hwtk University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De School of Business, technologie en cultuur is een particuliere, door de staat erkend en geaccrediteerd door de Science universiteit gevestigd in Berlijn en een andere studie in Baden-Baden. Na de oprichting in 2011, werd de studie die bij 1. werd in oktober 2012 toegevoegd. Als dochteronderneming van F + U Group, de HTWK van de meer dan dertig jaar ervaring van de voordelen van het gerenommeerde Duitse onderwijs Konzernes.

onderzoek

De HTWK ziet haar onderzoek belangen in de toegepaste en natuurlijk gerelateerd onderzoek op het gebied van business, technologie en culturele studies. Het doel van het onderzoek is om nieuwe kennis en de plaatsing op de aangeboden opleidingen en de overdracht van de nieuwe aanpak van het onderzoek voor gebruik door de studenten te krijgen.

publicaties

In de HTWK Discussion Paper Series de resultaten van het lopende onderzoek van de universiteit leden van HTWK worden ingevoerd sinds 2015. De HTWK Discussion Papers kunnen ook worden weergegeven als artikelen in vakbladen, zoals bijdragen in bloemlezingen of monografieën. Ze zijn gericht op wetenschappers / geleerden en studenten, maar ook nationaal en internationaal geïnteresseerd in de economie, de samenleving, politiek en cultuur en zijn bedoeld om mensen te stimuleren om de professionele discours weer op te rakelen en ga verder.

Locaties

Berlijn

Address
hwtk Berlin
Bernburger Straße 24/25

10963 Berlijn, Berlijn, Duitsland

Baden-Baden

Address
hwtk Baden-Baden
Jägerweg 8

76532 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden