Aldersgate University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Aldersgate College - Ierland is een tak campus van de historische 50 jaar oud Aldersgate University (AU), de Filippijnen.

Aldersgate College werd opgericht in 1965, geregistreerd en erkend door de regering van de Filipijnen onder de Commissie op het Hoger Onderwijs (CHED), Vereniging van Christelijke Scholen, Hogescholen en universiteiten, de Federatie van accreditatieorganisaties van de Filippijnen, de Canadese Raad van engineering Technici een technologen, de Internationale Vereniging van Universiteiten, Internationale Vereniging van Methodist Scholen, Hogescholen en Universiteiten. 13e in de Filippijnen. Genoteerd op WHED [IAU]

Onze Missie Universidad Aldersgate werd opgericht om de kracht van de rede te ontwikkelen, om mensen te bevrijden van onwetendheid, armoede en uitzichtloosheid en hen in staat om hun eigen reis voor sociale en economische transformatie en spirituele verlossing beginnen.

Onze visie "A 21st Century University transformeren van een wereldwijd netwerk van leerlingen naar verlichting, leiderschap en menselijke service."

Onze doelen In overeenstemming met de bovenstaande missie en visie, aan:

Opvoeden individuen om te denken en te handelen als ethische leiders en verantwoordelijke burgers in de wereldwijde gemeenschap. Prenten kritisch en innovatief denken, technologische vloeiendheid, multi-culturele vaardigheden en verantwoordelijk burgerschap binnen de wereldgemeenschap; Leveren betaalbare, flexibele, lerende centraal, samenwerking en multi-culturele en educatieve programma's met behulp van Online Educational Management Systemen en bronnen ter ondersteuning van de Blended Learning Methoden die voldoen aan de internationale normen voor de kwaliteit van het onderwijs, professionele licentiestatus en praktijk. Bieden carrière paden en migratie kanalen via een netwerk van transnationale instellingen, professionele gilden en accreditatieorganisaties.

Locaties

Solano

Address
Aldersgate College, Inc.
Burgos St.

03702 Solano, Cagayan Valley, Filipijnen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden