Lees de Officiële Beschrijving

Studeren met een toekomst - bij de NTA Isny!

Uitstekende contacten met partnerbedrijven van de industrie, persoonlijke aandacht van hooggekwalificeerde faculteit, het leren in de praktijk in kleine groepen, korte studie periodes, in Duitsland unieke cursussen en een groot Freizeitgangebot in een familiale omgeving - studie aan de Fachhochschule van nta Isny ​​biedt u vele voordelen.

Aan de NTA Isny ​​je als je met succes de Bachelor of Science (B.Sc.) te openen, de Technische hogeschool of een middelbare school zijn voltooid. Andere toelatingseisen bestaan ​​niet. Hier kun je meteen beginnen met het onderzoek naar de jaarlijkse semester start in de winter semester!

Met de voltooiing van de Bachelor of Science (B.Sc.) opent u de kans om een ​​succesvolle start van de STEM gebied gelijk in één van de 123.000 punten of postdoctorale studies in Duitsland of in het buitenland te nemen.

Overzicht cursussen

Ontdek uw opties en start nu de hoogte van onze geaccrediteerde cursussen voor BSc:

chemie

De Bachelor of Science Chemie, gespecialiseerd in Algemene Chemie of Food Chemistry and Environmental Analysis aan de NTA Isny ​​u een breed werkterrein geopend.

farmaceutische Chemie

De opleiding Bachelor of Science Chemie aan de NTA Isny ​​is optimaal afgestemd op de behoeften van de farmaceutische industrie.

natuurkunde Techniek

Toegepaste en Technische Natuurkunde, Engineering, elektronica, optica, chemie, informatica en nog veel meer. Alles gaat studeren voor BSc Natuurkunde.

informatica

De Bachelor of Science computerwetenschappen aan de NTA Isny ​​biedt een uitstekende basisopleiding gevolgd door specialisatie.

Carrière keuze makkelijk gemaakt!

De NTA Isny ​​helpt u de juiste weg in te slaan voor uw toekomstige carrière! Omdat op de campus van nta bieden wij u de unieke kans om je sterke punten te ontdekken en je kiest voor de aanpassing aan u professional op het gebied van natuurwetenschappen en informatica - ofwel een voorproefje stage of over de voorbereidende semester.

Hier kunt u in de proef stage of voorbereidende semester je kennis in de natuurwetenschappen wiskunde, scheikunde, natuurkunde en informatica te verdiepen en te verbreden, vindt daardoor gemakkelijk komen waar je kracht ligt. Dit zal u helpen bij het kiezen van een carrière - of een beroepsopleiding college met een opleiding of bij het college met een diploma!

Als onderdeel van onze voorproefje stage, bieden wij ook cursussen voor de week BOGY.

De beste investering is de eigen in de toekomst!

De NTA Isny ​​biedt u vele voordelen in het onderzoek - van de persoonlijke begeleiding door onze instructeurs over de praktische ervaringen via een efficiënte leren in kleine groepen. Dit blijkt niet alleen in de succesvolle afronding van onze studenten, maar ook het feit dat de studenten van de NTA Isny ​​hebben één van de kortste periode van de studie in Duitsland! Studeren aan de private, door de staat erkende Fachhochschule nta Isny ​​is daarom een ​​duurzaam Investeer in je toekomst.

Opleidingen te volgen in:
  • Duits

Deze school biedt ook:

BSc

nta Isny

Chemische verbindingen geproduceerd en hun eigenschappen te verkennen van nieuwe synthetische routes te ontwikkelen, composities van materialen en vele andere stoffen te ... [+]

Met de chemie Bachelor of Science (B.Sc.)

Studies in de chemie met de nadruk Algemene Chemie of Food Chemistry and Environmental Analysis

fabricage chemische verbindingen en te onderzoeken hun eigenschappen, nieuwe syntheseroutes te ontwikkelen, composities van materialen en vele andere stoffen te verbeteren - een Bachelor diploma in de chemie, kunt u in laboratoria en productie van chemische en farmaceutische industrie, in de voedings- en drankenindustrie, de kwaliteitsborging en controle van de bedrijven, werkzaam in het openbaar onderzoek en testinstituten, toezichthoudende instanties in de bescherming van het milieu en in veel andere gebieden. Bij het bestuderen van de chemie vind je vormde een allrounder in de wetenschap en zullen profiteren van de praktische aanpak van de NTA Isny: Want hier kun je vrijwel zelfs alle experimenten uitvoeren en leren, zodat kennen alle apparaten waarmee je later in het bedrijf werk gaan. ... [-]

Duitsland Isny im Allgäu
Oktober 2019
Duits
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
nta Isny

U wilt gaan om dingen precies op de bodem en brengt baanbrekende technologieën, zoals nanotechnologie en lasertechnologie of de nieuwste sensor technologieën langs de weg ... [+]

Met Physics Technische Bachelor of Science (B.Sc.)

U wilt gaan om dingen precies op de bodem en brengt baanbrekende technologieën, zoals nanotechnologie en lasertechnologie of de nieuwste sensor technologieën langs de weg? U wilt dat de top van wat technisch mogelijk is te bereiken?

Dan kiezen nu voor geaccrediteerde graad in de natuurkunde-techniek: Want dat combineert toegepaste natuurkunde en techniek met elektrotechniek, elektronica, optica, chemie, informatica en het technisch beheer. En dat is wat je grote vooruitzichten geopend in de fijnmechanica, optische, elektronische, medische of gegevens verwerkende industrie!

De erkende Bachelor of Science 7 semesters en is verdeeld in drie delen:... [-]

Duitsland Isny im Allgäu
Oktober 2019
Duits
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
nta Isny

Je beweegt graag willen weten in virtuele werelden en willen wat zit erachter? Uw droom is om het ontwikkelen van een robot of database-systemen, software ontwikkeling en ... [+]

Met computer science Bachelor of Science (B.Sc.)

Je beweegt graag willen weten in virtuele werelden en willen wat zit erachter? Uw droom is om het ontwikkelen van een robot of database-systemen, software ontwikkeling en internet technologieën blijven om door te gaan? U wilt kijken achter de schermen en leren de basisprincipes van de informatica? Dan ben je hier aan het NTA Isny ​​im van de informatica komen met een Bachelor of Science right!

Onze virtuele wereld wordt steeds groter en heeft een enorme vraag naar geschoolde werknemers in high-tech gebied, de verdere indienen met know-how en passie in hun ontwikkeling. Daarom informatici zijn in de IT-industrie en daarbuiten zeer gewilde specialisten.... [-]

Duitsland Isny im Allgäu
Oktober 2019
Duits
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Lehrerfortbildung für Gymnasien und Realschulen im Bereich Chemie