bib International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Companion, Chanceneröffner, sterkte ontwikkelaar

Door te beginnen naar succes: De bib International College biedt hands-on training en studiemogelijkheden in de industrie van de toekomst computer wetenschap, het bedrijfsleven, media design en spel. Met onze staat erkende opleiding begeleiden wij u op weg: van het centrum van onderwijs, dat de technische hogeschool of middelbare school aan de internationale bachelor's degree.

40 jaar succesvolle training

Onze wortels gaan terug tot 1972 - op dat moment de computer pionier Heinz Nixdorf had gesticht het educatief centrum voor informatieverwerking beroepen. Vanaf vandaag bib International College ontstaan. In nauwe samenwerking met gerenommeerde bedrijven en universiteiten heeft meegeholpen om moderne cursussen De bib vanaf het begin. Op onze locaties Bergisch Gladbach, Bielefeld, Hannover en Paderborn, hebben we veel brachten meer dan 30.000 afgestudeerden op de rails.

Onze ervaring, ons netwerk en de nabijheid van de markt, weten we precies welke vaardigheden zijn in de vraag bij bedrijven en ons onderwijs over eens consequent op. Potentiële werkgevers waarderen. De training bij ons een uitstekende reputatie - en opent de deur naar vele mogelijkheden.

individuele begeleiding

Uw opleiding aan de bib International College zal u niet alleen professioneel op de weg naar succes, maar leuk. Hiervoor bieden wij een motiverende, prestatiebevorderende Lernumgebungund gerichte individuele ondersteuning.

Onze docenten zijn net zo gekwalificeerd zijn als toegewijd en hebben uw succes altijd in beeld. Met innovatieve leermethoden en werkwijzen ze diepgaande technische kennis. Bovendien, helpt u onze studies coaches om effectief en succesvol te leren en begeleiden u in uw persoonlijke ontwikkeling.

Niet alleen het succes van onze afgestudeerden spreekt voor de kwaliteit van onze training. Als één van de eerste aanbieders van opleidingen in Duitsland, hebben we 1998 het certificaat volgens DIN EN ISO 9001 ff. Van de Vereniging van Duitse industrie voor de bevordering en certificering van systemen voor kwaliteitsborging in het beroepsonderwijs (CERTQUA) werden verkregen. De certificering is vernieuwd om de drie jaar; wordt jaarlijks een inspectie. Om het hoge niveau van onze opleiding duurzaam te verzekeren, onze quality management voor de naleving van de centrale onderwijsnormen en de consistente focus op de behoeften van studenten en de markt biedt.

Heeft u vragen: Hier kunt u meer informatie over het vinden bib International College .

Locaties

Bergisch Gladbach

Address
Hauptstraße 2,
51465 Bergisch Gladbach, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Paderborn

Address
Fürstenallee 5,
33102 Paderborn, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Bielefeld

Address
Meisenstraße 92,
33607 Bielefeld, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Hannover

Address
Freundallee 15
30173 Hannover, Nedersaksen, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden