Lees de Officiële Beschrijving

Geschiedenis

Het verhaal van Miriam College gaat terug tot 1926 toen de aartsbisschop van Manila, toen eerwaarde Michael O 'Doherty, de zusters van de Maryknoll-congregatie in New York vroeg om een ​​lerarenopleiding voor vrouwen op de Filippijnen te starten. In een oud verbouwd augustijns klooster in Malabon, Rizal, werd de Malabon Normal School opgericht. De school heeft verschillende keren sites overgedragen tot uiteindelijk in 1953, met de officiële naam veranderd in het Maryknoll College, de permanente basis werd gevestigd in Diliman (of Loyola Heights), Quezon City.

Na Vaticanum II begon de Maryknoll-congregatie haar werk te evalueren, niet alleen in de Filippijnen maar wereldwijd, in het licht van hun oorspronkelijk apostolaat als zendingsopdracht. In de jaren 60 zag de Maryknoll-gemeente de bereidheid van de Filippijnse leken om de educatieve missie voort te zetten die ze begonnen waren. In 1977 werden het eigendom en het beheer van de school overgedragen aan lekenbestuurders. In overeenstemming met de overeenkomst moest de naam Maryknoll worden gewijzigd om de weg vrij te maken voor de promotie van de unieke identiteit van de school, verschillend hoewel niet losgekoppeld van de identiteit van de Maryknoll-zusters. In 1989, na een reeks consultaties, werd het Maryknoll College omgedoopt tot Miriam College .

Onze visie

Miriam College is een vooraanstaande Filipijns-katholieke instelling van leren die leiders in dienst vormt die competentie combineren met zorgzaamheid, geworteld zijn in Filippijnse cultuur en Aziatische traditie en toch wereldburgers zijn.

Miriam College , door het werk van onderwijs te integreren met het leven van het geloof, ontwikkelt personen, met name meisjes en jonge vrouwen om de Filippijnse natie te bouwen en mede-scheppers van Gods koninkrijk op aarde te zijn.

Miriam College zich in voor uitstekende academische programma's doordrenkt met christelijke waarden, versterkt door moderne technologie en verrijkt met nationale en internationale banden.

Ten slotte engageert het Miriam College zich om binnen onze schoolgemeenschap de veranderingen die we in de maatschappij willen bereiken te creëren en te leven.

Onze missie

Miriam College , in samenwerking met families en de gemeenschap, kwalitatief en relevant christelijk onderwijs dat studenten voorbereidt om effectieve leiders, levenslange studenten en productieve burgers te worden.

Het biedt uitstekende programma's op het niveau van basis, tertiair, postacademisch en volwassenenonderwijs door middel van leerlinggerichte, waarde-integrerende, op onderzoek gebaseerde en innovatieve benaderingen.

Onze kernwaarden

Waarheid

We geloven in de kracht van kennis en de bevrijdende kracht van de waarheid. We verbinden ons tot de systematische en wetenschappelijke zoektocht naar waarheid en naar eerlijkheid en openheid bij het nastreven ervan. We verwerpen alle vormen van bedrog, onechtheid en oneerlijkheid. We streven naar de hoogste kwaliteit van intellectuele en academische output op hetzelfde moment dat we de wijsheid van het hart herkennen en waarderen.

gerechtigheid

Wij geloven dat alle mensen even gezegend moeten zijn om verantwoordelijk te zijn voor en te genieten van de vruchten van kennisgeneratie en sociale vooruitgang. We verbinden ons ertoe een samenleving te creëren waarin macht en kansen gelijkelijk worden gedeeld en waar de 'naakten gekleed zijn en de hongerigen worden gevoed'. We wijzen elke vorm van discriminatie af tegen elk individu of een groep. Wij geloven in gendergelijkheid en streven naar en ondersteunen een diverse en onderling afhankelijke menselijke gemeenschap waarin de rechten, het welzijn en de empowerment van mensen centraal worden gewaardeerd.

Vrede

Wij geloven dat we vredesbouwers moeten zijn. We geloven ook dat vrede de afwezigheid van geweld betekent, evenals de aanwezigheid van waarden, attitudes, gedrag en manieren van leven gebaseerd op geweldloosheid en respect voor de fundamentele rechten en vrijheid van elke persoon. We verwerpen geweld van elke vorm en in elke sociale interactie en alle instellingen. We doen er alles aan om te werken aan creatieve en constructieve manieren om conflicten op te lossen en om zorgzame en liefdevolle relaties tussen alle mensen en tussen mensen en de rest van de schepping te bevorderen.

Integriteit van Creatie

We geloven dat God ons geroepen heeft om rentmeesters van de hele schepping te zijn en dat het welzijn en geluk van toekomstige generaties berust op duurzame en rechtvaardige systemen en processen van productie en consumptie. We wijzen de vernietiging van het milieu en de verspilling van natuurlijke hulpbronnen af. We verbinden ons ertoe om voor de aarde te zorgen en een levensstijl te beoefenen die de gezondheid van de planeet ondersteunt, waar al het leven van afhankelijk is.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Miriam College

De BS EPM-cursus is verankerd in de tweeledige doelstellingen van ecologische duurzaamheid en gezonde sociaal-economische groei. Stedenbouwkundige cursussen bieden u de n ... [+]

Bachelor of Science in Environmental Planning and Management

De BS EPM-cursus is verankerd in de tweeledige doelstellingen van ecologische duurzaamheid en gezonde sociaal-economische groei. Stedenbouwkundige cursussen bieden u de nieuwste planningssoftwaretechnologieën, waaronder Geografisch informatiesysteem, stedelijke en landelijke ruimtelijke ontwikkeling, gevaren voor het milieu en beoordeling van kwetsbaarheden op de locatie, en Computer Aided Design Techniques.

Waarom EPM opnemen bij MC?

Naast het sterke curriculum en de deskundige faculteitsleden biedt MC's bedrijfsadministratieprogramma een aantal belangrijke voordelen:

Brengt analyse van lucht- en waterverontreiniging bloot aan de lucht als input voor milieueffectbeoordelingen voor ontwikkelingsgerichte maar milieukritieke projecten... [-]

Filipijnen Manilla
November 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Miriam College

Het programma voor vrije tijd en toerismebeheer (LTM) is bedoeld om u voor te bereiden op carrière-specialisten en besluitvormers in de recreatie- en toerismebranche in d ... [+]

Bachelor of Science in Leisure and Tourism Management

Het programma voor vrije tijd en toerismebeheer (LTM) is bedoeld om u voor te bereiden op carrière-specialisten en besluitvormers in de recreatie- en toerismebranche in de Filippijnen en in het buitenland.

Waarom LTM opnemen bij MC?

Naast zijn sterke curriculum en deskundige docenten biedt MC's LTM-programma een aantal belangrijke voordelen:

Laat studenten lokaal en wereldwijd kennismaken met verschillende en diverse culturen, en ontwikkel een begrip van verschillende achtergronden en culturenOntwikkelt vaardigheden van studenten in reis- en reserveringsservices, met behulp van platforms die rechtstreeks zijn geïnstalleerd in het bureau en het laboratorium van de afdelingLeerlingen leren reisdiensten aan te passen aan de behoeften van de klantZorgt ervoor dat programma's periodiek worden herzien en consistent worden afgestemd op de behoeften van die tijdCompleteert in-class lessen met lokale en mondiale kansen en blootstellingenDe serviceleren zijn locaties om services te leveren die aansluiten op de behoeften van de communityActuele toepassing van lessen via het Reisbureau en de Verblijfszaal, incubatiecentra die diensten verlenen aan de MC-gemeenschapCarrièrepaden... [-]
Filipijnen Manilla
November 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Miriam College

De Bachelor of Early Childhood Education bereidt je voor op een loopbaan in het voorschoolse onderwijs, met name in de vorming van voorschoolse en basisschoolleerlingen. ... [+]

Bachelor in de vroege jeugdopleiding

De Bachelor of Early Childhood Education bereidt je voor op een loopbaan in het voorschoolse onderwijs, met name in de vorming van voorschoolse en basisschoolleerlingen.

Waarom kiezen voor Early Childhood Education bij MC?

Leidt tot certificering in Early Childhood Education (van de geboorte tot 8 jaar oud), waardoor studenten met zelfvertrouwen het Licensure Examination for Teachers kunnen volgen.

Opent voor vele carrièremogelijkheden, waaronder: voorschoolse leerkrachten, elementaire leerkrachten (groep 1 t / m 3), kinderopvangcentrumdirecteur, beheerder, schooleigenaar, huisgebaseerde dienstverlener, gezinsondersteuningsspecialist, consultant, onderzoeker en ontwikkelaar van educatieve middelen.... [-]

Filipijnen Manilla
November 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Miriam College

De Bachelor of Applied Arts in Visual Design is het ideale oefenterrein als je carrière wilt maken in het designvak en de creatieve industrie. Het programma geeft je een ... [+]

Bachelor of Applied Arts major in Visual Design

De Bachelor of Applied Arts in Visual Design is het ideale oefenterrein als je carrière wilt maken in het designvak en de creatieve industrie. Het programma geeft je een goed begrip van kunst, design en cultuur. Je leert hoe je creatieve denkstrategieën kunt ontwikkelen en effectieve en innovatieve oplossingen kunt bieden voor visuele communicatieontwerpuitdagingen, met behulp van multimediaplatforms, technieken in klassieke tekeningen en nieuwe digitale media-indelingen.

Waarom zou je de major Applied Arts opnemen in Visual Design bij MC?Biedt praktische leerervaringen in kunst en designBenadrukt het conceptualiseren van 2D- en 3D-vormen in verschillende disciplines, zoals animatie, branding, creatieve fotografie, digitale apps, grafische omgeving, multimediaproductie, pakketBiedt speciale begeleiding en een-op-een begeleiding van workshopactiviteitenBiedt samenwerkingsmogelijkheden via portfolio, afstudeerproject en jobtraining (stage)Biedt netwerkmogelijkheden met echte bedrijven, kunstenaars en ontwerpers op verschillende vakgebiedenZet theorieën in de praktijk van de industrie die worden geëvalueerd op basis van mondiale trends, internationale ontwerpstandaarden en professionele ervaringWat zal ik studeren?... [-]
Filipijnen Manilla
November 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

2106 90th Miriam College AVP