Burgundy School of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

We zijn blij om onze expertise te bieden in 3 verschillende programma's, ontworpen om de behoeften van onze studenten en de eerste achtergrond te passen: MSc Wine Business, MSc Wine Management MASTÈRE SPÉCIALISÉ Commerce International des vins et spiritueux.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans

Bekijk Bachelors » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor in Marketing & Business

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Frankrijk Dijon Lyon +1 more

Het programma leidt tot een Bachelor diploma door het Franse Ministerie van Onderwijs volledig erkend. Dit internationaal georiënteerde programma geeft studenten de mogelijkheid om kennis en begrip van verschillende gebieden van marketing en business te verwerven, en hun professionele vaardigheden te ontwikkelen. [+]

TOELATING

Burgundy School of Business: omhels je lot

Internationale erkenning

Met zijn AACSB-accreditatie, BSB is een van de beste business schools in de wereld (top 5%). BSB opgericht in 1900 en heeft al lang bestaande banden met het bedrijfsleven. BSB heeft een indrukwekkend netwerk van 10.000 alumni over de hele wereld.

Persoonlijke begeleiding

Kleine klassen (maximaal 40 studenten) Individuele ondersteuning voor uw sollicitatieproces en visumprocedures. Persoonlijk advies om u te helpen uw professionele project te bouwen en vind uw stages of eerste baan.

Internationale

500 internationale studenten 65 verschillende nationaliteiten 37% internationale professoren 41% van onze afgestudeerde beginnen hun carrière in het buitenland [-]

Videos

Welcome to BSB

Contact

ESC Dijon Bourgogne

Adres 29 Rue Sambin
21000 Dijon, Bourgondië, Frankrijk
Website http://www.escdijon.eu/
Telefoon +33 3 80 72 59 00

Adres Campus Lyon Immeuble Milky Way 42 Cours Suchet
69002 Lyon, Rhône-Alpes, Frankrijk
Telefoon undefined