PFH Private University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

PFH Private University of Applied Sciences , opgericht in 1995, is een door de staat erkende universiteit die zich richt op het trainen en opleiden van toekomstige managers en specialisten in sleuteltechnologieën. Inzetbaarheid staat centraal in al zijn inspanningen. De filosofie van de universiteit is dat persoonlijk meesterschap, academische excellentie en praktische kennis en ervaring van essentieel belang zijn om een verantwoordelijk handelende professional te worden. Dit kan alleen worden bereikt door individuele aandacht in combinatie met theoretisch gefundeerd en praktijkgericht lesgeven. Met carrière- en coachingsdiensten en individuele mentoring ingebed in de structuur van de universiteit, worden alle studieprogramma's gekenmerkt door hun praktische en economische relevantie, hun internationaliteit en een uitgesproken oriëntatie op loopbanen.

PFH biedt in totaal 17 studieprogramma's op de campus of op afstand aan in business, engineering, psychologie en gezondheidszorgtechnologie op zowel bachelor- als masterniveau. Meer dan 2.200 studenten studeren ofwel op de campus in Göttingen, Hansecampus Stade of Berlijn of op een van de 12 afstandsonderwijscentra in Duitsland en Oostenrijk. Dankzij de efficiënt georganiseerde, praktijkgerichte en marktgerichte opleidingen zijn afgestudeerden van PFH veelgevraagd bij bedrijven. 99% van de jonge PFH-professionals start hun baan onmiddellijk na het afstuderen. De universiteit werkt in nauwe samenwerking met academische organisaties, onderzoeksinstituten en particuliere bedrijven op zowel nationaal als internationaal niveau, en biedt zo een ideaal platform voor de interdisciplinaire uitwisseling van knowhow en praktijkgericht onderwijs.

Campussen en studiegebieden

Campus Göttingen

Zakelijk | Gezondheidszorg Technologie | Orthobionics

Psychologie en bedrijfspsychologie

PFH Campus Göttingen biedt alle voordelen van een kleine, dynamische universiteit binnen de inspirerende omgeving van een van de meest gerenommeerde universiteitssteden in Duitsland. Gezegend met een jonge populatie van 125.000 mensen, van wie er 30.000 studenten zijn, is Göttingen tegenwoordig een hotspot in onderzoek. De stad heeft tal van R

PFH Hansecampus Stade

Engineering | Bedrijf

PFH Hansecampus Stade bevindt zich in CFK-Valley, een wereldwijd toonaangevende cluster van koolstofvezelversterkte kunststof (CFRP) technologie, en omvat 3.000m² aan collegezalen, conferentie- en seminarruimten en ultramoderne laboratoria. Thuisbasis van de belangrijkste activiteiten van Airbus en meer dan 100 andere Europese bedrijven op het gebied van composieten, alle processtadia van CFRP inclusief R

Campus Berlijn

Bedrijf

De hoofdstad van Duitsland heeft meer te bieden dan alleen het geroezemoes van de federale politiek: van een geconsolideerd bedrijfsnetwerk tot onvoorstelbare culturele extravaganties, van een ongetwijfeld nachtleven tot middagconcerten, Berlijn heeft alles wat een echte wereldstad zou kunnen nastreven. Campus Berlin biedt state-of-the-art infrastructuur op een uitstekende locatie. In overeenstemming met ons beleid om studenten individuele mentoring te bieden, zijn de campus en de studieprogramma's ontworpen voor kleine cohorten. Terwijl ze profiteren van individuele aandacht op de campus, dankzij de verschillende samenwerkingsverbanden van de universiteit, genieten studenten ook van de diensten van de studentenunie van Berlijn en hebben ze toegang tot andere faciliteiten, zoals de universiteitsbibliotheek van TU Berlin.

PFH Studyworld

Zakelijk | Psychologie en bedrijfspsychologie

PFH-studiewereld is een uniek concept. Studenten maken kennis met een universiteit die jarenlange ervaring en expertise in on-campus studieprogramma's heeft overgedragen aan programma's voor afstandsonderwijs, waardoor de hoogste onderwijsstandaarden zijn gegarandeerd. Onze programma's bevatten alle elementen die essentieel zijn voor een succesvolle carrière. Terwijl voltijdse hoogleraren en ervaren docenten in de industrie de academische excellentie en praktische relevantie van het programma verzekeren, biedt een volwassen blended learning-concept studenten de vereiste flexibiliteit. Het blended learning-concept van PFH omvat een bewezen mix van verschillende lesmethoden, 12 centra voor afstandsonderwijs verspreid over het land, de virtuele campus en een reeks studentenvoorzieningen die bedoeld zijn om studenten te ondersteunen bij de organisatie van hun buitenschoolse studies.

PFH International

De internationalisering van de universiteit wordt gekenmerkt door een toenemend aantal partnerschappen met topuniversiteiten wereldwijd. Samenwerking omvat uitwisseling van studenten en faculteiten, onderzoek en duale award-programma's. Door ernaar te streven zijn studenten nog meer geweldige mogelijkheden te bieden om onmisbare ervaring op te doen in het buitenland via haar internationale partners in de industrie en de academische wereld, zet PFH zich in voor uitbreiding van haar netwerk.

Locaties

Berlijn

Address
Pfalzburger Strasse 43–44
10717 Berlin

Berlijn, Berlijn, Duitsland

Stade

Address
Airbus-Strasse 6
21684 Stade

Stade, Nedersaksen, Duitsland

Göttingen

Address
Weender Landstrasse 3-7
37073 Göttingen

Göttingen, Nedersaksen, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden