Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over EUAS

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) , opgericht in 1992, is de grootste particuliere universiteit in Estland. Onze 1.600 studenten maken ons marktleider, maar stellen ons in staat om gericht te zijn en dicht bij onze studenten te staan - zoals we het willen. We zijn trots op onze praktische leerplannen waar leren gebeurt door te doen; ons netwerk van partners uit de bedrijfswereld, zowel behendige startups als gevestigde marktleiders; en onze lean organisatie gericht op het zo soepel mogelijk maken van de studie-ervaring. EUAS heeft een alumninetwerk met meer dan 5000 afgestudeerden.

 • We bieden inzicht in de trends van morgen in ondernemerschap door een solide netwerk van gastdocenten en mentoren uit de bedrijfswereld.
 • De curricula van EUAS zijn gericht op ondernemerscreativiteit en toepasbare zakelijke vaardigheden.
 • EUAS is gevestigd in Tallinn, Estland, in het hart van Ülemiste City, de innovatiecampus genaamd 'Silicon Valley of the North'.

Voordelen voor studenten bij het kiezen van EUAS

 • Hoogwaardig Europees onderwijs tegen een betaalbare prijs
 • Een van de weinige Europese universiteiten die opleidingen in het Russisch aanbieden
 • Gevestigd in Tallinn, vaak gerekend tot de topkwaliteit van levenssteden in de wereld
 • Uitstekend sociaal leven in Tallinn voor zowel Engelstalige als Russische sprekers
 • Geweldige startup en zakelijke kansen in Ülemiste City en daarbuiten
 • Een wereldwijde familie van studenten uit Europa, Azië, Afrika en Amerika

Onder de vele redenen om te kiezen voor Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) vijf op.

 • EUAS is een internationale universiteit met studenten van over de hele wereld. Onze studenten hebben de keuze om te studeren in het Ests, Engels of Russisch. Onze curricula zijn ontwikkeld in samenwerking met zakelijke partners over de grenzen heen en onze docenten komen uit een
 • We zijn klein maar gefocust , houden de inschrijving en de dagelijkse bureaucratie tot een minimum en onze aandacht waar het hoort - bieden onze studenten de best mogelijke opleiding in ondernemerschap. Onze 1600 studenten maken ons de marktleider van particulier hoger onderwijs in Estland.
 • Wij zijn een universiteit van ondernemers , door ondernemers en voor (toekomstige) ondernemers. Bij EUAS proberen we mensen waardevolle lessen te laten leren van de successen en fouten van anderen. We bieden onze studenten tijdens hun studie intensief contact met het bedrijfsleven in de vorm van bezoekcolleges, regelmatige informele bijeenkomsten en stages. Gemiddeld verdienen onze afgestudeerden meer dan afgestudeerden van Tallinn University of University of Tartu, de grote Estlandse openbare universiteiten.
 • We zijn gevestigd in Tallinn, een van Europa's startup-hotspots met steeds betere mogelijkheden om het juiste team te vinden, het juiste product vorm te geven, fondsen te werven en van start te gaan met uw idee. Voor ambities in een intrapreneuriale carrière hoeft u niet verder te zoeken dan onze goede buren en stagepartners uit de verschillende hoogwaardige industrieën in Ülemiste City, de innovatiecampus genaamd "Silicon Valley of the North".
 • Gemakkelijk toegankelijke en voordelige locatie. Estland is goed verbonden met alle delen van de wereld en de kosten van levensonderhoud (huisvesting, voedsel, transport) zijn veel redelijker dan bijvoorbeeld in Scandinavië en het VK. Het zijn alle kansen van de wereld zonder gedoe en des te leuker .

  EUAS is een universiteit voor gedreven mensen die op zoek zijn naar het volgende grote ding.

Locaties

Tallinn

Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences

Address
Suur-Sõjamäe 10a
11415 Tallinn, Harju County, Estland
Telefoonnr.
+372 610 1900

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden