Lees de Officiële Beschrijving

WINGS International

Professionele studies

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor de part-time studie en voortgezet onderwijs programma's op Wismar University of Applied Sciences (Duitsland). Wismar University is een geavanceerde en innovatieve onderwijs en onderzoek instelling met meer dan 100-jaar academische uitmuntendheid. Het is een internationale universiteit die praktijk en business georiënteerde met meer dan 8500 studenten, zowel op de campus en via online of in deeltijd.

WINGS - Wismar International Graduation Services Company opgericht in 2004 - biedt online extra-professionele en part-time programma's, alsmede gecertificeerd voortgezet onderwijs voor werkende professionals. Zijn onderwerpen zijn onder andere het bedrijfsleven, technologie en design met een state college van voortgezet onderwijs certificaat. Met ongeveer 4500 part-time studenten en 650 andere deelnemers onderwijs op tien locaties in het land, evenals in Berlijn en München, WINGS is een van de toonaangevende state afstandsonderwijs providers in Duitsland. WINGS is nu ook het aanbieden van internationale part time studie voor professionals bij studiecentra in Cape Town, Bangkok, Singapore en Surabaya.

Als gevolg van meerdere contacten in Europa, de Baltische regio, Amerika, Latijns-Amerika, Azië en met name Zuid-Oost-Azië, kan een verscheidenheid aan interculturele kenmerken onderscheidend zijn te vinden in ons onderzoek en lesmethoden. Momenteel zijn er studenten van over de hele wereld deel te nemen aan onze part-time studie voor professionals.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Duits
Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree:

Hochschule Wismar - Mit allen Wassern gewaschen.