nta Isny

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Studeren met een toekomst - bij de NTA Isny!

Uitstekende contacten met partnerbedrijven van de industrie, persoonlijke aandacht van hooggekwalificeerde faculteit, het leren in de praktijk in kleine groepen, korte studie periodes, in Duitsland unieke cursussen en een groot Freizeitgangebot in een familiale omgeving - studie aan de Fachhochschule van nta Isny ​​biedt u vele voordelen.

Aan de NTA Isny ​​je als je met succes de Bachelor of Science (B.Sc.) te openen, de Technische hogeschool of een middelbare school zijn voltooid. Andere toelatingseisen bestaan ​​niet. Hier kun je meteen beginnen met het onderzoek naar de jaarlijkse semester start in de winter semester!

Met de voltooiing van de Bachelor of Science (B.Sc.) opent u de kans om een ​​succesvolle start van de STEM gebied gelijk in één van de 123.000 punten of postdoctorale studies in Duitsland of in het buitenland te nemen.

Overzicht cursussen

Ontdek uw opties en start nu de hoogte van onze geaccrediteerde cursussen voor BSc:

chemie

De Bachelor of Science Chemie, gespecialiseerd in Algemene Chemie of Food Chemistry and Environmental Analysis aan de NTA Isny ​​u een breed werkterrein geopend.

farmaceutische Chemie

De opleiding Bachelor of Science Chemie aan de NTA Isny ​​is optimaal afgestemd op de behoeften van de farmaceutische industrie.

natuurkunde Techniek

Toegepaste en Technische Natuurkunde, Engineering, elektronica, optica, chemie, informatica en nog veel meer. Alles gaat studeren voor BSc Natuurkunde.

informatica

De Bachelor of Science computerwetenschappen aan de NTA Isny ​​biedt een uitstekende basisopleiding gevolgd door specialisatie.

Carrière keuze makkelijk gemaakt!

De NTA Isny ​​helpt u de juiste weg in te slaan voor uw toekomstige carrière! Omdat op de campus van nta bieden wij u de unieke kans om je sterke punten te ontdekken en je kiest voor de aanpassing aan u professional op het gebied van natuurwetenschappen en informatica - ofwel een voorproefje stage of over de voorbereidende semester.

Hier kunt u in de proef stage of voorbereidende semester je kennis in de natuurwetenschappen wiskunde, scheikunde, natuurkunde en informatica te verdiepen en te verbreden, vindt daardoor gemakkelijk komen waar je kracht ligt. Dit zal u helpen bij het kiezen van een carrière - of een beroepsopleiding college met een opleiding of bij het college met een diploma!

Als onderdeel van onze voorproefje stage, bieden wij ook cursussen voor de week BOGY.

De beste investering is de eigen in de toekomst!

De NTA Isny ​​biedt u vele voordelen in het onderzoek - van de persoonlijke begeleiding door onze instructeurs over de praktische ervaringen via een efficiënte leren in kleine groepen. Dit blijkt niet alleen in de succesvolle afronding van onze studenten, maar ook het feit dat de studenten van de NTA Isny ​​hebben één van de kortste periode van de studie in Duitsland! Studeren aan de private, door de staat erkende Fachhochschule nta Isny ​​is daarom een ​​duurzaam Investeer in je toekomst.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits

Bekijk BSc's » Bekijk BScs »

Programma's

Deze school biedt ook:

BSc

Bachelor Of Science In De Chemie

Campus Voltijd 7 semesters October 2018 Duitsland Isny im Allgäu

Chemische verbindingen geproduceerd en hun eigenschappen te verkennen van nieuwe synthetische routes te ontwikkelen, composities van materialen en vele andere stoffen te verbeteren - een Bachelor diploma in de chemie, [+]

Met de chemie Bachelor of Science (B.Sc.) Studies in de chemie met de nadruk Algemene Chemie of Food Chemistry and Environmental Analysis fabricage chemische verbindingen en te onderzoeken hun eigenschappen, nieuwe syntheseroutes te ontwikkelen, composities van materialen en vele andere stoffen te verbeteren - een Bachelor diploma in de chemie, kunt u in laboratoria en productie van chemische en farmaceutische industrie, in de voedings- en drankenindustrie, de kwaliteitsborging en controle van de bedrijven, werkzaam in het openbaar onderzoek en testinstituten, toezichthoudende instanties in de bescherming van het milieu en in veel andere gebieden. Bij het bestuderen van de chemie vind je vormde een allrounder in de wetenschap en zullen profiteren van de praktische aanpak van de NTA Isny: Want hier kun je vrijwel zelfs alle experimenten uitvoeren en leren, zodat kennen alle apparaten waarmee je later in het bedrijf werk gaan. De erkende Bachelor of Science 7 semesters en is verdeeld in drie delen: fundamentele studies De fundamentele studie van de cursus Chemie bestaat uit twee semesters en geeft een algemene inleiding tot de fundamenten van de wetenschap. Hauptstudium Het hoofdonderzoek (. 3 up. 6 Semester) heeft een modulaire structuur en multidisciplinair. Het heeft betrekking op het gebied van geavanceerde anorganische, organische en fysische chemie en chemische technologie. In het hoofdgerecht kunt u kiezen tussen een focus op algemene chemie of voedsel chemie en milieu-analyse. In aanvulling op de verplichte studie onderwerpen die u kunt kiezen, afhankelijk van uw persoonlijke sterktes keuzevakken en aanvullende modules uit verschillende disciplines. Bovendien, hier... [-]

Bachelor Of Science In De Fysica-techniek

Campus Voltijd 7 semesters October 2018 Duitsland Isny im Allgäu

U wilt gaan om dingen precies op de bodem en brengt baanbrekende technologieën, zoals nanotechnologie en lasertechnologie of de nieuwste sensor technologieën langs de weg? U wilt dat de top van wat technisch mogelijk is te bereiken? [+]

Met Physics Technische Bachelor of Science (B.Sc.) U wilt gaan om dingen precies op de bodem en brengt baanbrekende technologieën, zoals nanotechnologie en lasertechnologie of de nieuwste sensor technologieën langs de weg? U wilt dat de top van wat technisch mogelijk is te bereiken? Dan kiezen nu voor geaccrediteerde graad in de natuurkunde-techniek: Want dat combineert toegepaste natuurkunde en techniek met elektrotechniek, elektronica, optica, chemie, informatica en het technisch beheer. En dat is wat je grote vooruitzichten geopend in de fijnmechanica, optische, elektronische, medische of gegevens verwerkende industrie! De erkende Bachelor of Science 7 semesters en is verdeeld in drie delen: fundamentele studies De basiscursus bestaat uit 2 zeer praktische semester en geeft u een stevige wetenschappelijke en technische basis van het onderwijs. Hauptstudium Het hoofdonderzoek (. 3 up. 6 Semester) heeft een modulaire structuur en multidisciplinair. In aanvulling op de verplichte studie onderwerpen die u kunt kiezen, afhankelijk van uw persoonlijke sterktes keuzevakken en aanvullende modules uit verschillende disciplines. De keuze gebied bezetten meer dan een kwart van de gehele cursus. Bovendien, hier de zogenaamde "sociale vaardigheden 'leerde dat gewoon een toekomstige managers specialistische kennis! In het hoofdgerecht kunt u kiezen uit een totaal van 4 richtingen van de moderne natuurkunde-techniek: Laser Technology / microsysteemtechnologie Fysieke elektronica / microsysteemtechnologie Fysieke elektronica / technische informatica Laser Technology / Technische informatica Praxissemester In de laatste Praxissemster u kunt bewijzen en verdiepen uw verworven tijdens de cursus praktische en theoretische kennis "on the job" in de industrie en economie. Tijdens de plaatsing... [-]

Bachelor Of Science In De Informatica

Campus Voltijd 7 semesters October 2018 Duitsland Isny im Allgäu

Je beweegt graag willen weten in virtuele werelden en willen wat zit erachter? Uw droom is om het ontwikkelen van een robot of database-systemen, software ontwikkeling en internet technologieën blijven om door te gaan? [+]

Met computer science Bachelor of Science (B.Sc.) Je beweegt graag willen weten in virtuele werelden en willen wat zit erachter? Uw droom is om het ontwikkelen van een robot of database-systemen, software ontwikkeling en internet technologieën blijven om door te gaan? U wilt kijken achter de schermen en leren de basisprincipes van de informatica? Dan ben je hier aan het NTA Isny ​​im van de informatica komen met een Bachelor of Science right! Onze virtuele wereld wordt steeds groter en heeft een enorme vraag naar geschoolde werknemers in high-tech gebied, de verdere indienen met know-how en passie in hun ontwikkeling. Daarom informatici zijn in de IT-industrie en daarbuiten zeer gewilde specialisten. De erkende Bachelor of Science 7 semesters en is verdeeld in drie delen: fundamentele studies In twee-semester undergraduate degree (1e en 2e semester) de nodige kennisbasis voor alle computer wordt gecreëerd. Hauptstudium In het hoofdonderzoek (. 3 up. 6 Semester), bieden wij onze studenten informatica aan een diepgaande opleiding in de vorm van een vrij te kiezen nadruk module. Onze nauwe banden met de industrie, verbinden wij het ook docenten uit de praktijk die hun kennis en ervaring over te brengen in de huidige belangrijkste vaardigheden. In het hoofdgerecht kiest u binnen de keuzevakken op basis van uw persoonlijke sterktes en interesses, de overige inhoud van de cursus zelf. Hier kunt u kiezen uit de volgende keuzevakken: internet technologieën systeembeheer Database Systems mediatechnologie software engineering Bus systemen en interfaces computer graphics Microprocessor technologie en digitale elektronica Bovendien, hier de... [-]

Videos

Lehrerfortbildung für Gymnasien und Realschulen im Bereich Chemie