Lees de Officiële Beschrijving

Van de bekroonde culinaire legende komt Ducasse Onderwijs, De toonaangevende wereldwijde organisatie van de professionele en pre-professionele Culinair en Pastry Arts scholen, waar de passie en toewijding aan de kunst van gastvrijheid onderstrepen een rijke geschiedenis van uitzonderlijke normen gesmeed door middel van tientallen jaren van de praktijk en ervaring.

Gemaakt in 1999, Ducasse Onderwijs stelt de hoogste culinaire en gebak industriestandaarden met zijn uitgebreide hands-on educatieve programma's die praktisch leren technieken met precisie, innovatie en strenge vaardigheden op basis van methodiek te benadrukken.


"Ik heb altijd getracht door te geven mijn visie op culinaire en gebak kunsten. Ik deel mijn know-how aan alle mensen bereid zijn om hun vaardigheden te versterken met een enkele motto in het achterhoofd: excellence in de praktijk "Alain Ducasse.

Excellence in de praktijk


Twee campussen zijn nu gevestigd in Frankrijk: de Centre de Formation d'Alain Ducasse (CfaD), gespecialiseerd in kookkunsten en gebak voor het restaurant en de Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), die al meer dan dertig jaar, de verwijzing school, in Frankrijk en in het buitenland, voor de Franse patisserie, bakkerij, chocolade, zoetwaren en ijs professionals.


Onze culinaire programma's aangeboden in het Centre de Formation d'Alain Ducasse:

  • Bachelor in Culinaire Kunsten
  • Culinair Diploma
  • Superior Culinary Arts Diploma
Excellence in de praktijk
Opleidingen te volgen in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:


Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse

Kies met de Bachelor in Culinary Arts voor een opleidingspad of excellence en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te sl ... [+]

Kies met de Bachelor in Culinary Arts een opleidingspad van topkwaliteit en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te slagen als Chef en / of Manager in de internationale restaurantindustrie, of om uw eigen vestiging te openen .

Programma HoogtepuntenOntwikkel duale vaardigheden in techniek en managementProfiteer van hoogwaardige overdracht van kennis door hoog gekwalificeerde docentenUnieke lesmethodes die kleine groepsinstellingen en een hoog oefeningsniveau combineren om te profiteren van een gepersonaliseerde follow-up, efficiënt leren en geoptimaliseerd lesgevenEchte professionele situaties door middel van stages, businessgame en project voor einde studiesDoe mee aan een internationaal onderwijsprogramma met een Engelstalig programmaProgramma-inhoud... [-]
Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Campus Insiders - Ducasse Education

Location address
Centre de Formation Alain Ducasse,
41 rue de l'Abbé Ruellan

Paris, Île-de-France, 95100 FR
Social Media