Lees de Officiële Beschrijving

onze universiteit is voorbij 900 studenten in 12 bachelor- en masteropleidingen de enige particuliere, officieel erkend en institutioneel geaccrediteerd door de Wetenschappelijke Academie in Thüringen.

Alle cursussen zijn ontwikkeld door grote geesten en sterke partners uit de gezondheidssector en daarmee het profiel van de universiteit te verhogen. In flexibele studie modellen specialisten voor de groeiende markt van de gezondheidszorg worden gevormd.

Hier is het college van individuele begeleiding, praktische lezingen en competentiegericht onderwijs en leren. De Master Neurorevalidatie en onderwijs geïntegreerde studie model van de bacheloropleidingen fysiotherapie en logopedie zijn uniek in Duitsland.

Gera

betekent studeren bij ons

  • Kleine studiegroepen en nauw contact met professoren
  • Altijd één contactpersoon
  • Korte afstanden en modern ingerichte universitair gebouw
  • werkcolleges
  • bestuderen Flexibel en plezier met je studie
  • Profiteren van de SRH-netwerk

Bewezen kwaliteit studie

Onze studies, evenals de universiteit zelf, zijn onderworpen aan strenge toezicht op de kwaliteit neutrale experts als de accreditatie agentschap op het gebied van gezondheid en sociale zaken (AHPGS) en de Science Council. Dit onderstreept onze hoge normen, aan de studenten van de SRH University of Health Gera zorgen voor de best mogelijke kwaliteit van de studies.

Opleidingen te volgen in:
  • Duits

Deze school biedt ook:

BA

SRH Hochschule für Gesundheit Gera

De cursus onderwijs en de promotie in de kindertijd machtigt u om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling en hun onderwijs te ondersteunen. Ze leren aan kinderen met ... [+]

De cursus onderwijs en de promotie in de kindertijd machtigt u om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling en hun onderwijs te ondersteunen. Ze leren aan kinderen met ontwikkelingsrisico's, handicaps, leerproblemen of gedragsproblemen ondersteunen en hen te begeleiden bij hun ouders.

Inhoud, de doelstellingen en het einde van de studie

De focus van ons programma is expliciet op de dynamiek en ontwikkeling van het kind als een baby, peuter en jeugd. De vorming en ontwikkeling ondersteuning voor kinderen en werken met hun gezinnen vormen de centrale basis van de opleiding.

Een gespecialiseerde focus is de expliciete afweging van soorten handicaps, ontwikkelingsstoornissen en vertragingen en gedragsproblemen. Aangesloten op deze prioriteiten met diverse concepten die kinderen en hun gezinnen effectief te ondersteunen.... [-]

Duitsland Gera Bonn Stuttgart Heidelberg Karlsruhe Düsseldorf  + 3 Meer
Oktober 2019
Duits
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands