Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Aschaffenburg

De universiteit van Aschaffenburg wordt gekenmerkt door-economie gerelateerde, veelal interdisciplinaire en innovatieve cursussen. In de vakgebieden economie en recht en technische wetenschappen, de Universiteit biedt op dit moment tien bachelor- en vijf opeenvolgende masteropleidingen, waarvan één berufsbelgeitend is ontworpen.

Nauwe samenwerking met vele bedrijven en samenwerkingsverbanden met buitenlandse universiteiten garanderen studenten dat ze praktische kennis die nodig is voor een succesvolle werk is in een steeds meer mondiale arbeidsmarkt te verwerven.

De kwaliteit van de academische opleiding aan de Academie wordt onderstreept door geaccrediteerde opleidingen en topposities in de relevante universitaire rankings. De huidige kennis in combinatie met de belangrijkste vaardigheden kunnen de afgestudeerden van de Universiteit Aschaffenburg worden gezocht professionals en executives.

model

De universiteit van Aschaffenburg is een University of Applied Sciences. Het bestuur en de leden van de universiteit - hoogleraar (inn) s, medewerker (s) en studenten - zijn gebaseerd op de volgende waarden en doelen:

Studenten in het centrum

We zetten de studenten in het brandpunt van onze acties en zien het als onze taak om hen in staat stellen in een succesvolle carrière te worden.

excellent onderwijs

Er wordt gerealiseerd een studie aanbod dat is afgestemd op de eisen van de arbeidsmarkt en toekomstige maatschappelijke uitdagingen. Het wordt gekenmerkt door:

servicegerichtheid praktisch Motivatie van docenten Internationaliteit

Onderzoek en ontwikkeling deskundigheid

De universiteit werkt praktijk- en toepassingsgericht onderzoek. Samenwerkingen met bedrijven en instellingen leiden tot een consistente kennisoverdracht tussen universiteiten en bedrijfsleven.

Gelijkheid en gezinsvriendelijkheid

Wij bevorderen de gelijkheid van vrouwen en mannen en het creëren van kind- en gezinsvriendelijke studie en arbeidsomstandigheden.

Vertrouwen op samenwerking en open dialoog

De beginselen van goede coëxistentie en respectvolle behandeling in acht worden genomen. Besluitvormingsprocessen zijn transparant, met argumenten en belangen die leiden tot beslissingen die door een open communicatie tussen alle partijen zijn ingesteld.

Degrees: Bachelor en Master

De universiteit van Aschaffenburg alleen biedt bachelor- en masteropleidingen. Alle undergraduate programma's zijn een beroepskwalificatie en hebben een normale periode van 7 semesters. Hier zal een semester binding worden uitgevoerd als stage in een bedrijf. Na 7 semesters, Bachelor of Arts, Bachelor of Law of Bachelor of Engineering zal worden toegekend afhankelijk van de opleiding. Afhankelijk van de geschiktheid en belang van de master's degree kan in een andere 3 semesters worden verworven.

De voordelen van de bachelor-masterstructuur

De tweetraps systeem biedt de volgende voordelen:

De Bachelor in staat Beroep

De bacheloropleiding leidt tot een normale periode van 7 semesters naar een eerste professionele universitaire graad. Studie doelstelling is het verwerven van basiskennis en vaardigheden voor een sneller carrière en doelgerichte inzetbaarheid. Bachelordiploma kunnen toepassingsgericht onderzoek aangevuld met een master's degree of zijn.

De master verdiept de academische vorming

De masteropleiding leidt tot een normale periode van drie semesters bij een onderzoek of toegepast tweede graad. Dit vereist de voltooiing van een eerste universitaire graad. De kwalificatie-eisen in detail worden bepaald door de universiteit. Studie is gericht op het vergroten, specialisatie of verbreding van -en in recente studies, indien nodig, in de beroepspraktijk - verworven kennis en vaardigheden. Masteropleidingen aan hogescholen bieden toegang tot een hogere ambtelijke wanneer het programma is geaccrediteerd. Master's graden recht principe tot een postdoctorale studie aan een universiteit. Vocational Master programma's die gericht zijn op potentiële klanten van professionele leven met de eerste graad ( "levenslang leren").

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Duits

Deze school biedt ook:

BBA

University of Applied Sciences Aschaffenburg

De bacheloropleiding in Business Administration biedt mogelijkheden voor professionele werkgelegenheid en ontwikkeling in een verbazingwekkende verscheidenheid aan sector ... [+]

De bacheloropleiding in Business Administration biedt mogelijkheden voor professionele werkgelegenheid en ontwikkeling in een verbazingwekkende verscheidenheid aan sectoren en functies. Het doel van dit programma is om het beheer van deskundigen die in staat zijn om gespecialiseerde procedures, wetenschappelijk ontwikkeld in de tijd voor alle economische en administratieve functies te gebruiken, om praktische problemen op te lossen op te leiden. Afgestudeerden van het programma zijn in staat om het beheer te ondersteunen op verschillende gebieden van bedrijfskunde en dan beheerstaken zelf over te nemen.

Veel van onze afgestudeerden in de wereld van het particuliere bedrijfsleven, waar ze actief in consulting functies (bijvoorbeeld voor openbare accountants, belastingadviseurs, business consultants en reclame adviseurs) en ook als senior medewerkers in de industrie en in de handel in bedrijven kunnen worden. Onze studenten zijn ook van de vraag in de bank- en credit management. In het bijzonder, is er een vraag naar gekwalificeerd management experts bij de overheid (bijvoorbeeld de federale autoriteiten, regionale bestuursorganen en afdelingen sociale zekerheid). ... [-]

Duitsland Aschaffenburg München
Oktober 2019
Duits
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

University of Applied Sciences Aschaffenburg

De Elektronische en Information Technology heeft een impact op vrijwel alle terreinen van het dagelijks leven. Zonder dat, zou niet alleen het natuurlijke gebruik van com ... [+]

De Elektronische en Information Technology heeft een impact op vrijwel alle terreinen van het dagelijks leven. Zonder dat, zou niet alleen het natuurlijke gebruik van computers, tv's, tablets of smartphones ondenkbaar zijn. Ze kunnen ook in de steeds complexere voertuigen weer speelt gedurende beweging op rails, in het water en in de lucht een steeds grotere rol en is essentieel voor de industriële productie van kapitaal en consumptiegoederen van alle soorten. De studie van elektrotechniek en informatietechnologie levert kennis, vaardigheden en competenties te maken en om elektronische systemen te begrijpen en biedt u de beste vooruitzichten op de arbeidsmarkt.

Basisgegevens Graad: Bachelor of Engineering Volgende Kwalificatie: Master of Engineering Omvang: 210 ECTS in 7 semesters, waaronder zes semesters en een praktische semester Aanvang van de studies: Jaarlijks oktober inschrijvingsdeadline 2 mei tot en met 15 juli van elk jaar Elektronische en Information Technology aan de Universiteit Aschaffenburg Het verkrijgen van kennis en belangrijke kwalificaties voor een baan in de belangrijkste technologische gebieden van morgen Specialistische kennis op het gebied van elektronica en informatietechnologie, evenals individuele specialisatie Education Faculty Research Sterke stelt praktische werk op het snijvlak van technologie in ultramoderne laboratoria Aantrekkelijke bedrijven in de regio met uitstekende mogelijkheden voor stage Internationale oriëntatie: Double Degree met Finse partner universiteiten mogelijk Speciale vaardigheden voor Meester van de universiteit in Electrical and Information Engineering Regelmatig top plaatsen in de officiële vergelijken hoe de CHE-ranking van TIME Studie in combinatie met de praktijk (college-duaal) mogelijk leerdoelen en leerresultaten ... [-]
Duitsland München Aschaffenburg
Vraag informatie aan
Duits
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Hochschule Aschaffenburg - Infofilm