EDHEC Business School - Online Programs

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Maak verbinding met je toekomst

EDHEC biedt innovatieve online cursussen en opleidingen aan die voldoen aan de hoogste academische standaarden en een wereldwijde aanhang van denkers en presteerders aantrekken.

Als pionier op het gebied van online onderwijs wil EDHEC Business School haar innovatieve trainingsaanbod versterken door de digitale ontwikkeling te versnellen en de reikwijdte en impact van haar onderwijs te verbreden naar een wereldwijd publiek.

136496_pexels-photo-1560932.jpeg

EDHEC: vormgeven aan online onderwijs

Met de ambitie om haar digitale ontwikkeling te verbeteren, heeft EDHEC Business School EDHEC Online gecreëerd, een 100% online digitaal platform. Met de wens om te voldoen aan de vraag naar flexibiliteit van professionals en toekomstige managers, is EDHEC Online vooral gericht op actieve professionals die nieuwe vaardigheden willen verwerven om hun professionele carrière een boost te geven door middel van een diplomatraining op hoog niveau, altijd en overal toegankelijk.

Een compleet aanbod aan online cursussen

Van de gespecialiseerde bachelordiploma tot executive en MBA-cursussen, EDHEC Online is gebaseerd op een nieuwe manier van leren en biedt diploma- en certificeringscursussen in management over alle kwesties met betrekking tot nieuwe zakelijke uitdagingen. De trainingsprogramma's worden verzorgd door professoren van EDHEC Business School en bedrijfsexperts die hun expertise en knowhow inbrengen.

Een platform van uitmuntendheid

EDHEC Business School is mede-oprichter van de internationale Future of Management Education (FOME) in samenwerking met Imperial College London en 5 andere prestigieuze Business Schools en universiteiten van wereldklasse. Het doel van deze alliantie is een revolutie teweeg te brengen in diploma's voor afstandsonderwijs door technologische en pedagogische knowhow te combineren.

Bovendien verrijken verschillende partnerschappen of overeenkomsten met belangrijke spelers in de EdTech-wereld de leerervaring die EDHEC Online biedt.

Door EDHEC Online te creëren, positioneert EDHEC Business School zichzelf in de voorhoede van het multi-campusmodel van morgen. We bieden onze studenten dus meerdere mogelijkheden voor diplomacursussen op een hoog niveau van academische en technologische uitmuntendheid om te slagen in een snel veranderende wereld.
Benoit ARNAUD, Associate Dean, directeur van EDHEC Online

Een doel: de leerervaring verrijken

EDHEC Online stelt EDHEC Business School in staat om zoveel mogelijk studenten toegang te bieden tot de uitstekende inhoud, aangedreven door belangrijke digitale innovaties. EDHEC Online heeft een "lokaal e-learning" systeem ontwikkeld, gebaseerd op 4 pijlers en gericht op de student:

  • Toegewijde ondersteuning van EDHEC-professoren via 2 individuele en groepscoachingsessies per maand,
  • Bevoorrechte interacties met EDHEC-professoren en academische mentoren tijdens wekelijkse vergaderingen in virtuele klaslokalen en op de online campus,
  • Nieuwe technologieën voor leren op maat (video's, quizzen, mobiel leren, online evaluaties, enz.)
  • Innovatieve leerervaringen, zowel persoonlijk als op afstand (teambuilding, seminars, business games, etc.)

136493_pexels-photo-2422293.jpeg

EDHEC Business School: training van de leiders van morgen

Eén ambitie: impact maken

Sinds de oprichting in 1906 door ondernemers, is EDHEC Business School dankzij de innovatieve en unieke pedagogische aanpak naar de hoogste internationale normen gestegen.

Gebaseerd op de cultuur van "Mensen bouwen om een bedrijf op te bouwen" en "Leren door te doen", is de pedagogie ervan toegewijd om de educatieve ervaring rond studenten opnieuw uit te vinden door hen een breed portfolio van hoogwaardige trainingen aan te bieden. Van de bacheloropleiding (International BBA) tot de Ph.D. in financiën en alle masteropleidingen in basis- en voortgezet onderwijs, leidt EDHEC de leiders van morgen op om de complexiteit van de zakenwereld te begrijpen en een positieve impact te hebben op de zakenwereld en de samenleving als geheel.

EDHEC Everywhere: 5 internationale campussen en 1 online

Door zijn vijf campussen: Lille, Nice, Londen, Londen, Parijs, Singapore en zijn online campus, is EDHEC een van de twintig beste business schools in Europa. Nationaal en internationaal bekend, EDHEC heeft een solide reputatie voor excellentie in onderzoek en innovatie. EDHEC functioneert als een echt ideeënlaboratorium en brengt innovatieve oplossingen die door bedrijven zeer worden gewaardeerd en omarmd.

Het is onze roeping om te voldoen aan de leerbehoeften van onze studenten en partners, zowel nationaal als internationaal. Door middel van innovatieve en interdisciplinaire trainingsprogramma's, de inzet en de expertise van onze sprekers en een sterk netwerk willen we bijdragen aan de persoonlijke en professionele groei van onze studenten.
Emmanuel METAIS, Dean EDHEC Business School

Rankings: internationale erkenning

In slechts enkele jaren heeft een uitzonderlijke groeidynamiek EDHEC Business School naar de hoogste internationale standaarden gedreven, met academische expertise en wereldberoemde excellentiecentra.

Locaties

Lille

Address
Lille, Hauts-de-France, Frankrijk

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

Opleidingen

Deze school biedt ook: