Lees de Officiële Beschrijving

Menselijk potentieel onbeperkt.

De universiteit van Tampere, Tampere University of Technology en Tampere University van Tampere University hebben hun krachten gebundeld om een nieuw model voor hoger onderwijs in Finland te creëren: Tampere Universities. Onze aandachtsgebieden zijn gezondheid, maatschappij en technologie, en onze kracht ligt in het combineren van gebieden.

De hogeronderwijsgemeenschap van Tampere heeft een nieuwe manier om dingen te doen.

De prioritaire gebieden van de nieuwe hogeronderwijsgemeenschap in Tampere zijn technologie, gezondheid en de samenleving. Onze bijzondere kracht is de combinatie van deze gebieden. We creëren een multidisciplinaire, inspirerende en wereldwijd aantrekkelijke onderzoeks- en leeromgeving - met de mens centraal.

We werken eraan de grootste uitdagingen van de maatschappij op te lossen en nieuwe kansen te creëren. Onze inspanningen worden gestuurd door een verbintenis om grensverleggend onderzoek en innovatie te verbinden, interdisciplinair onderwijs en levenslange partnerschappen te bevorderen en unieke expertise te genereren in de implementatie van industriële en openbare sector.

We bieden onze studenten flexibele en individuele studiepaden die hen in staat stellen om diepgaande expertise, wederzijds begrip te ontwikkelen en brede multidisciplinaire perspectieven te vatten.

Onze gemeenschap voor hoger onderwijs is de op een na grootste universiteitsgemeenschap in Finland met onze 35 000 studenten, 50 internationale opleidingen, 3 500 internationale studenten en 1 000 internationale partnerschappen.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Tampere University

Wil je wetenschap en techniek studeren aan een universiteit in het Engels? Ben je geïnspireerd door multiculturele studiegroepen en kansen voor onderzoeksstages? Het Inte ... [+]

Word een innovatieve internationale expert in wetenschap en technologie

Wil je wetenschap en techniek studeren aan een universiteit in het Engels? Ben je geïnspireerd door multiculturele studiegroepen en kansen voor onderzoeksstages?

Het International Degree Programme in Science and Engineering, BSc (Tech), biedt dit allemaal! Het is een multidisciplinaire opleiding die u een solide basis biedt op verschillende kerngebieden van techniek en het vermogen om snelle technologische ontwikkelingen te volgen en wetenschappelijke methoden toe te passen.

De belangrijkste onderwerpen die beschikbaar zijn in het programma zijn

WiskundeFysicainformatie-en communicatietechnologie

We bieden onze studenten kwalitatief hoogstaand onderwijs in relatief kleine, multiculturele studiegroepen waar teamwork sterk wordt ondersteund. Naast een goede theoretische basis voor verdere studies op het gebied van technologie, legt het programma speciale nadruk op internationaliteit, inzetbaarheid en verbindingen met de industrie.... [-]

Finland Tampere
August 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Tampere University

Bachelor's Degree-programma in Early Childhood Education biedt u de kwalificaties om te werken als een kleuter-en kleuterleidster. Het programma omvat basis- en tussenstu ... [+]

Bevoegde en ambitieuze deskundigen op het gebied van voorschools onderwijs

Ben je geïnteresseerd in voorschools onderwijs en pedagogie voor kinderen onder de zeven jaar? Ben je van plan om in een multiculturele en meertalige omgeving te werken? Of misschien wil je in het Engels studeren om meer internationaal georiënteerd te zijn in de snel veranderende samenleving.

Bachelor's Degree-programma in Early Childhood Education biedt u de kwalificaties om te werken als een kleuter-en kleuterleidster. Het programma omvat basis- en tussenstudies in het onderwijs en biedt studenten ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor andere cursussen die beschikbaar zijn in de hogeronderwijsgemeenschap van Tampere. Studenten kunnen ook een uitwisselingsperiode in het buitenland maken voor een deel van de studies.... [-]

Finland Tampere
August 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Tampere Universities – You've Got Potential

Belief in humanity, belief in academic rigour

Address
Tampere, Finland