Lees de Officiële Beschrijving

Seinäjoki University of Applied Sciences is een multidisciplinaire instelling voor hoger onderwijs en een efficiënte speler op het gebied van onderwijs en onderzoek, ontwikkeling en innovatie (RDI) in de regio Zuid-Ostrobothnia in West-Finland.

Het aantal voltijdstudenten is 5000 en academische en andere personeelsleden 380. Seinäjoki UAS heeft 19 bachelor- en 7 masteropleidingen. Drie-gradenprogramma's worden volledig in het Engels gegeven (International Business, Nursing en een Master's Degree in International Business Management). Ook zijn double degree-programma's beschikbaar op het gebied van technologie en business.

Seinäjoki UAS biedt onderwijs gericht op professionele kwalificatie op het hoogste niveau op de volgende gebieden:

 • Cultuur
 • Sociale wetenschappen, bedrijfskunde en administratie
 • Technologie, communicatie en transport
 • Natuurlijke hulpbronnen en het milieu
 • Sociale voorzieningen, gezondheid en sport
 • Toerisme, catering en huishoudelijke diensten

In het onderwijs en in R

 • Duurzame voedseloplossingen
 • Slimme en energiezuinige systemen
 • Welzijn en creatieve personen en gemeenschappen
 • Ondernemerschap, nieuwe bedrijfsconcepten en service-innovaties

Deze expertisegebieden worden ontwikkeld op basis van regionale en internationale behoeften en onze speciale sterke punten.

Internationalisering is een strategisch doel van Seinäjoki UAS

We hebben ongeveer 200 partneruniversiteiten in 50 verschillende landen over de hele wereld. Een actieve studenten- en academische mobiliteit, OOI-projecten en internationale conferenties zijn een essentieel onderdeel van onze internationale activiteiten.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

U krijgt een algemeen beeld van de bedrijfsadministratie met een focus op de internationale activiteiten van bedrijven en organisaties. Je krijgt competenties bij het pla ... [+]

Ben je geïnteresseerd in internationaal bedrijfsmanagement en marketing in Finland? Het Finse onderwijssysteem staat bekend om zijn hoge kwaliteit.

Volg een bachelordiploma aan SeAMK , Seinäjoki University of Applied Sciences om voorbereid te zijn op interessante taken in het internationale bedrijfsleven. Alle studies worden uitgevoerd in het Engels en de mogelijkheden voor studentenuitwisseling zijn wereldwijd beschikbaar. U kunt ook profiteren van double degree-regelingen met onze partnerinstellingen in Duitsland, Tsjechië, Hongarije, Litouwen, Rusland, Nederland, China of Spanje.

De School of Business and Culture heeft een centrale locatie in Seinäjoki op het gebied Frami Campus. Ook een groot aantal bedrijven dat met SeAMK samenwerkt, is te vinden in het Frami-gebied. Dit maakt het gebied tot een inspirerende studieplek met geavanceerde technologische oplossingen en synergie van andere takken van de wetenschap die zich in het gebied bevinden.... [-]

Finland Seinäjoki
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Social Media