Lees de Officiële Beschrijving

De universiteit van Tampere en Tampere University of Technology zullen op 1 januari 2019 samenkomen. De nieuwe op stichting gebaseerde Tampere University vormt samen met de Tampere University Of Applied Sciences een nieuwe gemeenschap voor hoger onderwijs in Tampere met competitieve kanten op het gebied van technologie, gezondheid en samenleving.

Over TAMK

Tampere University Of Applied Sciences is een instelling voor hoger onderwijs die zich richt op het beroepsleven en de samenwerking met het OOI. Onze sterke punten zijn multidisciplinair onderwijs, creativiteit en een sterke internationale dimensie.

TAMK

TAMK wordt gekenmerkt door zijn diversiteit en multidisciplinaire opleiding. In al onze onderwijs- en ontwikkelingsprojecten worden competenties op verschillende gebieden dapper en creatief gecombineerd

Tampere University Of Applied Sciences is een van de grootste hogescholen (UAS) in Finland.

Volgens de wetgeving op hogescholen is de belangrijkste taak van een UAS het aanbieden van hoger onderwijs dat leidt tot professionele expertise voor het beroepsleven. Daarnaast moet een hogeschool de economische en culturele ontwikkeling in haar regio ondersteunen door middel van toegepast onderzoek en ontwikkeling, en door het uitvoeren en promoten van artistieke bezigheden.

De educatieve voorziening van TAMK richt zich met name op welzijn en gezondheid, bedrijfs- en industriële productie, met speciale nadruk op het bevorderen van leren en creativiteit.

Waarom Finland?

Land met fascinerende contrasten

Finland, het land van vrede en rust, meren en bossen, sneeuw en ijs, sisu en sauna.

Het land van fascinerende contrasten, waaronder de beroemde vier seizoenen, de Midnight Sun en de winter duisternis, stedelijke en landelijke, hete sauna en ijskoud ijs zwemmen.

Vertrouw ons, je zult een getuige willen zijn van al onze vier seizoenen, omdat ze allemaal echt uniek zijn. Er is een mooie, weelderige zomer met verbazingwekkende middernachtzon; kleurrijke, frisse herfst; een perfect wit winterwonderland en ten slotte - de belofte van het licht en het ontwaken van de natuur: de lente.

Hoogwaardig onderwijs

In internationale ranglijsten van onderwijssystemen is het Finse systeem TOP van de klas! Het werd gerangschikt best in de wereld in 2012 (de het Leren Kromme, Pearsons).

Finse instellingen voor hoger onderwijs worden hoofdzakelijk gefinancierd door het ministerie van Onderwijs en Cultuur , en de kwaliteit van het onderwijs wordt zorgvuldig in de gaten gehouden. Instellingen voor hoger onderwijs reageren op de behoeften van de maatschappij, het bedrijfsleven en de industrie in hun curricula en onderwijs.

Er wordt veel moeite gestoken in studiebegeleiding en studenten worden door hun studie begeleid door docenten, docenten en studentendecanen. De hoge standaard van onderwijsfaciliteiten en leeromgevingen ondersteunt de motivatie van studenten en de effectiviteit van het studieproces.

De kwaliteitscontrolesystemen van Finse instellingen voor hoger onderwijs worden regelmatig gecontroleerd door het Finse evaluatiecentrum voor onderwijs.

De beste van de wereld?

Bij het vergelijken van positieve punten in het buitenland, behoort Finland vaak tot de toplanden naast andere Noordse landen.

Finland werd op 6 december 1917 een onafhankelijke staat. Het Finse volk werkt al bijna honderd jaar aan de opbouw van hun land en neemt samen beslissingen.

Wist je dat Finland de beste ter wereld is? Vertrouw ons niet - zie het zelf: Statistics Finland

Europese onderscheidingen en labels

TAMK heeft een Erasmus Charter voor hoger onderwijs (ECHE) gekregen, waarmee TAMK kan TAMK aan het Erasmus-programma van de Europese Commissie voor 2014-2020. Door dit Charter te accepteren, TAMK zich ertoe de basisbeginselen en -voorwaarden van het Programma te volgen, evenals de Erasmus Beleidsverklaring (EPS) die wordt weergegeven in de ECHE-aanvraag.

TAMK heeft ook een Diploma Supplement Label 2013 - 2016 ontvangen van de Europese Commissie.

Graden en uitbreidingsstudies

Op zoek naar praktisch, professioneel hoger onderwijs?

TAMK biedt een breed repertoire aan studies waarbij de taal van lesgeven en leren Engels is. We bieden Engelstalige bachelordiploma's, masterdiploma's en beroepsonderwijs aan. We bieden ook uitbreidingsstudies voor mensen die al in het beroepsleven zijn en hun professionele competentie willen uitbreiden - terwijl ze netwerken met andere professionals in hun vakgebied.

Lees verder

Uitwisselingspartners en mobiliteitsprogramma's

We hebben ongeveer 350 uitwisselingsovereenkomsten met buitenlandse universiteiten. We doen ook veel projectwerk met deze partneruniversiteiten. Je kunt onze partneruniversiteiten vinden in het SoleMOVE-systeem door ' TAMK ' te kiezen in de lijst met instellingen en vervolgens op 'Wisselbestemmingen in het buitenland en feedback' te klikken in de navigatiebalk boven aan je scherm. Ga naar SoleMOVE.

TAMK neemt deel aan verschillende mobiliteitsprogramma's, waaronder Erasmus, Nordplus, Noord-Zuid-Zuid, First, het China-programma voor educatieve samenwerking en Science Without Borders. Ga voor meer informatie over deze programma's naar het Finse nationale agentschap CIMO en de Europese Commissie. De mobiliteitsprogramma's TAMK deelneemt, zijn te vinden op de Project Search van TAMK .

Internationale strategische partners

TAMK werkt TAMK samen met drie internationale hoger onderwijsinstellingen, de Nederlandse Hanzehogeschool Groningen en de Haagse Hogeschool en ook een Duitse Technische Universiteit München .

TAMK heeft een vijfjarige strategische samenwerkingsovereenkomst met al deze hogescholen op het gebied van onderwijs, R

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

Tampere University Of Applied Sciences

Krijg een solide bedrijfsopleiding in onze Degree-programma in International Business! Je krijgt competenties en zakelijke expertise die je zullen helpen slagen in multic ... [+]

Op weg naar expertise in internationale zaken

Krijg een solide bedrijfsopleiding in onze Degree-programma in International Business! Je krijgt competenties en zakelijke expertise die je zullen helpen slagen in multiculturele omgevingen.

De studies zijn een combinatie van verschillende leermethoden, zoals contactonderwijs, online studies en team-gebaseerde opdrachten. Het leermodel helpt je om theoretische bedrijfsstudies te combineren met leren door te doen onder leiding van een teamcoach in een virtueel bedrijf.

In onze opleiding kun je kiezen uit zeven specialisatie-opties:

Boekhouding en financiënondernemerschapErvaar economie en toerismeHuman Resource Management en leiderschapInnovatiemanagement en bedrijfsontwikkelingafzetVoorraadketenbeheer... [-]
Finland Tampere
August 2019
Voltijd
42 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Tampere University Of Applied Sciences

Maak impact en los lokale of mondiale milieuproblemen op als milieutechnicus. Ons Degree-programma in Environmental Engineering is ontworpen om internationale professiona ... [+]

Expertise in milieukwesties

Maak impact en los lokale of mondiale milieuproblemen op als milieutechnicus. Ons Degree-programma in Environmental Engineering is ontworpen om internationale professionals op te leiden voor de energie- en milieu-industrie.

De onderzoeken zijn gericht op het milieu. Nadat je bent afgestudeerd als Bachelor of Engineering, kun je de processen van industriële en publieke productie en diensten op een duurzame manier sturen. U leert bijvoorbeeld hoe u afval en water moet behandelen en verontreinigde grond, water en lucht kunt onderzoeken en bewaken. Onze praktische aanpak zorgt ervoor dat u weet hoe u bemonstering en analyses uitvoert in het veld en in het laboratorium.... [-]

Finland Tampere
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Tampere University Of Applied Sciences

Media and Arts is een opleiding voor toekomstige experts op het gebied van cultuur. De onderzoeken zullen u begeleiden in het creëren van nieuwe ideeën en deze ontwikkele ... [+]

Praktische competenties voor creatieve geesten

Media and Arts is een opleiding voor toekomstige experts op het gebied van cultuur. De onderzoeken zullen u begeleiden in het creëren van nieuwe ideeën en deze ontwikkelen tot hoogwaardige producten op een artistiek, technisch en economisch succesvolle manier.

Het Degree-programma in Media en Arts biedt u actuele competenties in de groeiende, internationale en voortdurend veranderende cultuursector. Je leert op een klantvriendelijke manier nieuwe media-tools en verschillende werkmethoden te gebruiken. Opties voor praktische training en uitwisselingsstudies in het buitenland bieden u een uitzonderlijk goede kans op een internationale carrière.... [-]

Finland Tampere
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Tampere University Of Applied Sciences

Ben je op zoek naar een carrière in het internationale veld van software engineering? Onze bacheloropleiding biedt je werkvaardigheden en geeft je het vertrouwen om je ei ... [+]

Een toekomstige carrière in een gedigitaliseerde wereld

Ben je op zoek naar een carrière in het internationale veld van software engineering? Onze bacheloropleiding biedt je werkvaardigheden en geeft je het vertrouwen om je eigen carrière in de software-industrie te beginnen.

De vraag naar softwarespecialisten neemt voortdurend toe en de ICT-professionals spelen een sleutelrol in de gedigitaliseerde wereld. Het Degree-programma in Software Engineering richt zich op de belangrijkste technologieën en de nieuwste methoden van moderne software-engineering.

Je studies gaan van basisbeginselen naar programmeertalen, webontwikkeling, gebruikersinterfaces, bruikbaarheid en softwarevoorschriften, en big data-systemen en -analyse. De opleiding geeft je de mogelijkheid om als professional te werken op het internationale gebied van software engineering.... [-]

Finland Tampere
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

You've got Potential!

Media and Arts

Education

Technology

Tampere University Of Applied Sciences TAMK
Website
Telefoonnr.
+358 3 245 2111