Enderun Colleges

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Enderun is een vier jaar undergraduate college dat een volledig gamma van de mate en de non-degree opleidingen bachelor in de gebieden van de internationale hospitality management en business administration biedt.

Enderun is toegewijd aan de hoogste internationale normen van de academische uitmuntendheid. Studenten krijgen professionele training van vooraanstaande figuren in de global business en horeca. De faculteit die toezicht houdt op Enderun'S curriculum omvat een aantal van de regio's leidende academici en experts uit de industrie. Zelfs Enderun'S campus faciliteiten, hotel-kwaliteit afspraken en geïntegreerde cutting-edge leren technologieën beschikken, zijn in een klasse apart. De Enderun benadering van onderwijs is uniek en zeer gedifferentieerde. Ter voorbereiding op leidinggevende posities in de mondiale zakelijke omgeving, Enderun studenten werken nauw samen met de faculteit mentoren, die zelf de industrie experts en professionals. Studenten krijgen ook onbetaalbaar real-world ervaring van intensief werk stages, zowel in de Filippijnen en in het buitenland.

Enderun is bedoeld om studenten afstuderen met de academische opleiding, professionele competenties, en het karakter die nodig zijn voor succes in de huidige complexe wereld, door het aanbieden van internationaal kaliber opleidingen die het beheer van theorie en praktische ervaring te combineren in een waarden-rijke leeromgeving.

Visie Mission Statement (VMS) Enderun is bedoeld om studenten afstuderen met de academische opleiding, professionele competenties, en het karakter die nodig zijn voor succes in de huidige complexe wereld, door het aanbieden van internationaal kaliber opleidingen die het beheer van theorie en praktische ervaring te combineren in een waarden-rijke leeromgeving.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk Bachelors » Bekijk Postgraduate Certificaten » Bekijk Certificaten » Bekijk Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

BBA

Bachelor

Bachelor in Economics

Campus Voltijd 4 jaar November 2018 Filipijnen Taguig

Globalization has created a profound impact on today’s complex society. The need for professionals who have excellent foundation in business, public policy, and international studies combined are highly-valued in any organization. [+]

Globalization has created a profound impact on today’s complex society. The need for professionals who have excellent foundation in business, public policy, and international studies combined are highly-valued in any organization. Enderun’s new Bachelor of Science degree in Economics, offered by the Department of Saemaul Studies and Economic Development, is a unique academic program that infuses competencies in management, leadership, and social entrepreneurship. It will train students in good practices in international economics and management giving them a competitive advantage in the global career marketplace.The program will include a specialization in Saemaul Undong and International Development Cooperation, which will provide students with theoretical knowledge and practical competence in community development and international development. It will also introduce them to various global development organizations such as the United Nations (UN), World Bank, and the Asian Development Bank (ADB).... [-]


Bachelor In Ondernemerschap

Campus Voltijd 4 jaar November 2018 Filipijnen Taguig

[+]

Algemene Onderwijs kernactiviteiten [-]

Contact

Enderun Colleges

Adres 1100 Campus Avenue, McKinley Hill, Fort Bonifacio
1634 Taguig, Filipijnen
Website http://www.enderuncolleges.com/
Telefoon +63 2 856 5000