Lees de Officiële Beschrijving

Van de bekroonde culinaire legende komt Ducasse Onderwijs, De toonaangevende wereldwijde organisatie van professionele en pre-professionele culinaire en gebakse kunstscholen, waar passie en toewijding aan de kunst van gastvrijheid onderstrepen een rijke geschiedenis van uitzonderlijke normen die door decennia van praktijk en ervaring vervals zijn.


Gemaakt in 1999, Ducasse Onderwijs stelt de hoogste culinaire en gebak industriestandaarden met zijn uitgebreide handson educatieve programma's die praktisch leren benadrukken technieken met precisie, innovatie en strenge skillsbased methodologie.


"Ik heb altijd getracht door te geven mijn visie op culinaire en gebak kunsten. Ik deel mijn know-how aan alle mensen bereid zijn om hun vaardigheden te versterken met een enkele motto in het achterhoofd: excellence in de praktijk "Alain Ducasse.

Excellence in de praktijk


Twee campussen zijn nu gevestigd in Frankrijk: het Centre de formation d'Alain Ducasse (cfaD), gespecialiseerd in culinaire kunsten en gebak voor het restaurant en de Ecole Nationale Supérieure de Patisserie (ENSP), die al meer dan dertig jaar, de verwijzing de school, In Frankrijk en in het buitenland, voor de Franse patisserie, bakkerij, chocolade, zoetwaren en ijs professionals.


Onze gebak programma's aangeboden bij Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie:

  • Bachelor in de Franse Patisserie
  • Franse Patisserie
  • Franse Chocolade & Zoetwarenkunst
  • French Bakery Arts
  • French Pastry Campus: Winter & Summer Sessions
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie, Château de Montbarnier
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

De Bachelor in French Pastry Arts van Ducasse Education stelt je in staat om over 3 jaar de nodige knowhow en managementcompetenties te verwerven om te voldoen aan de hog ... [+]

De Bachelor in French Pastry Arts van Ducasse Education stelt je in staat om over 3 jaar de nodige knowhow en managementcompetenties te verwerven om te voldoen aan de hoge verwachtingen van het banketbakkersvak. Kies een educatief pad van uitmuntendheid om te slagen in je carrière als ondernemer - banketbakker .

Programma HoogtepuntenOntwikkel duale vaardigheden in techniek en managementProfiteer van hoogwaardige overdracht van kennis door hoog gekwalificeerde docentenUnieke lesmethodes die kleine groepsinstellingen en een hoog oefeningsniveau combineren om te profiteren van een gepersonaliseerde follow-up, efficiënt leren en geoptimaliseerd lesgevenEchte professionele situaties door middel van stages, businessgame en project voor einde studiesDoe mee aan een internationaal onderwijsprogramma met een programma in het Frans en het EngelsProgramma-inhoud... [-]
Frankrijk Yssingeaux
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Campus Insiders - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie

Location address
Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie,
125, Allée du Château de Montbarnier

Yssingeaux, Auvergne-Rhône-Alpes, 43200 FR