Satakunta University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WELKOM BIJ SAMK!

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) ligt aan de westkust van Finland, in de regio Satakunta. Er zijn in totaal ongeveer 6000 studenten en meer dan tweehonderd internationale studenten studeren elk jaar op onze campussen. Ben je klaar om met ons mee te doen? SAMK biedt zowel bachelor- als masterdiploma's aan in de faculteiten Gezondheid en Welzijn, Logistiek en Maritieme Techniek, Service Business en Technologie.

GLOEDNIEUWE CAMPUSSEN

We hebben campussen in de grootste steden in de regio Satakunta.

SAMK-campus Pori is een gloednieuwe faciliteit gelegen in het centrum van Pori naast het openbaar vervoerscentrum. De nieuwe campus is de modernste leeromgeving in Finland. De moderne en veelzijdige campus biedt onderwijs in bedrijven, gezondheidszorg en sociale voorzieningen, technologie en toerisme.

SAMK-campus Rauma is onlangs gerenoveerd en ligt dicht bij de haven. De campus is een veelzijdig en internationaal studiecentrum voor offshore-technologie, internationale handel en logistiek.

De steden bieden ruime en veilige leefomstandigheden, veel groene natuur en uitstekende mogelijkheden voor recreatieve activiteiten. De steden zijn groot genoeg om alle noodzakelijke diensten te bieden, maar ook klein genoeg om een ​​gezellige en vriendelijke sfeer te hebben.

52620_SAMK052016166.jpg

HET BESTE ONDERWIJS

SAMK staat bekend om de kwaliteit van het onderwijs: volgens afgestudeerde bachelorstudenten is SAMK de beste universiteit voor toegepaste wetenschappen in Finland op het gebied van onderwijsbekwaamheid. Daarnaast zijn masterstudenten van SAMK over het algemeen zeer tevreden met hun studies. Het onderzoek is uitgevoerd door het Finse ministerie van Cultuur en Onderwijs.

SAMK'S PROFIEL EN VISIE

SAMK profileert zich als een industriële instelling voor hoger onderwijs.

SAMK's profiel is gebaseerd op de behoeften van het gebied en SAMK richt zich op onderwijs, onderzoek, innovatie en ontwikkelingsactiviteiten, die industriële herstructurering ondersteunen. Het Satakunta-gebied heeft een veelzijdige economische en industriële structuur. Daarom moet SAMK zelfs in de toekomst onderzoek en uitgebreide studieprogramma's aanbieden op het gebied van technologie, bedrijven en administratie en sociale en gezondheidszorg.

Onze visie is dat alle SAMK-studenten in dienst zullen zijn.

Studenten worden voorzien van de best mogelijke vaardigheden voor werkgelegenheid door onderwijs op maat van de behoeften van het gebied, uitgebreide samenwerking met de arbeidsmarkt en een ondernemende houding.

SAMK in cijfers

 • Steden: 4
 • Campussen: 4
 • Degree studenten 2017: c. 5500
 • Graadstudenten per gemeente 2017: Pori 3.622, Rauma 1.344, Huittinen 454 en Kankaanpää 111
 • Internationale studenten: c. 350
 • Studenten in open studies: c. 1100
 • Medewerkers 2016: c. 400, met doctoraat of licentiaatsdiploma: 71
 • Bacheloropleidingen: 19
 • Masteropleidingen: 9
 • Opleidingen in het Engels: 10
 • Bachelorgraden 2016: 953
 • Mastergraden 2016: 83
 • Graden volledig toegekend: meer dan 18.000

Locaties

Pori

Address
Tiedepuisto Campus
Tiedepuisto 3

28601 Pori, Finland

Pori

Address
Tiilimäki Campus
Maamiehenkatu 10

28601 Pori, Finland

Rauma

Address
SAMK Campus Rauma
Satamakatu 26
Suojantie 2 (Merimäki)

26101 Rauma, Finland

Huittinen

Address
Kuninkainen Campus
Risto Rytin katu 70

32701 Huittinen, Finland

Kankaanpää

Address
Fine Arts Campus
Paasikivenkatu 24

38701 Kankaanpää, Finland

Finland Online

Address
Finland Online, Finland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden