Arcada

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Arcada - de thuisbasis van nieuwsgierigen en ambitieuze mensen!

Arcada is een multi-professionele hogeschool (UAS) in Helsinki, Finland. Wij bieden praktijkgericht hoger onderwijs op bachelor- en masterniveau. Alle programma's zijn inclusief praktijkstages, waardoor je een voorsprong hebt op je toekomstige carrière.

Bij Arcada onze 2700 studenten en 170 medewerkers samen in verschillende disciplines om de experts van morgen op te leiden. Momenteel bieden we programma's in het Engels aan binnen Business, Media en Engineering.

Onze campus in Arabianranta biedt moderne accommodatie tegen concurrerende huurprijzen in een prachtige omgeving met de zee om de hoek. De studentenappartementen, 610 in totaal, liggen dichtbij alles wat je nodig hebt: het UAS-hoofdgebouw, een winkelcentrum en tram- en bushaltes. Met het openbaar vervoer bent u in 15 minuten in het stadscentrum van Helsinki.

Ongeacht of dit de eerste stap in je carrière is of dat je al goed ondergedompeld bent in het werkende leven, bij Arcada ontwikkel je vaardigheden om toekomstige uitdagingen aan te gaan.

Kom naar Arcada ! Het is jouw tijd om te schitteren.

Locaties

Helsinki

Address
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
Helsinki, Finland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden