Lees de Officiële Beschrijving

Over BUE

BUE is de belangrijkste universiteit van Egypte die het Britse hoger onderwijs aflevert met studenten die afstuderen met zowel Egyptische als Britse graden. Het is de grootste face-to-face-voorziening van het Brits transnationaal hoger onderwijs in het Midden-Oosten, leidend in onderwijskwaliteit, de studentenervaring en onderzoek en ondernemingen.

Opgericht door Britse en Egyptische regeringsinitiatieven, werd The British University in Egypt (BUE) op 22 maart 2006 ingehuldigd door hun Koninklijke Hoogheden de Prins van Wales en de Hertogin van Cornwall.

De missie van de BUE-oprichter was om een ​​kwaliteitsvolle onderwijsinstelling te creëren die afgestudeerden met de vaardigheden en kennis zou produceren om effectief bij te dragen aan de ontwikkeling van Egypte, de MENA-regio en daarbuiten. Het Britse systeem voor hoger onderwijs is daarom goedgekeurd vanwege de strengheid van zijn procedures voor kwaliteitsborging en de onderwijsfilosofie, met de nadruk op de ontwikkeling van afgestudeerden met onafhankelijke vaardigheden op het gebied van leren en overdraagbare inzetbaarheid.

De BUE verwelkomde zijn eerste cohort van studenten in 2005. Ze startten hun studie aan een gloednieuw state-of-the-art-campus van ongeveer 40 hectare (feddans) land. Milieuaspecten zijn verwerkt in het ontwerp van de campus. Het architecturale concept dat ten grondslag ligt aan de planning en bouw van de campus, geeft een traditioneel Brits model van gebouwen weer dat gebruikt werd door Britse openbare universiteiten meer dan een eeuw geleden. De kolommen van de hoofdingang, de koepel boven het auditorium en de behandeling van ramen doorheen, dragen thema's die kunnen worden gevonden in universiteiten zoals Manchester Metropolitan University en de Universiteit van Leeds, samen met universiteiten die deel uitmaken van de Universiteit van Londen.

Visie

BUE zal hoog worden gerangschikt en internationaal worden gerespecteerd, waardoor het een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van Egypte en de MENA-regio.

Missie

Werkt op een levendige universiteitscampus van de 21e eeuw en biedt een moderne, moderne opleiding in de Britse stijl met onderscheidende, zeer inzetbare en hooggekwalificeerde afgestudeerden die bijdragen aan de ontwikkeling van Egypte en de MENA-regio.

HOE DENKEN NIET WAT TE DENKEN

Doelen

  • Een academische omgeving bieden die onderzoek, leren en onderwijzen en betrokkenheid bij de sociale, professionele en zakelijke gemeenschappen aanmoedigt en samenbrengt om hoogwaardige academische voorzieningen te ondersteunen.
  • Het aanbieden van een reeks academische programma's en een leeromgeving die aantrekkelijk is voor zowel Egyptische als internationale studenten en die, waar van toepassing, de vereisten van werkgevers erkent.
  • Bieden van responsieve academische en leerlingdiensten die studenten de best mogelijke ervaring van hoger onderwijs en kansen om te slagen geven.
  • Een aantrekkelijk en toegankelijk universitair campusmilieu en een scala aan faciliteiten bieden, zowel educatief als recreatief, in de context van een langetermijnprojectenstrategie.
  • Om een ​​brede studentenervaring te bieden, het produceren van afgestudeerden die zullen worden uitgerust met de tools om te blijven leren en zich ontwikkelen door hun loopbaan en sociale en culturele ervaringen.
  • Een voorbeeldleverancier zijn voor het bedrijfsleven en de industrie in een breed scala van onderwerpen, met hoogwaardige expertise om de vraag naar innovatieve oplossingen, kennisoverdracht en samenwerking ter ondersteuning van economische ontwikkeling te stimuleren en te ondersteunen.
  • Een cultuur creëren over de universiteit die studentenparticipatie stimuleert en ondersteunt bij vrijwillige, maatschappelijke en werkgelegenheidsgebaseerde kansen, waaronder werk en stages en nieuwe zakelijke ondernemingen.
  • Het bevorderen en opbouwen van wederzijds voordelige strategische allianties met andere nationale en internationale partners om een ​​reeks goed ondersteunde vraaggestuurde leermogelijkheden te bieden.
  • Het personeel herkennen als een primaire hulpbron van de universiteit en een omgeving van wederzijds respect bevorderen waar medewerkers worden gewaardeerd, gemotiveerd en voorzien van professionele ontwikkelingskansen.
  • Om financiële stabiliteit te bereiken, vergroot u het bereik van inkomstenbronnen ter ondersteuning van de universitaire activiteiten en opereert u kosteneffectief.

Deze school biedt ook:

BA

The British University in Egypt

De missie van het programma is het bevorderen van culturele, economische, sociale en technologische ontwikkeling door een generatie van volledig uitgeruste communicatie- ... [+]

Missie

De missie van het programma is het bevorderen van culturele, economische, sociale en technologische ontwikkeling door een generatie van volledig uitgeruste communicatie- en media-afgestudeerden voor te bereiden.

Onderscheidende kenmerken van het programma

De faculteit Communicatie en Massamedia is de eerste faculteit in Egypte die film- en mediastudies verzorgt in één programma. Bovendien heeft de faculteit veel deskundigen uit het veld gerekruteerd die verantwoordelijk zijn voor het leer- of trainingsproces. Bovendien is het programma onderscheidend omdat het:

Biedt uitgebreide studieprogramma's met film-, uitzend-, journalistieke, public relations- en nieuwe mediamodules uit verschillende subdisciplines, zoals media en maatschappij, media en politiek, film- en mediaanalyse, multimedia en communicatie voor ontwikkeling.Biedt mogelijkheden voor training tijdens het bestuderen door middel van gedrukte publicaties, elektronische portals, geïntegreerde newsroom, virtuele en echte studio's en multimedia-productiestudio.Rust afgestudeerden toe om te kunnen werken in nationale, regionale en internationale media.Kwalificeert studenten met nieuwe communicatietechnologievaardigheden, Engelse en Arabische rapportagevaardigheden, theoretische en praktische kennis en lokale en internationale mediastudieperspectieven.Biedt Britse en Egyptische validatie.Programmadoelen... [-]
Egypte Caïro
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

The British University in Egypt

De afdeling Chemical Engineering heeft een visie, missie en educatieve doelstellingen ontwikkeld voor haar programma door middel van gevestigde procedures. De visie van d ... [+]

Missie

De afdeling Chemical Engineering heeft een visie, missie en educatieve doelstellingen ontwikkeld voor haar programma door middel van gevestigde procedures. De visie van de afdeling moet worden beschouwd als een van de topafdelingen in het Midden-Oosten, die afgestudeerden produceert die voldoen aan de internationale normen en in staat is toonaangevende docenten aan te trekken. Onze missie is om studenten te voorzien van kwalitatief hoogstaand onderwijs in chemische technologie, diensten te verlenen en fundamenteel en toegepast onderzoek uit te voeren.

Onderscheidende kenmerken van het programma

De BUE levert programma's op basis van een Britse filosofie van het onderwijs. Dit resulteert in programma's die veel meer op de student zijn gericht dan op degenen die het materiaal leveren. Afgestudeerden van Britse programma's vertonen meestal:... [-]

Egypte Caïro
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The British University in Egypt

De missie van Petroleum and Natural Gas Engineering Department is om studenten op te leiden voor de uitoefening van hun beroep in boor-, productie- en reservoirtechniekon ... [+]

Missie

De missie van Petroleum and Natural Gas Engineering Department is om studenten op te leiden voor de uitoefening van hun beroep in boor-, productie- en reservoirtechniekonderwerpen voor ondergrondse vloeistofbronnen in olie en gas en voor de bevordering van kennis en technologie die de basis van aardolie vormen. engineering en voor het vinden van oplossingen voor de nationale, internationale, maatschappelijke en milieukwesties die verband houden met de aardolie-industrie. Samenwerken met het Verenigd Koninkrijk en de wereldwijde partners om internationale en nationale kansen te bieden aan afgestudeerden om hun kennis en ondernemersvaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan de ontwikkeling van de gemeenschap.... [-]

Egypte Caïro
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The British University in Egypt

Het Architectural Engineering-programma biedt state-of-the-art kennis en vaardigheden die een flexibel tempo weerspiegelen dat aansluit bij de snelle groei van opkomende ... [+]

Missie

Het Architectural Engineering-programma biedt state-of-the-art kennis en vaardigheden die een flexibel tempo weerspiegelen dat aansluit bij de snelle groei van opkomende technologieën die worden gebruikt in de bouw-, constructie- en constructiesectoren om te voldoen aan de nationale, MENA en internationale marktvraag. Het bereiken van de belangrijkste doelstellingen van de BUE's en de faculteit Ingenieurswetenschappen om culturele, economische, sociale en technologische ontwikkeling te bevorderen via bekwame afgestudeerden in de architectuurkunde, opgeleid volgens de beste Britse academische normen.

Onderscheidende kenmerken van het programma

De BUE levert programma's op basis van een Britse filosofie van het onderwijs. Dit resulteert in programma's die veel meer op de studenten zijn gericht dan op degenen die het materiaal leveren. Afgestudeerden van Britse programma's vertonen meestal:... [-]

Egypte Caïro
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The British University in Egypt

De missie van de Business Studies Area als het gaat om de undergraduate-opleidingen is om de toonaangevende leverancier van undergraduate management onderwijs in Egypte t ... [+]

Missie

De missie van de Business Studies Area als het gaat om de undergraduate-opleidingen is om de toonaangevende leverancier van undergraduate management onderwijs in Egypte te zijn.

Onderscheidende kenmerken van het programma

De BUE levert haar programma's op basis van een Britse filosofie van het onderwijs, aangezien het programma gevalideerd wordt door vooraanstaande Britse universiteiten die afgestudeerden de toekenning van een Brits diploma toekennen dat is geaccrediteerd door een Britse universiteit. Dit resulteert in programma's die veel meer op de student zijn gericht dan op degenen die het materiaal leveren. Afgestudeerden van Britse programma's vertonen meestal:... [-]

Egypte Caïro
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The British University in Egypt

Zorg voor een state-of-the-art programma dat een flexibiliteit weerspiegelt bij het aanpassen aan het snelle tempo van opkomende technologieën die worden gebruikt in de c ... [+]

Missie

Zorg voor een state-of-the-art programma dat een flexibiliteit weerspiegelt bij het aanpassen aan het snelle tempo van opkomende technologieën die worden gebruikt in de civieltechnische industrie, en het bereiken van de BUE- en facultaire kerndoelen om culturele, economische, sociale en technologische ontwikkeling te bevorderen via capabele afgestudeerden uit de civiele techniek, opgeleid tot de beste Britse academische normen, die onafhankelijke studenten zijn.

Onderscheidende kenmerken van het programma

De BUE levert programma's op basis van een Britse filosofie van het onderwijs. Dit resulteert in programma's die veel meer op de studenten zijn gericht dan op degenen die het materiaal leveren. Afgestudeerden van Britse programma's vertonen meestal:... [-]

Egypte Caïro
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The British University in Egypt

Het programma Economie heeft twee centrale activiteiten, eerst om studenten te trainen op het niveau van niet-gegradueerden in de methoden en ideeën van de moderne econom ... [+]

Over

Het programma Economie heeft twee centrale activiteiten, eerst om studenten te trainen op het niveau van niet-gegradueerden in de methoden en ideeën van de moderne economie. Ten tweede moet zowel fundamenteel als toegepast onderzoek in de economie worden uitgevoerd dat de grens van kennis op dit gebied naar voren schuift.

Onderscheidende kenmerken van het programma

Het programma Economie aan de BUE onderscheidt zich op een aantal gebieden: het is een van de weinige programma's in Economie die beschikbaar zijn in Egypte en volledig in overeenstemming is met de vereisten van een Bachelor of Science (in tegenstelling tot Arts) diploma. De nadruk ligt sterk op analytische benaderingen van economische problemen met betrekking tot de toepassing van wiskunde, statistiek, econometrie en econometrische modellering.... [-]

Egypte Caïro
September 2019
Voltijd
4 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The British University in Egypt

De missie van het Electrical Engineering-programma is om undergraduate en graduate educatieve programma's met fundamentele elektrotechnische vaardigheden. ... [+]

Missie

De missie van het Electrical Engineering-programma is:

het aanbieden van niet-gegradueerde en afgestudeerde onderwijsprogramma's met fundamentele elektrotechnische vaardigheden, zodanig dat:haar afgestudeerden zijn competitief in lokale, regionale, nationale werkgelegenheidskansen en zijn ook klaar om hogere graden te behalen.hun kerncurricula zijn grotendeels gebaseerd op verschillende carrièredoelen.om onderzoek te verrichten dat leidt tot de ontwikkeling van nieuwe technologieën en / of nieuwe producten.om levenslange leerkansen te creëren en te behouden.Onderscheidende kenmerken van het programma

De BUE levert programma's op basis van een Britse filosofie van het onderwijs. Dit resulteert in programma's die veel meer op de student zijn gericht dan op degenen die het materiaal leveren. Afgestudeerden van Britse programma's vertonen meestal:... [-]

Egypte Caïro
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The British University in Egypt

De missie van het Electrical Engineering-programma is het aanbieden van undergraduate en graduate educatieve programma's met fundamentele elektrotechniek. ... [+]

Missie

De missie van het Electrical Engineering-programma is:

het aanbieden van niet-gegradueerde en afgestudeerde onderwijsprogramma's met fundamentele elektrotechnische vaardigheden, zodanig dat:haar afgestudeerden zijn competitief in lokale, regionale, nationale werkgelegenheidskansen en zijn ook klaar om hogere graden te behalen.hun kerncurricula zijn grotendeels gebaseerd op verschillende carrièredoelen.om onderzoek te verrichten dat leidt tot de ontwikkeling van nieuwe technologieën en / of nieuwe producten.om mogelijkheden voor levenslang leren op te zetten en in stand te houden.Onderscheidende kenmerken van het programma

De BUE levert programma's op basis van een Britse filosofie van het onderwijs. Dit resulteert in programma's die veel meer op de student zijn gericht dan op degenen die het materiaal leveren. Afgestudeerden van Britse programma's vertonen meestal:... [-]

Egypte Caïro
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The British University in Egypt

De missie van het bachelorprogramma Informatica en Computerwetenschappen is om de kennis van studenten over de vakgebieden informatica en informatica te ontwikkelen, incl ... [+]

Missie

De missie van het bachelorprogramma Informatica en Computerwetenschappen is om de kennis van studenten over de vakgebieden informatica en informatica te ontwikkelen, inclusief hun vermogen om de bepalende processen van informatica-theorieën, abstractie, ontwerp en implementatie toe te passen om problemen op te lossen in de discipline. De programmastructuur bereidt studenten voor op de beroepspraktijk en voortdurende professionele ontwikkeling in de zich ontwikkelende IT- en computerindustrie. Het langetermijndoel van het programma is om erkenning te krijgen voor zijn kwaliteit en innovatie op nationaal, regionaal en internationaal niveau.

Onderscheidende kenmerken van het programma... [-]
Egypte Caïro
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The British University in Egypt

De missie van het programma is om studenten in staat te stellen werktuigbouwkundige taken uit te voeren in overeenstemming met internationale normen op een hoog niveau va ... [+]

Missie

De missie van het programma is om:

Stel studenten in staat om werktuigbouwkundige taken uit te voeren in overeenstemming met internationale normen op een hoog niveau van kennis, inzicht, vaardigheden met een lange levensduur en professionele houding.Het onderhouden van state of the art onderzoeksfaciliteiten om een ​​samenwerkingsomgeving te bieden die medewerkers en studenten stimuleert met het creëren, analyseren, toepassen en verspreiden van kennis.Draag proactief bij aan de gemeenschapsdienst en verbeter de impact van de BUE bij het aanpakken van technische problemen in grote industriële instellingen zoals de Arabische Organisatie voor Industrialisatie, de Nationale Organisatie voor Militaire Productie.Onderscheidende kenmerken van het programma... [-]
Egypte Caïro
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

The British University in Egypt

Het programma is bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden om een ​​waardering te krijgen voor nationale en internationale perspectieven op veel aspecten van het pro ... [+]

Over

Het programma is bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden om een ​​waardering te krijgen voor nationale en internationale perspectieven op veel aspecten van het professionele leven; die op hun beurt loopbaanpaden voor afgestudeerden op verschillende gebieden kunnen faciliteren, zoals de diplomatieke dienst, journalistiek, de academische wereld, het recht en niet-gouvernementele ontwikkelingsorganisaties. Dit omvat het bewustzijn van regionale politiek, culturele gevoeligheid, blootstelling aan internationale politiek en bekendheid met juridische en economische kaders.

Onderscheidende kenmerken van het programma

De BUE levert programma's op basis van een Britse filosofie van het onderwijs. Dit resulteert in programma's die veel meer op de student zijn gericht dan op degenen die het materiaal leveren. Afgestudeerden van Britse programma's vertonen meestal:... [-]

Egypte Caïro
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The British University in Egypt

Zorg voor een state-of-the-art programma dat een flexibiliteit weerspiegelt in het veranderen om te passen bij het snelle tempo van opkomende technologieën die in de bouw ... [+]

Missie

Zorg voor een state-of-the-art programma dat een flexibiliteit weerspiegelt in het veranderen om te passen bij het snelle tempo van opkomende technologieën die in de bouwsector worden gebruikt, en om de BUE's en de belangrijkste doelstellingen van de faculteit te bereiken om culturele, economische, sociale en technologische ontwikkeling te bevorderen via bekwame bouwtechniek en managementafgestudeerden, opgeleid volgens de beste Britse academische normen, die onafhankelijke studenten zijn.

Onderscheidende kenmerken van het programma

De BUE-missie is de leidende aanbieder van hoogwaardig Brits onderwijs in de MENA-regio. De universiteit doet er alles aan om de UK-validatie van haar programma's te garanderen en om een ​​studentenervaring te garanderen die in overeenstemming is met de Britse normen. Op basis van institutionele kwaliteitsborging is de validering van het vakniveau voltooid en de faculteit is vastbesloten ervoor te zorgen dat haar Britse validerende partners bevestigen dat haar studieprogramma in overeenstemming is met de Britse normen. Een indicator hiervan is de dubbele toekenning van zowel een Egyptian BSc als een BEng van een Britse universiteit in Civil Engineering.... [-]

Egypte Caïro
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

The British University in Egypt

Address
El Sherouk City , Suez Desert Road , Cairo 11837 - P.O. Box 43
Caïro, Gouvernement Caïro, Egypte