SRH Hochschule für Gesundheit Gera

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

onze universiteit is voorbij 900 studenten in 12 bachelor- en masteropleidingen de enige particuliere, officieel erkend en institutioneel geaccrediteerd door de Wetenschappelijke Academie in Thüringen.

Alle cursussen zijn ontwikkeld door grote geesten en sterke partners uit de gezondheidssector en daarmee het profiel van de universiteit te verhogen. In flexibele studie modellen specialisten voor de groeiende markt van de gezondheidszorg worden gevormd.

Hier is het college van individuele begeleiding, praktische lezingen en competentiegericht onderwijs en leren. De Master Neurorevalidatie en onderwijs geïntegreerde studie model van de bacheloropleidingen fysiotherapie en logopedie zijn uniek in Duitsland.

Gera

betekent studeren bij ons

  • Kleine studiegroepen en nauw contact met professoren
  • Altijd één contactpersoon
  • Korte afstanden en modern ingerichte universitair gebouw
  • werkcolleges
  • bestuderen Flexibel en plezier met je studie
  • Profiteren van de SRH-netwerk

Bewezen kwaliteit studie

Onze studies, evenals de universiteit zelf, zijn onderworpen aan strenge toezicht op de kwaliteit neutrale experts als de accreditatie agentschap op het gebied van gezondheid en sociale zaken (AHPGS) en de Science Council. Dit onderstreept onze hoge normen, aan de studenten van de SRH University of Health Gera zorgen voor de best mogelijke kwaliteit van de studies.

Locaties

Gera

SRH Hochschule für Gesundheit Gera

Address
SRH College of Health,
New Street 28-30

07548 Gera, Thüringen, Duitsland
Telefoonnr.
+49 365 773407-0

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden