SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Studeren in de kennis hub Noordelijke Zwarte Woud

Toekomstgerichte studie bachelor- en masteropleidingen op het gebied van het bedrijfsleven en de media in kleine groepen met individuele zorg in Calw.

De SRH Universiteit van Economie en media Calw is een non-profit prive, door de staat erkende universiteit. Momenteel zijn ongeveer 330 studenten in het gevestigde bachelor en master opleidingen. Door te kiezen voor het verdiepen van profielen Studenten hebben de mogelijkheid om hun studie af te stemmen specifiek over actuele ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Naast kennisoverdracht en interculturele vaardigheden en talen en de belangrijkste op de werkplek soft skills zijn onderdeel van het onderwijs. Studenten verwachten kleine groepen en intensieve begeleiding door professoren en docenten uit de praktijk.

Bachelor en master's degree programma's SRH Universiteit van Economie en media Calw

Business Administration (full-en part-time) Media en Communicatie management Media Management en Public Communication Controlling Marketing Management (accreditatie in 2015) Culturele en Event Management (accreditatie in 2015)

Eersteklas onderwijs

De SRH Universiteit voor Economie en media Calw ziet zichzelf als een centrum van uitmuntendheid voor de opleiding op het gebied van het bedrijfsleven en de media. Aan de Universiteit van toekomstige professionals, ondernemers en managers zijn opgeleid.

Prof. Dr. habilitas. Peter J. Weber - Principal en Managing Director van SRH University of Economics en media Calw - benadrukt: "We leiden de hele persoon - veilig in de wetenschap snel in de praktijk en sterk als een team. Survival training, business games en gedrag in internationale zakelijke transacties zijn voorbeelden van innovatieve en gevarieerde onderwijsleerproces methoden waarmee het college in aanvulling op de technische vaardigheden brengt ook de belangrijkste op de werkplek soft skills. Zo, persoonlijkheid en sociale vaardigheden van studenten krijgen gerichte opleiding en ontwikkeld. "Studenten verwachten kleine groepen, individuele aandacht en persoonlijke coaching door professoren en docenten uit de praktijk. "Dit zal een rigoureuze studie, lage uitval toelaten en verhoging van de inzetbaarheid - voor de beste kansen op de arbeidsmarkt", aldus Weber.

Hoe bedrijven worden gemaakt op basis van business idee naar business plan en in de markt succesvol tot stand? Hoe kunnen sociale netwerken worden vakkundig gebruikt in corporate communicatie? Hoe worden de corporate human resources, marketing en besturen optimaal organiseert? Dit zijn slechts enkele van de vragen door studenten van de SRH University of Economics en de media Calw aangepakt.

Internationale Contacten

Internationaliteit wordt geactiveerd bij de SRH Universiteit voor Economie en media Calw. De universiteit onderhoudt nauwe contacten met internationale partner universiteiten en onderzoeksinstituten - waaronder Oostenrijk, Spanje, India en Turkije. De samenwerking van gezamenlijke onderzoeksprojecten strekt zich uit tot uitwisselingsprogramma's. Verder werkt SRH Universiteit van Economie en media Calw met economische en industriële bedrijven, beroepsverenigingen en de kamers. Studenten worden actief betrokken bij het onderzoek, werken aan projecten, deel te nemen aan stages of schrijf bachelor en master scripties bij bekende bedrijven en verborgen kampioenen. Naast vreemde talen zoals Engels, Spaans, Italiaans en Frans interculturele competenties, zoals zijn "correct" gedrag in het internationale bedrijfsleven in het curriculum.

Studie Informatie Dagen 2015

De SRH Universiteit voor Economie en media Calw regelmatig hosts Studie Informatie Dagen. Aankomende studenten hebben de mogelijkheid om te leren over het college en universitaire opleidingen te communiceren met studenten en docenten, alsmede deel te nemen in de steekproef van lezingen. De studie informatiedagen zal op de volgende data worden gehouden:

Woensdag, maart 18, 2015 von 14.00 bis 16.00 Klok Klok Woensdag, juli 29, 2015 von 14.00 bis 16.00 Klok Klok Woensdag, november 18, 2015 von 14.00 bis 16.00 Klok Klok

Daarnaast kunnen ook aankomende studenten individuele begeleiding afspraken.

Kennis Regio Noordelijke Zwarte Woud

De middeleeuwse stad Calw - geboorteplaats van de dichter Hermann Hesse - heeft iets voor prettige en succesvolle leeromgeving biedt een sfeervolle oude stad in typische Zwarte Woud-omgeving, het hele jaar door sport, een levendige kunstscene en winkelmogelijkheden. Calw met uitstekende vervoersverbindingen, betaalbare kosten van levensonderhoud en een ontspannen omgeving voor academisch succes. De hoofdstad Stuttgart, de gouden stad Pforzheim en de Arts and Media Karlsruhe kan snel en gemakkelijk te bereiken. De kennis noordelijke Zwarte Woud regio wordt gekenmerkt door tal van (wereld) marktleider en verborgen kampioenen. De SRH University of Economics en de media Calw is stevig gevestigd sinds 2000 deel uit van de kennis noordelijke Zwarte Woud en in deze.

Locaties

Calw

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Address
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw
Staatlich anerkannte Fachhochschule
Lederstraße 1
75365 Calw

75365 Calw, Baden-Württemberg, Duitsland
Telefoonnr.
+49 (0) 7051 9203-0

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden