Lees de Officiële Beschrijving

Over Touro College

Touro College werd in 1970 in New York City gesticht door Dr. Bernard Lander als een Liberal Arts-college. Sinds de jaren 1970 heeft de uitbreiding van het college Californië, Nevada, Israël, Rusland en Duitsland bereikt.

In 2001, Dr. Lander vroeg Sara Nachama om samen te werken en het Touro College in Berlijn op te richten. Het besluit om de Duitse hoofdstad te kiezen als de nieuwe campus voor Touro College was gebaseerd op de diepgaande joodse geschiedenis van de universiteit en de eenwording van gemeenschappen in Berlijn. In de herfst van het semester 2003 opende Touro Berlin met een klas van 18 studenten die de opleiding Bachelors in International Business volgden, die uiteindelijk de graad van Bachelor in Business Management behaalde.

In 2005, Dr. Lander werd geïnspireerd door een bezoek aan het Holocaustmonument in Berlijn en wilde een Holocaust-instituut in Touro opzetten. Het Lander Instituut voor Communicatie en Tolerantie werd in 2006 op de campus van het Touro College in Berlijn gevestigd. In het najaar semester 2007 verwelkomde de afdeling haar onderwijzend personeel voor het programma Masters in Holocaust Communication. Het MBA-programma werd kort daarna in 2010 geïntroduceerd en de Bachelor of Arts in Psychology werd in 2013 opgericht.

Bij Touro College Berlin willen we de kloof tussen Amerikaanse en Duitse academische systemen overbruggen en een multiculturele omgeving creëren die bevorderlijk is voor leren.

Mission Statement

Touro College is een onafhankelijke instelling die zich inzet voor het overbrengen en bestendigen van het joodse erfgoed, maar ook om de algemene gemeenschap te dienen in overeenstemming met hun inzet voor intellectueel onderzoek, de overdracht van kennis, sociale rechtvaardigheid en dienstverlening aan de samenleving.

Touro College Berlin biedt undergraduate en graduate programma's in bedrijfsmanagement, psychologie en Holocaust-studies. Deze programma's dienen verschillende componenten van de Touro-gemeenschap en de grotere samenleving, vooral diegenen die in het verleden niet zijn gerespecteerd. Touro Berlin is een universiteit waar studenten worden voorbereid op de professionele wereld en de moed en hulpmiddelen krijgen om een ​​succesvolle carrière te beginnen.

We streven ernaar om de unieke mogelijkheid te bieden voor een internationale opleiding volledig in het Engels op onze pittoreske campus in Berlijn. Bij Touro worden onze missie en visie bepaald door onze internationale, Amerikaanse en Joodse waarden. We omarmen studenten van over de hele wereld en streven naar hoogwaardig leren.

Onze geschiedenis - Campus "Am Rupenhorn"

Onze campus ligt in de charmante wijk Charlottenburg in Berlijn. Touro College Berlin werd in 2003 opgericht in een historische Bauhaus-villa met een diepgaande geschiedenis. Het huis van onze campus was oorspronkelijk eigendom van de familie Lindemann en werd ontworpen door de Duitse architect Bruno Paul. Toen de nazi's in de jaren dertig de macht grepen, werd het huis van Lindemann in Am Rupenhorn de officiële residentie van Hanns Kerrl, de Reichskirchsminister (de minister van het rijk van de rijksdag). Toen de oorlog eindigde in 1945, werd het huis overgedragen aan geallieerde strijdkrachten en werd het gebruikt als een leercentrum voor het Britse leger in de jaren na de oorlog. Uiteindelijk werd het teruggegeven aan de Berlijnse regering en werd het in de jaren vijftig gebruikt als een pedagogisch en educatief centrum. De campus werd in 2003 door het Touro College verworven met een klas van slechts 18 studenten in het eerste Bachelors in Business-programma.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BA

Touro College Berlin

Deze uitgebreide bacheloropleiding biedt onderwijs over verschillende aspecten van de psychologie, waaronder sociaal, abnormaal, intercultureel, klinisch en industrieel. ... [+]

Deze uitgebreide bacheloropleiding biedt onderwijs over verschillende aspecten van de psychologie, waaronder sociaal, abnormaal, intercultureel, klinisch en industrieel. De mate biedt studenten een solide basis voor toekomstige studie of om door te groeien naar een carrière in het veld.

Het Amerikaanse psychologieprogramma richt zich op het begrijpen van menselijk gedrag en de manier waarop we denken. Deze graad omvat een vereiste voltooiing van algemene onderwijsstudies met inbegrip van lessen over geschiedenis, politieke wetenschappen, filosofie, literatuur of zaken.

Een algemene opleiding draagt ​​niet alleen bij aan de groei van een gecultiveerde, goed afgeronde en goed geïnformeerde mens, het biedt ook een sterke basis voor verdere onderwijs- en loopbaanontwikkelingsmogelijkheden. Een brede opleiding biedt u volledige toegang tot een masterdiploma binnen het Amerikaanse universitaire systeem.... [-]

Duitsland Berlijn
Oktober 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Touro College Berlin

De doelen en de loopbaantrajecten van het driejarige Duitse psychologieprogramma zijn vergelijkbaar met die van het Amerikaanse programma. Het curriculum volgt een uitgeb ... [+]

De doelen en de loopbaantrajecten van het driejarige Duitse psychologieprogramma zijn vergelijkbaar met die van het Amerikaanse programma. Het curriculum volgt een uitgebreide reeks psychologiecursussen met kleine extra componenten van keuzevakken en algemene onderwijscursussen. Met de diversiteit aan cursussen en focus op interculturele psychologie en soft skills, zijn we uniek gepositioneerd in de undergraduate psychologie-programma's in Duitsland. Ook al is dit een Duits diploma, de voertaal is Engels.

Het Duitse diploma biedt de algemene vereisten voor verdere studies in Duitse masteropleidingen in de psychologie - de zogenaamde Anschlussfähigkeit - waaronder Psychologisches Grundlagenwissen und seine Anwendung in Forschung und Praxis (140 Credit Points), Grundlagen wissenschaftlichen Arbeitens (15 Credit Points) Nichtpsychologischem Wissen zu kultur- und zivilisationstheoretischen Grundlagen (25 credit points).... [-]

Duitsland Berlijn
Oktober 2019
Engels,Duits
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Touro College Berlin

Het programma biedt een breed begrip van de kernbusinessprincipes met de optie om een ​​concentratie te kiezen op de volgende gebieden: Marketing, Management, Finance of ... [+]

Het programma biedt een breed begrip van de kernbusinessprincipes met de optie om een ​​concentratie te kiezen op de volgende gebieden: Marketing, Management, Finance of Managementeconomie.

De Amerikaanse Bachelor of Science graad kan worden afgerond in maximaal acht semesters. Studenten moeten minimaal 120 Amerikaanse college-credits behalen (40 vakken).

De managementprogramma's zijn gericht op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden en om studenten bloot te stellen aan de tools die worden gebruikt in de bedrijfswereld. Met een sterke focus op communicatie, culturele vlotheid en besluitvorming in diverse omgevingen, kwalificeren de programma's zich voor managementcarrières in organisaties met wereldwijde banden. Dit kunnen grote multinationale organisaties zijn, maar ook start-ups en kleine en middelgrote organisaties die behoefte hebben aan grensoverschrijdende perspectieven.... [-]

Duitsland Berlijn
Oktober 2019
Engels
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Touro College Berlin

Het programma biedt een breed begrip van de kernbusinessprincipes met de optie om een ​​concentratie te kiezen op de volgende gebieden: Marketing, Management, Finance of ... [+]

Het programma biedt een breed begrip van de kernbusinessprincipes met de optie om een ​​concentratie te kiezen op de volgende gebieden: Marketing, Management, Finance of Managementeconomie. De managementprogramma's zijn gericht op het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden en om studenten bloot te stellen aan de tools die worden gebruikt in de bedrijfswereld. Met een sterke focus op communicatie, culturele vlotheid en besluitvorming in diverse omgevingen, kwalificeren de programma's zich voor managementcarrières in organisaties met wereldwijde banden. Dit kunnen grote multinationale organisaties zijn, maar ook start-ups en kleine en middelgrote organisaties die behoefte hebben aan grensoverschrijdende perspectieven.... [-]

Duitsland Berlijn
Oktober 2019
Engels
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands