Lees de Officiële Beschrijving

Esaip is een Graduate School of Engineering en stelt een generalistische, brede 3-jarige opleiding voor, beginnend op een Bac 2-niveau of op basis van een 5-jarige opleiding, beginnend op een Bac-niveau. Esaip biedt twee diploma's in Angers en Aix-en-Provence:

  • Computerwetenschappen en netwerken
  • Risicobeheer voor veiligheid, milieu en industrie.

De graduate school of Engineering is gemachtigd door de "Commission des Titres d'Ingénieurs", EUR-ACE label, lid van de "Conférence des Grandes Ecoles".

Al meer dan 25 jaar heeft e saip, een Graduate School of Engineering in Angers, meer dan 2000 jonge mensen opgeleid op het gebied van computerwetenschappen

Esaip voldoet aan alle kwaliteitseisen die door de hoogste Franse autoriteiten worden geëist: erkenning door de staat, toelating door de Commission des Titres d'Ingénieurs en lid van de Conférence des Grandes Ecoles.

Internationale betrekkingen vormen de kern van de ontwikkeling van e saip. Deze verbintenis wordt erkend door het EUR-ACE-label.

De e saip-groep is een nationaal netwerk met 2 "engineering" Campus en 6 "bachelor-master" Campus. Het is ook een netwerk van meer dan 80 partneruniversiteiten over de hele wereld.

esaip 4

Studeer in Angers, Frankrijk

Studeren in Frankrijk geeft je de mogelijkheid om een ​​unieke levenskunst, eten te verkennen

18e grootste Franse studentenstad met 270 000 inwoners, dit is een universiteitsstad: 33000 studenten, meer dan 4000 buitenlanders (Medical School, vele universiteitscampussen, 6 Graduate Schools of Engineering and Management "Grandes Écoles").

LaSalle School

Esaip is een La Salle-school en streeft ernaar zijn programma's aan te bieden aan studenten uit alle lagen van de bevolking, met respect voor elk individu. Collaborative en project learning vormen de kern van ons project.

Tijdens het studeren aan e saip, wordt elke student gecoacht voor zijn professionele loopbaan en kan hij beslissen om een ​​individuele Pathway met dubbele diploma's te bouwen - Management of Specialisatie. Persoonlijke ontwikkeling is ook belangrijk via studentenclubs of speciale interesses - kunst, muziek, sport, humanitair, enz.

esaip 3

Angers in het kort en in cijfers

Aan de rand van Angers, een stad in het hart van de Loire-vallei

  • 155.000 inwoners (283.000 met de agglomeratie) - 18de grootste Franse stad
  • 48% van de inwoners is jonger dan 30 jaar
  • 33.000 studenten waarvan 2000 uit het buitenland
  • 90 minuten van Parijs
  • 90 minuten van de Atlantische kust en de luchthaven van Nantes
Opleidingen te volgen in:
Engels
Frans

Deze school biedt ook:

Bachelor

ESAIP Graduate School of Engineering

De campus van Angers biedt 100% van de cursussen in het Engels. Dit maakt het mogelijk om vooruitgang te boeken in uw dagelijks leven in uw begrip en in de mondelinge en ... [+]

De 2 jaar training wordt gevalideerd door de gecertificeerde titel van het Ministerie van Arbeid Niveau I (Bac 5) "Internationale projectmanager in informatica en netwerken".

Durf de internationale

De campus van Angers biedt 100% van de cursussen in het Engels. Dit maakt het mogelijk om vooruitgang te boeken in uw dagelijks leven in uw begrip en in de mondelinge en schriftelijke uitdrukking: meer dan een onderwerp, Engels is een instrument van werk, een competentie vereist door de bedrijven, evenals de technische beheersing.

De campus van Dijon biedt je de mogelijkheid om je internationale ervaring te variëren door een 2e vreemde taal te onderhouden en daarmee een mogelijk academisch verblijf in Duitsland, Spanje of Latijns-Amerika.... [-]

Frankrijk Angers
September 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ESAIP Graduate School of Engineering

Het esaip Engineer-programma in Risk Management ... [+]

Het e saip Engineer-programma in Risk Management

schets

Je kunt direct na de middelbare school (5-jaars Pathway ) een e saip-ingenieur worden.

18 maanden les, labs4 grote teamprojecten9 maanden stage2-semester studie in het buitenland1 Major: technische specialisatie 600h over 2 jaar1 Minor onderwerp bedrijfstakoriëntatie: 70 uur in het afgelopen jaar

Nb: in een Franse Grandes écoles worden de jaren gerekend vanaf het derde jaar na de middelbare school

Het engineeringprogramma

3-jarige Pathway

Jaar 3:Training in Angers (7 maanden) TeamtoepassingsprojectOpleiding in het buitenland aan een partneruniversiteit (5 maanden)Bedrijfsstage (4-6 weken)Jaar 4:Trainen in Angers (5 maanden) Teamapplicatie Project Bedrijfsproject Innovatie Projectteam Keuze van BELANGRIJKE Keuze van MINORStage (8-10 weken)Jaar 5:Opleiding in het buitenland aan een partneruniversiteit (5 maanden)Engineer's Internship (6 maanden)De... [-]
Frankrijk Angers
October 2019
Voltijd
5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Gala ESAIP 2015

ESAIP - école d'ingénieurs - Angers