [-]

Betriebswirtschaft (bis) De Bevoegdheid Gebied Van De Economische Psychologie

Campus Deeltijd 8 semesters September 2018 Duitsland Hamburg

De deeltijd-opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de Hochschule Wismar - University of Technology, Business and Design. [+]

De deeltijd-opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de Hochschule Wismar - University of Technology, Business and Design. Dit programma wordt aangeboden op de NBS twee keer modellen, in full-time in de loop van de dag en op vrijdagavond en zaterdag voor professionals en stagiaires. Het beroepsonderwijs opties Graduate economie en business courses hebben een uitgebreid inzicht in het bedrijf en begeleiden van planning, beheer en controle, ze leiden medewerkers en beslissingen nemen op personele aangelegenheden. Professionele en sociale vaardigheden, organisatorische vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken zijn essentieel. U moet de onderlinge afhankelijkheden tussen de verschillende afdelingen kennen en kunnen, indien van toepassing classificeren van de resulterende respectieve problemen en de voorbereiding van de nodige strategische beslissingen. Deze bevoegdheid vervoerd psychologische bevindingen over economische kwesties op het gebied van marketing en human resources. In aanvulling op het gebied van de bevoegdheid Wirtschaftspsychologie kies je studie met marketing of Personnel Management, een ander specifiek business management en krijgen de kwalificaties voor de professionele activiteiten in human resources afdelingen, marktonderzoek en marketing of in HR en het beheer van adviesbureaus. inhoud De opleiding bereidt studenten voor op de praktijk aan de eisen van corporate management activiteiten voor en maakt je in de methodologie van het wetenschappelijk werk klinken. Ze zijn gekwalificeerd succesvol in internationale bedrijven of organisaties en in cultureel verschillende reliëf beroeps- en arbeid gebieden door internationale vraagstukken te integreren waar nodig cursussen. Het onderzoek kan conceptueel verdeeld worden in twee fasen: in de... [-]

Betriebswirtschaft (bis) De Bevoegdheid Veld Internationaal Management

Campus Voltijd 7 semesters September 2018 Duitsland Hamburg

De full-time opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. [+]

De full-time opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. Een totaal van zes modules op het gebied van competentie "International Management" worden in het Engels gegeven en gecontroleerd om te oefenen met de taal te bestuderen en om reeds bestaande talenkennis te consolideren en uit te breiden. Het beroepsonderwijs opties Graduate economie en business courses hebben een uitgebreid inzicht in het bedrijf en begeleiden van planning, beheer en controle, ze leiden medewerkers en beslissingen nemen op personele aangelegenheden. Professionele en sociale vaardigheden, organisatorische vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken zijn essentieel. U moet de onderlinge afhankelijkheden tussen de verschillende afdelingen kennen en kunnen, indien van toepassing classificeren van de resulterende respectieve problemen en de voorbereiding van de nodige strategische beslissingen. In de internationale economische omgeving zijn een aantal dingen ingewikkelder: mensen uit verschillende culturen te werken op verschillende rechtsgronden, samen handelen goederen over de grenzen heen, en dit vaak in verschillende valuta. Op de betrokken uitdagingen, bereiden wij u met een bedrijf graad en een grote uitsparing in International Management. De lessen in de betreffende modules zullen in het Engels worden gehouden met het oog op het veilige gebruik van de taal die tijdens hun studie te consolideren. De inzetbaarheid van de afgestudeerden staat aan de NBS altijd in focus. Dit wordt ondersteund door bijvoorbeeld de geïntegreerde vrije seminarprogramma. Denk je van een academische carrière na? Neem voor hun eerste release profiteren van onze... [-]

Betriebswirtschaft (bis) De Bevoegdheid Veld Marketing Management

Campus Voltijd 7 semesters September 2018 Duitsland Hamburg

De full-time opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. [+]

De full-time opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. Het beroepsonderwijs opties Graduate economie en business courses hebben een uitgebreid inzicht in het bedrijf en begeleiden van planning, beheer en controle, ze leiden medewerkers en beslissingen nemen op personele aangelegenheden. Professionele en sociale vaardigheden, organisatorische vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken zijn essentieel. U moet de onderlinge afhankelijkheden tussen de verschillende afdelingen kennen en kunnen, indien van toepassing classificeren van de resulterende respectieve problemen en de voorbereiding van de nodige strategische beslissingen. Verkoop is een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering en vormt een essentieel onderdeel van elk bedrijf. Marketing omvat vandaag de dag meer dan een traditionele kanalen, zoals commercials of afdrukken campagnes. Digitale media en sociale netwerken zijn onmisbaar bij het creëren van marketing concepten geworden. Je leert marketing te gebruiken als instrument van strategisch management aan operationele concepten af ​​te leiden en te vertalen in concrete individuele maatregelen. Deze uitgebreide studie uitsparing maakt business managers een goed voorbereide en de industrie-onafhankelijke binnenkomst in het gebied van marketing. De inzetbaarheid van de afgestudeerden staat aan de NBS altijd in focus. Dit wordt ondersteund door bijvoorbeeld de geïntegreerde vrije seminarprogramma. Denk je van een academische carrière na? Neem voor hun eerste release profiteren van onze wetenschappelijke publicatie serie! inhoud De opleiding bereidt studenten voor op de praktijk aan de eisen van corporate management activiteiten voor en maakt je in de methodologie van het wetenschappelijk... [-]

Betriebswirtschaft (bis) De Bevoegdheid Veld Ondernemingsrecht - Full-time

Campus Voltijd 7 semesters September 2018 Duitsland Hamburg

De full-time opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. [+]

De full-time opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. Dit programma wordt aangeboden op de NBS twee keer modellen, in full-time in de loop van de dag voor de middelbare school afgestudeerden en technische school afgestudeerden en vrijdagavond en zaterdag voor professionals en stagiaires. Het bijzondere voordeelU kunt de tijd model te veranderen tijdens de studie. Dus u bent van harte welkom om de cursussen in het werk time model bij te wonen en zo voort te zetten je studie snel tijdens een lange stage. Het beroepsonderwijs opties Graduate economie en business courses hebben een uitgebreid inzicht in het bedrijf en begeleiden van planning, beheer en controle, ze leiden medewerkers en beslissingen nemen op personele aangelegenheden. Professionele en sociale vaardigheden, organisatorische vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken zijn essentieel. U moet de onderlinge afhankelijkheden tussen de verschillende afdelingen kennen en kunnen, indien van toepassing classificeren van de resulterende respectieve problemen en de voorbereiding van de nodige strategische beslissingen. In deze cursus een bedrijf graad met een volledige studie depressie in het ondernemingsrecht is aangesloten. Het is daarom vooral geschikt voor personen die met een duidelijke focus op business administration vaardigheden ook op uitgebreide commerciële juridische vaardigheden te genieten. Door middel van de expressie van het ondernemingsrecht vaardigheden die in aanmerking komt voor het adviseren van het bestuur in ondernemingen zonder eigen juridische afdeling in het arbeidsrecht en contractuele problemen. De inzetbaarheid van de afgestudeerden... [-]

Betriebswirtschaft (bis) De Bevoegdheid Veld Ondernemingsrecht - Part Time

Campus Deeltijd 8 semesters September 2018 Duitsland Hamburg

De deeltijd-opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de Hochschule Wismar, University of Applied Sciences - Technology, Business and Design. [+]

De deeltijd-opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de Hochschule Wismar, University of Applied Sciences - Technology, Business and Design. Dit programma wordt aangeboden op de NBS twee keer modellen, in full-time in de loop van de dag en op vrijdagavond en zaterdag voor professionals en stagiaires. Het beroepsonderwijs opties de bacheloropleiding in Business Administration biedt een verscheidenheid aan professionele en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Door de inhoud geleerd na het afstuderen in staat zijn economische problemen op te lossen. De overdraagbaarheid van de technische inhoud van de studie in uw directe werkomgeving zorgt ervoor dat onze praktische aanpak. De staat universitair diploma om een ​​cross-industrie qualifier, die opent een hoge mate van flexibiliteit in verdere professionele leven. Het programma stelt u in staat om meer academische opties na te streven naar een promotie, maar bereidt u zo uitgebreid voorafgaand aan de aanname van verantwoordelijkheid in het midden- en hoger management. In deze cursus een bedrijf graad met een volledige studie depressie in het ondernemingsrecht is aangesloten. Het is daarom vooral geschikt voor personen die met een duidelijke focus op business administration vaardigheden ook op uitgebreide commerciële juridische vaardigheden te genieten. Door middel van de expressie van het ondernemingsrecht vaardigheden die in aanmerking komt voor het adviseren van het bestuur in ondernemingen zonder eigen juridische afdeling in het arbeidsrecht en contractuele problemen. De inzetbaarheid van de afgestudeerden is aan de NBS altijd in focus. Dit wordt ondersteund door bijvoorbeeld de geïntegreerde vrije seminarprogramma. Denk je van een academische... [-]

Betriebswirtschaft (bis) De Bevoegdheid Veld Toerisme En Eventmanagemet - Full-time

Campus Voltijd 7 semesters September 2018 Duitsland Hamburg

De full-time opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. [+]

De full-time opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. Dit programma wordt aangeboden op de NBS twee keer modellen, in full-time in de loop van de dag voor de middelbare school afgestudeerden en technische school afgestudeerden en vrijdagavond en zaterdag voor professionals en stagiaires. Het bijzondere voordeelU kunt de tijd model te veranderen tijdens de studie. Dus u bent van harte welkom om de cursussen in het werk time model bij te wonen en zo voort te zetten je studie snel tijdens een lange stage. Het beroepsonderwijs opties Graduate economie en business courses hebben een uitgebreid inzicht in het bedrijf en begeleiden van planning, beheer en controle, ze leiden medewerkers en beslissingen nemen op personele aangelegenheden. Professionele en sociale vaardigheden, organisatorische vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken zijn essentieel. U moet de onderlinge afhankelijkheden tussen de verschillende afdelingen kennen en kunnen, indien van toepassing classificeren van de resulterende respectieve problemen en de voorbereiding van de nodige strategische beslissingen. Toerisme is een klassiek groei-industrie: Sinds de lancering van musicals mid-jaren '80, het aantal overnachtingen in Hamburg zijn toegenomen met ongeveer 170%. In 2009, nog 4,4 miljoen gasten brachten 8.190.000 overnachtingen in de Hanzestad. 2010, het aantal bezoekers steeg met informatie uit Hamburg het toerisme aan een verdere 9,2%, de groei zal voornamelijk gegenereerd vanuit het buitenland (+ 11,9%). Dit onderstreept het internationale karakter van deze industrie. In 2012 brak Hamburg de kaap van 10 miljoen... [-]

Het Beheer Van Maatschappelijk Werk (Bachelor Of Arts) - Full-time

Campus Voltijd 6 semesters March 2018 Duitsland Hamburg

De cursus beheer Social Work (BA) is een geaccrediteerd, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en veiligheid in Hamburg. [+]

De cursus beheer Social Work (BA) is een geaccrediteerd, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en veiligheid in Hamburg. Dit programma wordt aangeboden op de NBS twee keer modellen, in full-time in de loop van de dag voor de middelbare school afgestudeerden en technische school afgestudeerden en vrijdagavond en zaterdag voor professionals en stagiaires. Het bijzondere voordeelU kunt de tijd model te veranderen tijdens de studie. Dus u bent van harte welkom om de cursussen in het werk time model bij te wonen en zo voort te zetten je studie snel tijdens een lange stage. Het programma wordt afgesloten met een Bachelor of Arts (BA). Een succesvolle afsluiting is ook verbonden in combinatie met een stage in de sociale sector met een state erkenning als een sociaal / -pädagogin en maatschappelijk werkers / in. inhoud De Bachelor Degree Programma Management of Social Work bereidt applicatie gericht op de specifieke behoeften op het gebied van maatschappelijk werk voorheen, waardoor u in de methodologie van het wetenschappelijk werk klinken. Ze krijgen sociale wetenschappen en zakelijke expertise en inzicht in interdisciplinaire vraagstukken. Door de leer van de belangrijkste vaardigheden die je in staat zal zijn om problemen te analyseren, ethisch en juridisch onberispelijke oplossingen te ontwikkelen en in praktijk te brengen. Afgestudeerden van het programma beheer Social Work nemen die verantwoordelijk is en senior posities bij publieke en private organisaties. Ze zijn wetenschappelijk en praktisch opgeleide professionals die in staat zijn om dynamische en complexe processen... [-]

Het Beheer Van Maatschappelijk Werk (Bachelor Of Arts) - Part Time

Campus Deeltijd 8 semesters March 2018 Duitsland Hamburg

De cursus beheer Social Work (BA) is een geaccrediteerd, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en veiligheid in Hamburg. [+]

De cursus beheer Social Work (BA) is een geaccrediteerd, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en veiligheid in Hamburg. ONDERWIJS OF PROFESSIONAL begeleidend programma IN HAMBURG Dit programma wordt aangeboden door het NBS in part-time op vrijdagavond en zaterdag voor professionals en stagiaires. Zo is het mogelijk om het verwerven van een part-time geaccrediteerd en nationaal erkende universitaire opleiding binnen acht semesters. Het programma wordt afgesloten met een Bachelor of Arts (BA). inhoud De beroeps- en training-time bacheloropleiding in Social Work Management bereidt een-applicatie gericht op de specifieke behoeften op het gebied van maatschappelijk werk voorheen, waardoor u in de methodologie van het wetenschappelijk werk klinken. Ze krijgen sociale wetenschappen en zakelijke expertise en inzicht in interdisciplinaire vraagstukken. Door de leer van de belangrijkste vaardigheden die je in staat zal zijn om problemen te analyseren, ethisch en juridisch onberispelijke oplossingen te ontwikkelen en in praktijk te brengen. Afgestudeerden van het programma beheer Social Work nemen die verantwoordelijk is en senior posities bij publieke en private organisaties. Ze zijn wetenschappelijk en praktisch opgeleide professionals die in staat zijn om dynamische en complexe processen ontwikkelen, implementeren en evalueren. Omgaan met mensen, en de coördinatie van gevoelige bewerkingen moet deze speciale sociale vaardigheden. Technische kennis, organisatorische vaardigheden en het vermogen om zelfstandig te werken zijn daarom zo belangrijk als communicatieve vaardigheden en teamwork. Het onderzoek wordt uitgevoerd in part-time op vrijdagavond en zaterdag. Het programma bestaat uit drie elkaar aanvullende disciplines: De focus van de cursus... [-]

Security Management (Bachelor Of Arts) - Full-time

Campus Voltijd 6 semesters September 2018 Duitsland Hamburg

De veiligheid programmamanagement is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. [+]

De veiligheid programmamanagement is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. Dit programma wordt aangeboden op de NBS twee keer modellen, in full-time in de loop van de dag voor de middelbare school afgestudeerden en technische school afgestudeerden en vrijdagavond en zaterdag voor professionals en stagiaires. Het bijzondere voordeelU kunt de tijd model te veranderen tijdens de studie. Dus u bent van harte welkom om de cursussen in het werk time model bij te wonen en zo voort te zetten je studie snel tijdens een lange stage. Het beroepsonderwijs opties Het belang van de veiligheidsdiensten is gestaag in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Hier aan de ene kant neemt een holistische benadering van veiligheid, zelfs in middelgrote bedrijven een steeds meer ruimte; Kernwoorden zijn hier, bijvoorbeeld, compliance en financiële criminaliteit. Daarnaast worden particuliere beveiligingsdiensten steeds vaker gebruikt in gebieden die voorheen onder de verantwoordelijkheid van de staat waren. In het licht van deze ontwikkeling, is de cursus met nauwe steun van de Hamburgse politie uitgevoerd. Security Management ( "Sima") leads, regisseert en coördineert een organisatie met betrekking tot alle beveiligingsactiviteiten. De mogelijke toepassingsgebieden voor afgestudeerden zijn divers dus, variërend bijvoorbeeld van de activiteiten in de geconsolideerde financiële zekerheid aan het management posities in de particuliere beveiligingsbranche. De studenten zijn in staat om dynamische en statische beveiliging concepten te ontwikkelen, te implementeren en flexibel aan te passen aan veranderingen in de omgeving. Een solide business management stichting opent de mening van... [-]

Security Management (Bachelor Of Arts) - Part Time

Campus Deeltijd 8 semesters March 2018 Duitsland Hamburg

De veiligheid programmamanagement is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. [+]

De veiligheid programmamanagement is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de NBS Northern Business School School of Management en Security. Dit programma wordt aangeboden op de NBS twee keer modellen, in full-time in de loop van de dag en op vrijdagavond en zaterdag voor professionals en stagiaires. Het beroepsonderwijs opties Het belang van de veiligheidsdiensten is gestaag in de afgelopen jaren sterk toegenomen. Hier aan de ene kant neemt een holistische benadering van veiligheid, zelfs in middelgrote bedrijven een steeds meer ruimte; Kernwoorden zijn hier, bijvoorbeeld, compliance en financiële criminaliteit. Daarnaast worden particuliere beveiligingsdiensten steeds vaker gebruikt in gebieden die voorheen onder de verantwoordelijkheid van de staat waren. In het licht van deze ontwikkeling, is de cursus uitgevoerd in nauwe ondersteuning van de Hamburgse politie. Security Management ( "Sima") leads, regisseert en coördineert een organisatie met betrekking tot alle beveiligingsactiviteiten. De mogelijke toepassingsgebieden voor afgestudeerden zijn divers dus, variërend bijvoorbeeld van de activiteiten in de geconsolideerde financiële zekerheid aan het management posities in de particuliere beveiligingsbranche. De studenten zijn in staat om dynamische en statische beveiliging concepten te ontwikkelen, te implementeren en flexibel aan te passen aan veranderingen in de omgeving. Een solide business management stichting opent de mening van de afgestudeerden van de economische verhoudingen en staat dus alleen een holistische security management. De inzetbaarheid van studenten is al verder getransporteerd, terwijl het bestuderen van de geïntegreerde seminar programma, de formele vereisten voor veeleisende taken in het semester worden geplaatst door middel van deze seminars. inhoud Het programma... [-]

BBA

Betriebswirtschaft (bis) De Bevoegdheid Veld Toerisme En Eventmanagemet - Part Time

Campus Deeltijd 8 semesters September 2018 Duitsland Hamburg

De deeltijd-opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de Hochschule Wismar - University of Technology, Business and Design. [+]

De deeltijd-opleiding in Business is een geaccrediteerde, nationaal erkende cursussen aangeboden door de Hochschule Wismar - University of Technology, Business and Design. Dit programma wordt aangeboden op de NBS twee keer modellen, in full-time in de loop van de dag en op vrijdagavond en zaterdag voor professionals en stagiaires. Het beroepsonderwijs opties de bacheloropleiding in Business Administration biedt een verscheidenheid aan professionele en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. Door de inhoud geleerd na het afstuderen in staat zijn economische problemen op te lossen. De overdraagbaarheid van de technische inhoud van de studie in uw directe werkomgeving zorgt ervoor dat onze praktische aanpak. De staat universitair diploma om een ​​cross-industrie qualifier, die opent een hoge mate van flexibiliteit in verdere professionele leven. Het programma stelt u in staat om meer academische opties na te streven naar een promotie, maar bereidt u zo uitgebreid voorafgaand aan de aanname van verantwoordelijkheid in het midden- en hoger management. Toerisme is een klassiek groei-industrie: Sinds de lancering van musicals mid-jaren '80, het aantal overnachtingen in Hamburg zijn toegenomen met ongeveer 170%. In 2009, nog 4,4 miljoen gasten brachten 8.190.000 overnachtingen in de Hanzestad. 2010, het aantal bezoekers steeg met informatie uit Hamburg het toerisme aan een verdere 9,2%, de groei zal voornamelijk gegenereerd vanuit het buitenland (+ 11,9%). Dit onderstreept het internationale karakter van deze industrie. In 2012 brak Hamburg de kaap van 10 miljoen overnachtingen voor de eerste keer. Geen enkele andere Europese stad ontwikkelt zich zo dynamisch als de Hanzestad. In overeenstemming met de toenemende vraag... [-]

Contact

NBS Northern Business School

Adres Holstenhofweg 62
22043 Hamburg, Duitsland
Website http://www.nbs.de/