Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ECOLE DUCASSE - ENSP

De École Nationale Supérieure de Pâtisserie bevindt zich in Yssingeaux, in de Franse Auvergne. Opgericht in 1984, is het de naschool in Frankrijk - en wereldwijd - voor professionals in banketbakkerij, bakkerij, chocolade, snoepgoed en ijskunst.

Gevestigd in het kasteel van Montbarnier, combineert de school met succes erfgoed en moderniteit, met een unieke familiesfeer. Het organiseert elk jaar een aantal prestigieuze culinaire evenementen, waaronder de selectierondes voor de wedstrijd Un des Meilleurs Ouvriers de France en het Festival National des Croquembouches.

Onze gebaksprogramma's:

Essentials-programma's:

  • French Pastry Arts Essentials
  • Franse Chocolade
  • French Bakery Essentials

diploma's:

  • Frans gebak kunstdiploma
  • Diploma van experts in Franse patisserie

Locaties

Yssingeaux

Address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

43200 Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk