Lees de Officiële Beschrijving

Studeer bij OAMK

Meer dan 9.000 studenten, waaronder meer dan 300 internationale studenten, zorgen ervoor dat Oulu University of Applied Sciences (OAMK) een vitale en innovatieve plek is om te studeren.

Studies bij OAMK zijn gericht op het OAMK en combineren theoretische studies met professionele vaardigheden. Wij leiden hooggewaardeerde professionals op om te voldoen aan de behoeften van het beroepsleven, zowel in Finland als internationaal.

We hebben in totaal 28 bacheloropleidingen, waarvan er drie in het Engels worden gegeven. De opleidingen bieden je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om als een professionele expert te werken, om de nieuwste ontwikkelingstrends van je vakgebied te volgen en te promoten en om levenslang leren op te zetten.

De stad Oulu is vol met mogelijkheden

University of Applied Sciences ( OAMK ) is een van de aantrekkelijkste hogescholen van Finland. De regio Oulu ligt ten noorden van Helsinki en is een van de snelstgroeiende gebieden in het land. Slechts een vlucht van een uur van Helsinki en een treinverbinding die u rechtstreeks naar het stadscentrum brengt, zorgt ervoor dat de stad Oulu gemakkelijk bereikbaar is vanuit Zuid-Finland. Met zijn 200.000 inwoners is de regio een belangrijk centrum van innovatieve hightechindustrieën, academia, wetenschap, diensten en cultuur.

Oulu heeft uitstekende studie- en onderwijsfaciliteiten met een breed scala aan activiteiten in de vrije tijd en prachtige natuur. De Oulu-regio is een levendige en interessante bestemming voor studenten, docenten en experts, zowel uit Finland als uit het buitenland. Slechts enkele uren van het exotische Lapland en wandelmogelijkheden maken Oulu een uitstekende plek voor natuurliefhebbers. Dagelijkse busverbindingen naar een van de grootste skigebieden in Finland, Ruka, maken het tijdens het winterseizoen mogelijk voor iedereen om te genieten van besneeuwde hellingen en skiroutes.

Leuke weetjes over Oulu

  • Het Finse onderwijssysteem is gerangschikt onder 's werelds beste onderwijssystemen.
  • Verschillende Finse presidenten zijn hun onderwijstraject begonnen in Oulu, waaronder de Nobelprijswinnaar voor de overwinning, Martti Ahtisaari. OAMK is trots om deze erfenis van hoogwaardig onderwijs voort te zetten.
  • Oulu heeft een breed scala aan ICT-expertise. De stad is meerdere jaren op rij uitgeroepen tot een van de zeven intelligentste gemeenschappen in de wereld door het Intelligent Community Forum.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

De opleiding in International Business, of DIB zoals wij het noemen, is ontworpen om te voldoen aan de eisen van internationaal georiënteerde kleine en middelgrote ondern ... [+]

Toepassing 9-23 januari 2019

Collegegeld 8000 € / academisch jaar

Scholarship beschikbaar

De opleiding in International Business, of DIB zoals wij het noemen, is bedoeld voor zowel Finse als internationale studenten die op zoek zijn naar interessante loopbaantrajecten in innovatieve internationale zaken, verkoop en marketing, management of ondernemerschap.

Het programma benadrukt de interactie binnen een multiculturele leeromgeving en moedigt initiatief, interactie en innovatie aan. Het programma ontwikkelt de vaardigheden van de studenten om de verschillen tussen nationale, organisatorische en beroepsculturen te beoordelen. Je leert door deel te nemen aan lezingen en discussies, groepswerk te doen, presentaties te houden, deel te nemen aan verschillende projecten en casestudy's en bedrijven te bezoeken. Veel van de cursussen worden gegeven in samenwerking met gastdocenten van buitenlandse partneruniversiteiten. De nauwe samenwerking met het beroepsleven maakt het voor studenten mogelijk om de theorie in de praktijk te brengen. Studies omvatten praktische training, waarmee studenten kunnen netwerken met het beroepsleven in Finland en in het buitenland.... [-]

Finland Oulu
Augustus 2020
Engels
Voltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Informatietechnologie is noodzakelijk op elk gebied van het menselijk leven. De behoefte aan ICT-professionals groeit gestaag. Als ICT-engineer kun je verschillende softw ... [+]

Opleidingsprogramma informatietechnologie, BEng

Toepassing 9-23 januari 2019

Collegegeld 8000 € / academisch jaar

Scholarship beschikbaar

De behoefte aan ICT-professionals groeit gestaag. Als ICT-engineer kun je verschillende softwareoplossingen en applicaties ontwerpen en realiseren. Je bent ook in staat om te werken als een actief lid van je werkende samenleving en je eigen beroep te ontwikkelen.

De opleiding Informatietechnologie legt de nadruk op webontwikkeling. De onderzoeken bestaan uit softwareontwikkeling, web- en mobiele applicatietechnologieën en IoT-technologieën.... [-]

Finland Oulu
Augustus 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Welcome to Oulu University of Applied Sciences

OAMK
Address
Kotkantie 1 90250 Oulu
90250 Oulu, Finland
Website
Telefoonnr.
+358 20 611 0200