Tampere University Of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Tampere en Tampere University of Technology zullen op 1 januari 2019 samenkomen. De nieuwe op stichting gebaseerde Tampere University vormt samen met de Tampere University Of Applied Sciences een nieuwe gemeenschap voor hoger onderwijs in Tampere met competitieve kanten op het gebied van technologie, gezondheid en samenleving.

Over TAMK

Tampere University Of Applied Sciences is een instelling voor hoger onderwijs die zich richt op het beroepsleven en de samenwerking met het OOI. Onze sterke punten zijn multidisciplinair onderwijs, creativiteit en een sterke internationale dimensie.

TAMK

TAMK wordt gekenmerkt door zijn diversiteit en multidisciplinaire opleiding. In al onze onderwijs- en ontwikkelingsprojecten worden competenties op verschillende gebieden dapper en creatief gecombineerd

Tampere University Of Applied Sciences is een van de grootste hogescholen (UAS) in Finland.

Volgens de wetgeving op hogescholen is de belangrijkste taak van een UAS het aanbieden van hoger onderwijs dat leidt tot professionele expertise voor het beroepsleven. Daarnaast moet een hogeschool de economische en culturele ontwikkeling in haar regio ondersteunen door middel van toegepast onderzoek en ontwikkeling, en door het uitvoeren en promoten van artistieke bezigheden.

De educatieve voorziening van TAMK richt zich met name op welzijn en gezondheid, bedrijfs- en industriële productie, met speciale nadruk op het bevorderen van leren en creativiteit.

Waarom Finland?

Land met fascinerende contrasten

Finland, het land van vrede en rust, meren en bossen, sneeuw en ijs, sisu en sauna.

Het land van fascinerende contrasten, waaronder de beroemde vier seizoenen, de Midnight Sun en de winter duisternis, stedelijke en landelijke, hete sauna en ijskoud ijs zwemmen.

Vertrouw ons, je zult een getuige willen zijn van al onze vier seizoenen, omdat ze allemaal echt uniek zijn. Er is een mooie, weelderige zomer met verbazingwekkende middernachtzon; kleurrijke, frisse herfst; een perfect wit winterwonderland en ten slotte - de belofte van het licht en het ontwaken van de natuur: de lente.

Hoogwaardig onderwijs

In internationale ranglijsten van onderwijssystemen is het Finse systeem TOP van de klas! Het werd gerangschikt best in de wereld in 2012 (de het Leren Kromme, Pearsons).

Finse instellingen voor hoger onderwijs worden hoofdzakelijk gefinancierd door het ministerie van Onderwijs en Cultuur , en de kwaliteit van het onderwijs wordt zorgvuldig in de gaten gehouden. Instellingen voor hoger onderwijs reageren op de behoeften van de maatschappij, het bedrijfsleven en de industrie in hun curricula en onderwijs.

Er wordt veel moeite gestoken in studiebegeleiding en studenten worden door hun studie begeleid door docenten, docenten en studentendecanen. De hoge standaard van onderwijsfaciliteiten en leeromgevingen ondersteunt de motivatie van studenten en de effectiviteit van het studieproces.

De kwaliteitscontrolesystemen van Finse instellingen voor hoger onderwijs worden regelmatig gecontroleerd door het Finse evaluatiecentrum voor onderwijs.

De beste van de wereld?

Bij het vergelijken van positieve punten in het buitenland, behoort Finland vaak tot de toplanden naast andere Noordse landen.

Finland werd op 6 december 1917 een onafhankelijke staat. Het Finse volk werkt al bijna honderd jaar aan de opbouw van hun land en neemt samen beslissingen.

Wist je dat Finland de beste ter wereld is? Vertrouw ons niet - zie het zelf: Statistics Finland

Europese onderscheidingen en labels

TAMK heeft een Erasmus Charter voor hoger onderwijs (ECHE) gekregen, waarmee TAMK kan TAMK aan het Erasmus-programma van de Europese Commissie voor 2014-2020. Door dit Charter te accepteren, TAMK zich ertoe de basisbeginselen en -voorwaarden van het Programma te volgen, evenals de Erasmus Beleidsverklaring (EPS) die wordt weergegeven in de ECHE-aanvraag.

TAMK heeft ook een Diploma Supplement Label 2013 - 2016 ontvangen van de Europese Commissie.

Graden en uitbreidingsstudies

Op zoek naar praktisch, professioneel hoger onderwijs?

TAMK biedt een breed repertoire aan studies waarbij de taal van lesgeven en leren Engels is. We bieden Engelstalige bachelordiploma's, masterdiploma's en beroepsonderwijs aan. We bieden ook uitbreidingsstudies voor mensen die al in het beroepsleven zijn en hun professionele competentie willen uitbreiden - terwijl ze netwerken met andere professionals in hun vakgebied.

Lees verder

Uitwisselingspartners en mobiliteitsprogramma's

We hebben ongeveer 350 uitwisselingsovereenkomsten met buitenlandse universiteiten. We doen ook veel projectwerk met deze partneruniversiteiten. Je kunt onze partneruniversiteiten vinden in het SoleMOVE-systeem door ' TAMK ' te kiezen in de lijst met instellingen en vervolgens op 'Wisselbestemmingen in het buitenland en feedback' te klikken in de navigatiebalk boven aan je scherm. Ga naar SoleMOVE.

TAMK neemt deel aan verschillende mobiliteitsprogramma's, waaronder Erasmus, Nordplus, Noord-Zuid-Zuid, First, het China-programma voor educatieve samenwerking en Science Without Borders. Ga voor meer informatie over deze programma's naar het Finse nationale agentschap CIMO en de Europese Commissie. De mobiliteitsprogramma's TAMK deelneemt, zijn te vinden op de Project Search van TAMK .

Internationale strategische partners

TAMK werkt TAMK samen met drie internationale hoger onderwijsinstellingen, de Nederlandse Hanzehogeschool Groningen en de Haagse Hogeschool en ook een Duitse Technische Universiteit München .

TAMK heeft een vijfjarige strategische samenwerkingsovereenkomst met al deze hogescholen op het gebied van onderwijs, R

Locaties

Tampere

Tampere University Of Applied Sciences TAMK

Telefoonnr.
+358 3 245 2111