Lees de Officiële Beschrijving

Waarom HELBUS ?

HELBUS is een privé-bedrijfsschool in Finland die in 2012 is opgericht. Door zijn samenwerking met de Britse Universiteit van Northampton biedt het undergraduate en postgraduate opleidingen en management aan, toegekend door de Universiteit van Northampton. Het biedt ook het Higher National Diploma, een kwalificatie van twee jaar, geaccrediteerd door Pearson, de grootste accreditatieorganisatie in het VK. Deze bedrijfseducatie wordt volledig in Finland geleverd en biedt u de mogelijkheid om de kernvaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn om een ​​carrière in het internationale bedrijfsleven na te streven. Als u geïnteresseerd bent in een carrière in het internationale bedrijfsleven, onderzoek dan onze website en overweeg wat HELBUS te bieden heeft!

Internationale oriëntatie

Programma's op HELBUS worden volledig in het Engels gegeven. Onze bezoekende instructeurs komen van prestigieuze universiteiten in twaalf landen en dagen je uit om wereldwijd na te denken. Studenten nemen actief deel aan de lessen en ontwikkelen zo hun communicatie- en presentatievaardigheden die werkgevers zeer op prijs stellen. Meer dan 80% van de instructeurs van HELBUS zijn in het bezit van een doctoraat en hebben allemaal een schat aan onderwijservaring en zijn professionals op hun eigen vakgebied.

Individuele focus en efficiënte leermethodologie

HELBUS heeft een relatief kleine klas en een student / docent verhouding. Uw leren is geoptimaliseerd door middel van een modulaire cursusstructuur waarin studenten slechts één onderwerp per keer gedurende drie weken studeren in het voltijdse undergraduate-programma. De voortgang is constant en onze uitvalpercentages zijn lager dan die op scholen die traditionele studiemethoden gebruiken.

Stap voor stap naar wereldwijde kansen

HELBUS bereidt studenten voor op hun loopbaan in het internationale bedrijfsleven. Het curriculum onderstreept de vaardigheden en kennis die werkgevers in de 21e eeuw nodig hebben. Daarnaast leren studenten belangrijke persoonlijke vaardigheden, zoals kritisch denken, probleemoplossing en interactie.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

HELBUS

Met dit programma kunt u uw eerdere studies aanvullen en een volledige graad behalen in minder dan een kalenderjaar. ... [+]

Heb je twee jaar bedrijfskunde aan een andere universiteit afgerond? Of heb je een Hoger Nationaal Diploma of een andere vergelijkbare kwalificatie in het bedrijfsleven behaald en wil je een universitair diploma behalen?

U kunt mogelijk in aanmerking komen voor het laatste (3) jaar HELBUS van de British University of Northampton BA (Hons) in Business en Management, geleverd in HELBUS Finland. Met dit programma kunt u uw eerdere studies aanvullen en een volledige graad behalen in minder dan een kalenderjaar. Je hebt een goede kans om te worden opgenomen als je:

Een hoger nationaal diploma voltooid (Pearson, ABE, NCC), ofFunctiediploma in het Bedrijfsleven of gelijkwaardig, oftwee jaar universitaire bedrijfsstudies hebben (goedkeuring door de universiteit van Northampton vereist), enEngels taalvaardigheid op IELTS 6.0 of TOEFL 550/213 of gelijkwaardig.... [-]
Finland Helsinki
January 2020
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
HELBUS

Op HELBUS Helsinki School of Business kun je nu je Bachelor of Arts in Business en Management - graad in een versneld tempo behalen terwijl je studeert in een internation ... [+]

Bij HELBUS Helsinki School of Business kun je nu je Bachelor of Arts in Business en Management in een versneld tempo behalen, terwijl je studeert in een internationale omgeving. Er zijn veel redenen waarom wij geloven dat we de meest opwindende, niet-gegradueerde bedrijfsopleiding in Finland aanbieden. Hier zijn er slechts een paar:

De studentervaring is de kern van wat we doen om onze studenten een persoonlijke leerervaring te bieden. Onze medewerkers zijn vriendelijk en zijn er trots op studenten gedurende hun hele academische reis te ondersteunen, van het begeleiden van sollicitanten tot afstuderen en alumni-activiteiten.De cursussen worden gegeven door ons inspirerende team van internationale onderwijsfaculteiten, van wie de meesten gepromoveerden en ruime onderwijservaring hebben op hun vakgebied. Onze leeromgeving is boeiend en interactief en heeft tot doel je denken uit te dagen en je vertrouwen te vergroten voor al je toekomstige inspanningen.Hoewel je in Finland gaat studeren, verdien je je diploma (Bachelor of Arts (Hons) in Business and Management) van de University of Northampton (UoN), een bekende universiteit in Engeland met wortels uit de 13e eeuw. UoN is trots op het behalen van een 95% inzetbaarheid van zijn afgestudeerden voor de laatste vijf jaar en kreeg een gouden standaard voor het Teaching Excellent Framework in het VK.Alle onderzoeken worden in het Engels afgeleverd en beoordeeld, wat u een solide basis biedt voor een carrière in het internationale bedrijfsleven.Het studieprogramma is heel intens, maar je zult ook regelmatig vooruitgang kunnen zien in je studie. De hele bachelor duurt zes termen om in... [-]
Finland Helsinki
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Strömberginkuja 3
00380 Helsinki, Finland