Lees de Officiële Beschrijving

Seinäjoki University of Applied Sciences is een multidisciplinaire instelling voor hoger educationand een efficiënte actor in onderwijs en onderzoek, ontwikkeling en innovatie (RDI) in de regio Zuid-Ostrobothnia in West-Finland.

Het aantal full-time studenten is 5000 en academische en andere medewerkers 380. Seinäjoki UAS heeft 19 bachelor- en 7 masteropleidingen. Drie opleidingen zijn volledig in het Engels gegeven (International Business, verpleegkunde en een Master's Degree in International Business Management). Ook double degree programma's zijn beschikbaar op het gebied van technologie en business.

Seinäjoki UAS verzorgt onderwijs gericht op hoog niveau beroepskwalificatie op de volgende gebieden:

CULTUUR
Sociale wetenschappen, Business and Administration
Technologie, Communicatie en Transport
Natuurlijke Hulpbronnen en Leefmilieu
Sociale diensten, Gezondheid en Sport
Toerisme, Horeca en Domestic Services

In het onderwijs en in R & D-activiteiten Seinäjoki UAS heeft zich geconcentreerd op de volgende aandachtsgebieden:

Sustainable Food Solutions
Smart en Energy Efficient Systems
Welzijn en creatieve individuen en gemeenschappen
Ondernemerschap, New Business Concepts en service-innovaties

Deze gebieden van deskundigheid worden ontwikkeld op basis van regionale en internationale behoeften en onze speciale krachten.

Internationalisering is een strategische doelstelling van Seinäjoki UAS

We hebben ongeveer 200 partner universiteiten in 50 verschillende landen over de hele wereld. Actieve student en academische mobiliteit, RDI projecten en internationale conferenties zijn een essentieel onderdeel van onze internationale activiteiten.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

U krijgt een algemeen beeld van bedrijfskunde te krijgen met een focus op de internationale activiteiten van bedrijven en organisaties. Je zult bevoegdheden krijgen bij d ... [+]

Bent u geïnteresseerd in het bestuderen van het internationale bedrijfsleven management en marketing in Finland? Het Finse onderwijssysteem staat bekend om zijn hoge kwaliteit.

Neem een ​​bachelordiploma in SeAMK, Seinäjoki Univeristy of Applied Sciences om voorbereid te zijn interessante taken in het internationale bedrijfsleven. Alle studies worden uitgevoerd in het Engels en de mogelijkheden voor uitwisseling van studenten zijn wereldwijd verkrijgbaar. U kunt ook profiteren van double degree afspraken met onze partner instellingen in Duitsland, Tsjechië, Hongarije, Litouwen, Rusland, Nederland, China en Spanje.

De School of Business en cultuur heeft een centrale ligging in Seinäjoki in de Frami Campus Area. Ook een groot aantal bedrijven die samenwerken met SeAMK kan worden gevonden in de Frami omgeving. Dit maakt het gebied een inspirerend onderzoek plaats met een hoge technologische oplossingen en de synergie uit andere takken van de wetenschap gelegen in het gebied.... [-]

Finland Seinäjoki
September 2019
Voltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Welcome to SeAMK!

Study at SeAMK!

Location address
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Social Media