Lees de Officiële Beschrijving

VAMK is een moderne en internationale Hogeschool gelegen in Vaasa, Finland. VAMK biedt hoog niveau theoretische en praktijkgerichte opleiding in het Fins en in het Engels, zowel op Bachelor niveau in full-time en part-time onderwijs evenals professionele masteropleiding niveau.

Onze sterke punten zijn in energietechnologie en het internationale bedrijfsleven competentie en op deze gebieden zijn we in nauwe samenwerking met Vaasa region's energiesector.

De belangrijkste aandachtsgebieden zijn hoogwaardige technologie, het internationale bedrijfsleven, en de gezondheidszorg en sociale dienstverlening. VAMK neemt een speciale interesse in het combineren van de traditionele ondernemingszin van de regio met internationale bekendheid, talen en cultuur in het onderwijs. Er is een sterke nadruk op de internationalisering en de instructeurs handhaven hoge opleidingsniveau.

VAMK heeft een uitgebreid samenwerkingsnetwerk met universiteiten en andere onderwijs- en onderzoeksinstellingen in het buitenland, maar ook in Finland. Het personeel, programma's en diensten werken samen om een ​​uitgebreid assortiment van leren alternatieven, biedt een onverslaanbare combinatie van kwaliteit van het onderwijs in de moderne en student-vriendelijke stad Vaasa.

Op dit moment, VAMK heeft 3300 studenten en een full-time staf van meer dan 210 leden, evenals 50 part-time of het bezoeken van docenten en hoogleraren. VAMK heeft twee campussen, één in Palosaari - de zeezijde campus, en één op Raastuvankatu midden in het hart van het centrum van de stad. Beide campussen zijn gemakkelijk te bereiken en op slechts 1,5 kilometer.

VAMK Ltd, University of Applied Sciences

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK Ltd, University of Applied Sciences is een internationale instelling voor hoger onderwijs het opleiden van Bachelors of Business Administration, Engineering, en de sociale diensten, alsmede geregistreerde verpleegkundigen en Volksgezondheid verpleegkundigen in het Fins en in het Engels voor de veeleisende behoeften van de levensduur.

VAMK Ltd is eigendom van de stad Vaasa, Universiteit van Vaasa, regionale raad van Ostrobothnia Ostrobothnia en de Kamer van Koophandel.

In een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is de hoogste beslissingsbevoegdheid berust bij de Algemene Vergadering, waar de aandeelhouders gebruik maken van hun bevoegdheid op basis van de stemrechten van hun aandelenbezit. De Raad van Bestuur, die in overeenstemming is met de Limited Liability Companies Act, zorgt voor de administratie van het bedrijf en de goede organisatie van haar activiteiten. De rector van VAMK, ​​met de steun van de stuurgroep, treedt op als Managing Director van Oy VAMK Ab.

geschiedenis

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK, ​​University of Applied Sciences, begon zijn activiteiten als tijdelijke polytechnische op 1 augustus 1996 en was gebaseerd op vijf instellingen: Vaasa Institute of Technology, Vaasa Commercial College, Vaasa College van Hotel en Restaurant Diensten, Vaasa College of Health Care en Vaasa College van huishoudens en sociale diensten.

Kort na deze instellingen werden samengevoegd in drie: Vaasa Institute of Technology, Vaasa Institute of Business Economics en toerisme en Vaasa Instituut van de gezondheidszorg en sociale diensten. De operatie kreeg een permanente vergunning voor een uniforme University of Applied Sciences vormen.

Deze instellingen hebben opmerkelijke individuele tradities voorafgaand aan de fusie: het bedrijfsleven het onderwijs heeft een geschiedenis van meer dan 100 jaar in Vaasa. Training experts in de technologie in Vaasa is voorzien voor meer dan 150 jaar, terwijl de opleiding van deskundigen in de gezondheidszorg is voorzien voor 25 jaar. Afgezien van het Institute of Technology, werden de andere twee instituten gescheiden in VAMK (door de naam Vaasa Polytechnic) en hogescholen van het voortgezet onderwijs in verband met het ontvangen van de permanente licentie op 1 augustus 1999.

Vandaag VAMK heeft drie educatieve scholen, twee eenheden voor studenten en administratieve diensten, alsmede een eenheid voor toegepast onderzoek en ontwikkeling. De sterke punten van VAMK zijn multidisciplinair, meertalig en internationaal onderwijs met een goede expertise in high-tech, het internationale bedrijfsleven en het toerisme, alsmede sterk ontwikkelde gezondheidszorg en sociale diensten in overeenstemming met de instellingen gerenommeerde educatieve geschiedenis.

Missie, visie en waarden

Vaasan ammattikorkeakoulu, University of Applied Sciences (VAMK) opvoedt internationale deskundigen om de commerciële en industriële leven te dienen. VAMK is een meertalige en internationale instelling voor hoger onderwijs, dat onderwijs in twee talen en onderzoek, ontwikkeling en innovatie-activiteiten geïntegreerd in het onderwijs van de technologie, bedrijfseconomie en gezondheidszorg en sociale diensten aanbiedt.

VAMK biedt onderwijs in de vorm van specialisatie studies en opleidingen die leiden tot fundamentele graden en professionele masteropleidingen. Een essentieel onderdeel van de studies is samenwerking met de levensduur.

Onze visie is

een energieke, aantrekkelijk, en internationale leren en onderzoek gemeenschap, die actief is in nauw samenwerkingsverband met de regio's levensduur ondersteunen het succes van de regio zijn.

Onze missie is

naar internationale deskundigen voor de behoeften van de Österbotten werkzame leven te leiden door het aanbieden van programma's Degree in Technology, Bedrijfseconomie, gezondheidszorg en sociale diensten, en door het uitvoeren van onderzoek en ontwikkeling nauw met elkaar verbonden op deze gebieden. Onze activiteiten zijn meertalig en internationaal.

Onze aandachtsgebieden zijn

Technische know-how van de energie-industrie, met name de opwekking van elektriciteit, het gebruik en transmissie technologie en informatie-technologie met focus op energie-industrie. Zakelijke know-how van de export industrie, met name de praktijken van de internationale handel en logistiek. De essentiële basis know-how van sociale diensten en de gezondheidszorg en bevordering van de gezondheid van de bevolking, het welzijn en het vermogen om te werken.

ons profiel

VAMK profiel benadrukt internationale samenwerking en regionale impact. Onze Degree programma's te concentreren op training experts met internationale competenties die nodig zijn door zowel de industrie en zakelijke leven, en we willen actief in het ontwikkelen van deze competenties te zijn. De regionale impact wordt uitgevoerd door middel van onderwijs en onderzoek die zijn gebaseerd op de behoeften van de regio's levensduur uitgevoerd. Werkzame leven is praktisch geïntegreerd in training met behulp van de student centraal pedagogische methoden.

Onze waarden zijn

Klantgerichtheid: We anticiperen op en kennen de behoeften en verwachtingen van klanten, en we voldoen aan deze behoeften en verwachtingen door middel van flexibele, hoogwaardige activiteiten. Duurzame ontwikkeling: Wij brengen toegevoegde waarde voor West-Finland door de ontwikkeling van onze activiteiten voortdurend en innovatief en met respect voor het milieu waarden. Toekomstgericht deskundigheid: Wij bieden de levensduur met experts en zorgen voor onze eigen know-how en expertise door middel van permanente educatie. Respect: Wij bouwen wederzijds vertrouwen met respect voor iedereen als een menselijk wezen, en we openlijk geven positieve en constructieve feedback.

VAMK in een notendop

Studenten

3250 (560 in het deeltijds onderwijs)

Personeel

212 (124 docenten)

opleidingen

13 undergraduate graden in het voltijds onderwijs 4 Professional Master's Degrees Tot 10 opleidingen in het deeltijds onderwijs per jaar

Vakgebieden

Technologie Bedrijfseconomie Gezondheidszorg en sociale diensten Business Information Technology

De tijd van de studie

Voltijds onderwijs 210-240 ECTS (3,5-4 jaar) Deeltijds onderwijs 210-240 ECTS (3-5 jaar) Professional Master's Degrees 60-90 ECTS (2-3 jaar)

activiteit op internationaal niveau

350 International degree studenten 80 Inkomende uitwisselingsstudenten 180 Uitgaande uitwisselingsstudenten

Kwaliteit van het collegegeld: 72% van de afgestudeerden leerjaar collegegeld als zeer competent

Afstudeerwerkstukken gemaakt voor het beroepsleven: 75%

Opleidingen en diploma's uitgereikt

Bachelor -niveau:

International Business: Bachelor of Business Administration (in het Engels) Bedrijfseconomie: Bachelor of Business Administration (in het Fins) Business Information Technology: Bachelor of Business Administration (in het Fins)

Social Services: Bachelor of Social Services (in het Fins) Gezondheidszorg: Bachelor in de Gezondheidszorg (in het Fins) Public Health Care: Bachelor in de Gezondheidszorg (in het Fins)

Energy Technology: Bachelor of Engineering (in het Fins en deels in het Engels) Information Technology: Bachelor of Engineering (in het Engels en het Fins) Civiele Techniek: Bachelor of Engineering (in het Fins) Elektrotechniek: Bachelor of Engineering (in het Fins) Milieutechnologie (in het Fins) Mechanische en Production Engineering: Bachelor of Engineering (in het Fins)

Master-niveau:

Project Management: Master of Engineering (in het Engels) Bouw: Master of Engineering (in het Fins) Zakelijk Competence: Master of Business Administration (in het Fins) Ontwikkeling en beheer binnen de gezondheidszorg en sociale diensten: Master of Health Care / Public Health Care / Social Services (in het Fins)

Programs taught in:
Engels
Fins

Deze school biedt ook:

BSc

VAMK University of Applied Sciences

De Bachelor in Information Technology (B.Sc. Information Technology) heeft zijn wortels in de lokale energie-gerelateerde industrie. Wij richten ons op het produceren van ... [+]

Key Learning Outcomes

Vandaag, Information Technology (IT) verspreidt in ons beroepsleven, maar ook in ons dagelijks leven, op vele manieren. Dit resulteert automatisch in een groeiende behoefte aan IT-experts in de moderne samenleving.

Bij Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK, ​​University of Applied Sciences, de B.Sc. Information Technology (Bachelor Information Technology) heeft zijn wortels in de lokale energie-gerelateerde industrie. Wij richten ons op het produceren van deskundigen die de grote internationale bedrijven en lokale spelers in hun productontwikkeling en technische toepassingen in verband met het kan helpen.

Als IT-student, zal u bekend met bepaalde programmeertalen, zoals C en Java, maar ook met een aantal essentiële technische hulpmiddelen, bijvoorbeeld IP-toepassingen, draadloze netwerken, internet programmering, en een verscheidenheid van embedded systemen. De geavanceerde professionele studies richten zich op internationalisering en teamwork in projecten, zoals onze robotica voetbalteam en de nieuwe NAO humanoid robot team.... [-]

Finland Vaasa
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
VAMK University of Applied Sciences

De Bachelor in International Business (Bachelor of Business Administration BBA) geeft de studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn in diverse veeleisende expert ... [+]

De Bachelor in internationale bedrijfsleven (Bachelor Business Administration BBA) geeft de studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn in diverse veeleisende expert en leidinggevende posities. Engels de voertaal, het programma bereidt de studenten om te slagen in het internationale bedrijfsleven. Naast de uitwisseling van studenten en praktische opleiding in het buitenland, onze studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​Double Degree studeren in één van onze vier partner universiteiten in Duitsland, Polen of Frankrijk. De studies omvatten praktische opdrachten uitgevoerd voor de region's werkende leven.

beroepsprofielen

Een expert in bedrijfseconomie

meesters communicatie, informatietechnologie en wiskunde en bezit ook de bereidheid van het ondernemerschap heeft kennis van talen en ondernemersgeest en is ook flexibel en veelzijdig is werkzaam als expert in diverse internationale organisaties in Finland en in het buitenland op het gebied van marketing, buitenlandse handel, expeditie, transport en aangepaste klaring. Basic en Professional Studies Samenleving en ondernemerschap Talen en Communicatie data Processing Wiskunde en Natuurwetenschappen Bedrijfseconomie en wettelijke normen afzet Company Economics Research Process Advanced Professional Studies ... [-]
Finland Vaasa
August 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

VAMK Introduction Video 2015 - Training Tomorrow´s Professionals Today

Vaasan ammattikorkeakoulu
Address
VAMK, University of Applied Sciences Wolffintie 30
65200 Vaasa, Finland
Website
Telefoonnr.
+358 20 7663300