LUT University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

LUT University (Lappeenranta-Lahti University of Technology LUT) is een baanbrekende wetenschapsuniversiteit in Finland, die sinds 1969 wetenschap en bedrijfsleven samenbrengt.

Aan de LUT University kun je kiezen uit 23 technologie- of zakelijke masterprogramma's en een bacheloropleiding in het Engels.

Onze campussen bevinden zich in Lappeenranta en Lahti, Finland. De meeste van onze programma's worden georganiseerd op de Lappeenranta-campus.

In de LUT-masterprogramma's kun je het diploma van Master of Science in Technology, M.Sc. (Tech.), Of Master of Science in Economics and Business Administration, M.Sc. (Econ.

Onze internationale gemeenschap met meer dan 80 verschillende nationaliteiten bestaat uit ongeveer 6.000 studenten en experts die zich bezighouden met wetenschappelijk onderzoek en academisch onderwijs.

LUT staat op de internationale ranglijst van universiteiten in de top 3% van universiteiten op wereldschaal (Times Higher Education, QS, ARWU-ranglijst).

Probleemoplossers

Schone energie en water, circulaire economie en duurzaam ondernemen zijn de belangrijkste vragen van de mens waarnaar LUT oplossingen zoekt door middel van technologie en business.

Zakelijke samenwerking

LUT heeft een traditie van sterke banden met het bedrijfsleven. Het Finse zakenblad "Talouselämä" heeft LUT gerangschikt als de beste universiteit voor samenwerking op het gebied van bedrijfstechnologie in Finland. We promoten zaken gegenereerd door wetenschappelijk onderzoek. Dit wordt aangetoond door de eigen investeringsmaatschappij van de universiteit, Green Campus Innovations , die de op onderzoek gebaseerde startende bedrijven van LUT ondersteunt.

Internationale zaken

We willen een voorloper zijn in het onderwijs door internationale kwaliteitslabels voor onze opleidingen te verkrijgen als een teken van uitmuntendheid in het onderwijs.

waarden

Ons werk ondersteunt onze waarden: de moed om te slagen, de passie voor innovatie door middel van wetenschap en de wil om welzijn op te bouwen.

Locaties

Lappeenranta

LUT University, Lappeenranta campus

Address
Yliopistonkatu 34
53850 Lappeenranta, Finland

Lahti

LUT University, Lahti campus

Address
Mukkulankatu 19,
15210 Lahti, Finland