Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Aalto University

Be a Game Changer. Wilt u iets unieks te creëren? Verander de samenleving, een nieuwe innovatie te ontwikkelen - of een geheel nieuwe industrie?

Bij Aalto University, Wij geloven in nieuwsgierigheid en we moedigen onze studenten aan de onbekende dingen te ontdekken en te doen in een totaal nieuwe manier. Wij bieden het hoogste niveau van het onderwijs in het bedrijfsleven, kunst en design, architectuur en technologie in Finland.

Vrijheid om te kiezen

Aalto University graden krijg je gaat voor een succesvolle carrière. In Helsinki en op de aangrenzende Otaniemi campus, master en doctoraatsprogramma's trekken getalenteerde academici van over de hele wereld. De studenten krijgen flinke kortingen in het vervoer, accommodatie en dineren. Met uitzondering van de gezamenlijke programma's, Aalto Universiteit rekent geen collegegeld.

Aalto University School of Business is de eerste business school in de Scandinavische landen op alle drie de labels of excellence hebben ontvangen van 's werelds toonaangevende business school accreditatie-instanties: AACSB, AMBA en EQUIS. Deze Triple Crown-status is een eer in het bezit van slechts een paar business schools over de hele wereld.

De vrijheid om te doen

Vanaf het begin van je studie krijg je te nemen aan interessante projecten en verbeter je praktische vaardigheden. De bloeiende startup scene en initiatieven zoals Aalto Design Factory helpen onze studenten het genereren van echte bedrijven uit hun dromen en ideeën. Onder de voogdij van een aantal gerenommeerde wetenschappers, kunt u ook het rijk van onderzoek en streven naar de beste. De vrijheid om te bewegen Aalto University heeft uitgebreide samenwerkingsverbanden met meer dan 400 universiteiten wereldwijd. Bijvoorbeeld, de School of Business heeft uitwisselingsprogramma's met een aantal van de beste business schools in de wereld. International doctoraal en post-doc onderzoekers, docenten en zomercursussen zijn een sterke getuigenis van onze kansen.

Aalto University School

  • Hogeschool voor de Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst
  • School of Business
  • School of Chemical Technology
  • School of Electrical Engineering
  • School of Engineering
  • School of Science

Collegegeld

Collegegeld voor bachelor- en masteropleidingen in het Engels gegeven vanaf 1 augustus 2017 zijn onderhevig aan de jaarlijkse vergoedingen voor niet-EU / EER-burgers. Programma's onderwezen in het Fins en Zweeds zijn gratis voor alle studenten.

Het collegegeld variëren van 12 000 000 EUR tot EUR 15 per academiejaar afhankelijk van het programma:

  • 12 000 EUR per academisch jaar voor de International Business BScBA opleiding;
  • 15 000 EUR per academisch jaar voor studierichtingen die leidt tot een master's degree.

International joint degree programma's hebben hun eigen collegegeld en wetenschap regelingen. Voor meer informatie kunt u terecht op de webpagina van de programma's: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Beurzen

Er zijn verschillende manieren om je studie te financieren aan Aalto University. Potentiële niet-EU / EER-studenten van toepassing zijn op Aalto University bachelor- en masteropleidingen, evenals Nordic Master programma's in aanmerking komen voor beurzen toegekend van de Aalto University Scholarship-programma. Bepaalde internationale joint degree programma's hebben hun eigen collegegeld en wetenschap regelingen. Er zijn ook een aantal mogelijkheden om een ​​aanvraag voor een beurs buiten de Aalto University.

Aalto University Scholarship Programme

Aalto University Scholarship programma beoogt talentvolle niet-EU / EER-studenten over de hele wereld te herkennen door het toekennen van academische excellentie. Beurzen kunnen dekking van 50% of 100% van het collegegeld. Het aantal beurzen toegekend is beperkt en is afhankelijk van de informatie waarover de programmabegroting.

Aalto University is ook de bouw van een incentive beurs systeem waarin een extra vrijstelling zullen beloond worden aan studenten die goede vooruitgang hebben geboekt bij hun studie.

Aanvragers gelden voor de beurzen op hetzelfde moment dat ze van toepassing zijn voor hun favoriete studie opties met dezelfde aanvraagformulier. De beslissing beurs wordt gegeven samen met de beslissing tot toelating. De besluiten over de toegekende beurzen worden gemaakt op basis van de wetenschappelijke verdiensten van de gekozen om te studeren in de programma's studenten.

Op dit moment heeft Aalto University geen beurzen aan te bieden aan de kosten van levensonderhoud in Finland te dekken. Studenten worden verwacht dat zij alle kosten van levensonderhoud te dekken (ong. 800 euro per maand) en andere studie gerelateerde kosten uit eigen financiële middelen. Scholarship ontvangers moeten nog steeds in staat zijn om hun kosten van levensonderhoud te financieren, volgens de eisen van de Finse Immigratiedienst. Studenten die tijdens de aanvraagperiode 2016 werden geselecteerd om Engels onderwezen bachelor- of masteropleidingen zal niet worden verplicht om collegegeld te betalen en kan niet van toepassing voor de beurzen.

Zorg ervoor dat u ons te volgen op Snapchat!

Opleidingen te volgen in:
Engels
Fins
Zweeds

Deze school biedt ook:

BSc

Aalto University

Wil je wiskunde en computationele technieken toepassen op scheikunde, biochemie, levenswetenschappen en chemische technologie? In Chemical Engineering major heb je de mog ... [+]

Bestudeer doelstellingen

In de bacheloropleiding Chemical engineering in Aalto Bachelor Science and Technology leren studenten de basisvaardigheden en kennis die nodig is voor een transitie van een op olie gebaseerde naar een duurzame samenleving. Het gebruik van natuurlijke hulpbronnen is van vitaal belang voor een duurzame manier van leven en zal cruciaal zijn voor toekomstige economische groei, omdat het ook nieuwe zakelijke kansen biedt.

De focus van de major ligt op biotechnologie en biomaterialen, een aanvulling op de sterke basis in wiskunde en programmeren verkregen in de basisstudies. Gebruik makend van de tools die chemie, biochemie, biotechnologie en engineering bieden, introduceert de major hoe biobased "denken" zal helpen bij het vinden van nieuwe oplossingen om deze wereld duurzamer te maken en innovatieve producten en oplossingen te creëren voor toepassingen variërend van bouwmaterialen en textiel tot biobrandstoffen en medicijnen.... [-]

Finland Espoo
August 2019
Voltijd
3 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Wil je weten hoe dingen werken? Ben je geïnteresseerd in het simuleren van de fysieke wereld met behulp van computers? Kom studeren Computational Engineering bij Aalto ! ... [+]

Bestudeer doelstellingen

Ingenieurs en wetenschappers vertrouwen nu zwaar op computationele simulatietechnieken om nieuwe technologieën te ontwikkelen en de wereld waarin we leven te vormen. Schepen, geothermische krachtcentrales, windturbines en biomedische apparaten zijn enkele voorbeelden van producten waarbij computermodellen worden gebruikt om te voorspellen hoe nieuw ontwerp ideeën zullen zich in werkelijkheid gedragen. De Computational Engineering major geeft je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om deze computertools te begrijpen, gebruiken en ontwikkelen, en bereid je voor om accurate voorspellingen te doen over complexe fysieke problemen.

Gedurende je studie zul je je vaardigheden in toegepaste wiskunde ontwikkelen en vertrouwd raken met de meest voorkomende theorieën in de natuurkunde, mechanica en engineering. Je leert een aantal van de populairste technische softwarepakketten te gebruiken en je programmeervaardigheden te ontwikkelen door algoritmen te implementeren om ontwerpproblemen op te lossen.... [-]

Finland Espoo
August 2019
Voltijd
3 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Ben je gefascineerd door kwantumfysica? Wilt u real-world applicaties maken? Kom studeren aan Quantum Technology aan de Aalto University ! ... [+]

Bestudeer doelstellingen

De Quantum Technology-major neemt je mee naar de voorhoede van de voortdurende kwantumrevolutie in berekeningen, communicatie, detectie en simulatie. Nieuwe apparaten zullen de huidige technologieën overtreffen door kwantummechanische fenomenen te benutten. Toekomstige kwantumcomputers zullen problemen oplossen die niet traceerbaar zijn met bestaande hardware en algoritmen. Kwantumcommunicatie maakt gebruik van onbreekbare versleutelingsschema's. De Quantum Technology-major biedt je de vaardigheden om een ​​wereldleider te worden in deze opkomende industrie en groeiend gebied van engineering.

Kwantumtechnologie is een multidisciplinair veld dat de traditionele grenzen overschrijdt tussen nanofysica, informatica en elektrotechniek.... [-]

Finland Espoo
August 2019
Voltijd
3 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Digital Systems and Design leidt specialisten op in verschillende domeinen van digitale systemen. Deze major biedt u competentie op het gebied van engineeringontwerp, eve ... [+]

Bestudeer doelstellingen

Digital Systems and Design leidt specialisten op in verschillende domeinen van digitale systemen. Deze major biedt u competentie op het gebied van engineeringontwerp, evenals projectplanning en -beheer, waarbij u werktuigen gebruikt van ingebedde systemen, besturingstheorie en signaalverwerking.

De major behandelt interdisciplinaire onderwerpen van elektrotechniek en automatisering, informatica, communicatiewetenschap, informatica en elektronica. Door deze studies zul je expertise opdoen in een reeks technieken die betrekking hebben op wiskunde, modellering en analyse van signalen en systemen, en elektronica.

Je zult bekwaam zijn in het modelleren en analyseren van systemen en een goede basis hebben in het brede veld van computernetwerken. Je zult ook professionele ervaring opdoen door middel van op maat gemaakte industriële projecten en training in ondernemerschap.... [-]

Finland Espoo
August 2019
Voltijd
3 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Data Science geeft je de basis om een ​​expert op het hoogste niveau te worden in de moderne kennismaatschappij. U zult de vereiste vaardigheden verkrijgen om problemen i ... [+]

Bestudeer doelstellingen

Data Science geeft je de basis om een ​​expert op het hoogste niveau te worden in de moderne kennismaatschappij. U zult de vereiste vaardigheden verkrijgen om problemen in de echte wereld op te lossen met behulp van algoritmemethoden, machine learning, kunstmatige intelligentie, statistische gevolgtrekking, operationeel onderzoek en optimalisatie.

Data science is een van de majors in de Aalto bacheloropleiding Science and Technology beschikbaar in het Engels. Het is een multidisciplinair veld dat zich richt op de studie van wetenschappelijke methoden die worden gebruikt om kennis uit gegevens te halen en modellen te bouwen die omgaan met complexe problemen. Het maakt gebruik van technieken en theorieën uit de brede gebieden van de wiskunde, statistiek, informatiewetenschappen en informatica.... [-]

Finland Espoo
August 2019
Voltijd
3 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Aalto University

Droom je van een internationale carrière als business consultant, een marketingmanager, een CEO, een ondernemer of een onderzoeker of wil je een innovatieve leider zijn i ... [+]

Droom je van een internationale carrière als business consultant, een marketingmanager, een CEO, een ondernemer of een onderzoeker of wil je een innovatieve leider zijn in jouw vakgebied? Bent u geïnteresseerd in het behalen van een Bachelor in Economie en Bedrijfskunde in het Engels in een van de meest gerangschikte business schools in Europa?

Bestudeer doelstellingen

De bacheloropleiding International Business (BScBA-programma) aan de Aalto University Mikkeli Campus biedt een uitstekende opleiding aan de toonaangevende business school in Finland, die voor het eerst in Scandinavië drievoudige kroonaccreditatie behaalde (AACSB, EQUIS, AMBA). Uitgebreide lesmethoden, internationale bedrijfskundige studies, samenwerking met lokale en internationale bedrijven en een uitwisselingsperiode op het derde jaar van studies aan een buitenlandse partneruniversiteit, bieden een solide basis voor het werken in een veeleisende en internationale zakelijke omgeving over de hele wereld.... [-]

Finland Mikkeli
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

De Aalto bacheloropleiding in Design is een internationale opleiding om je voor te bereiden op een toekomstig creatief werken met fysieke en digitale media, terwijl je ee ... [+]

Bestudeer doelstellingen

Wil je de maatschappij van morgen vormgeven en het ontwerp van producten, services en systemen uit de 21ste eeuw? De Aalto bacheloropleiding in Design is een internationale opleiding om je voor te bereiden op een toekomstig creatief werken met fysieke en digitale media, terwijl je een rijke portfolio opbouwt van werk gericht op commerciële en maatschappelijke uitdagingen en ontwikkelingen in de private, publieke en culturele sector. Bij de voorbereiding op het leven na het afstuderen, heb je ook de mogelijkheid om een ​​identiteit uit te zoeken en een professionele plek te vinden voor jezelf als ontwerper, waarbij je zelfstandig met klanten werkt als ontwerpconsulent of als lid van een team binnen een grotere organisatie.... [-]

Finland Espoo
August 2019
Voltijd
3 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Aalto University

Nieuwe bacheloropleiding Economie geeft je de tools om de wereld te begrijpen en te veranderen. ... [+]

Bestudeer doelstellingen

Wat is de meest efficiënte manier om de klimaatverandering te bestrijden? Hoe beïnvloeden internationale handel en migratie de wereldwijde ongelijkheid? Wat is de beste manier om innovatie te bevorderen? Hoe kunnen we instellingen ontwerpen die veerkracht bieden tegen schokken, zoals financiële crises? Bij Aalto Bachelor Economie leer je systematisch vragen als deze - en vele anderen - aan te pakken.

Economie is een sociale wetenschap die voortbouwt op rigoureuze theoretische modellen en zorgvuldige gegevensanalyse. Je studeert formele modellering, empirische methoden en instellingen bij het toonaangevende centrum voor economisch onderzoek in Finland. Onze professoren zijn internationaal gerenommeerde wetenschappers, die hebben gewerkt in een aantal van de beste universiteiten over de hele wereld en hebben uitgebreide ervaring in het adviseren van overheden, particuliere bedrijven en niet-gouvernementele organisaties. Het programma omvat ook studies in wiskunde en programmeren aan de Aalto University School of Science.... [-]

Finland Espoo
August 2019
Voltijd
3 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Aalto University
Address
Otakaari 1 B
02150 Espoo, Finland
Website
Telefoonnr.
+358 9 47001
Address
Helsinki, Finland