Lees de Officiële Beschrijving

Studeren in de kennis hub Noordelijke Zwarte Woud

Toekomstgerichte studie bachelor- en masteropleidingen op het gebied van het bedrijfsleven en de media in kleine groepen met individuele zorg in Calw.

De SRH Universiteit van Economie en media Calw is een non-profit prive, door de staat erkende universiteit. Momenteel zijn ongeveer 330 studenten in het gevestigde bachelor en master opleidingen. Door te kiezen voor het verdiepen van profielen Studenten hebben de mogelijkheid om hun studie af te stemmen specifiek over actuele ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Naast kennisoverdracht en interculturele vaardigheden en talen en de belangrijkste op de werkplek soft skills zijn onderdeel van het onderwijs. Studenten verwachten kleine groepen en intensieve begeleiding door professoren en docenten uit de praktijk.

Bachelor en master's degree programma's SRH Universiteit van Economie en media Calw

Business Administration (full-en part-time) Media en Communicatie management Media Management en Public Communication Controlling Marketing Management (accreditatie in 2015) Culturele en Event Management (accreditatie in 2015)

Eersteklas onderwijs

De SRH Universiteit voor Economie en media Calw ziet zichzelf als een centrum van uitmuntendheid voor de opleiding op het gebied van het bedrijfsleven en de media. Aan de Universiteit van toekomstige professionals, ondernemers en managers zijn opgeleid.

Prof. Dr. habilitas. Peter J. Weber - Principal en Managing Director van SRH University of Economics en media Calw - benadrukt: "We leiden de hele persoon - veilig in de wetenschap snel in de praktijk en sterk als een team. Survival training, business games en gedrag in internationale zakelijke transacties zijn voorbeelden van innovatieve en gevarieerde onderwijsleerproces methoden waarmee het college in aanvulling op de technische vaardigheden brengt ook de belangrijkste op de werkplek soft skills. Zo, persoonlijkheid en sociale vaardigheden van studenten krijgen gerichte opleiding en ontwikkeld. "Studenten verwachten kleine groepen, individuele aandacht en persoonlijke coaching door professoren en docenten uit de praktijk. "Dit zal een rigoureuze studie, lage uitval toelaten en verhoging van de inzetbaarheid - voor de beste kansen op de arbeidsmarkt", aldus Weber.

Hoe bedrijven worden gemaakt op basis van business idee naar business plan en in de markt succesvol tot stand? Hoe kunnen sociale netwerken worden vakkundig gebruikt in corporate communicatie? Hoe worden de corporate human resources, marketing en besturen optimaal organiseert? Dit zijn slechts enkele van de vragen door studenten van de SRH University of Economics en de media Calw aangepakt.

Internationale Contacten

Internationaliteit wordt geactiveerd bij de SRH Universiteit voor Economie en media Calw. De universiteit onderhoudt nauwe contacten met internationale partner universiteiten en onderzoeksinstituten - waaronder Oostenrijk, Spanje, India en Turkije. De samenwerking van gezamenlijke onderzoeksprojecten strekt zich uit tot uitwisselingsprogramma's. Verder werkt SRH Universiteit van Economie en media Calw met economische en industriële bedrijven, beroepsverenigingen en de kamers. Studenten worden actief betrokken bij het onderzoek, werken aan projecten, deel te nemen aan stages of schrijf bachelor en master scripties bij bekende bedrijven en verborgen kampioenen. Naast vreemde talen zoals Engels, Spaans, Italiaans en Frans interculturele competenties, zoals zijn "correct" gedrag in het internationale bedrijfsleven in het curriculum.

Studie Informatie Dagen 2015

De SRH Universiteit voor Economie en media Calw regelmatig hosts Studie Informatie Dagen. Aankomende studenten hebben de mogelijkheid om te leren over het college en universitaire opleidingen te communiceren met studenten en docenten, alsmede deel te nemen in de steekproef van lezingen. De studie informatiedagen zal op de volgende data worden gehouden:

Woensdag, maart 18, 2015 von 14.00 bis 16.00 Klok Klok Woensdag, juli 29, 2015 von 14.00 bis 16.00 Klok Klok Woensdag, november 18, 2015 von 14.00 bis 16.00 Klok Klok

Daarnaast kunnen ook aankomende studenten individuele begeleiding afspraken.

Kennis Regio Noordelijke Zwarte Woud

De middeleeuwse stad Calw - geboorteplaats van de dichter Hermann Hesse - heeft iets voor prettige en succesvolle leeromgeving biedt een sfeervolle oude stad in typische Zwarte Woud-omgeving, het hele jaar door sport, een levendige kunstscene en winkelmogelijkheden. Calw met uitstekende vervoersverbindingen, betaalbare kosten van levensonderhoud en een ontspannen omgeving voor academisch succes. De hoofdstad Stuttgart, de gouden stad Pforzheim en de Arts and Media Karlsruhe kan snel en gemakkelijk te bereiken. De kennis noordelijke Zwarte Woud regio wordt gekenmerkt door tal van (wereld) marktleider en verborgen kampioenen. De SRH University of Economics en de media Calw is stevig gevestigd sinds 2000 deel uit van de kennis noordelijke Zwarte Woud en in deze.

Opleidingen te volgen in:
  • Duits

Deze school biedt ook:

BA

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

U geniet van nummers? Je denkt als een ondernemer? U wilt verplaatsen en iets in je leven te bereiken? Je carrière met toekomst voor u klaar: Als afgestudeerde van de opl ... [+]

Uw carrièremogelijkheden in de privé-sector

U geniet van nummers? Je denkt als een ondernemer? U wilt verplaatsen en iets in je leven te bereiken? Je carrière met toekomst voor u klaar: Als afgestudeerde van de opleiding beheersen van je krijgt de beste carrièremogelijkheden in industriële, commerciële en dienstverlenende bedrijven. Vanwege de praktische training met de internationaal erkende kwalificatie bent u goed voorbereid op hun toekomstige loopbaan.

Wetenschap, praktijk en persoonlijke verzorging: Onze drie sleutels tot succes

Science-to-date, de deelname aan praktijkgericht onderzoek - dat in kleine groepjes de SRH University of Economics en de media Calw biedt. Voor persoonlijke service, onze uitstekende faciliteiten om professoren en docenten bieden. ... [-]

Duitsland Calw
Vraag informatie aan
Voltijd
40 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Die geïnteresseerd zijn in een carrière met een focus op communicatie op het gebied van marketing en event management en public relations? ... [+]

Vaardigheden voor effectieve communicatie

Die geïnteresseerd zijn in een carrière met een focus op communicatie op het gebied van marketing en event management en public relations?

Met dit programma in aanmerking komen we snel en praktisch voor een carrière in de media-industrie of in bedrijven met intensieve communicatie, zowel intern als extern.

Verdienen bij ons-communicatie-georiënteerde deskundigheid: In aanvulling op zakelijke content focus van de cursus presentatie, taal, public relations, journalistiek of retoriek. Media technologie en design hef je profiel naast.

Kleine groepen, individuele aandacht en toegewijd professoren en docenten met praktische kennis garanderen een optimale studie condities.... [-]

Duitsland Calw
Vraag informatie aan
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Het Bachelor of Business Administration laat u volledige flexibiliteit. Je studeert in deeltijd naast uw beroep of uw andere activiteiten en kan worden voorgesteld door d ... [+]

BWL studie - part-time naast hun dienstverband

Het Bachelor of Business Administration laat u volledige flexibiliteit. Je studeert in deeltijd naast uw beroep of uw andere activiteiten en kan worden voorgesteld door de verkiezing van twee van de acht belangrijkste onderwerpen individueel specialiseren. Behalve in de zakelijke kernvakken, maar ook belangrijke vaardigheden te verwerven op het gebied van soft skills, zoals de werkmethodiek, communicatie en taal en interculturele vaardigheden. Als onderdeel van de "internationale Calw profiel" profiteert u zowel van vreemde talen, alsook van de internationale contacten van de universiteit.

Individuele specialisatie

Na een gezonde economische basis training die u kiest - gericht op uw individuele sterke punten en interesses - twee van de huidige acht mogelijke keuzevakken. Dus je openstellen hedendaagse specialisatie opties met een focus op de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.... [-]

Duitsland Calw
Oktober 2019
Deeltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

BBA

SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Verwerven snel praktische kennis van, en het ontwerp gericht op uw professionele carrière. ... [+]

BWL studie - een succesvolle start voor de economie!

Gewijd, vol energie?

Verwerven snel praktische kennis van, en het ontwerp gericht op uw professionele carrière.

Geïnteresseerd in de praktijk?

Vind zelfs tijdens de business studies praktische en uitdagende taken op vooruit in je carrière en persoonlijke ontwikkeling te krijgen.

Intensieve uitwisseling met professoren wilden?

Profiteer van de nauwe samenwerking met uw professoren tijdens zakelijke studies. Profiteer niet alleen van de uitstekende academische carrière overgangen, maar ook op de praktische relevantie van uw professoren die u helpen om uw kennis van zaken doelgericht te nemen.

Succesvolle toekomst in gedachten?... [-]

Duitsland Calw
Vraag informatie aan
Voltijd
36 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Herzlich willkommen | SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Trailer SRH Brainwaves | SRH Hochschule für Wirtschaft und Medien Calw

Wissen verdauen »Studentenprojekte«

"Wirtschaft im Gespräch" mit Rektor Prof. Dr. habil. Peter J. Weber