SAE Institute Leipzig

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

SAE Institute werd opgericht in 1976 en is uitgegroeid tot 's werelds grootste private onderwijsaanbieders in de sector is het ontwikkelen van media-productie met 53 vestigingen in 28 landen sindsdien. De curricula zijn zorgvuldig opgesteld in overleg met vooraanstaande actoren uit de sector en continu aangepast aan de eisen van de wereldwijde creatieve media-industrie te voldoen.

SAE Institute heeft een sterke traditie van praktische toepassing en erkenning binnen de industrie een uitgebreide portfolio in creatieve sectoren media (Audio Engineering, Digitale Film Production, Game Art Animatie, Games Programmering, Music Business, Web Design & Development en Cross Media Production). Een Bachelor of Arts / Bachelor of Science kan worden bereikt in de fast-track graden in slechts twee jaar.

Er zijn twee master's degree programma's (MA / MSc) zijn beschikbaar. De bachelor- en masteropleidingen worden aangeboden in samenwerking met de prestigieuze en nationaal erkende Middlesex University in Londen en de Folkwang universiteit in Essen. SAE Institute beschikt over een netwerk verspreid over zes continenten, met vestigingen in de centra van de creatieve en media bedrijven, waaronder Londen, Berlijn, München, Parijs, Barcelona, ​​Amsterdam, New York, Los Angeles, Bangkok, Sydney, Kaapstad en nog veel meer.

SAE Online is de online campus van de SAE Institute op het World Wide Web biedt een groeiende selectie van online cursussen en kwalificaties, korte cursussen tot master-opleidingen, die worden gevalideerd door Middlesex University. De ervaring van bijna 40 jaar Instituut geschiedenis te houden bij het advies van onze beste en meest flexibele online Bildungsplaattform. SAE Institute SAE kunt online veel studenten buiten de aanwezigheid locaties toegang tot cursussen, trainingen en opleidingen in bewezen SAE kwaliteit.

De SAE Alumni Association is het netwerk voor SAE alumni en studenten, die zich tot doel gesteld het aanbieden van deze met behulp van een eerste klas onderwijs na het voltooien van een alumni ervaring en een gevarieerd programma van middelen, evenementen en communicatie, evenals actieve arbeidsbemiddeling heeft gesteld, om contact te houden onder hen te behouden en blijven betrekken bij de aanbiedingen op SAE.

Het verdrag SAE Alumni is een gratis netwerk evenement voor alle personen die geïnteresseerd zijn in de creatieve ontwikkeling en technologie media. Het jaarlijkse evenement brengt gelijkgestemde mensen en zorgt voor het delen van kennis en netwerken in de creatieve media-industrie.

De SAE-Magazine is het tijdschrift van de SAE Institute en de SAE Alumni Association. Oorspronkelijk verschenen in print, maar is verder gepubliceerd in digitale vorm op het internet vanaf 2014.

Waarden en visie

ONZE VISIE

Wij zijn de grootste trainers voor mensen in de creatieve media-industrie wereldwijd.

ONZE MISSIE

 • Wij bieden gespecialiseerde cursussen voor professionele en academische opleiding in de wereld en inspireren en onze afgestudeerden aan te moedigen.
 • In onze cursussen richten we ons op praktische ervaring, de behoeften van onze studenten en de geloofwaardigheid die we genieten in de industrie.
 • Onze studenten hebben toegang tot de top-to-date kennis en profiteren van de uitstekende faciliteiten om hun vaardigheden te verbeteren.
 • We zijn met elkaar verbonden op een wereldwijde schaal en worden beschouwd als professionele gemeenschap van creatieve geesten in de media-industrie.
 • Wij leveren uitmuntendheid in academische en student-gerelateerde diensten.

ONZE WAARDEN

 • Wij geloven in onze doelen en we zijn ervan overtuigd om ze te verwezenlijken.
 • Wij geloven in teamwork en collectieve vooruitgang.
 • We breken nieuwe grond, met een hoge standaard en met passie.
 • We vertrouwen op te bouwen door middel van competentie en continue verbetering.
 • Wij werken professioneel en authentiek.
 • Wij respecteren het milieu en respect voor onze medemensen.

OVER CAMPUS

campus van Leipzig biedt een ideale omgeving voor studenten. Sinds 2004, vol charme kan praktisch worden geleerd en bestudeerd in een uitstekende locatie in het centrum in een art nouveau-gebouw.

In het centrum van de stad in de nabijheid van de wereldberoemde St. Thomas Church, de campus is in een charmant gebouw uit de vroege dagen

Sterke netwerking met de centrale Duitse media-industrie

3 verdiepingen diverse opnamestudio's, film suites en een groot aantal werkplekken in dit moderne campus beschikbaar

Voor muzikanten en actrices die willen zorgen voor opleidingsprojecten * van onze studenten beschikbaar zijn, hebben we het opzetten van een kunstenaarscollectief Registratie hier.

* Dit kan onder meer: ​​bandopnamen, muziekvideo's, korte film, documentaire.

Deze school biedt programma's in:
 • Duits

Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

BSc (Hons) spelletjes programmering

Campus Voltijd Deeltijd 24 - 42 maanden March 2019 Duitsland Kitzscher +1 more

Vanaf de basis tot geavanceerde modules die uitvoerig ingegaan op het programmeren van games - afgestudeerden ontstaan ​​met opmerkelijke vaardigheden van deze cursus en rijden een van de grootste gebieden van de creatieve industrie bij. Onze nadruk op praktische oefeningen, zodat u om te werken tijdens hun studie in veel verschillende projecten en leren van de tools en technieken van de game-ontwikkeling en programmering. U zult dit te ondersteunen door docenten die uw experimenten en creatieve output te bevorderen, zodat u uw vaardigheden kunnen ontwikkelen op de markt. [+]

Je hebt een creatieve kant, veel fantasie en houdt zijn het creëren van digitale wereld? Je hebt de programmering en het beheersen van elk niveau geniet? Dan is je talent in het Department of Games!

Vanaf de basis tot geavanceerde modules die uitvoerig ingegaan op het programmeren van games - afgestudeerden ontstaan ​​met opmerkelijke vaardigheden van deze cursus en rijden een van de grootste gebieden van de creatieve industrie bij.

Onze nadruk op praktische oefeningen, zodat u om te werken tijdens hun studie in veel verschillende projecten en leren van de tools en technieken van de game-ontwikkeling en programmering. U zult dit te ondersteunen door docenten die uw experimenten en creatieve output te bevorderen, zodat u uw vaardigheden kunnen ontwikkelen op de markt.... [-]


Bachelor

Bachelor (Hons) muziekbusiness

Campus Voltijd Deeltijd 24 - 42 maanden March 2019 Duitsland Kitzscher +1 more

Met een focus op het management van een onderneming van deze opleiding is bedoeld voor het ontwikkelen en beheren van innovatieve business modellen voor het digitale tijdperk. Afgestudeerden zullen worden uitgerust met de kennis en vaardigheden centrale aspecten van de muziekindustrie. [+]

Je organiseert een passie voor concerten, bands en betreust alsof je naar de zakelijke kant te beheren? Dan is je talent in het Department of Music Business!

Met een focus op het management van een onderneming van deze opleiding is bedoeld voor het ontwikkelen en beheren van innovatieve business modellen voor het digitale tijdperk. Afgestudeerden zullen worden uitgerust met de kennis en vaardigheden centrale aspecten van de muziekindustrie.

Het programma bestaat uit kern aspecten van de muziek-industrie, met de nadruk op culturele en historische perspectieven, analyses en prognoses, juridische kaders en inkomstenstromen te planning, budgettering en marketing in een verscheidenheid van de industrie scenario's zodanig. uit te breiden als kunstenaar management, publiceren, e-muziek en live-event management.... [-]


Bachelor in het spel kunst animatie

Campus Voltijd 24 - 42 maanden October 2019 Duitsland Kitzscher

Uit anatomische studies voor nauwkeurige modellering van personages en complexe structuren, omgevingen en hun integratie in een game-engine - deze cursus leer je branche-specifieke vaardigheden, technologieën en productiemethoden te geven aan 3D-modellen te maken voor de artistieke vormgeving van games. [+]

Uit anatomische studies voor nauwkeurige modellering van personages en complexe structuren, omgevingen en hun integratie in een game-engine - deze cursus leer je branche-specifieke vaardigheden, technologieën en productiemethoden te geven aan 3D-modellen te maken voor de artistieke vormgeving van games. Na het bestuderen met een combinatie van technische en artistieke inhoud, maakt u uw finale met een overtuigende portfolio. De studie regelgeving zie je twee delen van de cursus voor, de gerenommeerde en erkend door de industrie SAE Game Art & 3D Animatie Diploma en een Vrijgezellenfeest, geleerd in de extra vaardigheden en gebieden, zoals processen in de creatieve industrie, project management, auteursrechten en speciale technieken uit de gaming-industrie behandeld. De studie is afgerond * BSc (Hons) Animation Game Art met een internationaal erkend BA / gevalideerd door Middlesex University in Londen.... [-]


Bachelor in mediaproductie

Campus Voltijd 24 - 42 maanden October 2019 Duitsland Kitzscher

Het medialandschap verandert voortdurend. Steeds meer apparaten en platforms permanent veranderen de manier waarop mensen omgaan met content. [+]

Het medialandschap verandert voortdurend. Steeds meer apparaten en platforms permanent veranderen de manier waarop mensen omgaan met content. Content is King! De grote vraag naar nieuwe inhoud vereist dat communicators een verscheidenheid aan digitale publishing vaardigheden moeten hebben - zowel qua inhoud en technologie. De bacheloropleiding Media Production en Publishing werd ontwikkeld om aan deze veranderende eisen van beroepen in de sector Journalistiek / PR / communicatie te voldoen en levert expertise op het gebied van communicatie, journalistiek, kunst en montage, productie van audio, video productie, web programmeren en online publishing. De studie reglement voorziet in twee delen van de cursus, de beroemde en erkend door de industrie SAE Cross Media Production Diploma en een Vrijgezellenfeest, geleerd in de extra vaardigheden en gebieden, zoals processen in de creatieve industrie, project management, auteursrechten en speciale communicatie technieken worden thuisgebracht. De cursus wordt afgesloten met een internationaal erkend BA / BSc (Hons) Media Production en Publishing *, gevalideerd door Middlesex University in Londen.... [-]


Bachelor in visuele effecten

Campus Voltijd Deeltijd 24 - 42 maanden October 2019 Duitsland Kitzscher +1 more

Bent u een gepassioneerde fan van visuele effecten en film en willen starten of verder een carrière in de filmindustrie, gaming-industrie en de reclame-industrie, de opleidingen, onderwijs en opleiding van de afdeling Visual FX & 3D-animatie te ontwikkelen vormen een solide basis voor een je carrière te starten in deze delen van de creatieve industrie. In de opleiding vindt u de nodige kennis en vaardigheden in projecten, die van belang is in de productiesector VFX leren. [+]

Bent u een gepassioneerde fan van visuele effecten en film en willen starten of verder een carrière in de filmindustrie, gaming-industrie en de reclame-industrie, de opleidingen, onderwijs en opleiding van de afdeling Visual FX & 3D-animatie te ontwikkelen vormen een solide basis voor een je carrière te starten in deze delen van de creatieve industrie. In de opleiding vindt u de nodige kennis en vaardigheden in projecten, die van belang is in de productiesector VFX leren. De studie reglement voorziet in twee delen van de cursus, de beroemde en erkend door de industrie SAE Visual FX & 3D Animatie Diploma en een Vrijgezellenfeest, geleerd in de extra vaardigheden en gebieden, zoals processen in de creatieve industrie, project management, auteursrechten en speciale technieken uit de film - en animatie-industrie worden behandeld. De cursus wordt afgesloten met een internationaal erkend BA / BSc (Hons) Visual Effects Animation *, gevalideerd door Middlesex University in Londen.... [-]


Bachelor in web development

Campus Voltijd 24 - 42 maanden October 2019 Duitsland Kitzscher

Van traditionele webpagina's op de snel groeiende markt voor Web applicatie ontwikkeling - u zowel de industrie standaarden en cutting-edge webtechnologieën worden onderwezen, zo word je deel uit van één van de sterkste economische regio's in de gehele creatieve industrie. [+]

Van traditionele webpagina's op de snel groeiende markt voor Web applicatie ontwikkeling - u zowel de industrie standaarden en cutting-edge webtechnologieën worden onderwezen, zo word je deel uit van één van de sterkste economische regio's in de gehele creatieve industrie. U geniet het voordeel van een hands-on, projectmatige onderzoek proces en vaardigheden in HTML, CSS, JavaScript, PHP en user interface design (UI) te ontwikkelen. De studie reglement voorziet in twee delen van de cursus. De bekende en industrie geaccepteerde SAE Web Design & Development Diploma en Bachelor deel leerde waar de extra vaardigheden en onderwerpen zoals overzicht van het internet en media bedrijf, project management, auteursrechten en speciale Webentwicklungstechniken worden behandeld. De cursus wordt afgesloten met een internationaal erkend BA / BSc (Hons) Web Development *, gevalideerd door Middlesex University in Londen.... [-]


BS (HON) audio productie

Campus Voltijd Deeltijd 24 - 42 maanden March 2019 Duitsland Kitzscher +1 more

Of je nu in de muziek productie, postproductie voor film en televisie, op het gebied van live-geluid, radio, sound design, game geluid of een van de vele gebieden van de audio-industrie willen werken - met de BA / BSc (Hons) Audio Production * krijg je de kennis en praktische vaardigheden die je nodig hebt voor een succesvolle carrière. [+]

Je hebt een flair voor bas, een talent voor het midden-en vertrouwt op geluid van hoge kwaliteit? Dan is je talent in het Department of Audio Engineering!

Of je nu in de muziek productie, postproductie voor film en televisie, op het gebied van live-geluid, radio, sound design, game geluid of een van de vele gebieden van de audio-industrie willen werken - met de BA / BSc (Hons) Audio Production * krijg je de kennis en praktische vaardigheden die je nodig hebt voor een succesvolle carrière.

De studie reglement voorziet in twee delen van de cursus, de beroemde en erkend door de industrie SAE Audio Engineering Diploma en een bachelordiploma deel, geleerd in de extra vaardigheden en gebieden, zoals processen in de creatieve industrie, project management, auteursrechten en speciale audio technieken worden thuisgebracht. De cursus wordt afgesloten met een internationaal erkend BA / BSc (Hons) Audio Production *, gevalideerd door Middlesex University in Londen.... [-]


BS (HON) digitale filmproductie

Campus Voltijd Deeltijd 24 - 42 maanden March 2019 Duitsland Kitzscher +1 more

Bent u een gepassioneerde fan van films en bewegend beeld en willen starten of verder een carrière in de film of televisie-industrie, de opleidingen, onderwijs en opleiding van de afdeling Digital filmproductie ontwikkelen vormen een solide basis voor een carrière te beginnen in de industrie. In de opleiding vindt u de nodige kennis en vaardigheden in projecten, wat belangrijk is in de productie van films te leren. [+]

Je denkt in bewegende beelden, richt zich op schone bezuinigingen en als aangrijpende verhalen? Dan is je talent in het Department of Digital filmproductie!

Bent u een gepassioneerde fan van films en bewegend beeld en willen starten of verder een carrière in de film of televisie-industrie, de opleidingen, onderwijs en opleiding van de afdeling Digital filmproductie ontwikkelen vormen een solide basis voor een carrière te beginnen in de industrie. In de opleiding vindt u de nodige kennis en vaardigheden in projecten, wat belangrijk is in de productie van films te leren.

De studie reglement voorziet in twee delen van de cursus, de beroemde en erkend door de industrie SAE Digital filmproductie Diploma en een Vrijgezellenfeest, geleerd in de extra vaardigheden en gebieden, zoals processen in de creatieve industrie, project management, auteursrechten en speciale film technieken worden thuisgebracht. De cursus wordt afgesloten met een internationaal erkend BA / BSc (Hons) Digitale filmproductie *, gevalideerd door Middlesex University in Londen.... [-]