Kajaani University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) is een proactieve, echt internationale universiteit in centraal Finland met een zeer sterke reputatie op regionaal en nationaal niveau. We zijn een levendige internationale leer- en ontwikkelingsgemeenschap, bestaande uit ongeveer 2300 studenten en 230 experts, actief in ons eigen compacte campusgebied gelegen in de prachtige natuurlijke omgeving van Kajaani. We bieden een selectie van diploma's die algemeen worden gerespecteerd door de werkgemeenschap, inclusief in het Engels geleverde bachelor- en mastergraden. Als je wilt profiteren van de beroemde Finse opleiding, kun je ervoor kiezen om International Business, Esports Business, Sports and Leisure Management of Adventure Tourism te KAMK aan KAMK .

Het ministerie van Onderwijs en Cultuur houdt nauw toezicht op de kwaliteit van het hoger onderwijs in Finland. KAMK heeft in Finland grote successen behaald in de uitkomstbarometers van het ministerie. Met name de kwaliteit van het onderwijs en de begeleiding wordt al enkele jaren als de beste in Finland beschouwd. We zijn in 2018 bekroond met de beste hogeschool in Finland en op basis van de feedback van studenten is onze studententevredenheid de hoogste in Finland (2019).

Onze docenten benaderen elke student als een individu en helpen hen bij het identificeren en ontwikkelen van hun persoonlijke expertisegebieden. De studies richten zich op het praktisch integreren van onderwijs met het echte beroepsleven en trainen nieuwe professionals in reactie op de huidige arbeidsmarktbehoeften.

Onze campusfaciliteiten bevatten moderne technologieën zoals datacenter, gameontwerp, 3D-printen en robotica-labs. We hebben ook een hypermoderne smart gym, die gamingtechnologieën gebruikt in een digitale omgeving om leuke en effectieve fysieke training te bieden. Al onze faciliteiten bevinden zich binnen een campusgebied nabij het stadscentrum, op loopafstand van elkaar. Studentenaccommodatie is beschikbaar in nette, moderne appartementen op de campus en studenten kunnen genieten van de uitstekende natuurlijke omgeving voor een breed scala aan recreatieve en sportieve activiteiten.

Locaties

Kajaani

Kajaani University of Applied Sciences

Address
Ketunpolku 1
FI-87100 Kajaani, Finland
Telefoonnr.
+358 8 618 991