University of the South Pacific USP

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van de Zuidelijke Stille Oceaan (USP) Is de voornaamste aanbieder van tertiaire opleiding in de Stille Oceaan en een internationaal centrum van uitmuntendheid voor onderwijs, onderzoeksadvies en training op alle aspecten van de Stille Oceaan cultuur, milieu en human resource development behoeften.

Over de universiteit

USP - Een Introductie

De Universiteit van de Zuidelijke Stille Oceaan is de voornaamste instelling van hoger onderwijs voor de Stille Oceaan, uniek in een regio van buitengewone fysieke, sociale en economische diversiteit.

USP is opgericht in 1968 en is één van slechts twee universiteiten van zijn soort in de wereld. Het is gezamenlijk eigendom van de regeringen van 12 lidstaten: Cook Islands, Fiji, Kiribati, Marshall Islands, Nauru, Niue, Solomon Islands, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Vanuatu en Samoa. De universiteit heeft campussen in alle lidstaten. De hoofdcampus, Laucala, ligt in Fiji. De Alafua Campus in Samoa is waar de School van Landbouw en Voedingstechnologie zich bevindt en de Emalus Campus in Vanuatu is de plaats van de School of Law.

De academische scholen, instituten en centra aan de Universiteit van de Zuidelijke Stille Oceaan zijn georganiseerd in drie faculteiten en onder leiding van decanen.

Dit zijn de faculteit der Letteren, Wet en Onderwijs; De faculteit der zaken en economie; En de faculteit wetenschappen, technologie en milieu. Elke faculteit bestaat uit een aantal scholen die een breed scala aan academische programma's en cursussen aanbieden op het voor- en nagraadse niveau.

De universiteit biedt ook programma's door middel van afstands- en flexibel leren in een verscheidenheid aan modi en technologieën in de 14 campussen van de USP.

Geavanceerde communicatietechnologieën via USPNet zijn gebruikt om afstands- en flexibele leerstudenten te bereiken over de uitgestrekte uitgestrektes van de Stille Oceaan.

De multiculturele aard van het personeel en studentenlichaam geeft USP een uitzonderlijk karakter. Het is een kwaliteitsinstelling die graden oplevert die vergelijkbaar zijn met die van universiteiten in Australië, Nieuw-Zeeland en het Verenigd Koninkrijk. Afgestudeerden van USP worden aangetroffen in belangrijke uitvoerende functies in de publieke en private sectoren in alle lidstaten en in tal van landen over de hele wereld.

De Universiteit heeft in zijn onderzoek een hoge standaard voor kwaliteit vastgesteld. Belangrijke onderzoeksverplichtingen zijn onder meer bedrijfsvoering, lerarenopleiding, Pacific Studies, mariene studies, landbouw, wetenschap en technologie.

Het universiteitsgebied

De Universiteit van de Zuidelijke Stille Oceaan strekt zich uit over 33 miljoen vierkante kilometer van de oceaan, een gebied dat ruim drie keer groter is dan Europa. Daarentegen is de totale landmassa ongeveer gelijk aan het gebied van Denemarken. Populaties variëren in grootte van Tokelau met 1600 mensen naar Fiji met meer dan 800.000. De totale bevolking is ongeveer 1,3 miljoen.

Internationale luchtvaartlijnen tussen Australië, Japan, Korea, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten koppelen een aantal eilandstaten. Er zijn ook luchtvaartmaatschappijen die de regio bedienen. Binnen de landen wordt de binnenlandse scheepvaart gebruikt om kleine eilanden zonder luchtdiensten te bereiken.

Vanwege haar strategische positie en faciliteiten trekt USP eminente geleerden en personeel van over de hele wereld aan.

Universiteitsadministratie

USP wordt geregeld door zijn eigen Raad, waaronder vertegenwoordigers van de regeringen van het land, academisch personeel, studenten, gemeenschaps- en zakelijke leiders, het Secretariaat van de Pacific Islands Forum, het Secretariaat van de Stille Oceaan Gemeenschap, de Amerikaanse Raad van Onderwijs, de Privy Council, Australië En Nieuw-Zeeland.

De Senaat is de academische autoriteit van de universiteit, verantwoordelijk voor zaken als onderwijs en onderzoek.

De Raad en de Senaat worden gediend door comités die werkzaam zijn op gebieden zoals financiën, human resource management en academische planning. Andere comites behandelen speciale projecten en het dagelijkse werk van de universiteit.

De ceremoniële hoofd van de universiteit is de kanselier. USP's Chancellors zijn getrokken uit de leiders van de lid-staten van de universiteit en omvatten premierministers, presidenten en staatshoofden. De Pro-kanselier is voorzitter van de Raad en de directeur van de universiteit is de vice-kanselier. De vice-kanselier wordt bijgestaan ​​door twee vice-kanseliers en twee pro-vice-kanseliers.

Het senior management team is verantwoordelijk voor het welzijn van de universiteitsgemeenschap. De directeur financiën heeft betrekking op de controle van de universiteitsfinanciën. De directeur Human Resources beheert de human resources van de universiteit. In totaal heeft USP meer dan 1.500 medewerkers in dienst.

Visie, Missie en Waarden van de USP

Onze visie

Uitmuntendheid en innovatie voor duurzame ontwikkeling van de Landen van de Stille Oceaan

Onze Missie

 • Om de Stille Oceaan te voorzien van een breed scala aan uitstekende en relevante tertiaire kwalificaties;
 • Om de voordelen van geavanceerd onderzoek en toepassingen ervan te leveren;
 • Om gemeenschappen en landen in de Stille Oceaan regio te voorzien van relevante, kosteneffectieve en duurzame oplossingen, waaronder ondernemerschap, op hun belangrijkste uitdagingen; en
 • Een voorbeeld zijn van tertiaire opleiding voor de Stille Oceaan in kwaliteit, governance, toepassing van technologie en samenwerking met nationale tertiaire instellingen.

Onze waarden

 • Verbintenis en loyaliteit van personeel en studenten aan de instelling en de regio;
 • Hoogste normen van bestuur, leiderschap, academische vrijheid, integriteit en transparantie;
 • Hoogste standaarden van creativiteit, innovatie, teamwork en flexibiliteit in het nastreven van uitmuntendheid;
 • Investeringen in het personeel, het belonen van personeelsuitmuntendheid en de empowerment van alle USP-teams;
 • Respect voor onderscheidend vermogen en diversiteit in ons Stille Oceaan heritage en haar ontwikkeling, behoud en verspreiding;
 • Verbintenis tot regionale samenwerking en integratie;
 • Positieve en inclusieve leer- en leefomgevingen voor studentenuitmuntendheid;
 • Ondersteuning voor flexibele leerlingen op alle locaties voor succes in werk, leven en burgerschap;
 • Bescherming en verzorging van het milieu;
 • Sterke relaties om de betrokkenheid bij de nationale overheden, de Stille Oceaan gemeenschappen en ontwikkelingspartners te begeleiden;
 • Nederigheid in prestaties, leren van anderen, waardeer het vertrouwen dat wordt gegeven, en eer Pacific kennis, contexten en ambities.

Uiteindelijk wordt zowel de Visie en Missie van dit Strategisch Plan gerealiseerd door de bijdrage en attributen van USP's afgestudeerden en medewerkers. Dit zijn de belangrijkste drivers van het strategisch plan.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors » Bekijk Postgraduate Diploma's » Bekijk LLB » Bekijk Cursus » Bekijk MA's » Bekijk PhD » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BA

Bachelor In De Wetenschappen

Campus Voltijd 3 jaar February 2018 Fiji Suva

Behalve de voorgeschreven Bachelor of Laws (LLB) programma, wordt ook wet aangeboden als een discipline die kan worden genomen in combinatie met disciplines van verschillende interesses. Aangeboden door de School of Law (SOL) om u een rijke en lonende ervaring in juridisch onderwijs te bieden. [+]

Het Bachelor of Arts (BA) programma bestaat uit 24 vakken waarvan 8 vakken op 100-niveau, 8 vakken zijn op 200-niveau en 8 vakken zijn op 300-niveau inclusief 2 x 100-niveau universitaire cursussen en 2 x 200- Niveau universitaire cursussen. De disciplines die in 2017 als een diploma toegelaten zijn voor de Bachelor of Arts degree zijn:

Bachelor of Arts in de rechten

Behalve de voorgeschreven Bachelor of Laws (LLB) programma, wordt ook wet aangeboden als een discipline die kan worden genomen in combinatie met disciplines van verschillende interesses. Aangeboden door de School of Law (SOL) om u een rijke en lonende ervaring in juridisch onderwijs te bieden.

[-]

Bachelor In Milieubeheer

Campus Voltijd 3 jaar February 2018 Fiji Suva

De School van Aardrijkskunde, Aardwetenschappen en Milieu (SGESE) biedt de Bachelor of Arts (Environmental Management) samen met andere programma's om een ​​geïntegreerd begrip te geven van de Aarde, zijn biofysische omgeving en de mensen die het bewonen. [+]

De School of Geography, Earth Science, and Environment (SGESE) biedt de Bachelor of Arts (Milieubeheer) Samen met andere programma's, een geïntegreerd begrip van de Aarde, zijn biofysische omgeving en de mensen die het bewonen. Dit is een spannende tijd voor de betrokkenen op deze gebieden. De gevolgen van milieuverandering strekken zich uit naar de verste hoeken van de Aarde en hebben een impact op alle inwoners. De banden tussen menselijke activiteit en het natuurlijke milieu zijn sterker dan ooit in de geschiedenis. En de ruimtelijke schaal is in de voorhoede van het milieuonderzoek gedreven. In een dergelijke context hebben degenen die een begrip hebben van het gedrag van het fysieke milieu, de menselijke interactie met die omgeving en de capaciteit om de werking van het wereldwijde systeem op synoptische schalen te begrijpen en verder dan de beperkingen van de traditionele disciplines in grote vraag.... [-]


BSc

Bachelor In De Geografie

Campus Voltijd 3 jaar February 2018 Fiji Suva

Deze discipline, aangeboden door de School of Geography, Earth Science & Environment, introduceert studenten aan de studie van de biofysische omgeving van de aarde, het brede veld van de geografie van de mens, alsmede andere vakken die Geografie onderwijzen, met nadruk op de Stille Oceaan-eilanden zoals de Natuur en verdeling van de wereld- en dierlijke hulpbronnen in de Stille Oceaan. [+]

De Bachelor of Science is een driejarig programma dat vierentwintig cursussen omvat; Waarvan acht cursussen op 100-niveau, acht cursussen op 200-niveau en acht cursussen op 300-niveau. De disciplines die in 2017 als bachelor of minor voor de bacheloropleiding zijn toegelaten, zijn:

Bachelor in de geografie

Deze discipline, aangeboden door de School of Geography, Earth Science & Environment, introduceert studenten aan de studie van de biofysische omgeving van de aarde, het brede veld van de geografie van de mens, alsmede andere vakken die Geografie onderwijzen, met nadruk op de Stille Oceaan-eilanden zoals de Natuur en verdeling van de wereld- en dierlijke hulpbronnen in de Stille Oceaan. ... [-]


Bachelor In Het Mariene Management

Campus Voltijd 3 jaar February 2018 Fiji Suva

Dit programma voldoet niet aan de gebruikelijke programma-eisen voor grote en kleine disciplines, maar heeft in plaats daarvan voorgeschreven sets cursussen, over disciplinegrenzen, voorgeschreven. [+]

De Bachelor of Science - Voorgeschreven Programma is een driejarig programma dat vierentwintig cursussen omvat; Acht cursussen op 100-niveau, acht cursussen op 200-niveau en acht cursussen op 300-niveau.

Bachelor in het mariene management

Dit programma voldoet niet aan de gebruikelijke programma-eisen voor grote en kleine disciplines, maar heeft in plaats daarvan voorgeschreven sets cursussen, over disciplinegrenzen, voorgeschreven. Deze programma's worden aangeboden door de School of Marine Studies (SMS), met een missie om:

Help Pacific Islanders om hun levende en niet-levende hulpbronnen te begrijpen, te bewaren, te ontwikkelen, te beheren en te gebruiken in een snel veranderende wereld. De Pacific Islanders bieden zo veel mogelijk mogelijkheden voor onderzoek, onderwijs, opleiding en werkgelegenheid in de mariene sectoren. Moedig samenwerking aan bij de instellingen van de Universiteit van de Zuidelijke Stille Oceaan, eilandstaten, regionale en internationale organisaties voor de duurzame ontwikkeling van de mariene hulpbronnen ... [-]

Bachelor In Mariene Wetenschappen

Campus Voltijd 3 jaar February 2018 Fiji Suva

Dit programma voldoet niet aan de gebruikelijke programma-eisen voor grote en kleine disciplines, maar heeft in plaats daarvan voorgeschreven sets cursussen, over disciplinegrenzen, voorgeschreven. [+]

De Bachelor of Science - Voorgeschreven Programma is een driejarig programma dat vierentwintig cursussen omvat; Acht cursussen op 100-niveau, acht cursussen op 200-niveau en acht cursussen op 300-niveau.

Bachelor in de mariene wetenschappen

Dit programma voldoet niet aan de gebruikelijke programma-eisen voor grote en kleine disciplines, maar heeft in plaats daarvan voorgeschreven sets cursussen, over disciplinegrenzen, voorgeschreven. Deze programma's worden aangeboden door de School of Marine Studies (SMS), met een missie om:

Help Pacific Islanders om hun levende en niet-levende hulpbronnen te begrijpen, te bewaren, te ontwikkelen, te beheren en te gebruiken in een snel veranderende wereld. De Pacific Islanders bieden zo veel mogelijk mogelijkheden voor onderzoek, onderwijs, opleiding en werkgelegenheid in de mariene sectoren. Moedig samenwerking aan bij de instellingen van de Universiteit van de Zuidelijke Stille Oceaan, eilandstaten, regionale en internationale organisaties voor de duurzame ontwikkeling van de mariene hulpbronnen ... [-]

Bachelor

Bachelor In De Handel In Professionele Boekhouding

Campus Voltijd 3 jaar February 2018 Fiji Suva

De Bachelor of Commerce in Professional Accounting is een voorgeschreven programma en bestaat voor studenten die al op het boekhoudgebied zijn of eerder werkervaring hebben in boekhouding en hun carrière in een professionele boekhoudkundig bedrijf willen volgen. [+]

De Bachelor of Commerce in Professional Accounting is een voorgeschreven programma en bestaat voor studenten die al op het boekhoudgebied zijn of eerder werkervaring hebben in boekhouding en hun carrière in een professionele boekhoudkundig bedrijf willen volgen.

Dit programma bestaat uit 24 cursussen, waarvan acht op 100-niveau, acht zijn op 200-niveau en acht op 300-niveau.

[-]

Bachelor In De Handel In Toerisme En Gastvrijheid Management

Campus Voltijd 3 jaar February 2018 Fiji Suva

De opleiding Bachelor of Commerce in Tourism and Hospitality Management is ontworpen om te voldoen aan de eisen van werkgevers voor de strategische, technologische en managementvaardigheden die noodzakelijk worden geacht in deze spannende en dynamische industrie. [+]

De Bachelor of Commerce in Toerisme en Gastvrijheid Management Opleiding is ontworpen om te voldoen aan de eisen van werkgevers voor de strategische, technologische en managementvaardigheden die nodig worden geacht in deze spannende en dynamische industrie.

Het programma bevat de theorie en kennis die u opdoen in een traditioneel diploma in bedrijfsadministratie en toerisme, samen met ervaringsleer in de toeristische sectoren. Tijdens het programma zal u een reeks zaken- en managementscenario's analyseren waarvoor u aanbevelingen en oplossingen voorbereidt. Het programma biedt ook een internationaal perspectief door casestudies die het globale karakter van de toeristische industrie weerspiegelen... [-]


Bachelor In De Ingenieurswetenschappen In Elektrotechniek En Elektronica

Campus Voltijd 4 jaar February 2018 Fiji Suva

De bachelor of engineering degree is een vierjarig programma dat bestaat uit tweeëndertig cursussen, acht op 100-niveau, acht op 200-niveau, zestien op 300-niveau plus een industriële bijlage en werkplaatspraktijkcomponent. [+]

De Engineering Programs, aangeboden door de School of Engineering & Physics (SEP), bieden training die past bij de personeelsbehoeften van de regio, met name voor de USP-lidstaten.

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in elektrotechniek en elektronica

Hebben accreditatie ontvangen van het Institute of Professional Engineers Nieuw-Zeeland (IPENZ)

Engineering diploma's geaccrediteerd door IPENZ worden erkend als voldoen aan de initiële academische vereisten voor professionele ingenieurs.

De bachelor of engineering degree is een vierjarig programma dat bestaat uit tweeëndertig cursussen, acht op 100-niveau, acht op 200-niveau, zestien op 300-niveau plus een industriële bijlage en werkplaatspraktijkcomponent. ... [-]


Bachelor In Engineering In Mechanisch

Campus Voltijd 4 jaar February 2018 Fiji Suva

De bachelor of engineering degree is een vierjarig programma dat bestaat uit tweeëndertig cursussen, acht op 100-niveau, acht op 200-niveau, zestien op 300-niveau plus een industriële bijlage en werkplaatspraktijkcomponent. [+]

De Engineering Programs, aangeboden door de School of Engineering & Physics (SEP), bieden training die past bij de personeelsbehoeften van de regio, met name voor de USP-lidstaten.

Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Hebben accreditatie ontvangen van het Institute of Professional Engineers Nieuw-Zeeland (IPENZ)

Engineering diploma's geaccrediteerd door IPENZ worden erkend als voldoen aan de initiële academische vereisten voor professionele ingenieurs.

De bachelor of engineering degree is een vierjarig programma dat bestaat uit tweeëndertig cursussen, acht op 100-niveau, acht op 200-niveau, zestien op 300-niveau plus een industriële bijlage en werkplaatspraktijkcomponent. ... [-]


Bachelor In Software Engineering (bse)

Campus Voltijd 4 jaar February 2018 Fiji Suva

De Bachelor in Software Engineering (BSE) is bedoeld om kwalitatief hoogwaardige afgestudeerden in deze snel ontwikkelde discipline te produceren. De diploma is speciaal ontworpen in antwoord op de vraag van de industrie om afgestudeerde software engineers te produceren met software-systemen projectcapaciteit. [+]

Software engineering is een systematische en gedisciplineerde aanpak om software te ontwikkelen. Het geldt zowel computerwetenschappen als engineering principes en praktijken voor de oprichting, de werking en het onderhoud van software systemen.

De Bachelor in Software Engineering (BSE) is bedoeld om kwalitatief hoogwaardige afgestudeerden in deze snel ontwikkelde discipline te produceren. De diploma is speciaal ontworpen in antwoord op de vraag van de industrie om afgestudeerde software engineers te produceren met software-systemen projectcapaciteit. Afgestudeerden die vaardigheden op deze gebieden kunnen aanbieden, zijn in vraag van bedrijven en overheidsorganisaties die zich bezighouden met softwareontwikkeling. Afgestudeerden worden voorbereid op carrières in alle industrieën als Software Engineers, Application Developers, Programming Specialists en Systems Analyst. USP biedt de graad Bachelor in Software Engineering. Dit is een vierjarige professionele graad.... [-]


Bachelor Of Commerce

Campus Voltijd 3 jaar February 2018 Fiji Suva

De Bachelor of Commerce is een driejarig programma dat vierentwintig cursussen omvat, waarvan acht cursussen op 100-niveau, acht cursussen zijn op 200-niveau en acht vakken zijn op 300-niveau inclusief twee 100-level en twee 200-level Universitaire cursussen. [+]

De Bachelor of Commerce is een driejarig programma dat vierentwintig cursussen omvat, waarvan acht cursussen op 100-niveau, acht cursussen zijn op 200-niveau en acht vakken zijn op 300-niveau inclusief twee 100-level en twee 200-level Universitaire cursussen.

De disciplines die in 2017 als hoofdvak voor de Bachelor of Commerce degree zijn toegelaten, zijn:

Boekhouding International Business Management Human Resource Management Tourism Management bankieren economie Management, Toerisme

Boekhouding

Aangeboden door de School of Accounting and Finance (SOAF), dat is de grootste van de zeven scholen in de Faculteit der Bedrijfseconomie. De belangrijkste doelstellingen van de school zijn het aanbieden van cursussen in Accounting en Financiën die toegankelijk en relevant zijn voor alle studenten in de regio, met de hoogste kwaliteit onderwijs-, leer- en ondersteuningsdiensten; En om onderzoek te doen die belangrijke bijdragen heeft tot de discipline van boekhoudkundige en relevante beleidsimplicaties.... [-]


Bachelor Van Net-centric Computing (bnc)

Campus Voltijd 4 jaar February 2018 Fiji Suva

Net-centric computing omvat een reeks subspecialiteiten, waaronder: computercommunicatie netwerkconcepten en -protocollen, multimediasystemen, webstandaarden en -technologieën, netwerkbeveiliging, draadloze en mobiele computing en gedistribueerde systemen. [+]

Recente vooruitgang in computer- en telecommunicatienetwerken heeft het belang van netwerktechnologieën in de computerdiscipline verhoogd. Net-centric computing is een relatief nieuwe tak van computing, en het vertegenwoordigt een paradigmaverschakeling naar het internet computermodel.

Net-centric computing omvat een reeks subspecialiteiten, waaronder: computercommunicatie netwerkconcepten en -protocollen, multimediasystemen, webstandaarden en -technologieën, netwerkbeveiliging, draadloze en mobiele computing en gedistribueerde systemen. Na afstuderen kunnen onze afgestudeerden verwerven in werkgelegenheid in particuliere en publieke sectoren waar ICT gebruikt wordt. Breed scala aan carriereopties omvatten, maar zijn niet beperkt tot, netwerkbeheerder, netwerkanalist, consultant en applicatie ontwikkelaar voor internet en mobiele omgevingen. USP biedt de graad Bachelor of Net-centric computing. Dit is een vierjarige professionele graad.... [-]


Contact

Adres The University of the South Pacific
Suva, Fiji
Website usp.ac.fj