University of Applied Sciences Europe - English Programs

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over onze universiteit

Wat is er speciaal aan ons

De universiteit van toegepaste wetenschappen Europa - Iserlohn, Berlijn, Hamburg leidt de ontwerpers en beleidsmakers van morgen op het gebied van

 • Bedrijf,
 • Psychologie,
 • Media en communicatie,
 • Sportmanagement,
 • Kunst en ontwerp.

De University of Applied Sciences Europe maakt deel uit van Global University Systems. De universiteit bevordert de toekomstgerichte ontwikkeling van vaardigheden en interdisciplinaire onderwijsvormen in overeenstemming met de praktijk en volgens de hoogste internationale normen op locaties in Iserlohn, Berlijn en Hamburg.

Door de interactie tussen creatief, ondernemend en digitaal denken, evenals een internationaal perspectief, verrijken de verschillende onderzoeksgebieden elkaar en bieden ze nieuwe benaderingen in onderwijs en onderzoek die zijn toegesneden op de vereisten van Job Market 4.0.

BiTS werd voor het eerst in 2000 opgericht als een onafhankelijke universiteit. Tegenwoordig is het een onderdeel van de University of Applied Sciences Europe en een ontmoetingsplaats voor jonge zakelijke talenten, docenten, ondernemers en bedrijven over de hele wereld. Hier bieden we een omgeving waarin studenten en professoren worden aangemoedigd om nieuwe ideeën te ontwikkelen en hun volledige ondernemerspotentieel te ontdekken.

Leg de basis voor een opwindende carrière met een toekomstgerichte, geaccrediteerde bachelor- en masteropleiding in Berlijn, Hamburg of Iserlohn (Noord-Rijnland-Westfalen).

Uniek internationaal netwerk

Maak de wereld jouw campus! Bij de University of Applied Sciences Europe studeer je in een wereldwijd netwerk . We moedigen je aan om dingen uit te proberen tijdens je studie, je te laten inspireren door nieuwe ervaringen en je persoonlijke en professionele horizon te verbreden. U profiteert van:

 • Geïntegreerd semester in het buitenland aan een gerenommeerde partneruniversiteit
 • Internationale en succesvolle faculteit
 • Mondiale lezingen en grensoverschrijdende praktische projecten door middel van innovatieve lesmethoden
 • Interculturele uitwisseling - virtueel en een op de campus - meer dan 100 landen vertegenwoordigd op onze campus
Individuele ontwikkeling en interdisciplinair leren

De University of Applied Sciences Europe biedt u een academische omgeving waarin u geniet van lesgeven aan de beste internationale normen, zonder uw individualiteit te verliezen.

Naar de toekomst toe, vereisen uitdagende en gerichte oplossingen steeds vaker verschillende perspectieven, nieuwe technologieën, creativiteit en op onderzoek gebaseerde methoden. Om uw persoonlijke ontwikkeling en vroege carrièreoriëntatie te waarborgen, werkt u vanaf het begin praktisch en interdisciplinair en worden wij aangemoedigd om over de grenzen na te denken met een ruime keuze aan onderwerpen. Bij de University of Applied Sciences Europe heb je de extra mogelijkheid om deel te nemen aan buitenschoolse interdisciplinaire studenteninitiatieven, om je professionele profiel op te poetsen en jezelf aantrekkelijk te maken op de arbeidsmarkt.

Aanvullend certificaat en betrokkenheid bij je studie

Bovendien telt de ontwikkeling van uw individuele karakter mee: studenten worden aangemoedigd om projecten op eigen initiatief in studenteninitiatieven te realiseren en buitenschoolse activiteiten na te streven. Je krijgt een uniek extra certificaat voor je diploma, waarin de ontwikkeling van kernvaardigheden wordt vermeld. Deze werden door Laureate geïdentificeerd in een opdrachtstudie van meer dan 5.000 partners en meer dan 20.000 studenten, docenten, medewerkers en alumni. Dit is een extra kans voor de studenten en afgestudeerden om een voorsprong te krijgen op andere sollicitanten.

Bovendien kunt u tijdens uw studie deelnemen aan een van onze vele studentenresorts en uw vaardigheden buiten het curriculum ontwikkelen. Een paar voorbeelden:

 • CampusMagazin
 • BiTS.fm
 • BiTS Vision
 • Rubicon
Maximale bruikbaarheid

Echte professionele ervaring vanaf de eerste dag: bij de University of Applied Sciences Europe heeft u de mogelijkheid om te testen wat u direct na de les hebt geleerd en inzicht te krijgen in het dagelijkse werk van de sector tijdens uw studie. Alle programma's zijn ontworpen, qua inhoud en planning, zodat u de theorie rechtstreeks in de praktijk kunt toepassen.

Onder andere de praktijkgerichte programma's bij UE bieden u:

 • Faculteitsleden die vooraanstaande professionals zijn in hun vak en professioneel actief zijn in het bedrijfsleven .
 • Geïntegreerde stages, die je bijvoorbeeld kunt afronden bij een van onze vele partnerbedrijven.
 • Samenwerkingsprojecten met toonaangevende bedrijfsreuzen, zoals SAP.
Studeer met professionals in een innovatieve omgeving

Succesvolle zakenmensen zijn niet alleen uitstekende zakelijke professionals, maar hebben ook andere leiderschapsvaardigheden. We zouden graag willen dat je dat tijdens je studie ter harte neemt en je daarom samenbrengt met mensen die het beste weten.

Door het garanderen van kleine klassen en seminargroepen , creëren we een geheel unieke studieomgeving waarin u zich intensief en individueel kunt ontwikkelen. In uw studieprojecten en speciale soft-skillseminaries, maken we u vertrouwd met fundamentele vaardigheden zoals teambeheer, zelforganisatie en strategische planning, voltooien uw vaardighedenprofiel en zorgen voor ondernemend denken.

Word deel van ons team en maak een verschil - wereldwijd.113445_pexels-photo-1326947.jpeg

Programma's bij onze Business Faculty

We bieden verschillende programma's, zoals:

 • Bachelordiploma's
 • Dubbele bachelordiploma's
 • Talrijke masters

Sommige van deze programma's worden in het Engels aangeboden.

Kies uit drie locaties

University of Applied Sciences Europe heeft drie locaties in de creatieve centra Berlijn, Hamburg en Iserlohn.

 • Berlijn - Ondernemingscentrum, trendsetter, lifestylehoofdstad, idee-incubator - enkele steden worden wereldwijd geprezen voor hun diversiteit net zo als de Duitse hoofdstad. Op onze Campus in Berlijn studeer je in de buurt van de economische hotspot Potsdamer Platz.
 • Hamburg - In de mediastad nr. 1, zij aan zij met Spiegel, Stern, Die Zeit, Google, Twitter, Facebook en anderen! Onze Campus Hamburg ligt dicht bij de alternatieve buurtscènes en het luxe stadscentrum.
 • Iserlohn - In Noord-Rijnland-Westfalen ligt bij Seilersee onze Campus Iserlohn, rijk aan traditie en de op twee na mooiste campus van Duitsland volgens een opiniepeiling van het tijdschrift Unicum. De centra van industrie in Noord-Rijnland-Westfalen - Dortmund en Keulen - zijn gemakkelijk vanaf daar te bereiken.
Moderne apparatuur

We bieden een programma waarmee u bekend raakt met de apparatuur die u later gaat gebruiken. Zo zijn, afhankelijk van de campus, faciliteiten beschikbaar, variërend van mac-zwembaden tot fotostudio's en zeefdrukworkshops.

Voor uw projecten kunt u te allen tijde laptops, camera's en andere accessoires lenen.

Staat onderzocht en geaccrediteerd

University of Applied Sciences Europe wordt erkend en erkend door North Rhine-Westphalia en de Duitse Raad voor Wetenschap en Geesteswetenschappen, zowel door de staat als als instelling, en dit gedurende 10 jaar, als een van de weinige universiteiten voor de langst mogelijke duur in Duitsland. Al onze programma's zijn geaccrediteerd door FIBAA, een van de meest relevante Europese en internationaal georiënteerde bureaus voor kwaliteitsborging en ontwikkeling in academisch onderwijs.

Je carrière na het afstuderen

Een bachelordiploma van de University of Applied Sciences Europe is de optimale basis voor een succesvolle professionele toekomst - of het nu gaat om zaken, media, sport, IT en technologie, werk, als manager of ondernemer.

Onze masterprogramma's bieden u de extra mogelijkheid om uzelf professioneel te vestigen, voort te bouwen op uw persoonlijke vaardigheden en naar het volgende niveau in uw carrière te stappen. Ons International Career Center maakt gebruik van de contacten binnen ons bedrijf en alumni-netwerk om u persoonlijk te ondersteunen bij het plannen van ons individuele carrierpad en tijdens de toepassingsfase.

Maak van de University of Applied Sciences Europe de springplank voor je carrière en zet iets groots in beweging!115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Onze visie

Bij de University of Applied Sciences Europe zetten we ons in om onze afgestudeerden te voorzien van duurzame en succesvolle studies en opleidingen voor banen in het digitale tijdperk. Als een door de overheid geaccrediteerde hogeschool in particulier eigendom, promoten we vooral onafhankelijk ondernemerschap-creatief denken en handelen. Wij bieden de relevante specialistische, besluitvormende en sociale vaardigheden door middel van moderne pedagogische concepten in flexibele studieprogramma's. Als een kosmopolitische, Europese universiteit cultiveren we zowel lokale als mondiale perspectieven en promoten we actief de internationale mobiliteit van onze studenten.

We streven respectvolle intermenselijke relaties na die onze studenten en medewerkers motiveren om bij te dragen aan de vorming en verdere ontwikkeling van de universiteit. Op elke campus cultiveren we een persoonlijke sfeer door individuele unieke sterke punten, levenssituaties en ontwikkelingspaden van onze studenten individueel aan te pakken en actief te begeleiden.

De consistente combinatie van theoretische vereisten en praktische implementatie bevordert professionele nieuwsgierigheid en biedt oriëntatie bij de ontwikkeling van een uniek profiel. Hiertoe beschouwen we dialooggeoriënteerde, interactieve pedagogische concepten in kleine groepen als de optimale manier om resultaatgerichte competenties te verwerven. Bovendien biedt de interdisciplinaire samenwerking van onze verschillende afdelingen studenten een significante meerwaarde.

Deze doelen worden nagestreefd door een hoogleraarschap dat zelf wetenschappelijk en praktisch actief is en volledig bekend is met de huidige uitdagingen op zijn vakgebied. We voeren onze educatieve missie uit met dezelfde verantwoordelijkheid voor zowel de professionele als sociale vereisten die van ons worden geëist. Uiteindelijk ziet onze universiteit zichzelf als een uitnodigend platform om kennis en onderzoek over te brengen in het proces dat onze studenten begeleidt tot onafhankelijke, reflectieve en verantwoordelijke persoonlijkheden.111577_pexels-photo-1152500.jpeg

Onze doelen

Ons belangrijkste doel is uw succes. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat u perfect voorbereid bent om uw professionele carrière te starten en om uw eigen weg te vinden. Met dit in gedachten, leiden we onze studenten op tot jonge professionals met een ondernemende instelling en aanpak.

Hoe kennis en vaardigheden worden aangeleerd

Vandaag heb je een combinatie van vaardigheden nodig om een succesvolle carrière te smeden. Inhoudelijke kennis en sociale vaardigheden, managementkennis en vertrouwen op internationaal niveau vormen de basis voor een managementcarrière in de vrije economie. Tegenwoordig zijn ondernemende jonge managers met een goede theoretische opleiding en die relevante praktijkervaringen hebben opgedaan in binnen- en buitenland tijdens hun studie, gewild in alle takken van het bedrijfsleven. Wij stellen u uit om aan deze vereisten te voldoen.

De resultaten spreken voor zich: afgestudeerden van de University of Applied Sciences Europe gaan zeer snel in dienst.112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Wat we aanbieden

Buiten de collegezaal bieden verschillende studenteninitiatieven aan de University of Applied Sciences Europe waardevolle praktische ervaring. We verwachten en moedigen u aan om deel te nemen aan deze activiteiten. Ze laten zien hoe gemotiveerd de studenten zijn en benadrukken de praktische benadering van de universiteit. De initiatieven zijn net zo divers als de cursussen.

Ambitieuze doelen stellen, nastreven en realiseren

Waarschijnlijk het meest bekende initiatief is het 'Campus Symposium'. Beroemde figuren als Bill Clinton, Kofi Annan en Gerhard Schröder hebben in het verleden een uitnodiging geaccepteerd om op deze internationaal gerenommeerde economische conferentie te spreken. Dit evenement wordt uitsluitend georganiseerd door studenten - van het ontvangen van gasten, catering en kaartverkoop tot PR, sponsor en sprekerscontacten. Andere initiatieven zijn bijvoorbeeld advies aan bedrijven over het oplossen van bedrijfsproblemen, de onafhankelijke productie van een tv- of radioprogramma of sociale projecten. Hoe dan ook, je raakt betrokken bij de University of Applied Sciences Europe, je krijgt waardevolle praktische ervaring.113991_pexels-photo-933964.jpeg

Locaties

Opleidingen

Deze school biedt ook: