nta Isny

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Studeren met een toekomst - bij de NTA Isny!

Uitstekende contacten met partnerbedrijven van de industrie, persoonlijke aandacht van hooggekwalificeerde faculteit, het leren in de praktijk in kleine groepen, korte studie periodes, in Duitsland unieke cursussen en een groot Freizeitgangebot in een familiale omgeving - studie aan de Fachhochschule van nta Isny ​​biedt u vele voordelen.

Aan de NTA Isny ​​je als je met succes de Bachelor of Science (B.Sc.) te openen, de Technische hogeschool of een middelbare school zijn voltooid. Andere toelatingseisen bestaan ​​niet. Hier kun je meteen beginnen met het onderzoek naar de jaarlijkse semester start in de winter semester!

Met de voltooiing van de Bachelor of Science (B.Sc.) opent u de kans om een ​​succesvolle start van de STEM gebied gelijk in één van de 123.000 punten of postdoctorale studies in Duitsland of in het buitenland te nemen.

Overzicht cursussen

Ontdek uw opties en start nu de hoogte van onze geaccrediteerde cursussen voor BSc:

chemie

De Bachelor of Science Chemie, gespecialiseerd in Algemene Chemie of Food Chemistry and Environmental Analysis aan de NTA Isny ​​u een breed werkterrein geopend.

farmaceutische Chemie

De opleiding Bachelor of Science Chemie aan de NTA Isny ​​is optimaal afgestemd op de behoeften van de farmaceutische industrie.

natuurkunde Techniek

Toegepaste en Technische Natuurkunde, Engineering, elektronica, optica, chemie, informatica en nog veel meer. Alles gaat studeren voor BSc Natuurkunde.

informatica

De Bachelor of Science computerwetenschappen aan de NTA Isny ​​biedt een uitstekende basisopleiding gevolgd door specialisatie.

Carrière keuze makkelijk gemaakt!

De NTA Isny ​​helpt u de juiste weg in te slaan voor uw toekomstige carrière! Omdat op de campus van nta bieden wij u de unieke kans om je sterke punten te ontdekken en je kiest voor de aanpassing aan u professional op het gebied van natuurwetenschappen en informatica - ofwel een voorproefje stage of over de voorbereidende semester.

Hier kunt u in de proef stage of voorbereidende semester je kennis in de natuurwetenschappen wiskunde, scheikunde, natuurkunde en informatica te verdiepen en te verbreden, vindt daardoor gemakkelijk komen waar je kracht ligt. Dit zal u helpen bij het kiezen van een carrière - of een beroepsopleiding college met een opleiding of bij het college met een diploma!

Als onderdeel van onze voorproefje stage, bieden wij ook cursussen voor de week BOGY.

De beste investering is de eigen in de toekomst!

De NTA Isny ​​biedt u vele voordelen in het onderzoek - van de persoonlijke begeleiding door onze instructeurs over de praktische ervaringen via een efficiënte leren in kleine groepen. Dit blijkt niet alleen in de succesvolle afronding van onze studenten, maar ook het feit dat de studenten van de NTA Isny ​​hebben één van de kortste periode van de studie in Duitsland! Studeren aan de private, door de staat erkende Fachhochschule nta Isny ​​is daarom een ​​duurzaam Investeer in je toekomst.

Locaties

Isny im Allgäu

Naturwisschenschaftlich- Technische Akademie, Prof. Dr. Grübler gGmbH, Isny

Address
Sei­den­stra­ße 12-35
88316 Isny im Allgäu, Baden-Württemberg, Duitsland
Telefoonnr.
+49 7562 97070