South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij XAMK

Technische Universiteit Zuidoost-Finland (XAMK) Is de naam van de nieuwe hogeschool van toegepaste wetenschappen. XAMK is een innovatieve instelling voor hoger onderwijs, gedreven door het idee van onbeperkt levenslang leren en studie.

De passie om te leren Is niet gebonden aan tijd, plaats of methode - het is een manier om naar de wereld te kijken. We bevorderen welzijn en duurzame ontwikkeling door middel van wereldwijde netwerken en door het creëren van nieuwe digitale oplossingen.

Het strategische doel Behoort tot de top vijf universiteiten van de toegepaste wetenschappen in Finland met betrekking tot studententevredenheid, de organisatie van de studie en de werkgelegenheidsgraad van de afgestudeerden.

Een van de doelen Is de grootste Finse hogeschool van toegepaste wetenschappen in termen van RDI-activiteiten en opleidingen verstrekt door de Openbare Technische Universiteit.

De nieuwe universiteit Van toegepaste wetenschappen wil een sterke en verantwoordelijke partner zijn die de geografische ligging volledig benut.

Vision 2020

Zuidoost-Finland Universiteit van Technische Wetenschappen is een pionier in digitaal leren, ondernemerschap en Russische samenwerking.

Internationale activiteiten

Internationale activiteiten bevorderen de mogelijkheid van studenten om te werken in internationale en multiculturele omgevingen. We ontvangen jaarlijks ongeveer 600 internationale studenten, die meer dan 20 landen vertegenwoordigen. Studenten kunnen een hele graad of delen ervan in het Engels studeren. Acht graadprogramma's worden volledig in het Engels geleerd (4 bacheloropleidingen en 4 masterprogramma's). XAMK's internationale netwerken bieden toegang tot studies en werkplaatsen in het buitenland. Xamk heeft ongeveer 350 partnerscholen.

Feiten over XAMK

 • 9000 studenten
 • 750 werknemers
 • 1700 afgestudeerden per jaar
 • 60 bacheloropleidingen
 • 23 masteropleidingen
 • 4 campussen
 • 350 partnerinstellingen over de hele wereld
 • Regio operaties: Zuid-Savonia en Kymenlaakso
 • Tweede grootste UAS in Finland in termen van begroting; Jaaromzet EUR 70 miljoen
 • Uitgebreide RDI activiteiten
 • Veelzijdige diensten
 • President en CEO Heikki Saastamoinen

Pedagogiek

XAMK biedt een breed scala aan onderwijsdiensten.

 • Bachelor- en masteropleidingen
 • Open UAS-studies en studiepaden
 • Multidisciplinair voortgezet onderwijs
 • Specialisatie onderwijs
 • Leerlingopleiding in het hoger onderwijs
 • Voltijdsstudies leiden tot een bacheloropleidingsgraad van de laatste 3,5-4 jaar (210-240 ECTS).

U kunt een aanvraag indienen voor een masteropleiding als u een diploma heeft van een hogeschool of een andere hogeschoolkursus plus ten minste drie jaar werkervaring in het betreffende vakgebied. Studie in een masteropleidingsprogramma duur 2,5 jaar (90 studiepunten).

Volg ons op Social Media

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk BBA's » Bekijk BSc's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:


Bachelor of Business Administration, International Business (BBA)

Campus Voltijd 42 maanden August 2019 Finland Mikkeli

Leren bij Xamk is gebaseerd op het bekroonde LCCE © -model van onderzoeken dat verder gaat dan het traditionele klaslokaal en waarin je in nauwe samenwerking met bedrijven in echte situaties werkt. [+]

studieplaatsen 40 locatie Kouvola studieduur 3,5 jaar volgende toepassingsperioden: 9.-24.1.2018, 14.-28.3.2018 BEN JE KLAAR OM JEZELF UIT TE OEFENEN IN INTERNATIONALE ZAKEN OP EEN NIEUWE EN SPANNENDE MANIER VAN LEREN?

Leren bij Xamk is gebaseerd op het bekroonde LCCE © -model van onderzoeken dat verder gaat dan het traditionele klaslokaal en waarin je in nauwe samenwerking met bedrijven in echte situaties werkt. Bedrijfsprojecten worden geïntegreerd in International Business Studies en vormen een onderscheidend element voor uw CV en laten toekomstige werkgevers zien dat u klaar bent voor uw beroepsleven. Deze unieke methode biedt u ook netwerkmogelijkheden om in contact te komen met bedrijven om naadloos van uw studietraject naar uw carrièrepad te stappen.... [-]


Bachelor van cultuur en kunst, spelontwerp

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Finland Mikkeli

De afgestudeerden van de Game Design-graad beheersen spelproductie met nadruk op het plannen en ontwikkelen van spellen en het verkrijgen van een duidelijk begrip van de spelindustrie. De graad geeft competentie door onderzoeks- en ontwikkelingsopdrachten om experts op specifieke gebieden van spelontwerp en andere gebieden te worden die 3D-modellering en animatie gebruiken zoals reclame- en tv-productie. [+]

De afgestudeerden van de Game Design-graad beheersen spelproductie met nadruk op het plannen en ontwikkelen van spellen en het verkrijgen van een duidelijk begrip van de spelindustrie. De graad geeft competentie door onderzoeks- en ontwikkelingsopdrachten om experts op specifieke gebieden van spelontwerp en andere gebieden te worden die 3D-modellering en animatie gebruiken zoals reclame- en tv-productie. De basisstudies omvatten kunst- en ontwerpvaardigheden, ontwerpmethoden en professionele gereedschappen. Het onderwijs is gebaseerd op 3D-modellering, conceptkunsten, script schrijven en spelmeganica. Verschillende spelontwerpconcepten worden onderzocht in workshops, die leiden tot ontwerpgerichte multidisciplinaire projecten in samenwerking met diverse organisaties. Het programma streeft ernaar om competentie te geven in mondiaal spelontwerp ondernemerschap met praktische ervaring en een holistische benadering van visuele spelontwerpconcepten. Studies in Game Design stellen studenten van verschillende culturele achtergronden in staat een internationale carrière op te bouwen.... [-]


Bachelor in engineering, informatietechnologie (b.eng)

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Finland Mikkeli

In het informatietechnologie (IT) programma zal u zich richten op netwerken. Hoe de netwerken functioneren en worden beheerd. Je leert data te bouwen op veilige, op internet aangesloten, bekabelde of draadloze lokale netwerken. U kunt de serversystemen onderhouden en upgraden.

[+]

Voltijdse studies studieplaatsen 25 locatie Mikkeli studieduur van 4 jaar volgende toepassingsperioden: 9.-24.1.2018, 14.-28.3.2018 IN HET PROGRAMMA ZAL U FOCUS HEBBEN OP NETWERK Ben je geïnteresseerd in de ontwikkeling van de volgende generatie internetsystemen en -diensten? Wilt u een carrière opbouwen in het dynamische gebied van informatie- en communicatietechnologieën?

In het informatietechnologie (IT) -programma concentreer je je op netwerken. Hoe de netwerken functioneren en worden beheerd. Je leert data te bouwen op veilige, op internet aangesloten, bekabelde of draadloze lokale netwerken. U kunt de serversystemen onderhouden en upgraden.

Tijdens het laatste deel van je studie worden deze allemaal samen verzameld en leer je om IoT-systemen (internet of things) te bouwen en zul je hun betekenis en mogelijkheden in wereldwijde zaken begrijpen.... [-]


Bachelor in de ingenieurswetenschappen, milieutechniek (b.eng)

Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Finland Mikkeli

Environmental Engineering (EE) programma geeft je een brede benadering van het milieu als beroep. Je leert oorzaken, gevolgen en preventie van milieuproblemen. T [+]

Voltijdse studies studieplaatsen 20 locatie Mikkeli studieduur van 4 jaar volgende toepassingsperioden: 9.-24.1.2018, 14.-28.3.2018 MILIEUGEZONDHEID EN VEILIGHEID, GROENE EN SCHONE TECHNOLOGIEËN Bent u geïnteresseerd in onze leefomgeving en milieubescherming, schone technologieën ter verbetering van de milieuomstandigheden en duurzame ontwikkeling?

Environmental Engineering (EE) programma geeft je een brede benadering van het milieu als beroep. U leert oorzaken, gevolgen en preventie van milieuproblemen. Om een ​​goede leefomgeving te waarborgen, zijn internationaal bekwame professionals van milieutechnologie en -beheer nodig.

De groeiende behoefte om een ​​schoon milieu te waarborgen heeft steeds meer milieutechnologie en managementexperts nodig. Het milieutechniekveld groeit en ontwikkelt zich snel over de hele wereld.... [-]


Bachelor of Business Administration, Wellbeing Management (BBA)

Campus Voltijd 3 - 5 jaar August 2019 Finland Mikkeli

Het doel van welzijnsdiensten is het bevorderen van de kwaliteit van leven, gezondheid en het vermogen om te werken. De vraag naar welzijnsdiensten neemt toe, wat de behoefte heeft gecreëerd om de geschiktheid en effectiviteit van verschillende diensten in verschillende situaties en voor verschillende doelgroepen te kunnen beoordelen. [+]

Voltijdse studiesstudieplaatsen 25locatie Mikkeli, Finlandstudieduur 3,5 jaartoepassingsperiode: 5.-19.9.2018collegegeld: voor niet-EU / EER-burgers 6000 euro,beursprogramma en verdere informatie www.xamk.fi/tuition-fees

Ben je geïnteresseerd in zaken en welzijn? Tijdens de studies in het Degree-programma in Wellbeing Management leert u welzijnservices ontwikkelen en produceren op basis van gegevens met de nieuwste technologie.

Het doel van welzijnsdiensten is het bevorderen van de kwaliteit van leven, gezondheid en het vermogen om te werken. De vraag naar welzijnsdiensten neemt toe, wat de behoefte heeft gecreëerd om de geschiktheid en effectiviteit van verschillende diensten in verschillende situaties en voor verschillende doelgroepen te kunnen beoordelen.... [-]


Videos

South-Eastern Finland University of Applied Sciences – XAMK

Contact

XAMK - South-eastern Finland University of Applied Sciences

Adres Patteristonkatu 3 D 50100 Mikkeli
50100 Mikkeli, Finland
Website https://www.xamk.fi/en/frontpage/
Telefoon +358 40 6550555