SAE Institute Berlin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SAE INSTITUTE Werd opgericht in 1976 en is sindsdien uitgegroeid tot 's werelds grootste, industriegerichte creatieve media opvoeder met meer dan 50 campussen in 28 landen. Het curriculum van SAE is zorgvuldig vervaardigd in overleg met toonaangevende industriepraktijken om aan de eisen van de wereldwijde creatieve media-industrie te voldoen.

SAE Instituut biedt een uitgebreide cursusportfolio in creatieve mediavelden (audio, film, animatie, spelletjesontwikkeling, muziekbedrijf en web) met een sterke traditie van praktische toepassing en erkenning van de industrie. Een Bachelor of Arts / Bachelor of Science degree kan binnen ruim twee jaar behaald worden.

Twee master programma's (MA / MSc) zijn beschikbaar. Bachelor- en masteropleidingen worden aangeboden in samenwerking met de beroemde Middlesex University in Londen. Het SAE Instituut heeft een netwerk over vijf continenten met campussen in wereldcentra van creatieve media-industrieën, waaronder Londen, Berlijn, München, Parijs, Barcelona, ​​New York, Los Angeles en meer.

De SAE Alumni Association Is het netwerk voor afgestudeerden en studenten van het SAE Instituut om hen na een wereldwijde opleiding te voorzien van een alumni-ervaring en het aanbieden van een gevarieerd programma van middelen, evenementen en communicatie om een ​​actief stageprogramma te bieden, hen in contact te houden met elkaar En betrokken bij het SAE Instituut.

De SAE Alumni Convention Is een gratis netwerk evenement dat traditioneel in Berlijn gehouden wordt voor iedereen met een interesse in creatieve media ontwikkeling en technologie. Het jaarlijkse evenement brengt samen als gedachten de kennis die je moet weten over de creatieve media- en entertainmentindustrie, delen. Het verdrag biedt u rijke kansen voor definitief onderzoek, stimulerend onderwijs en bedrijfsontwikkeling - het is het perfecte forum om ideeën te netwerken en uitwisselen.

De SAE Magazine Is het tijdschrift van SAE Institute en SAE Alumni Association. De publicatie is oorspronkelijk gelanceerd in print, maar verplaatst naar online gepubliceerd in 2014.

Twee master programma's (MA / MSc) zijn beschikbaar. Bachelor- en masteropleidingen worden aangeboden in samenwerking met de beroemde Middlesex University in Londen. (Één masterprogramma met Middlesex en één met beroemde Folkwang Universität der Künste.

OVER HET CAMPUS

De Berlijnse campus Biedt creatieve, passievolle studenten toegang tot industriële standaardfaciliteiten en een docent met een uitstekende vakkennis en een passie om elke student in staat te stellen hun potentieel te bereiken.

  • Goed uitgeruste opnamestudio's, filmsuites en talrijke werkstations in een 2.000m2 ruimte
  • Alle cursussen en programma's van het SAE-instituut in Berlijn worden zowel in het Engels als in het Duits gegeven
  • Een sterk netwerk met de dynamische creatieve industrie in de Duitse hoofdstad
  • Extra gastcolleges en seminars met bekende industrie leiders

Locaties

Berlijn

SAE Institute Berlin

Address
Cuvrystr. 4
10997 Berlijn, Berlijn, Duitsland
Telefoonnr.
+49 (0)30 220 662 116

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden