Lees de Officiële Beschrijving

Groupe ESC Troyes in Champagne

De jongste Grande Ecole in Frankrijk is een aanwinst voor Groupe ESC Troyes, dat sinds zijn oprichting in 1992 ernaar streeft om vooruit te komen door gedurfde innovatie en, voor zover mogelijk, uitdagende experimenten.

Sinds we zijn begonnen, zijn enthousiasme en durf de drijvende krachten achter alles wat we doen. Ons doel is om deze mindset dagelijks bij te brengen in onze studenten. In een redelijk grote school vormen interdisciplinaire en multiculturele aspecten de hoekstenen van onze instelling - studenten maken deel uit van deze echte dynamiek om hun weg te vinden in de wereld. We hebben onze Groep gestructureerd, die blijft groeien door zich open te stellen voor de internationale gemeenschap, met toegewijde teams om internationale studenten te verwelkomen en te begeleiden. Waar je ook vandaan komt, je kunt er zeker van zijn dat je, door een van onze programma's te kiezen bij Groupe ESC Troyes, veel meer selecteert dan alleen een school: het is een levenskeuze die je in staat zal stellen je te ontwikkelen, vooruit te gaan en in staat te zijn om de toekomst voorstellen.

We hebben onze Groep gestructureerd, die blijft groeien door zich open te stellen voor de internationale gemeenschap, met toegewijde teams om internationale studenten te verwelkomen en te begeleiden. Waar je ook vandaan komt, je kunt er zeker van zijn dat je, door een van onze programma's te kiezen bij Groupe ESC Troyes, veel meer selecteert dan alleen een school: het is een levenskeuze die je in staat zal stellen je te ontwikkelen, vooruit te gaan en in staat te zijn de toekomst voorstellen.

De Groep runt momenteel 4 grote scholen:

-School van International Business

-Graduate School of Management (2-jarige Master's Degree met majors in Marketing

-School van toerisme, vrije tijd

-School of Design (3-jarige Bachelor's Degree 2-jarige Master's Degree)

De studentenpopulatie bestaat nu uit 1800 studenten (440 in 2004) 380 internationale uitwisselingsstudenten. Het (echt levende) internationale netwerk (student en docent / onderzoeksuitwisseling) bestaat uit 196 partneruniversiteiten.

Stad van Troyes

Troyes en Champagne ligt in het hart van dit mythische en feestelijke gebied, op 90 minuten van het centrum van Parijs, de bewoners van Troyes hebben de geest van de oude champagnefeesten behouden: een voorliefde voor gastvrijheid, een hang naar leven en een zucht naar ontdekking . Troyes ervaart vandaag een fijne culturele, universitaire en commerciële bruisen. Het studentenleven vrolijkt de stad en haar legendarische architectuur op. Vele culturele evenementen, shows en evenementen zullen je laten zien hoe je het leven in Champagne kunt waarderen!

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Groupe ESC Troyes in Champagne

De bacheloropleiding biedt verschillende stages en pedagogische projecten met bedrijven voor algemene ontwerp carrière door middel van drie opties: Communication Design, ... [+]

Groupe ESC Troyes School of Design leidt studenten op voor het ontwerp carrière.

De bacheloropleiding biedt verschillende stages en pedagogische projecten met bedrijven voor algemene ontwerp carrière door middel van drie opties: Communication Design, Product Design, of Space Ontwerp.

Toegankelijk is na een middelbare school diploma, de School of Design biedt driejarige opleiding in creatieve en design carrière. De training is gebaseerd op eenvoudige, solide principes van creatieve openheid en de beheersing van technische hulpmiddelen in verband met het bedrijfsleven. Het onderwijs is gebaseerd op het verwerven van essentiële basics en nieuwe materialen in het ontwerp om de creativiteit van leerlingen en de concrete toepassing ervan te ontwikkelen.... [-]

Frankrijk Troyes
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Groupe ESC Troyes in Champagne

Wanneer u kiest voor de Bachelor in International Business and Management u een state of mind, waarden en sterke verbintenissen aan te gaan. ... [+]

Wanneer u kiest voor de Bachelor in International Business and Management u een state of mind, waarden en sterke verbintenissen aan te gaan. In 4 jaar studie, zul je echte ervaring van het internationale leven te krijgen met ten minste twee jaar in het buitenland, besteed aan bedrijf stages en het verwerven van academische ervaring op onze internationale partner universiteiten, het vaakst leidt tot een double degree.

Op school, zal de vele lessen gegeven in het Engels en de 350 internationale studenten met u uw vinger aan de pols houden van de planeet.

De Bachelor in International Business and Management bereidt studenten voor managementfuncties op het gebied van bedrijfskunde, marketing, human resources en financiën, in een geglobaliseerde omgeving en in een interculturele context. In het 3e jaar, 39 bestemmingen op partneruniversiteiten zijn beschikbaar voor een dual internationale graad na te streven.... [-]

Frankrijk Troyes
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Groupe ESC Troyes in Champagne

Studenten kiezen van de Bachelor in Toerisme, Leisure & Travel Management, zal volledig operationeel zijn zodra hun studie voltooid zijn. ... [+]

Studenten kiezen van de Bachelor in Toerisme, Leisure & Travel Management, Zal volledig operationeel zijn zodra hun studie voltooid zijn.

De bacheloropleiding biedt de juiste academische benadering om studenten voor te bereiden op de arbeidsmarkt, met een minimum van 8 maanden op een stage. Het programma biedt een internationale academische ervaring studeren één semester aan partneruniversiteit.

De pedagogiek is gebaseerd op een interdisciplinaire benadering, Die gespecialiseerd is op het management op het gebied van toerisme. Het derde jaar is hoofdzakelijk samengesteld uit professionele seminars alsook meer diepgaande management cursussen. Professionele delen hun ervaring met leerlingen ...... [-]

Frankrijk Troyes
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Campus Brossolette (ESC, INBA, EMVOL)
217 avenue Pierre Brossolette

Troyes, Grand Est, BP 710 - 10002 FR