Lees de Officiële Beschrijving

De School of Business, technologie en cultuur is een particuliere, door de staat erkend en geaccrediteerd door de Science universiteit gevestigd in Berlijn en een andere studie in Baden-Baden. Na de oprichting in 2011, werd de studie die bij 1. werd in oktober 2012 toegevoegd. Als dochteronderneming van F + U Group, de HTWK van de meer dan dertig jaar ervaring van de voordelen van het gerenommeerde Duitse onderwijs Konzernes.

onderzoek

De HTWK ziet haar onderzoek belangen in de toegepaste en natuurlijk gerelateerd onderzoek op het gebied van business, technologie en culturele studies. Het doel van het onderzoek is om nieuwe kennis en de plaatsing op de aangeboden opleidingen en de overdracht van de nieuwe aanpak van het onderzoek voor gebruik door de studenten te krijgen.

publicaties

In de HTWK Discussion Paper Series de resultaten van het lopende onderzoek van de universiteit leden van HTWK worden ingevoerd sinds 2015. De HTWK Discussion Papers kunnen ook worden weergegeven als artikelen in vakbladen, zoals bijdragen in bloemlezingen of monografieën. Ze zijn gericht op wetenschappers / geleerden en studenten, maar ook nationaal en internationaal geïnteresseerd in de economie, de samenleving, politiek en cultuur en zijn bedoeld om mensen te stimuleren om de professionele discours weer op te rakelen en ga verder.

Opleidingen te volgen in:
  • Duits

Deze school biedt ook:


hwtk University of Applied Sciences

U hebt erkend dat moderne bedrijven steeds meer internationaal verbonden zijn en intercultureel moeten handelen? Bent u ook geïnteresseerd in een wereldwijde werkomgeving ... [+]

Naar de opleiding

U hebt erkend dat moderne bedrijven steeds meer internationaal verbonden zijn en intercultureel moeten handelen? Bent u ook geïnteresseerd in een wereldwijde werkomgeving met een internationale dimensie? Vervolgens bereidt het bachelorprogramma "International Management" je voor op een baan bij internationaal opererende bedrijven via een psychologisch, sociologisch, intercultureel en taalkundig onderwijs. In 6 semesters , waaronder een semester in het buitenland, kun je studeren in het voltijds studiemodel, in het duale studiemodel of in afstandsonderwijs en uitstekende loopbaan- en salarisperspectieven openen via praktisch onderwijs. Naast de internationale campus in Berlijn , de mogelijkheid om meer vreemde talen te leren en een semester in het buitenland, wordt de holistische internationale oriëntatie van het programma afgerond. Het semester in het buitenland kan worden afgerond in een van onze internationale partneruniversiteiten, bijvoorbeeld in New York of in het kader van Erasmus, en is inbegrepen in het maandelijkse collegegeld.... [-]

Duitsland Berlijn Baden-Baden
April 2020
Engels,Duits
Voltijd
Deeltijd
6 - 9 semesters
Campus
Online
Lees meer in Nederlands