dBs Film Berlin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een van onze favoriete vragen om onze nieuwe filmstudenten stellen is 'hoe heb je je eerste film te maken?' Naarmate de jaren verstrijken, de antwoorden te krijgen meer verrassend. Filmmaking is steeds bereikbaar met de uitvindingen van hoge kwaliteit camera telefoons en anderen. Dit betekent dat de concurrentie op de markt is scherper dan ooit. Dus bij het overwegen van uw opties voor de filmacademie is het cruciaal om te vragen, hoe zal uw ervaring geven u een voordeel?

Toen we onze faciliteiten, de gemeenschap, de kwaliteit van het onderwijs, compromisloze ondersteuning, en de locatie te beschrijven, geven wij u een beeld van de reden waarom dBs Berlin is "geen gewone school". Het duurt al deze elementen samen om ons motto van te maken passie in progress. Dit betekent dat niet alleen is er een intense vreugde in alles wat we samen doen, maar ook dat samen zullen we zien hoe passie is de sleutel tot succes.

Overzicht

Onze onlangs gerenoveerde state-of-the-arts faciliteiten hier in Berlijn liggen op slechts een paar jaar oud. Maar we bouwen voort op de erfenis van onze instelling die is sinds 1999 in het Verenigd Koninkrijk. In 2013 openden we dBs Berlijn te geven onze studenten de toegang tot de diverse en gevestigde kunstscene hier te vinden. Home naar Berlinale en de European Film Market, dit evenement is een must-wonen voor iedereen die op zoek naar relevantie in de industrie hebben.

Uw lessen zullen plaatsvinden in onze speciaal gebouwde ruimten in onze opleidingscentrum in de bruisende wijk Friedrichshain. Bij de instructie van onze industrie ervaren docenten zal zijn gastcollege gebeurtenissen, om u nog meer blootstelling aan wat er vandaag gebeurt en hoe de toekomst eruit zal zien geven. Dit praktisch inzicht biedt u een uitgebreide blik in niet alleen technische kennis, maar ook echte industrie praktijk.

Als u op zoek bent naar een uitgebreide inleiding op Filmmaking, onze one-jaar diploma programma is perfect. Het is ook een fantastische manier om nieuwe energie op je missie als kunstenaar, re-je vaardigheden in visuele verhaal en een spannend jaar te besteden in het buitenland. Je zal ook zorgen voor een indrukwekkende showreel van 30 films!

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige erkend diploma, overweeg dan onze (Hons) Bachelor diploma dat wordt beheerd door de Universiteit van St. Mark & ​​St. John in het Verenigd Koninkrijk. Dit 3-jarige opleiding is voor degenen die willen diep duiken in concepten, theorie, technische expertise en de praktijk.

Kom meer te weten

Wil je zien wat we het over hebben? Meld je aan voor een van onze open dagen op onze website (dbsfilm.net) en kom ons te ontmoeten in persoon.

Heeft een excuus naar Berlijn te komen op dit moment niet hebben? Ontdek meer over de soorten kansen die je met dBs Film Berlijn zou kunnen hebben door ons profiel verkennen hier op Bachelor Studies. Of uit te reiken naar ons vandaag door het sturen van een e-mail: admissions@dbsfilm.net We horen graag van u!

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Film graad BA (Hons)

Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Duitsland Berlijn

Leren van de praktische en theoretische onderbouwing je nodig hebt om een ​​goed afgeronde filmmaker, gecombineerd met een goede brok van de ervaring die uren die zo essentieel zijn om steeds een deskundige te worden. De sleutel tot dit zijn onze modules toegepast op de business van het filmmaken, het opbouwen van uw merk als een filmmaker, financiering, multi-platform distributie, publiek gebouw, en het benutten van de kracht van sociale media voor promotie. [+]

Overzicht

Leren van de praktische en theoretische onderbouwing je nodig hebt om een ​​goed afgeronde filmmaker, gecombineerd met een goede brok van de ervaring die uren die zo essentieel zijn om steeds een deskundige te worden. De sleutel tot dit zijn onze modules toegepast op de business van het filmmaken, het opbouwen van uw merk als een filmmaker, financiering, multi-platform distributie, publiek gebouw, en het benutten van de kracht van sociale media voor promotie.

Onze opleiding is ontworpen om u voor te bereiden op waar de industrie gaat, niet waar hij is geweest. Het zal u een grondige in elk van de belangrijkste gebieden en echt concentreren op het vinden van je eigen creatieve stem als een beeldend verhalenverteller. Hands-on en praktisch, is de tijd ook gegeven aan echt poetsen elke productie, met de verwachting zul je je studie af te ronden met een festival-ready korte film. ... [-]


Videos

dBs Film: For the daring

dBs Students: Silvia

dBs Students: Michael