École Intuit.Lab

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over École Intuit.Lab

Ecole intuit.lab, Mumbai is een Frans educatief instituut voor grafisch ontwerp en visuele communicatie. Het werd mede-opgericht in 2011 door Patrick Felices, Clément Derock en Frederick Lalande. De visie van deze industriële veteranen is om een cultuur op te bouwen, niet alleen een school. Een cultuur waarin creatieve geesten de vrijheid krijgen om te innoveren, te creëren en deel uit te maken van een ontwerprevolutie.

Tegenwoordig realiseren geleerde professionals uit alle vakgebieden de rol van design in de toekomst. Technologie en ontwerp samen leiden de wereld door zijn meest monumentale transformatie en jij kunt deel uitmaken van deze beweging.

Wil je niet gewoon denken, maken, breken en opnieuw denken? Bij intuit.lab zijn je nieuwsgierigheid, je energie en je passie voor creatie het belangrijkst. Dus kom en ontdek diep creatief denken met inspirerende kunstenaars en ontwerpers van over de hele wereld.

Doe mee en maak deel uit van de wereldwijde designcompetitie en vind jouw plaats daarin.128537_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Ontwerp in India

Theorie en praktisch leren komen samen voor een stimulerende educatieve ervaring.

India is historisch synoniem geweest met kunst. Maar het bewijs van de esthetische aanraking in de Indiase omgeving neemt af met elke dag die voorbijgaat. Leven met schoonheid is een gewoonte die al op jonge leeftijd moet worden ingebed. Alleen als de kwestie van goede smaak serieus wordt genomen, kan de economische en sociale ontwikkeling in India prachtig verlopen.

Maar als we het over een verandering hebben, is geen andere tijd beter geweest dan het huidige moment. Het opzetten van de beste Franse designschool, école intuit.lab in Mumbai, is een stap in de richting van de duidelijke verbetering die nodig is op het gebied van onderwijs met betrekking tot grafisch ontwerp, kunst en reclame.

Hoewel de samenwerking van Frankrijk en India zorgt voor een culturele krachtpatser, is het belangrijk dat India naar Frankrijk kijkt als een land dat de moeite waard is om na te streven als het gaat om trots te zijn op hun eigen erfgoed, kunst en cultuur - een mentaliteit die weerspiegelt in het Franse hedendaagse ontwerp.

Ecole intuit.lab heeft succes behaald door professionele blootstelling op te nemen in het academische curriculum - een broodnodige positie die tot nu toe vacant was in het ontwerp- en kunsteducatie-milieu in India.

We kijken uit naar een nieuwe golf in het ontwerponderwijs.

Klaar voor de industrie

Met een opleiding in design, digitaal en creativiteit, transformeren we studenten in het soort professionals dat de industrie nodig heeft.

Met een bloeiende markt en toenemende welvaart is India de perfecte omgeving voor merken en producten om te gedijen. De resulterende marketing-, merk- en communicatiemogelijkheden behoren tot de rijkste ter wereld en bieden de ideale setting voor designprofessionals.

Met de toenemende invloed van digitale platforms in ons leven, is populaire digitale cultuur ontstaan in India. Dit betekent dat het digitale medium een heel scala aan spannende wegen voor ontwerpers opent. Daarom trainen we onze studenten om slim en bedreven te worden in digitaal ontwerpen en denken.

Ecole intuit.lab begrijpt het potentieel van de Indiase markt en zet zich in om 'industrie-ready' studenten te creëren om aan de enorme marktbehoeften te voldoen. We bereiken dit door real-life, professionele exposure voor de studenten in te bedden in het academische curriculum. Via zorgvuldig gekozen, professionele faculteiten, wekelijkse en maandelijkse workshops, uitwisselingsprogramma's en lokale en internationale stages zorgt intuit.lab ervoor dat elke student die onze campus verlaat klaar is voor de professionele wereld.

Dit industrie-klaar talent is wat école intuit.la met kop en schouders boven andere instituten zet.

Creatieve intelligentie

Je talenten leren gebruiken

Creatieve intelligentie vormt de kern van ons onderwijs. Het is de gedeelde kennis die jonge creatieve mensen aanboren om ontwerpers of artdirectors te worden.

De belangrijkste uitdaging voor een ontwerper is om te leren hun creatieve energie intelligent te gebruiken; om te kanaliseren en te besturen. Aanpassen om problemen te overwinnen, voortbouwen op persoonlijke cultuur en kennis en verstandige keuzes maken, om aantrekkelijke, concrete en slimme oplossingen te vinden.

Creatieve intelligentie is een houding en onderscheidt degenen die experts zijn in hun vakgebied en weten hoe ze kunnen bijdragen aan het beste van hun kunnen. Naast eenvoudige knowhow betekent dit een originele en relevante aanpak hanteren. Het is van essentieel belang dat het juiste beeld wordt gevonden, naast dat het een aantrekkelijk beeld is. Met het juiste beeld bedoelen we "een visuele productie die zinvol is", die zijn kracht ontleent aan reflectie binnen een gegeven context, een bepaalde visie of zelfs volgens bepaalde ethische principes.128552_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg Headway / Unsplash

Een academische en professionele benadering van onderwijs

« École Intuit.Lab is een ontwerpschool die ernaar streeft de kloof te École Intuit.Lab tussen theoretisch, academisch leren en praktische, professionele toepassingen»

De syllabus evolueert voortdurend om gelijke tred te houden met de veranderende technologie, opkomende startups en een innovatieve ontwerpervaring te creëren.

Intuit Lab streeft naar een omgeving die zich leent voor een geconcentreerd begrip van ontwerp door:

  • Talrijke live-opdrachten met klantinteractie, onderzoek en strategie
  • Wendbaarheid en aanpassingsvermogen bij het meegaan met de tijd

Een Human Scale College

Vanwege zijn menselijke omvang is intuit.lab school een warm instituut dat intuit.labians een oplossing op maat biedt met betrokken leraren en beheerders.

Voor studenten is école intuit.lab meer dan een universiteit: het is een plaats van vervulling, creatieve emulatie, verrijkende dialogen met professionals. Een ontmoetingsplaats, waar het leven ziet.

Afgezien van cursussen op hoog niveau, worden sterke vriendschappen gecreëerd, gevoed door teamwerk gevoed door het actieve leven en de echte wereld. Deze momenten van groepscreatie zijn kostbaar. Ze voegen aan de lessen een echte team-cohesie en stof tot nadenken toe door de uitwisseling. De geest van école intuit.lab is creatief, avontuurlijk en open voor de wereld.

Welkom bij onze 3 campussen

Intuit.lab Mumbai

Ontdek je creativiteit in een stad die je zal inspireren. Ga aan zee zitten of loop door de historische straatjes. De stad bruist van talent en dat geldt ook voor onze campus in Prabhadevi, het hart van de stad Mumbai. De campus heeft wereldwijde ontwerp- en reclamelegenden die het bezoeken, interactie aangaan met de studenten en hen informeren over de professionele wereld.

Studenten hebben ook de mogelijkheid om te leren van de wereldwijde reclamemaster Ravi Deshpande, onze oprichter van de campus in Mumbai. En krijg hem ook in actie te zien in zijn dynamische, geïntegreerde reclamebureau Whyness Worldwide, dat naast onze campus is geplaatst.

Intuit.lab Parijs

Onze eerste campus ter wereld, intuit.lab, Parijs, is de droom van elke aspirant-ontwerper.

De school heeft een onderwijsteam met leraren en professionals die applaus krijgen van de reclamewereld. Studenten die in de Franse hoofdstad studeren, leven in een dynamische en multiculturele omgeving. Ze profiteren van het buitengewone culturele potentieel van de stad, dat gemakkelijk bereikbaar is vanaf de school vanwege de centrale ligging.

Een bijkomend voordeel is toegang tot een ongeëvenaarde pool van banen in de meest gewilde creatieve stad.

Intuit.lab Aix-en-Provence

Met de intuit.lab-school in Aix-en-Provence kunnen studenten profiteren van ongeëvenaard leren en een verrijkende woonervaring in een stad vol leven. De campus richt zich op de academische eisen van de wereld van hedendaagse kunst en bouwt methoden om studenten daarop voor te bereiden.

Het team bestaat uit docenten en professionals die de echte problemen van de industrie begrijpen en studenten helpen sterke relaties op te bouwen binnen de regio en internationaal.

Locaties

Parijs

Address
90, rue de Javel
75015 Paris

Parijs, Île-de-France, Frankrijk

Aix-en-Provence

Address
17, Rue Lieutaud
13100 Aix-en-Provence

Aix-en-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk

Mumbai

Address
DGP House, 4th Floor, 88C, Old Prabhadevi Road, Prabhadevi
400025 Mumbai, Maharashtra, India

Mumbai, Maharashtra, India

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden