Savonia University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Studeer in een moderne en internationale omgeving die je professionele ambities ondersteunt en continu leert!

Savonia University of Applied Sciences (Savonia UAS) is een van de grootste en meest veelzijdige hogescholen in Finland. Onze organisatie van experts leidt sterke professionals op in zes verschillende vakgebieden. Onze veelzijdige opleidingen bieden de studenten de mogelijkheid om als voltijdstudent of naast hun baan (masterdiploma en gespecialiseerde studies) of flexibel te studeren aan de Open University of Applied Sciences. Onze campussen zijn gevestigd in Kuopio, Iisalmi en Varkaus.

140247_Opus2020.jpg

Savonia UAS wil het omringende werkleven actief dienen. Onze R & D-activiteiten bieden hoogwaardige diensten en oplossingen op maat voor de ontwikkelingsbehoeften van bedrijven en werkgemeenschappen. Samenwerking, netwerken en internationalisering zijn de cruciale factoren van ons succes. Bij Savonia wordt transdisciplinariteit gewaarborgd door RDI te organiseren in hoofdassen die Competence Networks worden genoemd. Deze netwerken zijn welzijnsproducten en -diensten, Energie, Milieu en Veiligheid en Industrieel Ontwerpen.

Savonia University of Applied Sciences wordt gerund door de Savonia University of Applied Sciences Ltd. De manager van de ltd en de president van Savonia UAS is mevrouw Mervi Vidgrén.

COLLEGEGELD

Savonia University of Applied Sciences heeft besloten om collegegeld in te voeren voor niet-EU / EER-studenten. Het collegegeld is van toepassing op studenten die op 1 augustus 2017 of later aan hun studie beginnen. Het collegegeld wordt voor elk academiejaar in rekening gebracht en moet uiterlijk op 31 augustus zijn voldaan.

De kosten zijn:

  • voor bachelorstudies, 5000 euro per academiejaar
  • voor masterstudies 6000 euro per academiejaar

Alle niet-EU / EER-studenten van Savonia University of Applied Sciences kunnen een beurs aanvragen nadat ze zijn toegelaten tot betalende bachelor- of masteropleidingen en ze zich als cadeau hebben ingeschreven. In het eerste studiejaar dekt de beurs 70% van het studiegeld; in de volgende academiejaren dekt de beurs 50% van het studiegeld. Om in aanmerking te komen voor de beurs na het eerste academiejaar, moeten studenten per academiejaar minstens 55 studiepunten behalen aan studies die in hun persoonlijk studieplan staan vermeld.

Locaties

Kuopio

Savonia University of Applied Sciences

Address
Savonia University of Applied Sciences
Mail: P.O. Box 6 FI-70201 KUOPIO
Street adress: Microkatu 1, KUOPIO
Tel. +358 17 255 6000
Fax. +358-17-255 5014

FI-70201 Kuopio, Finland
Telefoonnr.
+358 17 2556000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden