Lees de Officiële Beschrijving

Introductie van de universiteit

LUT University is een baanbrekende wetenschapsuniversiteit in Finland, die sinds 1969 wetenschappelijke en zakelijke gebieden samenbrengt.

Onze internationale gemeenschap bestaat uit ongeveer 6000 studenten en deskundigen die zich bezighouden met wetenschappelijk onderzoek en academisch onderwijs.

Probleemoplossers

Schone energie en water, circulaire economie en duurzaam ondernemen zijn de belangrijkste vragen van de mens waarnaar LUT oplossingen zoekt door middel van technologie en business.

Onze expertise op het gebied van energie wordt weerspiegeld in onze Green Campus, een unieke onderzoeks- en studieomgeving.

Zakelijke samenwerking

LUT heeft een traditie van sterke banden met het bedrijfsleven. Het Finse zakenblad "Talouselämä" heeft LUT gerangschikt als de beste universiteit voor samenwerking op het gebied van bedrijfstechnologie in Finland. We promoten bedrijven die zijn gegenereerd door wetenschappelijk onderzoek. Dit wordt aangetoond door het eigen investeringsbedrijf Green Campus Innovations, dat de op onderzoek gebaseerde startende bedrijven van LUT ondersteunt.

Internationale zaken

We willen een voorloper zijn in het onderwijs door internationale kwaliteitslabels voor onze opleidingen te behalen als een teken van uitmuntendheid in het lesgeven.

waarden

Ons werk ondersteunt onze waarden: de moed om te slagen, de passie voor innovatie door middel van wetenschap en de wil om welzijn op te bouwen.


We zetten ons in voor een alternatief pad

 • Op energieoplossingen die hernieuwbare energie bevorderen
 • Naar een afvalvrije wereld, waar we alles recyclen
 • Om water voor iedereen te reinigen
 • Naar duurzame en slimme bedrijfsmodellen
 • Aan de promotie van nieuw groenbordondernemerschap om de groei in Europa te stimuleren

Wetenschappelijke oplossingen

Schone energie

 • Energiemarkten en zonne-economie
 • Energieconversie en opslagtechnologieën
 • Duurzaamheidswetenschap

Circulaire economie

 • Waterzuivering en hergebruik
 • Verwerking van secundaire en hernieuwbare grondstoffen
 • Producten en levenscyclusanalyse

Duurzaam ondernemen en ondernemerschap

 • Innovatie en duurzame waardecreatie
 • MKB en internationaal ondernemerschap
 • Bedrijfsanalyse en besluitvorming
 • Digitalisering van bedrijven

Cross-cutting thema's

 • Digitalisering en datawetenschap
 • Focusgebiedonderzoek in de Russische context en met de beste Russische partners


Goals

Educatieve revolutie

We trainen de volgende generatie van ondernemende probleemoplossers die een gevoel van verantwoordelijke nieuwsgierigheid hebben en die bereid en in staat zijn om uitdagingen om te zetten in kansen, de zakelijke omgeving van morgen vast te leggen en vorm te geven. We gebruiken state-of-the-art lesmethoden. De werkzaamheidsgraad van onze afgestudeerden is hoger dan die van andere universiteiten.

Onderzoek in een hogere versnelling

We streven naar uitmuntendheid. Dit vertaalt zich in hoogwaardig onderzoek met een significante impact en zichtbaarheid en in een succesvolle competitie voor financiering. We werken samen met de best mogelijke internationale partners. We werven de beste kandidaten internationaal.

botsing

We dragen bij aan het bieden van antwoorden op de belangrijke maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Wij zijn de eerste Finse ondernemersuniversiteit die voldoet aan de criteria van de OESO en de Europese Commissie. We consolideren onze positie bij 's werelds beste universiteiten.


waarden

 • Moed om te slagen
 • Passie voor innovatie door wetenschap
 • Wil om welzijn te bouwen
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

LUT University

Het programma is een nieuwe bacheloropleiding in de Engelse taal door de LUT School of Energy Systems. LUT's bacheloropleiding in technologie en ingenieurswetenschappen b ... [+]

LUT's bacheloropleiding in technologie en ingenieurswetenschappen stelt je in staat om een ​​expert te worden in multidisciplinaire vakgebieden.

Het programma is een nieuwe bacheloropleiding in de Engelse taal door de LUT School of Energy Systems. LUT's bacheloropleiding in technologie en ingenieurswetenschappen beantwoordt aan de snel groeiende behoefte aan duurzame oplossingen voor hybride technologie in de moderne industrie. Het programma behandelt interdisciplinaire onderwerpen uit essentiële vakgebieden, aangevuld met taalstudies, opleiding in ondernemerschap en overdraagbare vaardigheden.

Het programma geeft je de competentie om multidisciplinaire engineeringproblemen op te lossen, projecten te beheren, in multiculturele teams te werken of ondernemer te worden. Het programma biedt uitgebreide hands-on ervaring en brengt theorieën en technieken uit een breed scala van technische gebieden in de praktijk door middel van interdisciplinaire projecten.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Lappeenranta University of Technology
Address
Lappeenranta University of Technology Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta, Finland
Website
Telefoonnr.
+358 29 4462111