Lees de Officiële Beschrijving

SAE INSTITUTE Werd opgericht in 1976 en is sindsdien uitgegroeid tot 's werelds grootste, industriegerichte creatieve media opvoeder met meer dan 50 campussen in 28 landen. Het curriculum van SAE is zorgvuldig vervaardigd in overleg met toonaangevende industriepraktijken om aan de eisen van de wereldwijde creatieve media-industrie te voldoen.

SAE Instituut biedt een uitgebreide cursusportfolio in creatieve mediavelden (audio, film, animatie, spelletjesontwikkeling, muziekbedrijf en web) met een sterke traditie van praktische toepassing en erkenning van de industrie. Een Bachelor of Arts / Bachelor of Science degree kan binnen ruim twee jaar behaald worden.

Twee master programma's (MA / MSc) zijn beschikbaar. Bachelor- en masteropleidingen worden aangeboden in samenwerking met de beroemde Middlesex University in Londen. Het SAE Instituut heeft een netwerk over vijf continenten met campussen in wereldcentra van creatieve media-industrieën, waaronder Londen, Berlijn, München, Parijs, Barcelona, ​​New York, Los Angeles en meer.

De SAE Alumni Association Is het netwerk voor afgestudeerden en studenten van het SAE Instituut om hen na een wereldwijde opleiding te voorzien van een alumni-ervaring en het aanbieden van een gevarieerd programma van middelen, evenementen en communicatie om een ​​actief stageprogramma te bieden, hen in contact te houden met elkaar En betrokken bij het SAE Instituut.

De SAE Alumni Convention Is een gratis netwerk evenement dat traditioneel in Berlijn gehouden wordt voor iedereen met een interesse in creatieve media ontwikkeling en technologie. Het jaarlijkse evenement brengt samen als gedachten de kennis die je moet weten over de creatieve media- en entertainmentindustrie, delen. Het verdrag biedt u rijke kansen voor definitief onderzoek, stimulerend onderwijs en bedrijfsontwikkeling - het is het perfecte forum om ideeën te netwerken en uitwisselen.

De SAE Magazine Is het tijdschrift van SAE Institute en SAE Alumni Association. De publicatie is oorspronkelijk gelanceerd in print, maar verplaatst naar online gepubliceerd in 2014.

Twee master programma's (MA / MSc) zijn beschikbaar. Bachelor- en masteropleidingen worden aangeboden in samenwerking met de beroemde Middlesex University in Londen. (Één masterprogramma met Middlesex en één met beroemde Folkwang Universität der Künste.

OVER HET CAMPUS

De Berlijnse campus Biedt creatieve, passievolle studenten toegang tot industriële standaardfaciliteiten en een docent met een uitstekende vakkennis en een passie om elke student in staat te stellen hun potentieel te bereiken.

  • Goed uitgeruste opnamestudio's, filmsuites en talrijke werkstations in een 2.000m2 ruimte
  • Alle cursussen en programma's van het SAE-instituut in Berlijn worden zowel in het Engels als in het Duits gegeven
  • Een sterk netwerk met de dynamische creatieve industrie in de Duitse hoofdstad
  • Extra gastcolleges en seminars met bekende industrie leiders
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

SAE Institute Berlin

Of u nu wilt werken in muziekproductie, postproductie voor film of tv, live geluid, radio-omroep, geluidsontwerp, spelgeluid of in een van de vele verschillende gebieden ... [+]

OVERZICHT

Of u nu wilt werken in muziekproductie, postproductie voor film of tv, live geluid, radio-uitzending, geluidsontwerp, geluid of in een van de vele verschillende gebieden van de audio-industrie, de BA / BSc (Hons) Audio Production * Bachelor Degree geeft u de kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle carrière.

Het studieprogramma bestaat uit twee vakken, het bekende en industrieel erkende SAE Audio Engineering Diploma en het bachelor niveau dat u extra vaardigheden biedt en begrijpt in de creatieve industrieën, projectmanagement, intellectuele eigendom en gespecialiseerde audiotechniek, die internationaal leiden Erkende BA / BSc (Hons) Audio Production * -graad, gevalideerd door Middlesex University, Londen.... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
24 - 42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute Berlin

Met een focus op ondernemerschap is dit programma ontwikkeld om innovatieve bedrijfsmodellen voor een digitale leeftijd te omvatten en u de kennis en vaardigheden te vers ... [+]

OVERZICHT

Met een focus op ondernemerschap is dit programma ontwikkeld om innovatieve bedrijfsmodellen voor een digitale leeftijd te omvatten en u de kennis en vaardigheden te verstrekken in belangrijke aspecten van het bedrijf van muziek, waar de mantra 'change equal opportunity' geldt.

De cursus omvat de belangrijkste aspecten van de muziekindustrie, variërend van culturele en historische perspectieven, analyse en voorspelling, juridische kaders en inkomensstromen voor planning, budgettering, marketing en honing van digitale media vaardigheden in een breed scala van industriële scenario's zoals artist management, publicatie, E-muziek en live event management.

Het studieprogramma bestaat uit twee vakken, het bekende en industrieel erkende SAE Music Business Diploma en het bachelor niveau dat u extra vaardigheden biedt en begrijpt in de creatieve industrieën, projectmanagement, intellectuele eigendom en gespecialiseerde audiotechniek, die internationaal leiden Erkende BA / BSc (Hons) Music Business * -graad, gevalideerd door Middlesex University, Londen.... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
24 - 42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute Berlin

Als u gepassioneerd bent over films en op zoek bent naar een carrière in de filmindustrie, kijk dan niet verder. In dit programma ontwikkelt u de essentiële vaardigheden ... [+]

OVERZICHT

Als u gepassioneerd bent over films en op zoek bent naar een carrière in de filmindustrie, kijk dan niet verder. In dit programma ontwikkelt u de essentiële vaardigheden en kennis die wordt gebruikt in filmproductie, die over een reeks onafhankelijke en samenwerkende projecten werkt.

Door het technisch te combineren met de artistieke vormt u een sterke portfolio en het vertrouwen om uw eigen weg naar uw droombaan te creëren.

Het studieprogramma bestaat uit twee vakken, het bekende en industrieel erkende SAE Digital Film Production Diploma en een voortgangskursus die u extra vaardigheden biedt en begrijpt in de creatieve industrieën, projectmanagement, intellectuele eigendom en gespecialiseerde filmtechniek, wat leidt tot Een internationaal erkende BA / BSc (Hons) Digital Film Production * -graad, gevalideerd door Middlesex University, Londen.... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
24 - 42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute Berlin

Van anatomie studies voor nauwkeurige karaktermodellering, ingewikkelde texturen, omgevingen en integratie met spelmotoren, ontwikkelt het programma je vaardigheden met b ... [+]

OVERZICHT

Van anatomie studies voor nauwkeurige karaktermodellering, ingewikkelde texturen, omgevingen en integratie met spelmotoren, ontwikkelt het programma je vaardigheden met behulp van industriële standaardtechnologieën en productiemethoden om 3D Art for Games te creëren.

Door het technisch te combineren met de artistieke vormt u afgestudeerd met een sterke portfolio en het vertrouwen om uw eigen weg naar uw droombaan in de spelsector te creëren.

Het studieprogramma bestaat uit twee vakken, het SAE Game Art & 3D Animation Diploma en de Bachelor level cursus die u extra vaardigheden biedt en begrijpt in de creatieve industrieën, projectmanagement, intellectuele eigendom en gespecialiseerde spelontwikkelingstechniek, die internationaal leiden Erkende BA / BSc (Hons) Game Art Animation * -graad, gevalideerd door Middlesex University, Londen.... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
24 - 42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute Berlin

Van de grondbeginselen tot geavanceerde modules die de spelprogrammering in detail behandelen, komen afgestudeerden van dit studieprogramma op met zeer verhandelbare vaar ... [+]

OVERZICHT

Van de grondbeginselen tot geavanceerde modules die de spelprogrammering in detail behandelen, komen afgestudeerden van dit studieprogramma op met zeer verhandelbare vaardigheden die een van de grootste sectoren van de creatieve mediabedrijven uitoefenen.

Onze nadruk op hands-on training, kunt u werken aan diverse projecten in heel je studie aan de essentiële tools en technieken voor games ontwikkeling leren. U wordt ondersteund door docenten om uw experimenten en creatieve output te begeleiden om ervoor te zorgen je vaardigheden die je voor te bereiden op succes te ontwikkelen.

Het studieprogramma bestaat uit twee vakken, het SAE Games Programmering Diploma en het bachelor niveau dat u extra vaardigheden biedt en begrijpt in de creatieve industrieën, projectmanagement, intellectuele eigendom en gespecialiseerde audio techniek, wat leidt tot een internationaal erkende BSc (Hons) Games Programmering * -graad, gevalideerd door Middlesex University, Londen.... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
24 - 42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute Berlin

Als afgestudeerd aan onze professionele educatieve paden in de afdeling Visual FX & 3D Animation wordt u verwacht van een carrière in compositie, 3D animatie, renderi ... [+]

OVERZICHT

Als afgestudeerd aan onze professionele educatieve paden in de afdeling Visual FX & 3D Animation wordt u verwacht van een carrière in compositie, 3D animatie, rendering of concept kunst.

Door het technisch te combineren met de artistieke vormt u afgestudeerd met een sterke portfolio en het vertrouwen om uw eigen weg naar uw droombaan in de spelsector te creëren.

Het studieprogramma bestaat uit twee vakken, het SAE Visual FX & 3D Animatie Diploma en de Bachelor level cursus die u extra vaardigheden biedt en begrijpen van de creatieve industrieën, projectmanagement, intellectuele eigendom en gespecialiseerde spelontwikkelingstechniek, die internationaal leiden Erkende BA / BSc (Hons) Visuele FX & 3D Animatie * -graad, gevalideerd door Middlesex University, Londen.... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
24 - 42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
SAE Institute Berlin
Address
Cuvrystr. 4
10997 Berlijn, Berlin, Duitsland
Website
Telefoonnr.
+49 (0)30 220 662 116