Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Azië en de Stille Oceaan (UA & P) Is een particuliere, non-profit instelling van hoger onderwijs dat een aantal van de meest opmerkelijke academische programma's biedt Azië. Het biedt een krachtige combinatie van liberaal onderwijs en professionele specialisatie. De formatie van UA & P Studenten worden vergemakkelijkt door een omgeving die bevorderlijk is voor leren, gekwalificeerde en toegewijde leraren, een superieure verhouding tussen leerlingen en studenten en goed onderhouden faciliteiten.

Korte geschiedenis

UA & P is in 1967 begonnen als Centrum voor Onderzoek en Communicatie, een denktank die onderzoek verricht en graduate courses in economie en management aanbiedt. CRC begon klein en onopvallend, maar heeft geleidelijk haar educatieve activiteiten uitgebreid. Het werd in 1995 uitgereikt aan de universitaire status, en hoewel het sindsdien bekend staat als de Universiteit van Azië en de Stille Oceaan, blijft de missie hetzelfde: de volledige ontwikkeling van alles wat menselijk is in het individu.

De president

De president van UA & P is Dr. Winston Conrad Padojinog. Hij werd in 2015 als vierde universiteitspresident geïnstalleerd.

De faculteit

De faculteit UA & P bestaat uit toegewijde en bekwame academici en industriepraktijken.

De Alumni

UA & P alumni onderscheiden zich zo veel in de werkplek door hun werkethiek en discipline als door hun technische vaardigheid. Zij weten dat de brede opleiding, de professionele voorbereiding en de persoonlijke vorming die zij hebben ontvangen als universitaire studenten, goed uitgerust zijn voor de werkplek.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

University of Asia and the Pacific

Het Human Capital Development programma van de UA & P School of Education is de eerste in zijn soort in het land. Het is bedoeld om afgestudeerden te produceren die l ... [+]

Het Human Capital Development programma van de UA & P School of Education is de eerste in zijn soort in het land. Het is bedoeld om afgestudeerden te produceren die leer- en werkplekprogramma's kunnen ontwerpen, voeren, beheren en beoordelen die individuen en groepen in verschillende soorten organisaties kunnen helpen hun prestaties, productiviteit en inzetbaarheid te verbeteren.

Het curriculum is zeer interdisciplinair, tekenen en smelten elementen uit onderwijs, psychologie, bedrijfsvoering, economie, sociologie en de liberale kunst.

Fundamentele Cursussen FUNDAMENTALS OF MANAGEMENT Inleiding tot educatief onderzoek en statistiek Fundamentele Psychologie voor Human Capital Development Filosofische Antropologische Grondslagen van Menselijke Hoofdstad Ontwikkeling Bedrijven, Industrieën en Verenigingen Human Capital Development Grondbeginselen van systemen en strategisch denken Menselijk gedrag in organisaties De Human Resource Function in Organisaties Domein-specifieke cursussen Psychologie van leren en prestatie Performance Management Systems 1 (concepten) Performance Management Systems 2 (applicaties) Psychometrie voor de beoordeling Organisatorisch leren en communiceren De kenniseconomie en kennismanagement Training voor prestaties en de hoogwaardige werkplek Projectmanagement Chance Psychology (Social Change, Organizational Change and Development) Workplace Learning Programs (capstone project) 1 & 2 Human Capital Development en Strategisch Management (integratief) Bedrijfsbeleid (inclusief bedrijfsrecht) Toelatingseisen voor Filipinos Uitgebreid aanvraagformulier. Inschrift van de middelbare school (ingesloten in een verzegelde enveloppe). - Aanbevelingsformulier (bijgevoegd in een verzegelde enveloppe; de ​​flap is ondertekend door de hoofd- of begeleidingsadviseur.) - Persoonlijk essay (typewritend op korte termijn Obligatiepapier) die belangen vervoert (visueel / theaterkunst, sport, muziek, gastronomische koken, enz.); prestaties; Familie-, educatieve, ondernemings- en sociale ervaringen; toekomstige doelen; Sterke, zwakke punten en potenties die... [-]
Filipijnen Pasig
August 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Asia and the Pacific

De Bachelor of Science in Business Administration met specialisatie in Business Analytics (BSBA-BA) Programma is een vierjarige cursus van de Universiteit van Azië en de ... [+]

De Bachelor of Science in Business Administration met specialisatie in Business Analytics (BSBA-BA) Programma is een vierjarige cursus van de Universiteit van Azië en de Stille Oceaan die studenten voorbereidt om te werken in een bedrijfsomgeving, met name bedrijven die grote gegevens of zaken behandelen analytics. Daarnaast heeft BSBA-BA nog steeds een sterke nadruk op liberale kunst, governance, maatschappelijke verantwoordelijkheid en wereldwijde vooruitzichten, en biedt een breed perspectief en waardering voor problemen en trends in het bedrijfsleven.

Gezien de grote vraag naar Business Analytics, biedt BSBA-BA de studenten een sterke blootstelling aan de verschillende manieren om gegevens op te slaan en verschillende methoden te gebruiken om te verwerken. Deze specialisatie bereidt haar studenten op om zakelijke problemen op te lossen uit de gegevens.... [-]

Filipijnen Pasig
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands