Lees de Officiële Beschrijving

Dit is Humak University of Applied Sciences

Netwerk van menselijke verbindingen

Humak University of Applied Sciences houdt zich bezig met de ontwikkeling van het hoger onderwijs en de modernisering van de arbeidswereld. We dragen bij aan het smeden van nieuwe vormen van hoger onderwijs, evenals onderzoek, ontwikkeling en innovatie die studenten van dienst zijn op hun loopbaan en professionele partners ondersteunen bij het ontwikkelen van hun eigen activiteiten.

Wij zijn de grootste opvoeder en RDI-organisatie in onze expertisegebieden in Finland. Onze sterke punten zijn jeugdwerk en gemeenschap; Organisatiewerk, werkgemeenschappen en integratie; Tolken en taalkundige toegankelijkheid en cultureel beheer en vervoer .

Humak in het kort

Humak University of Applied Sciences is een zeer geprofileerde, landelijke hogeschool, gespecialiseerd in de ontwikkeling van expertise in organisatorische activiteiten en jeugdwerk, ontwikkeling van de werkgemeenschap, ondernemerschap in cultureel management en creatieve industrieën, en de tolksector. Wij zijn de grootste speler in onze sectoren in Finland.

Het speciale kenmerk van Humak is zijn diepe wortels en eigendom in liberaal volwassenenonderwijs en maatschappelijke organisaties. Humak werd gevestigd op de noodzaak om landelijk, universitair niveau gespecialiseerd onderwijs en onderzoek, ontwikkeling en innovatieactiviteit te verzekeren in nauwe maar sociaal belangrijke gebieden.

Om de landelijke beschikbaarheid van onderwijs en een sterke cluster van expertise te garanderen - een voorwaarde voor hoogwaardige operaties - werkt Humak via een regionaal gedecentraliseerd, maar operationeel geïntegreerd landelijk netwerk.

Humak is eigendom van Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy. We hebben 1500 studenten en ongeveer 130 professionals die met ons samenwerken.Sponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Humak is een gemeenschap die zijn kennis deelt

Humak wil het werk met zijn huidige partners intensiveren en bouwt actief nieuwe partnerschappen op. Humak is een gemeenschap en haar activiteiten zijn gebaseerd op het openlijk delen van kennis en expertise en het produceren van nieuwe informatie in samenwerking via verschillende netwerken.

Het is ons doel om onze trainings-, innovatie- en serviceprocessen met onze partners te delen en zo te zorgen voor de ontwikkeling van training, collegegeld en nieuwe kennis, samen in een netwerk, en om de kennis soepel over te dragen voor het gebruik van de professionele sector.

Samenwerking en gemeenschappelijke processen creëren een platform voor het voorspellen, innoveren en ontwikkelen van toekomstige oplossingen. Studenten zijn nauw betrokken bij het ontwikkelingswerk en het personeel van Humak brengt hun eigen expertise mee naar de processen voor het gebruik en voordeel van onze partners.

Humak is een entiteit, een nationaal kenniscluster dat zijn vakgebieden in heel Finland en ook internationaal bedient.

De visie van Humak is een internationale en sociale universiteit te zijn die zich bezighoudt met de ontwikkeling van een eerlijk en gemeenschappelijk Finland. Onze missie is om participatie, sociaal welzijn en gemeenschap te bieden. We creëren informatie, competentie en expertise op onze gebieden.

Humak's sterke punten '122316_humak-strategy-strengts-expertise.jpg

We kijken naar sterke partnerschappen met Finse en buitenlandse universiteiten. De sterke punten zijn gebaseerd op onze competentie en maken ons profiel concreet en benadrukken de voorhoede van onze werkterreinen. De sterke punten bepalen de strategische ontwikkeling van onze activiteiten. De sterke punten zorgen voor nog sterkere competentieclusters en expertise en ze sturen ook het management van onze partnerschappen.

  • Jeugdwerk en gemeenschap: we produceren de vaardigheden om jonge mensen te ontmoeten
  • Organisatiewerk, werkgemeenschappen en integratie: we verbeteren de functionaliteit, het concurrentievermogen en de gemeenschappelijke ontwikkeling van werkgemeenschappen.
  • Tolken en taalkundige toegankelijkheid: we nemen deel aan de ontwikkeling van professionele vaardigheden en technologie ter ondersteuning van taalkundige toegankelijkheid.
  • Cultureel beheer en overdracht: we promoten culturele managementvaardigheden als activiteit ter ondersteuning van participatie en ontwikkelen digitale omgevingen voor culturele en artistieke producties en diensten.

Nieuwe, opkomende sectoren die oprijzen uit de marges van onze krachtgebieden die garanderen dat bij onze activiteit rekening wordt gehouden met de competentie-eisen van het bedrijfsleven en de industrie: nieuwe deelnemers (we verminderen het gevoel er niet bij te horen en te marginaliseren), nieuwe gemeenschap ( we moedigen netwerkgebaseerd beheer en begeleiding aan), communicatie-expertise (we bevorderen het ontmoeten van diversiteit en kennis van culturele minderheden), mensenrechten en gelijkheid (we moedigen maatschappelijke gelijkheid aan).

Onze waarden

  • We respecteren elkaar.
  • Wij zijn open.
  • We slagen samen.
  • We zijn dapper op een manier die we vernieuwen en worden vernieuwd.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Humak University of Applied Sciences

Studeer aan Humak University of Applied Sciences , de toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in avontuurlijk onderwijs in Finland. De community educator bestudeer ... [+]

De reis van de Finse archipel naar Arctisch Lapland Bachelor's degree in avontuur en buitenonderwijs Bachelor in de geesteswetenschappen 210 sp Community Educator, Adventure en Outdoor Education

Studeer aan Humak University of Applied Sciences , de toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in avontuurlijk onderwijs in Finland.

De community educator bestudeert trainspecialisten in avontuurlijk en buitenonderwijs. Avontuur en buitenonderwijs is gebaseerd op ervaringsgerichte en op activiteiten gebaseerde leermethodologie en is gericht op het ondersteunen van de groei, ontwikkeling, welzijn en keuzevrijheid van individuen, groepen en gemeenschappen.

De basis van de studies is een multidisciplinair theoretisch kader, dat in praktijk wordt gebracht in veelzijdige authentieke leeromgevingen, zoals meren, de zee, bossen en in de heuvels en wildernis van Lapland. Tijdens de studies leren studenten veilige avontuurlijke educatieve processen voor verschillende doelgroepen te plannen en uit te voeren en avontuurlijke educatieve activiteiten te evalueren en te ontwikkelen.... [-]

Finland Helsinki
September 2020
Engels
Voltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands