Lees de Officiële BeschrijvingAlle topuniversiteiten van het land zouden bogen op het aanbieden van kwaliteitsonderwijs. Silliman is niet anders. Maar terwijl het zich voegt bij de prestigieuze Filippijnse universiteiten, wordt het vernederd door een geschenk van een locatie die getuigt van de aanvulling van de natuurlijke omgeving op academisch leren - een functie die Silliman onderscheidt van de rest.

De campus van Silliman , bezaaid met meer dan 300 acaciabomen, is uniek omarmd tussen de uitzichten op het Cuernos de Negrosgebergte op de achtergrond en de Visayaanse zee aan de voorgevel. De 62 hectare grote campus biedt groene vlakken waar persoonlijke relaties worden aangewakkerd, geestelijke voeding wordt vergemakkelijkt en het concept van kwaliteit van het studentenleven opnieuw wordt gedefinieerd.

Silliman University is een smeltkroes van culturen en religies. Van de totale bevolking van meer dan 9.000, zijn meer dan 300 internationale studenten uit 23 verschillende landen. Zijn band met de Verenigde Kerk van Christus in de Filippijnen als een protestantse universiteit is nooit een belemmering geweest voor de uitoefening van religieuze vrijheid. De meerderheid van Silliman-studenten is rooms-katholiek en een goed aantal moslims van Mindanao.

De universiteit bevindt zich in de charmante stad Dumaguete, de ' Stad van Gentle People ' genoemd, op een uur rijden met het vliegtuig van Manila en op vier uur varen van Cebu. Silliman gedijt in een stad waar de strip restaurants met lekker eten langs de boulevard en waar alles wat een student nodig heeft op een steenworp afstand ligt. Terwijl hij de felbegeerde 'pensioenuitstap' -omgeving aanbiedt, blijft de stad niet achter met vooruitgang. U kunt infrastructuurontwikkelingen en bedrijven vinden die hun steun verlenen aan het 'University Town'-concept van de stad.

Het leven van de campus draait rond het motto Via, Veritas, Vita (van Christus die de Weg, de Waarheid, het Leven is). Het is de missie van Silliman om de hele persoon te ontwikkelen binnen de christelijke context en in een gezonde omgeving. Van studenten wordt verwacht dat ze hun opleiding in dienst stellen van anderen - een ander kenmerk dat Silliman onderscheidt van andere instellingen voor hoger onderwijs.

Het is ook het gunstige leven op de wooncampus dat de Silliman University onderscheidt van de andere toonaangevende universiteiten in de Filippijnen. De 12 reguliere en coöperatieve slaapzalen bieden een thuis weg van huis voor Silliman-studenten die van buiten Dumaguete komen. In de slaapzalen behoren studenten tot een gezin, een onderdeel van de grotere Silliman-gemeenschap. Een uitvloeisel van dit gemeenschapsgevoel is de 'Silliman Spirit' - een sfeer van persoonlijke nabijheid, warmte, vriendschap en zorg.

Institutionele onderscheidingen

Silliman is een van de selecte instellingen voor hoger onderwijs in het land dat de Commissie voor hoger onderwijs een autonome status heeft verleend. Hetzelfde overheidsinstituut heeft Silliman ook aangewezen als een Centre of Excellence in Nursing Education and Teacher Education en een Centre of Development in Biology, Information Technology Education en Accountancy.

Met steun van het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling is Silliman een Centre of Excellence in Coastal Resource Management . Het community-based kustbeheerprogramma heeft de herkenning van Apo Island uit de stad Dauin geïnspireerd als een van de beste duiklocaties ter wereld.

Net als andere topuniversiteiten worden de academische programma's van Silliman regelmatig geëvalueerd door een van de drie accreditatiebureaus: de Philippine Accrediting Association of Schools, Colleges and Universities, Association of Schools, Colleges and Universities-Accrediting Agency, Inc. en de Association of Theological Education in Zuid-Oost Azië.

Het onderhoudt links naar onderzoek in samenwerkingsverband en facultaire uitwisseling van studenten met universiteiten in de Verenigde Staten en Azië, bovenop sterke banden met de United Board voor Christian Higher Education in Asia (UBCHEA) en internationale ontwikkelingsorganisaties. De langstlopende uitwisselingsprogramma's voor studenten zijn met drie Japanse universiteiten: International Christian University, Ferris University en Shikoku Gakuin University.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Silliman University

AB in het Engels Taal - cultiveert inzichten in de algemene aard van de taal en de onderscheidende kenmerken van de Engels taal door de studie van taalkundige principes e ... [+]

AB in het Engels Taal - Cultiveert inzichten in de algemene aard van de taal en de onderscheidende kenmerken van de Engels taal door de studie van taalkundige principes en theorieën, alsmede de historische en structurele ontwikkelingen in de taal met de nadruk op het moderne Engels.

Studenten op zoek naar erkenning in de AB in het Engels Taal opleidingen moet een ELPT (Engels Taalvaardigheid Test) score van ten minste 70 percentiel hebben en onderhouden van een graad gemiddelde van ten minste 2,5 in Basic Communicatie en letterkunde 21 en 22 cursussen, en 3,0 voor alle hoofd onderwerpen. Geïnteresseerde studenten moeten ook een essay geschreven in het Engels (Creatief schrijven aanvragers kunnen hun essays in Bisaya, Filippijnse of Engels te schrijven) in te dienen. ... [-]

Filipijnen Dumaguete
November 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Silliman University

In overeenstemming met de doelstellingen van het College of Business Administration, de BS Accountancy en accounting belangrijke programma's zijn ontworpen om de studente ... [+]

In overeenstemming met de doelstellingen van het College of Business Administration, de BS Accountancy en accounting belangrijke programma's zijn ontworpen om de studenten voor te bereiden voor een loopbaan in de boekhouding als bevoegde artsen, en hun vermogen om te groeien en te ontwikkelen tot volledig gekwalificeerde vaklieden te verbeteren. De programma's zijn ook gericht op de studenten voor te bereiden op de licentiestatus examen.

Technische bekwaamheid, gezond oordeel, de onafhankelijkheid in mentale houding, honorand integriteit sterk benadrukt in de ontwikkeling van de christelijke Certified Public Accountant.

De curricula aan de eisen van de Universiteit, het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport, en de herziene Accountancy Wet. Gerelateerde onderwerpen verrijken het curriculum, waarbij flexibiliteit in de toekomstperspectieven van de accountancy afgestudeerden, waaronder de mogelijkheid om top-level posities in het bedrijfsleven, de industrie en de overheid bezetten.... [-]

Filipijnen Dumaguete
November 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Silliman University

In 1999 werden de diensten van de UFCC verder uitgebreid naar de tweede computer mate aanbieden van de KBA, Bachelor of Science in Information Technology omvat. ... [+]

In 1999 werden de diensten van de UFCC verder uitgebreid naar de tweede computer mate aanbieden van de KBA, Bachelor of Science in Information Technology omvat.

TOELATINGSEISEN Voor Regular Aanvragers(Niet Suhs afgestudeerden) Ten minste 40% algemeen SUAPE rating en ten minste 40% in het Engels en Wiskunde. Aanvragers met een SUAPE algehele waardering onder 40% zal worden geadviseerd om de decaan te zien voor verdere evaluatie. Degenen die niet de rang eis niet halen, mogen nog worden aanvaard op de status van de proeftijd

Voor SU High School Graduates Aanvragers zullen automatisch worden geaccepteerd als reguliere eerstejaars studenten op voorwaarde dat de Algemene Gemiddeld is ten minste 80% (zonder rang beneden 80% in een onderwerp). De aanvragers met een algemene gemiddelde van ten minste 80%, maar hebben een cijfer lager dan 80% in een onderwerp kan worden aanvaard als een op Proef (OP) student. Beleid voor OP studenten geldt.Voor Shiftees ... [-]
Filipijnen Dumaguete
November 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Your Silliman Experience