Lees de Officiële Beschrijving

BREST Een zeestad

2-grootste stad van Bretagne verwelkomt bijna 24.000 studenten per jaar, waarvan 10% zijn internationale studenten in de universiteit en haar 7 Grandes Ecoles. Zijn diverse educatieve programma's, excellent onderzoek initiatieven, van hoge kwaliteit instructie, lokale vooruitzichten op een baan, en unieke omgeving maken het een topbestemming voor studenten.

OCEAN ALS CULTUUR

Omringd door de oceaan, is de regio Brest vol met prachtige natuurgebieden en biedt allerlei sportieve en recreatieve activiteiten in verband met de zee. In het licht van haar geschiedenis als een belangrijke zeehaven, Brest is een gastvrije stad, open voor de wereld en verschillende culturen. Het is ook een cultureel centrum met zijn vele theaters en auditoria; het Océanopolis aquarium; de Quartz, een nationaal gerenommeerde theater; niet te vergeten de vele zomerfestivals die plaatsvinden in heel Bretagne te noemen.

Een veranderende stad

Brest is bezig met een uitgebreid ontwikkelingsprogramma stedelijke: grootstedelijke voorzieningen, economische structuren, nieuwe woonwijken en stedelijke vernieuwing. In dezelfde geest als de 2012 inauguratie van de tram en de renovatie van het Plateau des Capucins, een gedurfd initiatief wordt gewerkt aan eerste stedelijke kabelbaan systeem Frankrijk openen in Brest.

Een aantrekkelijke stad

Een stedelijk centrum met een werk pool van meer dan 400.000 inwoners, Brest maakt zich bekend via haar centres of excellence met onderzoek van wereldklasse, vier concurrentievermogen clusters, high-tech bedrijven, en een aantal van de toonaangevende namen in de industrie. Brest is een van de 14 steden in Frankrijk, die de nieuwe status van Metropole hebben verdiend. De internationale focus is duidelijk zichtbaar in de kwaliteit van haar aanbod in mariene wetenschappen en technologie, scheepsbouw en reparatie, digitale technologie, voedsel en life sciences, de hogere dienstensector en financiële engineering.

VANNES & Golf van Morbihan

Vannes is een historische stad, de voormalige zetel van het Parlement van Bretagne, en is levend houden van de belangrijkste overblijfselen van zijn rijke verleden bewaard. De wallen en de wash-huizen aan de rand van de gracht, de kathedraal en musea zoals het Museum voor Schone Kunsten Cohue staan ​​allemaal naast bloementuinen. EEN HUIS PORT Dankzij de gunstige ligging in de Golf van Morbihan, Vannes ligt op een centrale en strategische positie. Gemakkelijk bereikbaar vanaf de grote steden van de regio, alsmede in Parijs, het is de thuishaven voor veel bedrijven de ontwikkeling en de keuze locatie voor toekomstige-minded ondernemers.

AN Exceptionnal PLAATS

Vannes grenst in het zuiden door de Golf van Morbihan, die "kleine zee" in de Bretonse taal betekent. Deze 12.000 hectare Atlantisch bekken is bezaaid met ongeveer 40 eilanden; sommige, zoals het Île d'Arz en Île aux Moines, bewoond zijn. De Golf van Morbihan is een unieke plek waar het land en de zee vermengen binnen wisselende landschappen, en is onderdeel van de mooiste baaien in de wereld.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:

Bachelor

Brest Business School

Al meer dan 30 jaar, de Bachelor's Degree in Business Development (oorspronkelijk aangeboden door de Orléans School of Business and Management) is erkend door het bedrijf ... [+]

Al meer dan 30 jaar, de Bachelor's Degree in Business Development (oorspronkelijk aangeboden door de Orléans School of Business and Management) is erkend door het bedrijfsleven door te voldoen aan hun behoefte aan medewerkers die flexibel, creatief, innovatief en effectief binnen hun organisatie.

HET VERZOEK OM BUSINESS ONDERWIJS

Door het combineren van veeleisende academische standaarden en professionele ervaringen, de Bachelor in Business Development van Vannes Business School stelt studenten in staat om hun talenten te uiten met verschillende projecten, wat leidt tot carrièremogelijkheden en ervaringen, zowel in Frankrijk als in het buitenland.

Voor studenten, de toetreding tot de Bachelor in Business Development betekent:... [-]

Frankrijk Vannes Brest
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Brest Business School

De Bachelor in International Management van Brest Business School duiten u voor uw toekomstige carrière. ... [+]

De Bachelor in International Management van Brest Business School duiten u voor uw toekomstige carrière. U zult in uw eigen tempo vooruitgang in een nieuwe en stimulerende omgeving, terwijl het ontwikkelen van uw ondernemersgeest. Leer je eigen expertise en academische kennis in aanvulling gebruiken om de bouw van interpersoonlijke en zakelijke vaardigheden.

Een internationaal georiënteerd programma

Door te kiezen voor de "all in het Engels" spoor, profiteert u van praktische instructie in beheer gegeven door docenten van internationale partner universiteiten.

Door het uitgeven van je laatste jaar in een van onze partner universiteiten, vindt u een Franse en internationale double degree dat opent deuren voor zowel de academische en professionele kansen verdienen.... [-]

Frankrijk Brest Vannes
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BREST LIFE