Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1982 en gelegen in het hart van het 20e arrondissement van Parijs, Autograf, historische school in het gebied van grafisch ontwerp, digitaal, Ontwerp Ruimte en gaming, biedt training gevalideerde of erkende status door graden state. School menselijke schaal, krijgt elke student individuele ondersteuning door docenten en het docententeam.

Autograf genieten van lichte en ruime lokalen van 2000 vierkante meter, met inbegrip van conventionele klaslokalen, workshop kamers en computerruimten zijn 400 studenten tegemoet te komen.

Met meer dan honderdvijftig machines beschikbaar, studenten werken op Mac of pc-software volgens de studie. Autograf kenmerken van de optische vezel, de wifi is beschikbaar in het hele school.

Studenten komen regelmatig bijeen in de kantine, gezellige ruimte met magnetrons en computers met gratis toegang tot de lunch, praten of op het werk.

Om hun werk af te drukken, studenten gebruik maken van printers en kopieerapparaten self service. Voor grotere maten op verschillende soorten media, ze hebben zelfs een professionele tracer.

Hoogleraren Autograf, alle professionals, werken en leren in Frankrijk en wereldwijd.

Autograf organiseert reizen, studiereizen, trainingen, conferenties en workshops in Frankrijk en het buitenland (Japan, Canada, China, Mexico, Spanje, ...). Het is ook mogelijk voor studenten om een ​​deel van hun studie in een ander land.

De opening van een professionele wereld

Sinds haar oprichting Autograf onderhouden van nauwe banden met een breed netwerk van zakelijke partners, dat het mogelijk maakt om uitgebreide mogelijkheden voor stages en professionele toevoegingen aan haar studenten aan te bieden. Elke student wordt gevolgd en ondersteund bij het zoeken bedrijfsleven, aanbiedingen aan hem, maar ook gepersonaliseerde bijstand voor de uitvoering van zijn research tools (CV, creatieve portfolio, voorbereiding voor interviews, etc.).

De Design cursussen

Autograf biedt cursussen van één tot vijf jaar, internationale voorbereidende klassen (FLE FLE Art and Design) voor buitenlandse studenten, een upgrade in toegepaste kunst, BTS (staatsdiploma), gecertificeerd titels erkend door de staat tot het niveau I (RNCP) en International geloofsbrieven:

 • Art FLE (Frans vreemde taal + kunst)
 • Ontwerp FLE (Frans vreemde taal + Design)
 • Upgrading of Applied Arts (MANAA)
 • BTS Graphic Design Communicatie & Media afdrukoptie
 • BTS optie Graphic Design Digitale Communicatie en Media
 • BTS Space Ontwerp
 • Bachelor Graphic Design
 • Digital Design Bachelor
 • Bachelor of Design Space
 • Bachelor Video Game Art
 • Bachelor Global Design Manager
 • Master of Art Director in Graphic Design
 • Master of Design in Digital Art Director
 • Master Designer Interior Designer
 • Master of Art Director in video game creatie

Hoe Autograf : Tijdens de 3 jaar MANAA en BTS boekt u parallel met de voorbereiding van uw staat diploma BTS (BAC + 2), een bachelordiploma (BAC + 3), waarmee je je studie in Master direct voort te zetten.

getuige

Jules PratArtistiek directeur bij extreme Muse en oud-leerling vanAutograf.

"Ik ging naar Autograf BTS Graphic Design gedrukte media in de eerste optie, en de sfeer was geweldig tijdens mijn opleiding. Ik heb een grote design studio cursussen herinneren waar we een echte bewustwording van de handel, we beoordeeld alles wat we kunnen doen, is onze creativiteit sterk ontwikkeld.

Zodra mijn BTS en haakte mijn Bachelor Ik ging op Master Art director in Graphic Design Ik wilde het werk te krijgen en dankzij de afwisseling, vond ik een interessante positie, voor het eerst in een bureau gespecialiseerd in operationele marketing waar ik liep, en dan in het tweede jaar binnen de Cafeïne bureau, waar ik was assistent artistiek leider.

Na deze ervaringen, werkte ik voor W & Cie bureau waar ik de wereld van de fotografie benaderd. Gedurende die twee jaar, had ik de kans op het Amundi merk grondgebied te werken en dus regisseren fotoshoots en commercials voor een wereldwijde campagne.

Vandaag ben ik een art director in het agentschap Extreme Muse, ik werk voor een luxe budgetten zoals Ulysse Nardin (Zwitserse horlogemaker), Samsung, Nespresso, LVMH, Kering ... maak ik een werk van ideeën ontwerper die gaat op zoek naar fotografen en universum door middel van het opstellen van instructies en de richting van de schietpartijen aan de verwezenlijking van retoucheren en fotomontages. "

Autograf - Open Deur Dag 2016

Video toont de tentoonstelling van werken van studenten in de laatste Autograf opendeurdagen.

Meer informatie in het Engels: http://autograf-design.com/en/

Opleidingen te volgen in:
Frans

Deze school biedt ook:

Bachelor

Autograf

De BTS en de tweede en derde jaar van de Bachelor in Graphic Design parallel worden uitgevoerd en maken het verkrijgen van een double degree, de BTS staat diploma uitgere ... [+]

De BTS en de tweede en derde jaar van de Bachelor in Graphic Design parallel worden uitgevoerd en maken het verkrijgen van een double degree, de BTS staat diploma uitgereikt door het ministerie van Onderwijs en de bacheloropleiding International in Graphic Design.

Deze training voldoet aan de conceptuele en semantische leren met betrekking tot communicatie (bericht kwaliteit, relevantie betekent), plastic (samenstelling, typografie, grafisch, kleur) en technologische (infographic stuurmiddel, kennis van printsystemen).

Het vereist twee verplichte stages, een drukkerij weekdagen voor een en 4 tot 6 weken in een reclamebureau of grafisch ontwerpbureau ontwerpen drukwerk, voor de andere.... [-]

Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Autograf

De BTS en de tweede en derde jaar Bachelor in Design Space parallel worden uitgevoerd en maken het verkrijgen van een double degree, de BTS staat diploma uitgereikt door ... [+]

De BTS en de tweede en derde jaar Bachelor in Design Space parallel worden uitgevoerd en maken het verkrijgen van een double degree, de BTS staat diploma uitgereikt door het Ministerie van Onderwijs en de Bachelor in International Interior Design.

De ruimte ontwerper is creatief en gedurfd. Hij regisseerde, renoveert, herstelt het leven naar een plaats, biedt nieuwe oplossingen, slim, esthetiek. De combinatie van gevoeligheid en techniek, stelt hij, vanuit een precieze specificaties, oplossingen aangepast aan de levensstijl van een groep van individuen of de exploitatie van een bedrijf binnen de beperkingen, fysieke, fiscale en schoon milieu bij elke ruimte. Of het nu eenvoudige of hardlopen project manager, interieur ontwerper of ontwerper, de ontwerper ruimte tussenkomt op verschillende gebieden: stand, wonen, interieur, landschap, museum ...... [-]

Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Autograf

Na een cursus van 2 tot 3 jaar in een bepaald gebied van design (grafisch ontwerp, ruimtelijk ontwerp, interieur design, product design, ruimte en volume communicatie ... ... [+]

Na een cursus van 2 tot 3 jaar in een bepaald gebied van design (grafisch ontwerp, ruimtelijk ontwerp, interieur design, product design, ruimte en volume communicatie ...), niets willen zijn praktijk uit te breiden naar een globaal ontwerp, eco -head en responsief ( "adaptive") om zijn designer profiel te optimaliseren.

Het totale ontwerp is de doeltreffendheid en de samenhang met de vaststelling van een kruis ontwerp aanpak die het merk, het product, het ontwerp, de verpakking, de grafische en digitale communicatie, de plaats van productie en verkoop acht. Voeg een verantwoorde dimensie kiest voor een economisch en ecologisch verantwoorde design, duurzame, rationeel, behulpzaam, efficiënt en sympathiek. Je komt als wereldwijde ontwerper en verantwoordelijk voor bedrijven vertegenwoordigen een echte meerwaarde. Bedrijven zijn immers steeds meer gedwongen om te voldoen aan een aantal van de milieunormen. Zij zien een marketing belang om zich te positioneren als milieubewust bedrijf, actief en innovatief in duurzame ontwikkeling, positionering die hun merkimago zal verbeteren in de ogen van het publiek.... [-]

Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Autograf

De beelden die in 3D worden weergegeven in vele gebieden: reclame, internet, televisie branding en filmische special effects van alle soorten, architectuur, landschap, vi ... [+]

De beelden die in 3D worden weergegeven in vele gebieden: reclame, internet, televisie branding en filmische special effects van alle soorten, architectuur, landschap, videospelletje, video game art, game design video, 3D-graphics, 3D-animatie ...

Dit Bachelor vorm toekomstige 3D kunstenaars, karakter ontwerpers, storyboard, modelbouwers, level designers en 3D-animators. In het programma, alle stadia van productie: script, character design (oprichting van tekens), storyboard, modellering, textuur, licht, schaduw, geluid, animatie, het bereiken van een niveau van spelen, programmering ...

Training doel:

Insluiten de video game-industrie en animatie inclusief 3D als 3D grafische ontwerper 3D-animator of ontwerper niveau.... [-]

Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Autograf

De BTS en de tweede en derde jaar van de Bachelor in de Digital Design parallel worden uitgevoerd en maken het verkrijgen van een double degree, de BTS staat diploma uitg ... [+]

De BTS en de tweede en derde jaar van de Bachelor in de Digital Design parallel worden uitgevoerd en maken het verkrijgen van een double degree, de BTS staat diploma uitgereikt door het ministerie van Onderwijs en de bacheloropleiding International in Graphic Design, Multimedia optie.

Deze training voldoet aan de conceptuele en semantische leren met betrekking tot communicatie (bericht kwaliteit, relevantie betekent), plastic (samenstelling, typografie, grafisch, kleur) en technologische (infographic stuurmiddel, kennis van printsystemen).

Het vormt digitale designer werkt aan digitale en interactieve ontwerp ondersteunt: intranet en internet, DVD, mobiele toepassingen, het creëren van geanimeerde of 3D ... Deze training vereist een verplichte stage in een professionele omgeving, een minimum van 6 weken binnen een communicatiebureau of een grafisch ontwerp studio ontwerpen van digitale en interactieve producten.... [-]

Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Autograf - JPO 2016: Vidéo illustrant l’exposition des travaux des étudiants d’Autograf lors des dernières journées portes ouvertes

Workshop Design Espace Autograf -

Workshop Edition Autograf -

Workshop Video Game Art Autograf -

Workshop Multimédia Autograf -

Autograf Workshop au Québec

Workshop International Autograf - College of Arts de Pekin à Autograf Paris

Autograf
Address
35 rue Saint Blaise 75020 Paris FRANCE
Parijs, Île-de-France, Frankrijk
Website
Telefoonnr.
+33 1 43 70 00 22