Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij HAMK

Häme University of Applied Sciences (HAMK) is een multidisciplinair instituut voor hoger onderwijs centraal gelegen in het meest bevolkte een rea van het zuiden van Finland. HAMK biedt inspirerende hoger onderwijs en klantgerichte toegepast onderzoek.

Häme University of Applied Sciences is gemachtigd door de regering van Finland, en is centraal gelegen in het meest bevolkte gebied van het land, Zuid-Finland, waar ongeveer de helft van de bevolking van Finland wonen.

HAMK heeft 7 campussen bestaande uit:

 • 7200 studenten
 • 625 docenten en ander personeel
 • 31 opleidingen, waarvan 6 volledig in het Engels worden geleverd

HAMK is een van de drie instellingen die lid van de Federatie van Universities of Applied Sciences (FUAS).

HAMK opereert in nauwe samenwerking met Häme Vocational Institute (HAMI), die verder biedt en voortgezet beroepsonderwijs en training.

veelzijdige Onderwijs

Het internationaal perspectief is een natuurlijk onderdeel van onze dagelijkse activiteiten. Naast onze Finse studenten hebben we buitenlandse studenten vanaf ongeveer 70 verschillende landen. HAMK onderwijs:

 • Bachelor en master-opleidingen
 • Professionele lerarenopleiding
 • Voortgezette en bijscholing
 • Open universitaire studies
 • studies uitwisseling

We hebben hoog opgeleide leerkrachten en de meeste van hen het bezit van een master's degree en een honderdtal een doctoraat. Bekijk meer over de lerarenopleiding in Finland.

We maken gebruik van diverse online tools in het bestuderen. Onze afgestudeerde arbeidsparticipatie is een van de hoogste in Finland zoals ook de snelheid van de afgestudeerde die hun eigen bedrijf te starten.

Zoals Finland in onmiskenbaar bekend om zijn sterke punten op het gebied van onderwijs, hier bij HAMK bieden wij educatieve producten voor de wereldwijde markt.

We Serveer de behoeften van het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector

HAMK heeft sterke banden met het bedrijfsleven en de industrie. Daarom kunnen we onze Finse en buitenlandse studenten authentieke leeromgevingen en opdrachten te bieden ten behoeve van zowel de studenten en bedrijven.

Wij voeren klantgerichte toegepast onderzoek en ontwikkelingsprojecten. Onze vier onderzoekseenheden ondersteunen het bedrijfsleven en de industrie in de regio.

De HAMK Quality System

De kwaliteitssystemen van de Finse instellingen voor hoger onderwijs worden systematisch gecontroleerd door de Finse Education Evaluation Centre. HAMK was de eerste instelling voor hoger onderwijs ooit in Finland om de hoogste status "geavanceerde" ontvangen voor haar kwaliteitssysteem.

HAMK in een notendop

 • 70 00 studenten
 • 600 medewerkers
 • 50 miljoen euro budget
 • 7 campussen
 • 5 gebied van onderwijs
 • 23 opleidingen bachelor-niveau (4 in het Engels)
 • 7 masteropleidingen-niveau (2 in het Engels)
 • 4 onderzoekseenheden 100 andere partner universiteiten over de hele wereld

Zorg ervoor dat u Follow Us on Snapchat!

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Fins

Bekijk BBA's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

BBA

Bachelor Of Business Administration: Internationaal Ondernemen (BBA)

Campus Voltijd Deeltijd 42 maanden September 2018 Finland Hämeenlinna +1 more

Het programma wordt gegeven in het Engels. Studenten uit meer dan 30 landen zorgen ervoor dat u een echte internationale studie-omgeving zullen ervaren. Bovendien, medewerkers vertegenwoordigen zowel de Europese en andere nationaliteiten. Met meer dan een decennium aan ervaring, het programma biedt u de mogelijkheid om een ​​professional op het gebied van het internationale bedrijfsleven. De Degree-programma in International Business in Valkeakoski biedt u een opleiding die professionele loopbaan bevordert, met name in de Europese en Chinese markt. [+]

HAMK: Hoger Onderwijs met een Professional Profile Over het programma De opleiding internationale bedrijfsleven zal u voorzien van een bachelordiploma in Business Administration (BBA). De voertaal is Engels. Studenten uit meer dan 30 landen zorgen ervoor dat u een echte internationale studie-omgeving zullen ervaren. Bovendien, medewerkers vertegenwoordigen zowel de Europese en andere nationaliteiten. Met meer dan een decennium aan ervaring, het programma biedt u de mogelijkheid om een ​​professional op het gebied van het internationale bedrijfsleven. De Degree-programma in International Business zal u voorzien van een opleiding die professionele loopbaan bevordert, met name in de Europese en Chinese markt. Doe mee en Go Far Today's business is internationaal. Niet alleen grote bedrijven, maar ook kleine en middelgrote bedrijven opereren in een internationale omgeving. Voorbeelden van Beroepen Enkele van onze recente afgestudeerden hebben werk gevonden in de volgende beroepen: CRM Manager Customer Supervisor Ondernemer export Coordinator HRD Coordinator HRM Assistant key account manager Logistiek coördinator Market Supervisor marketing Developer Project Manager Teamleider Uw Professional Profile als een internationale BBA Als een internationale BBA, zul je beschikken over: International, klantgericht, analytisch en winst-bewuste denken; Het vermogen in vele talen te communiceren met behulp van verschillende communicatiemiddelen en media; De mogelijkheid om eisen van continue persoonlijke ontwikkeling en ethische verantwoordelijkheid in je acties te overwegen; De mogelijkheid om te creëren en te ontwikkelen op lange termijn, winstgevende relaties met klanten, alsmede andere netwerken in een internationale en multiculturele zakelijke omgeving; Het vermogen om te plannen, organiseren en beheren van internationale bedrijfsactiviteiten op een... [-]

Bachelor

Bachelor In De Bouwkunde (beng)

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Finland Hämeenlinna

Een zekere mate in het Engels voltooid biedt bouwkundig ingenieurs met een goede talenkennis en internationale know-how, waardoor het mogelijk is om overal in de wereld werken. [+]

HAMK: Hoger Onderwijs met een Professional Profile Over het programma De Construction Engineering opleiding geeft studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op de bouwkunde of milieutechnologie. Bij HAMK, bouwkunde richt zich op de stalen constructie. Staalconstructies studies omvatten mechanica, wiskunde, technische tekeningen en CAD. Inzicht in de structuren, en 3-D visualisatie vaardigheden te ontwikkelen tijdens de studies. Tijdens de studies (Steel Constructions) is het mogelijk om kredieten die vereist zijn door A-klasse ingenieur kwalificaties structureel te bereiken: Structurele mechanica - 16 studiepunten Betonnen constructie en technologie - 8 credits Betonnen structuur en waterbouw - 8 credits Stalen structuur Engineering - 8 credits Houtstructuur en waterbouw - 12 studiepunten Bouwfysica - 5 credits De vraag naar internationale bouw experts neemt voortdurend toe in de internationale bouwprojecten in Finland en in het buitenland. Naast de huizen, de bouw engineering is in onze gebouwde omgeving om het verkeer gangen en water- en afvalbeheer, bijvoorbeeld van toepassing. De taken van ingenieurs kan worden gerelateerd aan de bouw van nieuwe gebouwen en aan de reparatie van bestaande structuren in engineering of projectmanagement in Finland en in het buitenland. Dagelijkse taken kunnen ontwerp, productontwikkeling, het toezicht te betrekken in een officiële hoedanigheid, of handel. Professionals in de bouw voortdurend de ontwikkelingen in de sector te volgen, ze vertrouwd zijn met de nieuwste design en productietechnieken en kan moderne managementtechnieken te beheren, en ze zijn in staat om hen van toepassing zijn op de praktijk op het werk. Bouwkundig ingenieurs moet een uitzicht over de hele... [-]

Bachelor In De Elektrische En Automatisering Engineering (beng)

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Finland Hämeenlinna

In de Engels-talige graden voor Electrical and Automation Engineering, de focus ligt op het gebruik van automatisering engineering in nieuwe toepassingsgebieden. De efficiënte en goedkope nieuwe gegevens technologie-apparaten in het bijzonder bieden vele interessante mogelijkheden voor de automatiseringstechniek. [+]

HAMK: Hoger Onderwijs met een Professional Profile Over het programma Een ingenieur gespecialiseerd in Electrical and Automation Engineering weet hoe elektrificatie en automatisering van plan zowel voor de gewone huishoudelijke apparaten en ingewikkelde industriële productie-apparatuur. Er zijn twee alternatieve leertrajecten beschikbaar voor de automatisering ingenieursstudenten: machines voor de productie-automatisering en productie-proces automatisering. De ingenieur weet hoe informatie en elektrotechniek bij de ontwikkeling van automatisering technologie in nieuwe toepassingen te gebruiken. Voertuigen, winkels, woningen, industrie, verkeer controle en straatverlichting zijn voorbeelden van de meest voorkomende toepassingen van elektrische en automatisering engineering. Instructie in elektrische en automatisering engineering richt zich op breed opgezette studies in de elektrotechniek, de automatisering van de productie van machines en apparaten, en het behoud van de productie-installaties. De mogelijkheden die nieuwe technologie mogelijkheden worden gebruikt in de instructie, in de praktische studies die veel persoonlijke, de eerste hand activiteit bevatten. In de Engels-Taal mate voor Automation Engineering, de focus ligt op het gebruik van automatisering engineering in nieuwe toepassingsgebieden. De efficiënte en goedkope nieuwe gegevens technologie-apparaten in het bijzonder bieden vele interessante mogelijkheden voor de automatiseringstechniek. Een elektrische en automatisering engineer werkt meestal in een high-tech bedrijf in taken waarbij het plannen en expertise, en later, als ervaring mounts, in diverse toezichthoudende taken. Dergelijke taken zijn verkrijgbaar in productie-installaties, het ontwerp en consulting kantoren en bedrijven die gespecialiseerd zijn in software en hardware verkopen. Het werk is bijna altijd groepswerk met deskundigen uit verschillende vakgebieden in een internationale werkomgeving. In Productie Machines Automation studenten leren over de... [-]

Bachelor In De Machinebouw En De Productie-technologie (beng)

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Finland Hämeenlinna

Machinebouw en de productie-technologie afgestudeerden beschikken over de nodige ontwerp, de productie en automatisering vaardigheden die nodig zijn in de machinebouw. Bovendien zijn ze zeer bedreven in materialentechnologie, die noodzakelijk is bij de keuze van de grondstoffen. Ze hebben ook diep en up-to-date kennis van zowel het ontwerp van mechanische systemen of productiesystemen. In elk van deze gebieden, werktuigbouwkundigen in staat zijn om de desbetreffende computer-gebaseerde hulpmiddelen te gebruiken. Afgestudeerden ook onder de knie alle algemene werkzame leven behoeften, zoals het economisch denken, het vermogen om te werken in teams en communicatieve vaardigheden. [+]

HAMK: Hoger Onderwijs met een Professional Profile Over het programma Werktuigbouwkunde en Productietechnologie afgestudeerden beschikken over de nodige ontwerp, de productie en automatisering vaardigheden die nodig zijn in de machinebouw. De mechanische engineering en productie-technologie opleiding geeft studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op zowel de productie systemen of het ontwerp van mechanische systemen. Bovendien zijn ze zeer bedreven in materialentechnologie, die noodzakelijk is bij de keuze van de grondstoffen. Ze hebben ook diep en up-to-date kennis van zowel het ontwerp van mechanische systemen of productiesystemen. In elk van deze gebieden, werktuigbouwkundigen in staat zijn om de desbetreffende computer-gebaseerde hulpmiddelen te gebruiken. Afgestudeerden ook onder de knie alle algemene werkzame leven behoeften, zoals het economisch denken, het vermogen om te werken in teams en communicatieve vaardigheden. De voertaal is EngelsEn een echte internationale academische omgeving zorgt voor een hoge-level taal andmulticultural vaardigheden voor afgestudeerden. Ze hebben ook basic praktische en professionele Finse taalvaardigheden, zodat zij in staat zijn om te integreren in de Finse werkende leven. Onze afgestudeerden zijn goed erkende deskundigen in cross-culturele teams en projecten dankzij hun sterke vaardigheden in het Engels en interculturele communicatie, die ook de deur opent naar vele carrièremogelijkheden. De Riihimäki campus van HAMK University of Applied Science heeft een lange geschiedenis in de machinebouw en de productie-technologie. Mechanical Engineering en Productie Technologie afgestudeerden hebben een breed scala van carrière keuzes over de hele wereld. Een typische werkgever een ontwerp ingenieursbureau, kleine of middelgrote workshop of een grote internationale onderneming. Een veel voorkomende... [-]

Videos

Higher Education with a Professional Profile

Exchange Student Experiences

Contact

HAMK

Adres Häme University of Applied Sciences (HAMK) , Visamäentie 35
13101 Hämeenlinna, Finland
Website http://www.hamk.fi/english/Sivut/default.aspx
Telefoon +358 3 6461