Lees de Officiële Beschrijving

Sinds haar oprichting, College van Parijs heeft een missie naar Frans excellentie te bevorderen door middel van training. Om dit te doen, we groep van erkende instellingen voor hoger onderwijs, de oudste, die werd opgericht in 1949, dat het aandeel van drie waarden: de internationale opening, uitmuntend onderwijs, geïndividualiseerde begeleiding studenten.

internationale openheid Dit is onze reden van bestaan. Onze programma's zijn speciaal ontworpen voor het hosten internationale studenten en laat de Franse studenten om hun stage of een deel van hun opleiding in het buitenland te doen. Onze docenten zijn getraind in het onderwijs met multiculturele en meertalige groepen. In het hart van het apparaat: een zeer efficiënte taalschool die gespecialiseerd is in de Franse les in Parijs in kleine groepjes in privélessen of een gecombineerde cursussen.

De pedagogische excellence Lid scholen van het College van Parijs zijn allemaal opgenomen in hun specialisme en bieden een garantie inbrengen in de wereldwijde arbeidsmarkten. De faculteit bestaat uit een academische faculteit en top professionele spelers. Alle programma's leiden tot de kwalificaties erkend door de staat of door internationale beoordelingsinstanties.

De geïndividualiseerde ondersteuning voor studenten Omdat elke training komt overeen met een persoonlijke ambitie, al onze studenten krijgen persoonlijke ondersteuning. Succes voor iedereen - voor, tijdens en na de training - is de kern van onze actie. Ter beschikking van studenten, onze teams elkaar ondersteunen in het succes van zijn project. Dit is essentieel voor een succesvolle studie in Frankrijk dat men ingeschreven in een mode-school, een business school of een ontwerp school.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:

Bachelor

College de Paris

De bachelor's degree in International Marketing is een onderdeel van de internationale programma's worden aangeboden door het college van Parijs, met een training volledi ... [+]

De bachelor's degree in International Marketing is een onderdeel van de internationale programma's worden aangeboden door het college van Parijs, met een training volledig in het Engels.

Algemene Vakken beheer Financieel Management Marketing en Communicatie Commerciële Ontwikkeling human resources wet kwantitatieve instrumenten Vreemde talen Beroepsopleiding: International Marketing ondernemende cultuur Bedrijven en International Marketing - International Marketing Strategie en Brand Beleid - Definitie van Internationaal Beleid - Import - export, Redenen en motivaties, Company Diagnose - De organisatie van International Commerce - Het opzetten van in het buitenland - International Sales en Sales Contracten: International Commercial Voorwaarden - Financiering operaties in het buitenland - Regional Operations en formaliteiten - Economic Intelligence en Monitoring - Marketing Mode en luxe goederen - Marketing in Food en Beverage Toelating Academische vereiste niveau: 120 ECTS of 2 jaar universitaire studie - Engels vereiste niveau: IELTS (5.5), TOEFL (70), TOEIC (750) Internationale studenten ... [-]
Frankrijk Parijs
October 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Collège de Paris, University of French excellence

Sophie, marketing manager at ELFE-école de langue française

Olivier, Président of College de Paris, University of French excellence

Steve, learning french at ELFE, école de Langue Française

Marie-Noëlle, head of Atelier Françoise Conte

Rachel & Stefan, learning french at ELFE -Ecole de Langue Française

Leanne, learning french at ELFE- école de langue française

Maïa, studying design at Françoise Conte

Ecole de mode Paris: Paris Fashion School

Cécile, studying design at Françoise Conte