Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij HAMK

Häme University of Applied Sciences (HAMK) is een multidisciplinair instituut voor hoger onderwijs centraal gelegen in het meest bevolkte een rea van het zuiden van Finland. HAMK biedt inspirerende hoger onderwijs en klantgerichte toegepast onderzoek.

Häme University of Applied Sciences is gemachtigd door de regering van Finland, en is centraal gelegen in het meest bevolkte gebied van het land, Zuid-Finland, waar ongeveer de helft van de bevolking van Finland wonen.

HAMK heeft 7 campussen bestaande uit:

 • 7200 studenten
 • 625 docenten en ander personeel
 • 31 opleidingen, waarvan 6 volledig in het Engels worden geleverd

HAMK is een van de drie instellingen die lid van de Federatie van Universities of Applied Sciences (FUAS).

HAMK opereert in nauwe samenwerking met Häme Vocational Institute (HAMI), die verder biedt en voortgezet beroepsonderwijs en training.

veelzijdige Onderwijs

Het internationaal perspectief is een natuurlijk onderdeel van onze dagelijkse activiteiten. Naast onze Finse studenten hebben we buitenlandse studenten vanaf ongeveer 70 verschillende landen. HAMK onderwijs:

 • Bachelor en master-opleidingen
 • Professionele lerarenopleiding
 • Voortgezette en bijscholing
 • Open universitaire studies
 • studies uitwisseling

We hebben hoog opgeleide leerkrachten en de meeste van hen het bezit van een master's degree en een honderdtal een doctoraat. Bekijk meer over de lerarenopleiding in Finland.

We maken gebruik van diverse online tools in het bestuderen. Onze afgestudeerde arbeidsparticipatie is een van de hoogste in Finland zoals ook de snelheid van de afgestudeerde die hun eigen bedrijf te starten.

Zoals Finland in onmiskenbaar bekend om zijn sterke punten op het gebied van onderwijs, hier bij HAMK bieden wij educatieve producten voor de wereldwijde markt.

We Serveer de behoeften van het bedrijfsleven, de industrie en de publieke sector

HAMK heeft sterke banden met het bedrijfsleven en de industrie. Daarom kunnen we onze Finse en buitenlandse studenten authentieke leeromgevingen en opdrachten te bieden ten behoeve van zowel de studenten en bedrijven.

Wij voeren klantgerichte toegepast onderzoek en ontwikkelingsprojecten. Onze vier onderzoekseenheden ondersteunen het bedrijfsleven en de industrie in de regio.

De HAMK Quality System

De kwaliteitssystemen van de Finse instellingen voor hoger onderwijs worden systematisch gecontroleerd door de Finse Education Evaluation Centre. HAMK was de eerste instelling voor hoger onderwijs ooit in Finland om de hoogste status "geavanceerde" ontvangen voor haar kwaliteitssysteem.

HAMK in een notendop

 • 70 00 studenten
 • 600 medewerkers
 • 50 miljoen euro budget
 • 7 campussen
 • 5 gebied van onderwijs
 • 23 opleidingen bachelor-niveau (4 in het Engels)
 • 7 masteropleidingen-niveau (2 in het Engels)
 • 4 onderzoekseenheden 100 andere partner universiteiten over de hele wereld

Zorg ervoor dat u Follow Us on Snapchat!

Programs taught in:
Engels
Fins

Deze school biedt ook:

BBA

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

HAMK biedt een uitgebreide bachelor in bedrijfskunde op het gebied van ICT - werken aan de praktische technologie met een vleugje hedendaagse zaken. ... [+]

Computertoepassingen Degree-inhoud

HAMK biedt een uitgebreide bachelor in bedrijfskunde op het gebied van ICT - werken aan de praktische technologie met een vleugje hedendaagse zaken.

Het bereik van de bachelor in Business Administration, Computer Applications, is 210 credits, en het is voltooid in 3,5 jaar.

3,5-jarige opleiding

De kerncompetentieonderzoeken in computertoepassingen bestrijken een breed scala aan onderwerpen in de programmering. Je leert programmeertalen en technieken die tegenwoordig het meest worden gebruikt. Studies omvatten ook bijvoorbeeld ontwerp van gebruikersinterfaces, besturingssystemen, webontwikkeling, databases, cloud-operaties, software-robottechnologie, business en innovatie, waarschijnlijkheid en statistieken. Hierna selecteert u studies op basis van uw eigen interesses en richt u zich bijvoorbeeld op augmented reality, artificial intelligence of big data. Het is ook mogelijk om profileringsstudies uit andere opleidingen te selecteren.... [-]

Finland Hämeenlinna
September 2019
Voltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

... [+]

De studie werkwijze vereist onafhankelijkheid en de mogelijkheid van het werken in teams.

Double Degree Opportunities

International Business Degree Programme heeft momenteel vijf double degree-partners in drie landen en we werken er continu aan dit te vergroten.

[-]
Finland Hämeenlinna
September 2019
Voltijd
Deeltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Een zekere mate in het Engels voltooid biedt bouwkundig ingenieurs met een goede talenkennis en internationale know-how, waardoor het mogelijk is om overal in de wereld w ... [+]

HAMK: Hoger Onderwijs met een Professional Profile

Over het programma

De Construction Engineering opleiding geeft studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op de bouwkunde of milieutechnologie. Bij HAMK, bouwkunde richt zich op de stalen constructie. Staalconstructies studies omvatten mechanica, wiskunde, technische tekeningen en CAD. Inzicht in de structuren, en 3-D visualisatie vaardigheden te ontwikkelen tijdens de studies.

Tijdens de studies (Steel Constructions) is het mogelijk om kredieten die vereist zijn door A-klasse ingenieur kwalificaties structureel te bereiken:

Structurele mechanica - 16 studiepunten Betonnen constructie en technologie - 8 credits Betonnen structuur en waterbouw - 8 credits Stalen structuur Engineering - 8 credits Houtstructuur en waterbouw - 12 studiepunten Bouwfysica - 5 credits ... [-]
Finland Hämeenlinna
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

In de Engels-talige graden voor Electrical and Automation Engineering, de focus ligt op het gebruik van automatisering engineering in nieuwe toepassingsgebieden. De effic ... [+]

HAMK: Hoger Onderwijs met een Professional Profile

Over het programma

Een ingenieur gespecialiseerd in Electrical and Automation Engineering weet hoe elektrificatie en automatisering van plan zowel voor de gewone huishoudelijke apparaten en ingewikkelde industriële productie-apparatuur. Er zijn twee alternatieve leertrajecten beschikbaar voor de automatisering ingenieursstudenten: machines voor de productie-automatisering en productie-proces automatisering.

De ingenieur weet hoe informatie en elektrotechniek bij de ontwikkeling van automatisering technologie in nieuwe toepassingen te gebruiken. Voertuigen, winkels, woningen, industrie, verkeer controle en straatverlichting zijn voorbeelden van de meest voorkomende toepassingen van elektrische en automatisering engineering.... [-]

Finland Hämeenlinna
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Machinebouw en de productie-technologie afgestudeerden beschikken over de nodige ontwerp, de productie en automatisering vaardigheden die nodig zijn in de machinebouw. Bo ... [+]

HAMK: Hoger Onderwijs met een Professional Profile

Over het programma

Werktuigbouwkunde en Productietechnologie afgestudeerden beschikken over de nodige ontwerp, de productie en automatisering vaardigheden die nodig zijn in de machinebouw. De mechanische engineering en productie-technologie opleiding geeft studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op zowel de productie systemen of het ontwerp van mechanische systemen.

Bovendien zijn ze zeer bedreven in materialentechnologie, die noodzakelijk is bij de keuze van de grondstoffen. Ze hebben ook diep en up-to-date kennis van zowel het ontwerp van mechanische systemen of productiesystemen. In elk van deze gebieden, werktuigbouwkundigen in staat zijn om de desbetreffende computer-gebaseerde hulpmiddelen te gebruiken. Afgestudeerden ook onder de knie alle algemene werkzame leven behoeften, zoals het economisch denken, het vermogen om te werken in teams en communicatieve vaardigheden. De voertaal is EngelsEn een echte internationale academische omgeving zorgt voor een hoge-level taal andmulticultural vaardigheden voor afgestudeerden. Ze hebben ook basic praktische en professionele Finse taalvaardigheden, zodat zij in staat zijn om te integreren in de Finse werkende leven. ... [-]

Finland Hämeenlinna
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Häme University of Applied Sciences (HAMK)

Het Bioeconomy Engineering-programma zal u als ingenieur uitrusten met de kennis en vaardigheden die uw doelstellingen voor duurzame ontwikkeling in praktijk brengen. Je ... [+]

Wat zal je leren?

Het Bioeconomy Engineering-programma zal u als ingenieur uitrusten met de kennis en vaardigheden die uw doelstellingen voor duurzame ontwikkeling in praktijk brengen. Je zult dit bereiken door de competenties te verwerven om digitalisering en datatechnologie te integreren met biomassastromenbeheer van land, bos en water. Je krijgt teamworkvaardigheden om de communicatie tussen bioproductie, verwerking, business, markten en consumenten te hervormen. Principes van de circulaire economie en een spaarzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen zijn integrale principes van de opleiding.

Wat word je?

Na je afstuderen ben je een ingenieur die gespecialiseerd is in het produceren van slimme informatie en op gegevens gebaseerde oplossingen voor het beheer van de bio-economie, de productie- en verwerkingsindustrie en toeleveringsketens. Je bent in staat om te werken met bedrijven en bedrijven, ingenieursbureaus, overheid, de publieke sector en niet-gouvernementele organisaties. Je specifieke posities kunnen liggen in projecten, ontwerp, ontwikkeling, training, verkoop, consultancy, management, ondernemerschap en als specialist.... [-]

Finland Hämeenlinna
January 2020
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Higher Education with a Professional Profile

Exchange Student Experiences

HAMK
Address
Häme University of Applied Sciences (HAMK) , Visamäentie 35
13101 Hämeenlinna, Finland
Website
Telefoonnr.
+358 3 6461