Lees de Officiële Beschrijving

58599_IMG_0040.jpg

De HDPK is een toonaangevende private universiteit voor de creatieve industrieën, gelegen in een van de creatieve hubs van Duitsland: in Berlijn. De studieprogramma's behandelen zowel artistieke als technologische aspecten alsook praktische managementvraagstukken en media theorie. Het curriculum richt zich op de muziek- en media-industrie (afgezien van film en televisie).

Zowel de universiteit zelf als de docenten zijn betrokken bij de muziek- en mediamarkten, en hun ervaring stroomt in de programma's.

De hdpk is in april 2010 geopend als een particuliere universiteit van toegepaste wetenschappen en is goedgekeurd door de Senaat van Berlijn voor onderwijs, wetenschap en onderzoek.

Centraal in het onderwijs van de universiteit is dat het praktijkgerelateerd is, weerspiegeld in de interdisciplinaire projecten die in alle studieprogramma's zijn gerealiseerd en aangevuld met wetenschappelijk georiënteerde, doordachte curricula. De curriculumplanning is gebaseerd op de realiteit van een snel veranderende professionele wereld, waardoor de studieprogramma's voortdurend aangepast worden aan nieuwe eisen. Zowel het personeel als de leden van de raad van trustees zijn betrokken bij de industrie, die deze aanpak versterkt.

Wat onderscheidt ons

Uitstekende studie voorwaarden

Wij stellen hoge normen voor onszelf. Kleine groepen, professoren met sterke achtergronden in hun vakgebied en state-of-the-art apparatuur in onze geluids- en fotografische studio's en in de digitale werkplekken zorgen voor een echt professionele werkomgeving voor onze studenten.

58613_IMG_9987.jpg

Real-world benadering

Met betrekking tot de administratieve en financiële aspecten van de toekomstige beroepen van studenten, projectmanagement, mediawetgeving en mediabedrijven zijn zo veel onderdeel van het curriculum als artistieke en technische opleiding. We houden nauwe banden met belangrijke spelers in de industrie om de inhoud van onze programma's te allen tijde relevant te houden en gericht te zijn op de voortdurend veranderende professionele mogelijkheden.

Levenslang leren

De studenten worden respectvol behandeld als gehele mensen. Het doel is een aanpak aan te moedigen, die oriëntatie geeft in veranderende, opkomende omgeving en ondersteunt levenslang leren. Daarom richten we ons op communicatieve en sociale vaardigheden en praktische projecten, evenals op puur academische onderwerpen.

Vennootschap

Met bijna 600 studenten van ongeveer 20 landen (vanaf mei 2016), 24 professoren, ongeveer 74 docenten, 6 bachelor- en 2 masterprogramma's en 2 SRH-zusteruniversiteiten in Berlijn (samen met 2.000 studenten en 28 programma's), is hdpk een van de succesvolle particuliere universiteiten in Duitsland, en een onderdeel van SRH-groep met 12.000 studenten en 10 universiteiten.

58600_hdpk_DACH.jpg

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:


SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

De culturele en creatieve industrieën zijn wereldwijd flink en Berlijn is een hotspot voor de creatieve industrieën, waardoor het de perfecte plek is voor uw studie. Crea ... [+]

De culturele en creatieve industrieën zijn wereldwijd flink en Berlijn is een hotspot voor de creatieve industrieën, waardoor het de perfecte plek is voor uw studie. Creatieve hoofden hebben creatieve leiders nodig en u leert succes in de creatieve industrieën te ondersteunen, markeren en beheren. De graad bereidt u ook voor om uw eigen bedrijf te starten, of om te werken in een traditionele industrie waar bedrijven steeds meer op zoek zijn naar innovatieve benaderingen bij het management.

Inhoud, Doelstelling en Cursusstructuur

De BA Creative Industries Management biedt u een opleiding die u zal toestaan ​​met theoretische kennis en praktische vaardigheden en competenties om zakelijke waarde te creëren door strategisch management, innovatie en design in het brede gebied van de creatieve en culturele industrie en daarbuiten.... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Audio Design omvat veel meer dan geluidsopname en dubbeling voor films, of de samenstelling van pakkende jingles voor radio- en tv-uitzendingen, Charlie-Sheen-stijl. Onze ... [+]

Audio Design omvat veel meer dan geluidsopname en dubbeling voor films, of de samenstelling van pakkende jingles voor radio- en tv-uitzendingen, Charlie-Sheen-stijl. Onze studenten zijn getraind op audio-ontwerp op instrumenten en computers, om geluiden, spraak of muziek op te zetten en op te nemen, waardoor audiot atmosfeer wordt gecreëerd.

Inhoud, Doelstelling en Cursusstructuur

Audio Design: Om geluid te bestuderen, te luisteren en te luisteren

Als onderdeel van de bacheloropleiding Audio Design bij hdpk in Berlijn zullen studenten immersieve werelden van geluid, 3D akoestiek voor spellen en soundlogs (sound branding) creëren. Ze zullen leren hoe gegevens akoestisch worden weergegeven (sonificatie), en computers gebruiken, zoals software zoals Pro Tools als platforms voor compositie en arrangement, en als digitaal instrument.... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)

Met een B.Mus. Populaire Muziek behartigt u de compositie- en instrumentale / vocale arrangement van muziektitels, evenals hun realisatie als performante muzikant. U weet ... [+]

Met een B.Mus. Populaire Muziek behartigt u de compositie- en instrumentale / vocale arrangement van muziektitels, evenals hun realisatie als performante muzikant. U weet hoe u uw creatieve ideeën kunt implementeren, helemaal van eerste inspiratie tot prestatie of opname. De nadruk ligt op het lied schrijven, instrument / zang en ensemble.

Inhoud, Doelstelling en Cursusstructuur

De creatieve populaire muzikant: songwriter, performer en bandmuzikant

De bacheloropleiding Populaire Muziek op hdpk in Berlijn bereidt talentvolle jonge muzikanten voor om professioneel muziek te verrichten op concerten en voor producties, door het uitvoeren van uitvoerende / zangschriftvaardigheden samen met een begrip van de geluidstechniek en organisatorische en educatieve knowhow.... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

hdpk Festival 2017

Moving - Refugees Welcome (Songs for Refugees by hdpk)

B.A. Creative Industries Management at hdpk - Make it a career