Tallinn University of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een visie op de hedendaagse samenleving is innovatief, ondernemend, technologisch geavanceerd en open voor de wereld, en dit is wat Tallinn Unversity of Technology (TalTech) aanvraagt via internationaal hoogstaand onderzoek en onderzoek.

Bij TalTech kunt u de toekomst ervaren zonder in een tijdmachine te stappen. Hier ontmoet onderwijs alles wat digitaal is!

Bij TalTech maken we echte dingen en ontwikkelen we ze ter plekke helemaal opnieuw. De aanbevolen projecten bestrijken een breed scala - zelfrijdende voertuigen, TTÜ100 satelliet, e-Pavemen t (wegdek dat zonne-elektriciteit produceert), kunstmatige intelligentie om persoonlijke routes voor toeristen te maken, en nog veel meer! We bieden de mogelijkheid om te studeren in een moderne digitale campus waar veel van de nieuwste technologieën dagelijks worden getest en geïmplementeerd. Een van onze recente initiatieven - TalTechDigital - koppelt digitalisering aan onderwijs, waardoor TalTech de meest innovatieve campus van het land is.

TalTech, opgericht in 1918, is de enige technische universiteit in Estland. Het is gelegen in Tallinn, de hoofdstad van Estland, en is momenteel de meest internationale universiteit in het land met ongeveer 1700 internationale diplomastudenten uit meer dan 100 verschillende landen.

TalTech staat in de top 2,5% van de internationale universiteiten en top 2% op bepaalde gebieden. Volgens QS Ranking heeft TalTech een positie van 601-650 bij meer dan 25.000 beoordeelde universiteiten. Positie op velden:

  • 351-400 in elektrische en elektronische engineering
  • 351-400 in economie en econometrie
  • 551-600 in Computer Science

Moderne opleidingen

De studieprogramma's en de leeromgeving van TalTech ontwikkelen zich voortdurend. Ervaren professionals uit zowel de particuliere als de publieke sector worden betrokken en geraadpleegd om curricula te maken die voldoen aan de nieuwste behoeften van de arbeidsmarkt . Verschillende laboratoria van de universiteit zijn onlangs vernieuwd en er wordt steeds meer les gegeven via e-kanalen. Engineering en IT gaan hand in hand in TalTech, wat tot uiting komt in onze moderne studieprogramma's die de twee velden nauw met elkaar combineren. In de loop der jaren hebben TalTech-ingenieurs slimme en duurzame oplossingen ontwikkeld voor veel relevante problemen in Estland.

Onze programma's bieden onderwijs van hoge kwaliteit door diepgaande studie en creatieve labs te combineren. Zo krijg je de beste praktische ervaring voor je opleiding en je carrière. U vindt een geschikt programma voor uw carrière met internationaal erkende programma's in:

  • School of Information Technologies
  • School of Business and Governance
  • Technische school
  • School of Science

Studenten, wetenschappers en ondernemers bij elkaar brengen

Bij TalTech waarderen we samenwerking met ondernemingen en bedrijven. Voor veel bedrijven en overheden zijn we vaak het eerste aanspreekpunt voor het vinden van oplossingen voor verschillende vragen over organisatie- en productontwikkeling. Ons innovatie- en zakencentrum Mektory brengt onderzoekers, studenten en ondernemers samen die jongeren inspiratie, kennis en middelen bieden om startende studenten en andere innovatieve zakelijke ideeën te creëren en te ontwikkelen.

TalTech is een academische opinieleider evenals het vlaggenschip van Estlandse engineering en technologie. De moed om te veranderen, de wil om te evolueren en de wens om op kennis gebaseerde discussies te voeren, maken van TalTech een denktank in academische discussies.

Wij geloven dat een hoog niveau van onderzoek en academische studies, evenals academische vrijheid, absoluut cruciaal zijn. Zo is TalTech de eerste universiteit in Estland die een op tenure gebaseerd academisch carrièremodel aanbiedt.

Locaties

Tallinn

Tallinn University of Technology

Address
Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5
19086 Tallinn, Harju County, Estland
Telefoonnr.
+372 620 2022

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden