PFH Private University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

PFH Private University of Applied Sciences, Opgericht in 1995, is een door de staat erkende universiteit die zich richt op scholing en het opleiden van toekomstige managers en specialisten in de belangrijkste technologieën. Inzetbaarheid is in het centrum van al haar inspanningen. Filosofie van de universiteit is dat persoonlijk meesterschap, academische uitmuntendheid, en praktische kennis en ervaring zijn van essentieel belang om steeds een verantwoorde werkende professional. Dit kan alleen worden bereikt door middel van individuele aandacht, gecombineerd met theoretisch gefundeerde en praktijkgericht onderwijs. Carrière en coaching diensten evenals individuele begeleiding ingebed in de structuur van de universiteit, worden alle opleidingen gekenmerkt door hun praktische en economische relevantie, hun internationaliteit en een uitgesproken oriëntatie op een loopbaan.

PFH biedt een totaal van 17 op de campus of afstandsonderwijs opleidingen in het bedrijfsleven, engineering, psychologie, en gezondheidszorg technologie op het niveau van zowel de bachelor- en masteropleidingen. Meer dan 2.200 studenten studeren, hetzij op de campus in Göttingen, Hansecampus Stade of Berlijn of bij één van de 12 afstandsonderwijs centra in Duitsland en Oostenrijk. Dankzij zijn efficiënt georganiseerd, praktijk en marktgerichte opleidingen, afgestudeerden van PFH zijn in grote vraag bij bedrijven. 99% van de jonge PFH professionals beginnen hun baan direct na het afstuderen. De universiteit is in nauwe samenwerking met de academische organisaties, onderzoeksinstellingen en particuliere ondernemingen, zowel op nationaal als internationaal niveau, waardoor een ideaal platform voor interdisciplinaire uitwisseling van know-how en praktijkgericht onderwijs.

Campussen en Studierichtingen Campus Göttingen

Bedrijf | Gezondheidszorg Technologie | Orthobionics

Psychologie en Business Psychologie

PFH Campus Göttingen biedt alle voordelen van een kleine, dynamische universiteit in de inspirerende omgeving van een van de meest gerenommeerde universiteit steden in Duitsland. Gezegend met een jonge bevolking van 125.000 mensen, van wie 30.000 studenten, vandaag de dag, Göttingen is een hotspot in het onderzoek. De stad heeft een groot aantal R & D-instituten, waaronder vijf Max Planck Instituten en het Duitse Aerospace Centre. Door de eeuwen heen, heeft gefokt 44 Nobelprijswinnaars, van wie de laatste won de prijs in 2014. Een aantal toonaangevende high-tech bedrijven, met name in meettechnieken, automotive producten en bionische mobiliteit, hebben hun basis in Göttingen. De campus is in de directe nabijheid van het centrum van Göttingen, waar sportieve, culturele evenementen en een bruisend nachtleven zorgen voor een vrije tijd goed besteed. Met Berlijn, Hamburg en Frankfurt zijn deuren, München, Parijs, Brussel, Praag en Londen zijn slechts een steen weg te gooien

PFH Hansecampus Stade

Engineering | Bedrijf

PFH Hansecampus Stade ligt in CFK-vallei, een wereldwijd toonaangevende cluster in koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) technologie, en bestaat uit 3.000m² van collegezalen, conferentie- en vergaderzalen en stateof-the-art laboratoria. De thuisbasis van de belangrijkste activiteiten van Airbus en meer dan 100 andere Europese bedrijven op het gebied van composieten, alle CFRP procesketen stadia waaronder R & D, productie en recycling vinden hier plaats. Met een 1000 jaar oude geschiedenis en de hoge dichtheid van high-tech industrieën, Stade is een stad die zweeft tussen traditie en innovatie. Als onderdeel van de grootstedelijke regio van Hamburg, Stade biedt een ideale locatie voor de industrie en de wetenschap, terwijl het aanbieden van de bewoners van circa 50.000 de voordelen van een kleine stad en een grote stad. Korte afstanden in combinatie met een uitstekende infrastructuur bieden ideale omstandigheden voor wonen, werken en studeren. Bovendien is het oude centrum van de stad, de straat cafés en bars lenen Stade een unieke en charmante karakter.

Campus Berlin

bedrijf

De hoofdstad van Duitsland heeft meer te bieden dan alleen de drukte van de federale politiek: vanuit een geconsolideerde zakelijke netwerk om onvoorstelbare culturele uitspattingen, van een loze nachtleven middags concerten, Berlijn heeft alles wat een echte wereldstad zou ambiëren. Campus Berlin biedt state-of-the-art infrastructuur op een uitstekende locatie. In lijn met ons beleid van het verstrekken van studenten met individuele begeleiding, de campus en de opleidingen zijn bedoeld voor kleine cohorten. Profiterend van individuele aandacht op de campus, dankzij verschillende samenwerkingen studenten van de universiteit ook genieten van de diensten van de Berlijnse studentenvereniging en hebben toegang tot andere faciliteiten, zoals de universiteitsbibliotheek van TU Berlin.

PFH Studyworld

Bedrijf | Psychologie en Business Psychologie

PFH studyworld is een uniek concept. Studenten krijgen een universiteit die een jarenlange ervaring en expertise heeft overgedragen op de campus opleidingen om programma-afstandsonderwijs, waarbij de hoogste kwaliteit van het onderwijs te garanderen kennen. De programma's bevatten alle elementen die essentieel zijn voor een succesvolle loopbaan zijn. Terwijl de full-time hoogleraren en ervaren docenten in de industrie zorgen voor academische uitmuntendheid van de programma's en praktische relevantie, een volwassen blended learning-concept biedt studenten de nodige flexibiliteit. Blended learning concept van PFH's omvat een beproefde mix van verschillende werkvormen, 12 op afstand-learning centra verspreid over het land, de virtuele Campus en een scala aan diensten voor studenten ontworpen om studenten te ondersteunen bij de organisatie van hun extra-professionele studies.

PFH International

Internationalisering van de universiteit wordt gekenmerkt door een toenemend aantal partnerships met de beste universiteiten wereldwijd. De samenwerking bestaat uit studenten en docenten uitwisseling, onderzoek, en dubbele award programma. In het streven om haar studenten verder grote mogelijkheden bieden om onmisbare ervaring in het buitenland door middel van haar internationale partners in de industrie en de academische wereld te krijgen, wordt PFH vastbesloten om het uitbreiden van haar netwerk.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Duits

Bekijk Voorbereidend Jaar » Bekijk MSc\'s »

Videos

See the campus

Contact
Postadres
Pfalzburger Strasse 43–44
10717 Berlin

DE
Bezoekadres
Pfalzburger Strasse 43–44
10717 Berlin

Berlin, Berlijn Regio, DE
Postadres
Airbus-Strasse 6
21684 Stade

DE
Bezoekadres
Airbus-Strasse 6
21684 Stade

Stade, DE
Postadres
Weender Landstrasse 3-7
37073 Göttingen

DE
Bezoekadres
Weender Landstrasse 3-7
37073 Göttingen

Göttingen, Nedersaksen, DE